46642
  • bon
    Állítsd be a képernyőkímélőnél, hogy bejelentkezési képernyő (képernyő kímélőt nem kötelező választani) Így x idő után jelszót fog kérni, meg a felhasználó váltásra is lesz lehetőség.
  • bon
    Miféle nvidia problémára gondolsz?
  • kirol
    Nem hiszem.
    De mondom a "Fájltípus vagy protokoll társítása programmal" menüben módosítható minden.

Azt hogy lehet beállítani, hogy ha otthagyom a gépemet, pl. 15 perc múlva lépjen ki felhasználóváltással?
  • Coronita21
  • me and a monkey
    Csak kíváncsi voltam.
    Bocs az OFF-ért.
  • Coronita21
    inkább a lengyel csajok, máramelyik beszél angolul, írek csúnyák meg parasztok. de ez most mért fontos ?:D
  • Laci82
    Bizony,hogy lesz családi verzió.
    A Tesco fogja forgalmazni,de csak tesco chipsetes alaplapokon lehet majd aktiválni.
    Windows 7 We Are Loving Tesco Edition lesz a neve.
  • Coronita21
    ''bizonyára kicsit több lesz az egygépes árnál''
    Szerintem nem csak kicsit lesz több, itt azt irja hogy, 3 gépre adnak kulcsot, tehát az olyan mintha a HP-ot 3x vetted volna meg. egy dobozos HP 31 990 Ft, azt felszorzod hárommal az közel 100ezer forint, demivel ez családi csomag gondolom olyan kettőt veszel hármat kapsz akció:D Én a dobozos ultimate verziót vettem 86ezerért ez a családi HP csomag meg lesz kb 60-80 ezer forint három kulcsal. Szerintem nem rossz. Hátrány hogyha magyarországon nem lesz elérhető, berendeled külföldről az plusz költség és ráadásul nem lehet majd hivatalosan honositani a redszert.
  • me and a monkey
    Igen, de persze csak vicc volt...
    Az ír lányok mennyire "képlékenyek" vagy ott is inkább a lengyel vendégmunkás lányok a megközelíthetőek?
  • akyyy
    van már megoldás az nvidia problémára? 32bites vinre tett már fel valaki 8600m gs drivert?
  • bon
    Link
  • Coronita21
    huzatra gondolsz ?:D
  • me and a monkey
    Hol vetted a takarót?
  • Coronita21
    mi az a családi csomag ?:o erről még nem olvastam sehol..
  • bon
    és még drága is, remélem legalább a családi csomag kapható lesz nálunk előbb utóbb
  • Coronita21
    Nem magyarországon vettem, én külföldön élek, írországban, itt vásároltam. Szóval az írek a spórolós banda :D
  • MerlinW
    Úgy látom itthon nem adnak hozzá semmit. Spórolós banda...:)
  • bon
    Nagyon szép!
  • MerlinW
    Végre valaki :)

Mondjuk ha teljes áron vetted, felesleges otthonra Ultimate. Persze ha fejlesztesz rajta (nem web-et), akkor okés:)
  • Coronita21

• Laci82
    Ááááá de szopacs.
    Akkor marad a dobozos.
  • bon
    Igen újra megkell venned.
  • Laci82
    Sziasztok.
    Hogy van ez az oem-es oprendszer dolog?
    Ok az alaplap részévé válik aktiválás után,de ha cserélem a lapot újra meg kell vennem az oprendszert?
    Ha igen akkor inkább spórolok és veszek egy dobozos home premiumot.
  • eddie
    Köszönöm, próbálkozom.
  • bon
    Tudom ajánlani még a BlueScreenView program futtatását (itt a topicban ajánlotta valaki és szerintem nagyon hasznos egy progi) a már megtörtént kékhalálok dmp fájlainak értelmezésében segít, esélyt add rá, hogy ki lehessen találni mi a baja a gépen.
  • bon
    Nem hiszem ilyen nálam is szokot lenni, szintén Asus alaplapnál, a memória inkább kékhalál, gép fagyás formájában jelentkezik. Egyébként egy bios frissítéssel érdemes lenne megpróbálkozni.
  • eddie
    Egy kérdés a memóriával kapcsolatban: Bekapcsolásnál egy párszor nagyon sokat kellet várni amíg elindul a gép és a win7. Az asus képernyőjét mutatja sokáig. Ha nyomok egy tab-ot akkor látom hogy itt áll a gép sokáig:
    ...
    Memory:DDR2 800 in dual channel interleaved mode
    Initializing USB controllers ..done.
    4096MB OK (Installed memory size:4096MB)

majd egyszer csak elindul. ez memóriahibára utalhat?
  • reaper4
    alapértelmezett programként adtad meg a winampot mp3-nál? mennie kell úgy.
  • eddie
    Köszönöm kipróbálom, egyébként a kékhalál utáni újraindításnál legtöbször nem is indult el a gép.
  • bon
    vezérlőpult/speciállis rendszerbeállítások\indítás és helyreállítás\Automatikus újraindítás elől vedd ki a pipát. Majd ha lesz kékhalál letudod írni fényképezni a képernyő tartalmát. egyébként mivel új gép hardver hibűra gondolok, első sorban memóriára.
  • nagyi87
    oks, köszönöm szépen!
  • eddie
    Sziasztok! 1 hete ú gépet vettem( AsusP5QL/epu, E5300, 4GB ram), Minden szépen futott, majd pár napja kékhalállal szembesülök, és mindig máskor jelentkezik.(pl.: bekapcsolás, újraindítás, win-intézőbe beillesztésnél először az intéző állt le, majd kékhalál, vagy bekapscolásnál el sem jut a betöltésig miután újraindítom és meghal(kékhalál).
    A hibaüzenetet(kék képernyőt) nagyon rövid ideig mutatja így nem tudom mit ír ki, de az eseménynapló csak annyit ír, hogy sújos rendszerösszeomlás vagy energiaellátási hiba okozhatta a leállást.
    Hardverhiba lehet a gond, vagy telepítsem újra a win7-et?
  • bon
    Jobb egérgomb futtatás rendszergazaként funkcióval telepíted a Winamp-ot?
  • kirol
    Na mindegy, eggyel lejjebb sikerült társítani.
  • bon
    Minidg az újabb oprendszer telepítése az utolsó, mert különben a rendszer indítással gondok lesznek. Tehát a te esetedben XP majd Windows 7.
  • kirol
    Hiába rakom fel újra winamp-ot ,sehogy se rendeli hozzá!
  • nagyi87
    helo! 500gb-s vinyomon 3 particio van, egyiken a windows 7, a másik kettön meg cuccok vannak! feltudom a 7 mellé valahogy telepiteni a xp-t?
    a szabad területet le tudom particionálni?
  • detoxic
    #20394-re gondoltam...
  • detoxic
    Igen,valószinűleg ez lehet....Ez mekkora xopás.!!
  • ZsoXa
    nincs ilyen jellegő hiba,de azért köszi a segítséget.Riva tuner nem ismeri fel a drivert,ntune nem indul.mindenképpen driver hiba, csak nemtudom, hogy miért meg hogyan lehetne megjavítani.Megvárom a következő drivert amit kiadnak. Azzal talán rendbejön