46642
  • bon
    OEM október 22-én, dobozos kiskereskedelmi október 31. Több mint 30 ezer Windows 7 Pro 39.990Ft az eggyik boltban. A Home Premium meg 31.990Ft
  • BIZ0906
    Már a 11 is szar volt a legjobb a 10-es volt de már nem érint engem KMPlayer a legfaszább :)
  • bon
    Nekem sokkal jobban bejön, letisztult egyszerű felület. Amúgy meg jobb gomb az ablakon és ott van az eqvalizer bpvítmények\Grafikus hangszínszabályzó néven.
  • morcosqtya
    Piacra mikor dobják a seven home professionalját?
    Kb 30 ezer lesz az ára nem?
  • Slig
    Emberek, csak szerintem gusztustalanabb és szarabb a WMP12 mint a 11? :S Pl. az equalizer hova tűnt?
  • andeekey
    ez számomra gyászhír.
    nagyon fontos volt nekem ez a funkció.
  • bon
    Windows 7-ben már nincs oldalsáv, az egész asztal "oldalsáv" így rögzíthetőségét a gadget-eknek nem tartom valószínűnek.
  • andeekey
    Sziasztok!
    Egy buta, de nekem nagyon fontos kérdésem lenne:
    Win7-ben van-e arra lehetőség, hogy jobb oldali sávban rögzítsük a gadgeteket, mint a Vistában? Úgy, hogy a sáv fixen maradjon, és a többi program ne használja a képernyőnek azt a részét. Win7-en nem sikerült megoldanom.
    segítségeteket előre is köszönöm.
    andeekey
  • pisti2216
    már csináltam ezt semmi, de amugy kösz
  • BIZ0906
    Ezek azok az frissítések.
  • lck #18050
    5 db frissítés, 4.2 Mega, Win továbbra is aktiválva.
  • Pio
    Csak azért, hogy az legyen fent egyelőre nem telepítgetek, ha nem muszáj. Egy lusta disznó vagyok, na, most minek szépítsem... :)
  • [HUN]FaTaL
    Miért nem raksz MSDNAA-s win7et?:D
  • Pio
    Megjöttek az első win update keresztül is elérhető frissítések a win7-hez.
    Szeretném megérdeklődni, hogy a warezosok is tudtak/tudnak-e update-elni minden gond nélkül? Hisz elvileg most ugrik a majom a vízbe, most derül, ki, hogy tényleg szűrik-e a warezos mennyiségi kulcsot.
  • stevenson1988
    "A pinába csak egy helyre lehetett dugni"
    ez így van
  • stevenson1988
    ha szoktad hibernálni a géped akkor indítsd újra, ha nem akkor állítsd a kompatibilitását windows 98-ra
    tudom kicsit fura lehet ez a megoldás (98-as kompatibilitás), de nálam működött
  • kirol
    Hát először nálam sem volt hang. Én a pina tunerhez voltam szokva, ott kívül kellett összekötni a tunert a hangkarival. Itt a Leadtek -nék belül kell a kis kábellel összekötni. És persze nem mindegy hova dugod, mert a hangkarin ugye sok lehetőség van. A pinába csak egy helyre lehetett dugni.
  • pisti2216
    Egy olyan problemam van hogy feltelepittettem a Need for speed shift et a windows 7-esemre (32bit) es csak fekete kep jon ki, grafikus drivert is frissitetem mar. es elnézést ha nemide tartozik.
  • bon
    Microsoft nem volt szívbajos ebben a hónapban, a WSUS szerveren most végeztem az e havi frissítési napi engedélyezéssel. 123db és 2GB méretű frissítést tölt le Microsoft programokhoz. Ennyi még soha se volt.
  • Miley Cyrus
    Nekem is ez volt.
    Nyomtam egy enter-t és telepitette.
  • kryst
    Szia! Nagyon szépen köszönöm a segítséget, igen nem volt bekapcsolva az APIC , Disableden volt. Most Enabledre tettem, és már megy tökéletesen. Ez egyébként mi lenne? Mert a 32bitesnél nem kötelező ezek szerint, hogy be legyen kapcsolva. Köszi még1x.
  • xNoodlex
    BIOS-ban az APIC (Advanced Programmable
    Interrupt Controller) be van kapcsolva?
  • xNoodlex
    Nem lehet, hogy a processzorod nem tud 64 bitet?
  • pirosBoci
    nekem is ezt irta ki majd beraktam daemon ba és xp alol telepitettem és Müködött, tudom hülyén hangzik de tökéletesen müxik:D
  • kryst
    Van egy elég nagy gondom, ma újra akartam telepíteni a Win7 64bitet, és ezt a hibát kapom amikor be bootolok a DVD-ről. Pedig 64bites volt fent eddig. A 64bites nem települ, viszont a 32bites felmegy simán. Mi lehet a gond, nem tudok valami ötletet rá? Már 3fajta 64bites Win7-et próbáltam, és mindegyik ezt csinálja, még a Vista 64bit is.

Nem a legjobb képek amit csináltam, de nagyjából látszik, hogy mit ír ki.
  • Madmano
    Ok.Köszi.
  • MerlinW
    Használjuk itt egy páran, nem volt még rá panasz. Én is elvagyok vele hetek óta.
  • Zeller01
    Ezt a daniel_ állatot megsemmisíteném az összes összegyűjtögetett BÉTA fos drájverével együtt! Sajnos felraktam ezt a 3.1 pakkot. SAJNOS.... ezer év volt mire vissza tudtam állítani a régit. kinyírt mindent!
  • MerlinW
    Windows Upadte-es driver-el igen.
  • Madmano
    Szóval azt állítjátok,ha berakok a gépezetbe egy Audigy LS kártyát,normálisan fognak működni a dolgok hang-ügyben?
  • pxxl
    elvileg ez
    uac tiltás
  • pxxl
    képet ad, csak hang nincs. minden drájver friss...
  • kirol
    Hogyhogy? Pedig kellene!
    Én is majdnem azt vettem, de aztán jött a DVR 3200 H a hardveres felvétele miatt.
  • pxxl
    nekem a Leadtek DTV 1800H nem műxik W764 alatt. emiatt még mindig a pista van :(
  • FlyHigh
    Kellene még egy kis segítség, total commander szinte minden műveletnél megkérdezi, hogy rendszergazdaként. Ezt hol tudom átállítani, hogy automatikusan minden műveletet rendszergazdaként tudjak elvégezni?
  • pxxl
    Pina.tuner
  • MerlinW
    Lekopogom W7x64-el semmi gondom a Pina.tunerrel:) Media Center szereti és használja szépen.
  • [HUN]FaTaL
    Külön kulcs persze, de ettől még átjárható, próbáld ki, már a Vistánál is így volt.
  • kirol
    A W7 miatt (régi pinnacle nem működi kW7 alatt) most újítottam be a Leadtek DVR 3200 H-t.
    Nagyon király. Pinnacle -re azt mondják kakesz a drivertámogatás.
  • kirol
    Én tapasztalatból mondom, hogy az angol 32/64 bit -es kód jó a magyar 32/64 bithez bármilyen kombinációban!