46642
-
Állítsd be a képernyőkímélőnél, hogy bejelentkezési képernyő (képernyő kímélőt nem kötelező választani) Így x idő után jelszót fog kérni, meg a felhasználó váltásra is lesz lehetőség. -
Miféle nvidia problémára gondolsz? -
Nem hiszem.
De mondom a "Fájltípus vagy protokoll társítása programmal" menüben módosítható minden.
Azt hogy lehet beállítani, hogy ha otthagyom a gépemet, pl. 15 perc múlva lépjen ki felhasználóváltással? -
Coronita21 #20458
-
Csak kíváncsi voltam.
Bocs az OFF-ért. -
Coronita21 #20456 inkább a lengyel csajok, máramelyik beszél angolul, írek csúnyák meg parasztok. de ez most mért fontos ?:D -
Laci82 #20455 Bizony,hogy lesz családi verzió.
A Tesco fogja forgalmazni,de csak tesco chipsetes alaplapokon lehet majd aktiválni.
Windows 7 We Are Loving Tesco Edition lesz a neve. -
Coronita21 #20454 ''bizonyára kicsit több lesz az egygépes árnál''
Szerintem nem csak kicsit lesz több, itt azt irja hogy, 3 gépre adnak kulcsot, tehát az olyan mintha a HP-ot 3x vetted volna meg. egy dobozos HP 31 990 Ft, azt felszorzod hárommal az közel 100ezer forint, demivel ez családi csomag gondolom olyan kettőt veszel hármat kapsz akció:D Én a dobozos ultimate verziót vettem 86ezerért ez a családi HP csomag meg lesz kb 60-80 ezer forint három kulcsal. Szerintem nem rossz. Hátrány hogyha magyarországon nem lesz elérhető, berendeled külföldről az plusz költség és ráadásul nem lehet majd hivatalosan honositani a redszert. -
Igen, de persze csak vicc volt...
Az ír lányok mennyire "képlékenyek" vagy ott is inkább a lengyel vendégmunkás lányok a megközelíthetőek? -
van már megoldás az nvidia problémára? 32bites vinre tett már fel valaki 8600m gs drivert? -
Link -
Coronita21 #20450 huzatra gondolsz ?:D -
Hol vetted a takarót? -
Coronita21 #20448 mi az a családi csomag ?:o erről még nem olvastam sehol.. -
és még drága is, remélem legalább a családi csomag kapható lesz nálunk előbb utóbb -
Coronita21 #20446 Nem magyarországon vettem, én külföldön élek, írországban, itt vásároltam. Szóval az írek a spórolós banda :D -
Úgy látom itthon nem adnak hozzá semmit. Spórolós banda...:) -
Nagyon szép! -
Végre valaki :) 
Mondjuk ha teljes áron vetted, felesleges otthonra Ultimate. Persze ha fejlesztesz rajta (nem web-et), akkor okés:) -
Coronita21 #20442
-
Laci82 #20441 Ááááá de szopacs. 
Akkor marad a dobozos. -
Igen újra megkell venned. -
Laci82 #20439 Sziasztok.
Hogy van ez az oem-es oprendszer dolog?
Ok az alaplap részévé válik aktiválás után,de ha cserélem a lapot újra meg kell vennem az oprendszert?
Ha igen akkor inkább spórolok és veszek egy dobozos home premiumot. -
eddie #20438 Köszönöm, próbálkozom. -
Tudom ajánlani még a BlueScreenView program futtatását (itt a topicban ajánlotta valaki és szerintem nagyon hasznos egy progi) a már megtörtént kékhalálok dmp fájlainak értelmezésében segít, esélyt add rá, hogy ki lehessen találni mi a baja a gépen. -
Nem hiszem ilyen nálam is szokot lenni, szintén Asus alaplapnál, a memória inkább kékhalál, gép fagyás formájában jelentkezik. Egyébként egy bios frissítéssel érdemes lenne megpróbálkozni. -
eddie #20435 Egy kérdés a memóriával kapcsolatban: Bekapcsolásnál egy párszor nagyon sokat kellet várni amíg elindul a gép és a win7. Az asus képernyőjét mutatja sokáig. Ha nyomok egy tab-ot akkor látom hogy itt áll a gép sokáig:
...
Memory:DDR2 800 in dual channel interleaved mode
Initializing USB controllers ..done.
4096MB OK (Installed memory size:4096MB)
majd egyszer csak elindul. ez memóriahibára utalhat? -
alapértelmezett programként adtad meg a winampot mp3-nál? mennie kell úgy. -
eddie #20433 Köszönöm kipróbálom, egyébként a kékhalál utáni újraindításnál legtöbször nem is indult el a gép.
-
vezérlőpult/speciállis rendszerbeállítások\indítás és helyreállítás\Automatikus újraindítás elől vedd ki a pipát. Majd ha lesz kékhalál letudod írni fényképezni a képernyő tartalmát. egyébként mivel új gép hardver hibűra gondolok, első sorban memóriára. -
nagyi87 #20431 oks, köszönöm szépen! -
eddie #20430 Sziasztok! 1 hete ú gépet vettem( AsusP5QL/epu, E5300, 4GB ram), Minden szépen futott, majd pár napja kékhalállal szembesülök, és mindig máskor jelentkezik.(pl.: bekapcsolás, újraindítás, win-intézőbe beillesztésnél először az intéző állt le, majd kékhalál, vagy bekapscolásnál el sem jut a betöltésig miután újraindítom és meghal(kékhalál).
A hibaüzenetet(kék képernyőt) nagyon rövid ideig mutatja így nem tudom mit ír ki, de az eseménynapló csak annyit ír, hogy sújos rendszerösszeomlás vagy energiaellátási hiba okozhatta a leállást.
Hardverhiba lehet a gond, vagy telepítsem újra a win7-et? -
Jobb egérgomb futtatás rendszergazaként funkcióval telepíted a Winamp-ot? -
Na mindegy, eggyel lejjebb sikerült társítani. -
Minidg az újabb oprendszer telepítése az utolsó, mert különben a rendszer indítással gondok lesznek. Tehát a te esetedben XP majd Windows 7. -
Hiába rakom fel újra winamp-ot ,sehogy se rendeli hozzá! -
nagyi87 #20425 helo! 500gb-s vinyomon 3 particio van, egyiken a windows 7, a másik kettön meg cuccok vannak! feltudom a 7 mellé valahogy telepiteni a xp-t?
a szabad területet le tudom particionálni? -
detoxic #20424 #20394-re gondoltam... -
detoxic #20423 Igen,valószinűleg ez lehet....Ez mekkora xopás.!! -
nincs ilyen jellegő hiba,de azért köszi a segítséget.Riva tuner nem ismeri fel a drivert,ntune nem indul.mindenképpen driver hiba, csak nemtudom, hogy miért meg hogyan lehetne megjavítani.Megvárom a következő drivert amit kiadnak. Azzal talán rendbejön