46642
-
OEM október 22-én, dobozos kiskereskedelmi október 31. Több mint 30 ezer Windows 7 Pro 39.990Ft az eggyik boltban. A Home Premium meg 31.990Ft -
BIZ0906 #18059 Már a 11 is szar volt a legjobb a 10-es volt de már nem érint engem KMPlayer a legfaszább :) -
Nekem sokkal jobban bejön, letisztult egyszerű felület. Amúgy meg jobb gomb az ablakon és ott van az eqvalizer bpvítmények\Grafikus hangszínszabályzó néven. -
Piacra mikor dobják a seven home professionalját?
Kb 30 ezer lesz az ára nem? -
Emberek, csak szerintem gusztustalanabb és szarabb a WMP12 mint a 11? :S Pl. az equalizer hova tűnt? -
andeekey #18055 ez számomra gyászhír.
nagyon fontos volt nekem ez a funkció. -
Windows 7-ben már nincs oldalsáv, az egész asztal "oldalsáv" így rögzíthetőségét a gadget-eknek nem tartom valószínűnek. -
andeekey #18053 Sziasztok!
Egy buta, de nekem nagyon fontos kérdésem lenne:
Win7-ben van-e arra lehetőség, hogy jobb oldali sávban rögzítsük a gadgeteket, mint a Vistában? Úgy, hogy a sáv fixen maradjon, és a többi program ne használja a képernyőnek azt a részét. Win7-en nem sikerült megoldanom.
segítségeteket előre is köszönöm.
andeekey -
már csináltam ezt semmi, de amugy kösz -
BIZ0906 #18051 Ezek azok az frissítések. -
5 db frissítés, 4.2 Mega, Win továbbra is aktiválva. -
Pio #18049 Csak azért, hogy az legyen fent egyelőre nem telepítgetek, ha nem muszáj. Egy lusta disznó vagyok, na, most minek szépítsem... :) -
Miért nem raksz MSDNAA-s win7et?:D -
Pio #18047 Megjöttek az első win update keresztül is elérhető frissítések a win7-hez.
Szeretném megérdeklődni, hogy a warezosok is tudtak/tudnak-e update-elni minden gond nélkül? Hisz elvileg most ugrik a majom a vízbe, most derül, ki, hogy tényleg szűrik-e a warezos mennyiségi kulcsot. -
"A pinába csak egy helyre lehetett dugni"
ez így van
-
ha szoktad hibernálni a géped akkor indítsd újra, ha nem akkor állítsd a kompatibilitását windows 98-ra
tudom kicsit fura lehet ez a megoldás (98-as kompatibilitás), de nálam működött -
Hát először nálam sem volt hang. Én a pina tunerhez voltam szokva, ott kívül kellett összekötni a tunert a hangkarival. Itt a Leadtek -nék belül kell a kis kábellel összekötni. És persze nem mindegy hova dugod, mert a hangkarin ugye sok lehetőség van. A pinába csak egy helyre lehetett dugni. -
Egy olyan problemam van hogy feltelepittettem a Need for speed shift et a windows 7-esemre (32bit) es csak fekete kep jon ki, grafikus drivert is frissitetem mar. es elnézést ha nemide tartozik. -
Microsoft nem volt szívbajos ebben a hónapban, a WSUS szerveren most végeztem az e havi frissítési napi engedélyezéssel. 123db és 2GB méretű frissítést tölt le Microsoft programokhoz. Ennyi még soha se volt. -
Nekem is ez volt.
Nyomtam egy enter-t és telepitette.
-
Szia! Nagyon szépen köszönöm a segítséget, igen nem volt bekapcsolva az APIC , Disableden volt. Most Enabledre tettem, és már megy tökéletesen. Ez egyébként mi lenne? Mert a 32bitesnél nem kötelező ezek szerint, hogy be legyen kapcsolva. Köszi még1x. -
BIOS-ban az APIC (Advanced Programmable
Interrupt Controller) be van kapcsolva? -
Nem lehet, hogy a processzorod nem tud 64 bitet? -
pirosBoci #18037 nekem is ezt irta ki majd beraktam daemon ba és xp alol telepitettem és Müködött, tudom hülyén hangzik de tökéletesen müxik:D -
Van egy elég nagy gondom, ma újra akartam telepíteni a Win7 64bitet, és ezt a hibát kapom amikor be bootolok a DVD-ről. Pedig 64bites volt fent eddig. A 64bites nem települ, viszont a 32bites felmegy simán. Mi lehet a gond, nem tudok valami ötletet rá? Már 3fajta 64bites Win7-et próbáltam, és mindegyik ezt csinálja, még a Vista 64bit is.
Nem a legjobb képek amit csináltam, de nagyjából látszik, hogy mit ír ki. -
Madmano #18035 Ok.Köszi. -
Használjuk itt egy páran, nem volt még rá panasz. Én is elvagyok vele hetek óta. -
Ezt a daniel_ állatot megsemmisíteném az összes összegyűjtögetett BÉTA fos drájverével együtt! Sajnos felraktam ezt a 3.1 pakkot. SAJNOS.... ezer év volt mire vissza tudtam állítani a régit. kinyírt mindent! -
Windows Upadte-es driver-el igen. -
Madmano #18031 Szóval azt állítjátok,ha berakok a gépezetbe egy Audigy LS kártyát,normálisan fognak működni a dolgok hang-ügyben? -
elvileg ez 
uac tiltás -
képet ad, csak hang nincs. minden drájver friss... -
Hogyhogy? Pedig kellene!
Én is majdnem azt vettem, de aztán jött a DVR 3200 H a hardveres felvétele miatt. -
nekem a Leadtek DTV 1800H nem műxik W764 alatt. emiatt még mindig a pista van :( -
Kellene még egy kis segítség, total commander szinte minden műveletnél megkérdezi, hogy rendszergazdaként. Ezt hol tudom átállítani, hogy automatikusan minden műveletet rendszergazdaként tudjak elvégezni? -
Pina.tuner 
-
Lekopogom W7x64-el semmi gondom a Pina.tunerrel:) Media Center szereti és használja szépen. -
Külön kulcs persze, de ettől még átjárható, próbáld ki, már a Vistánál is így volt. -
A W7 miatt (régi pinnacle nem működi kW7 alatt) most újítottam be a Leadtek DVR 3200 H-t.
Nagyon király. Pinnacle -re azt mondják kakesz a drivertámogatás.
-
Én tapasztalatból mondom, hogy az angol 32/64 bit -es kód jó a magyar 32/64 bithez bármilyen kombinációban!