46642
-
#19825 -
Valóban Total Commander-t használok, viszont, a start menübe program nevét beírva szoktam indítani őket, de szoktam a keresőjét is használni a Windows-nak. -
és ez most mire is?:D -
1. Ha felhasználótól függ, akkor gondolom számomra is értelmetlen, ha eddig is megvoltam nélküle, ráadásul hely szabadítható fel vele.
2. Pedig te fájlkezelésre TC-t használsz és állítólag (egy másik oldal szerint) ilyen esetben végképp feleslegesen fut az indexelő szolgáltatás, ha az Intézőt nem használod.
Amúgy is gyors a keresés végül is szerintem is.
A többi ponthoz nincs hozzáfűzni valóm, köszönöm az infókat! -
Coronita21 #19857 pontosan!
-
Nem semmi! 

-
320euró (86400ft) -
Őszintén,mennyibe került? -
kzs82 #19853 Sziasztok!
Van egy Asus M2n-mx alaplapom. Működik minden hardver. De 1 dolog nyomja a csőröm. Túl halk a mikrofon. Töltöttem le Vistas drivert feltettem, de úgy is halk. A másik az hogy próbálom feltenni a hangkártya programjait, kiírja hogy "Unable to compare version.Aborting." Utánna néztem a Google-n is, de csak annyit ajánlottak hogy szedjem le a régit és úgy próbáljam. De nem megy ugy sem. Elég sokat használom a skype-ot, és idegesítő hogy ordibálnom kell ha valakivel beszelni akarok. XP alatt tökéletesen működik.
Ha van valakinek 5lete, tanacsa kérem jelezze.
További jó szórakozást.
-
jó, de azért ne verd ki rá, mer nem tesz jót :D -
Coronita21 #19851 megvettem 
-
Ezt fogom felrakni,megvan innen a szűz is,mindkettő magyar:Windows 7 7600.20555.x86fre.win7_ldr.091021-1509 32 bites HomePremium-Pro-Ultimate;Az eredeti DVD 90 db frissítéssel integrált verziója október 31.-vel bezárólag,
valamint OEM autoaktiválással.
-
Így jártam meg majdnem,de nem kellett,csak frissíteni az XP-!Most partícióztam,most már tényleg figyelni fogok a W.7 telepítésénél! -
nincsmit, én is emiatt buktam be, de a bootmenü visszaállítását már nemtom hogy lehet megoldani, szal ha máshogy nem megy, akkor újra kell rakni az xp-t is :(
(én legalábbis így tettem... xp:reins, majd win7: reins) -
Bocs,Neked szólt!Köszi! -
Hát,ha csak ennyi tényleg...THX! -
nekem is ilyen gondom volt... a win7 telepítésénél nem figyeltem oda rendesen... lehet olyan menüpontot találni, ahol már meglévő rendszer(ek) mellé telepíti. Csak oda kell figyelni! -
Kérnék egy fix megoldást: egy vinyón XP,külön partícióra tiszta telepítéssel Win7.Bootolásnál nem látja az XP-t!Megoldás,hogy tudjak választani? -
Magyarul is van sok helyen,pl. torko...--32/64 is végleges... -
THX az iNFO-t!!!
-
A 7600 verzioju a végleges.
Magyaritást meg WinUpdateröl leszedsz:) -
Valaki segítene nekem!!
Ez most a végleges magyar verzió??
hu_windows_7_ultimate_x86_dvd_x15-65935
A válaszotokat előre is köszönöm!
-
Szeretném megkérdezni,hogy lehet-e és ha igen hogy?---Letölteni/telepíteni/frissíteni a Vista oprendszert 7-re?
Nem akarok dobozt,digitális úton ::Magyar:: W7-et szeretnék.
A választ előre is köszönöm. -
ToM1113 #19838 kösz. -
Játékban egyértelműen látható lesz a menüben, vagy a program könyvrájában az indító exe-vel. -
ToM1113 #19836 támogatja a kártyám (4850)
és hol lehet ilyen beállítás? -
Nem. Esetek többségében van külön indító exe van rá, vagy a beállításoknál lehet választani. Már ha támogatja a vga-d a directx 10-et. -
ToM1113 #19834 Üdv!
az lenne a kérdésem hogy a windows 7 en a játékok ( PL. COD 4)
alapból DX10 en fog futni? -
Ez talán segít: link -
kollektor #19832 Nem ír semmit: hibakód: 80071A90
Próbáltam a neten utána nézni, de még nem találtam semmit! :-( -
Alaplapi sata driver kell neki. -
sziaztok
újra telepítettem a win7 és a másik winyót nem látja
megint újra tettem erre a másikat nem látja
szvl amin nincs az op rendszer sz nem látja a win
viszont eszközkezelőben ott van... ha rányomok az ill frissítésre akkor írja, h ok minden
akkor mi nem ok?
ötlet -
A WindowsUpdate.log nem ír semmit? -
krysztasz #19828 scanner:), köszi! -
kollektor #19827 Üdv!
Olyan gondom van, hogy a szokásos biztonsági frissítés telepítése után, hibaüzenetet kapok, miszerint: „a telepített frissítést nem tudta konfigurálni a rendszer!
Ezért a módosításokat visszavonja a rendszer."
A KB 974431 számú megbízhatósági frissítésről van szó, közzétéve 2009.10.13.mérete 15,8 MB
Természetesen próbáltam letölteni, telepíteni, ugyanazt a hibaüzenetet kaptam!
Előre is köszi a segítséget!
A többi frissítés sikeres volt. -
Na én már az Update álltal felajánlott frissebb drivereket kerülni szoktam, mert volt már bajom a telepítésükből. -
1. felhasználótól függ, hogy van e értelme. elég sok hely felszabadítható vele valóban.
2. indexelés szerintem hasznos funkció.
3-4. árnyákmásolatott én is tiltottam a Rendszervissazállítással eggyütt a vezérlőpulton keresztül (biztonságosabb, mint a szolgáltatásokat kapcsolagatni)
5. én a fizikai memóriával megeggyező mennyiséget szoktam fix-re állítani.
6. A jól tudom a deamon-nál egyésges telepítő van mindkét változatra. -
Daemonnak egy telepítője van mindkét rendszerhez. -
Gondoltam erre is, de minden jól működik! Sőt egyszer még frissítette is WinUpdate-ről az asztali gép hálókártyáját. De, lehet, hogy valamiért még sem jó? Holnap utánna nézek. -
Sziasztok!
Állítgattam pár dolgot, de nem vagyok biztos a dolgomban, mivel leginkább Vista-s leíások alapján végeztem a tehendőket, Win 7-hez nem igazán találtam meg, amik érdekeltek volna.
1. A hibernálásnak úgy hallottam nem sok értelme van asztali gépen, meg hogy helyet is fel lehet szabadítani a letiltásával. Rendszergazdai cmd-ben beírtam ezt: powercfg -H off
Végül is valószínű, hogy ennyi elég volt, mert nőtt a szabad helyem a C-n csak, hogy akkor Win 7-en ennyi beállítás elég-e?
2. Indexelés leállítása: Szolgáltatásokban (rendszergazdaként) leállítottam, letiltottam a Windows Search-et, meg a partíciókon is kivettem a pipát a biztonság kedvéért a "Fájltulajdonságok mellett tartalomindexelés engedélyezése a meghajtón lévő fájlokhoz" sor elől. Ennyi gondolom elég.
3. A "Shadow Copy" letiltásához én személy szerint a "Kötet árnyékmásolatai" sort tiltottam le a szolgáltatások közül. Telitalálat? :P Ha igen, akkor elég hozzá ennyi?
4. Rendszer visszaállítást jelenleg nem tudom kikapcsoljam-e, mert nem tudom szükségem lesz-e rá a későbbiekben, mert ugyan nem Ghost-oltam le a Win7-et, de szerintem, ha esetleg olyan hiba lenne egyszer, hogy el sem indul a Win 7, akkor úgysem bírnék mit kezdeni a Rendszer visszaállító fájlokkal.
Jelenleg amúgy sem tudom, hogy hol lehet letiltani, a szolgáltatások között valamiért nem találom, Vezérlőpultban meg nem merek nagyon állítgatni vele kapcsolatban, nehogy véletlenül elindítsak így fáradtan valami visszaállítást. :D
Szval ehhez kérnék tanácsokat, hogy érdemes-e szerintetek kikapcsolni, mert amúgy szabad helyem az van a C-n. Szóval nem azért kapcsolnám ki, mert nagyon kéne a hely, csak hogy esetleg teljesítményből fog-e egy picit.
5. lapozófájlnak a Windows nálam 6141 Mb-ot ajánl számomra felfoghatatlan módon (miért pont ennyit és miért ilyen sokat), de nem akartam tiltakozni, megadtam neki fix-en, amit akart.
Ti 4 Gb RAM mennyiség mellett mennyit javasolnátok? Olyat ne írjatok, hogy semennyit, mert valamennyi kell. Bár itt is megjegyzem, hogy nincs szükségem helyre, szóval engem annyira végül is nem zavar.
6. Olvastam itt, hogy kijött a 64 bites változata a Daemon tools-nak. Érdekesnek tartom, hogy a hivatalos oldal főoldalán a "64"-re semmi keresési találat sem jött ki eredményül az oldalon, még a Download szekcióban sem.
Komolyan nem lehet letölteni a hivatalos oldalról a 64 bit-es verziót? Mert én leginkább hivatalos oldalról szeretek tölteni.
Érdekesség kép még megemlítem, hogy eddig egyszer használtam csak az Alvó állapotot, mikor is fél órára magára hagytam a gépet (egyébként mindig Leállítom, majd áramtalanítom, éjszaka nálam nem megy soha egyedül).
Viszont ez az egyszeri alkalom sem volt egészen hibamentes, mert mikor ébresztésként felkapcsoltam a gépet a power gombbal (billentyűzetemen nincsenek ilyen Alvó, kikapcsoló gombok), ugyan egyből a felhasználófiók választásnál voltam, de szinte abban a pillanatban, mihelyst a fiókom fölé vittem a kurzort, lefagyott a gép és csak reset segített rajta.
Nem tudom, hogy ez csak véletlen volt-e vagy csak a gépem nem szeret aludni, de az biztos, hogy nálam eddig még se fagyás, se kékhalál nem volt még (lekopogom).
Azóta inkább nem próbálkoztam ezzel az alvó állapottal, amúgy sem nagyon ismerem ezt a témát, hogy hogy, miként működik.