46642
  • [HUN]FaTaL
    Nem is fogja csak, ha natívban hajtod.
  • Szabi1991
    viszont bugos :/
    továbbra se hajlandó kirakni teljes képernyőre a gémeket/progikat.. :S
    pedig alapból arra van állítva és át se lehet másra állítani
  • Petike954
    De ehhez már vista-s driver sem volt. Hivatalosan is csak az XP-t támogtja.
  • MerlinW
    Elvileg Win7-hez nem kell Chipset driver, alapból a legfrissebeket tartalmazza. Egyébként adminisztrátorként kell futtatni.
  • Szabi1991
    Intel driver, ott van hogy " Mobile Intel® 4 Series Express Chipset Family" mint ami nekem is van, erre mikor raknám fel
  • MerlinW
    Win update-en van Live driver-t, illetve a Vista-s driver is jó ahhoz.
  • Petike954
    Tehát ha tisztán telepítem, akkor egyáltalán nem lesz hangom, mivel drivert nm fogok hozzá találni. Ha upgradelem akkor a driver fennmarad, és legalább sztereóban lesz hangom. Tehát most Win 7 RC-ről upgradeljek, vagy telepítem fel tisztán a kiadott verziót?
  • Bavid
    Köszi szépen
  • MerlinW
    Ha upgrade akkor nem, ha bootolós megoldást választod, akkor természetesen felajánlja.
  • Bavid
    valaki erre #20648?
  • MerlinW
    x64-en nálam nem működik. hardware not detected. 10x fel/lepakoltam a driver-t, kipróbáltam az unof. support pakkot is, semmi.
    Emellett x64-en ha jobban megnézed, nincs a hivatalos meghatónak EAX3 fölötti támogatása (azaz nincs 4 és 5), illetve egy csomó OpenAL funkció hiányzik, stb.

Persze ha elárulod a titkát annak, hogy legalább a Control Panel elinduljon, akkor nem még nem veszek másik kártyát.

Ezt használom (nincs is más): Creative Sound Blaster X-Fi series driver 2.18.0013
    A meg egy másik dolog, hogy október végén megjelent Win7-hez június 9.-i RTM meghajtójuk van még mindig.. de ezt már megszokhattuk, ahogy azt is, hogy nem válaszolnak a kedves regisztrált végfelhasználó levelére sem hónapok óta.

Szólni szól rendesen minden hangfal, stb, de ugye ezért így felesleges volt 20ezres kártyát vennem. Főleg, hogy Auzentech X-fi-vel minden működik, kipróbáltam, ráadásul még botfülűek számára is hallhatóan szebb hangja van.

Poén:
    Írtam levelet pár hónapja a DCP-nek (amerikai fogyasztóvédelem) ők legalább visszaírták, hogy a Creative vastag akta náluk, türelmemet kérik
  • bon
    Már bocs, de van Audio Control Panel így választható a felhasznállási módja, meg még sok egyébb beállítás testreszbaható, mindez 64bit alatt. Stabilítással szintén nincs gond.
    Az árúlásról meg ennyit, hosz szeritem elég sok céget lehetne ennyi erővel szídni aki nem támogajta a Windows 7-et és mégis árulja a termékét. Na meg nem a Creative árulja, hanem a nagykerek szabadulnak meg az esetleg visszamaradt termékeiktől, ez meg érthető.
  • [HUN]FaTaL
    Nem érdemes.
  • Bavid
    Mikor telepítem a 7-t fel fogja majd ajánlani hogy melyik particípióra települjön? vagy alapból a vistásra települ? mert nem akarom hogy a másikról eltűnjenek az adatok. Xp-vel egyszer megszívtam hogy nem kérdezett semmit hanem felrakta magát oda ahol tároltam a cuccokat:P
  • Petike954
    És lehethogy, ha újrateszem, akkor egyáltalán nm lesz hang. Még sztereóban sem.
  • Petike954
    És utánna érzékelni fogja az Xp-t is? Egyébként az upgrade mér nm jó. A renszer viszonylag friss és nm naon használtam. MEg 1x találtam a hangkártyámhoz drivert. Most szól a hang. De nm tom honnan szedtem. Sound Blaster live! hangkártyám van. De csak sztereóban szól, XP-n meg 5.1-ben.
  • MerlinW
    A módszert kihagyhatod, hiszen lesz Win7, nem csak az XP marad. DVD berak, W7 partició kiválaszt, gyorsformázás, telepítés.
  • Petike954
    Tehát ezzel a módszerrel visszaállítom: http://www.hogyan.org/windows-7-eltavolitasa-xp-mellol Leformatálom a Win7 particióját, és utánna újra feltelepítem?
  • Petike954
    Akkor szedjem le a mostani WIn7-t, és utánna tegyem fel a Win7-t?
  • MerlinW
    Menni fog az XP. Upgrade-et nem ajánlom.
  • Petike954
    Vagy egyszerűen upgradelem, és ott marad az XP is?
  • MerlinW
    tessék, válogass
  • Petike954
    Hello!
    Van fent a gépemen egy XP Prof. és egy Win7 32bit RC. Ezt a Win7-t upgradelni szeretném a normális Windows 7-re. Ha upgradelem, akkor ugyanúgy menni fog az XP továbbra is? Vagy így már upgradeolva már nm fogja látni a boot menü az XP-t?
  • MerlinW
    ExtremeGamer-em van és a driver-en kívül egy alkalmazás sincs még W7-re. Vista-ra is fél év után jött az első stabil driver. S miután hajlandóak kiadni az alkalmazásokat, azok is bugosak.

X-fi sorozat pedig Console Launcher, Audio Console nélkül nbem több mint egy 2000Ft-os audigy. W7 x64 támogatás 0.

Mellesleg Auzentech és Asus is jobban szól mint a Creative kártyák és egy árban vannak, sőt némelyik olcsóbb azonos kategóriában. Creative fénye megfakult, már elég rég.

A korszerűbb kártyákkal kapcsolatban pedig, ha a régieket csesznek támogatni, ne árulják őket az isten szerelmére...
  • Bavid
    Nekem meg esetleg tudna valaki küldeni egy 32 bites activatort... annyi vírus van fent, nod mondjuk eddig mindegyiket kiszedte.
  • Madmano
    Köszi a válaszokat.
  • bon
    Jó a Creative, csak korszerűbb változat kell.
  • bon
    Jobban szólnak az Audigy 2-es kártyák, ez tapasztalat.
  • MerlinW
    Ha rám hallgatsz nem Creative kártyát veszel. Bármi mást, csak ne azt. Pl Auzentech is árul X-fi chip-es kártyákat, és ahhoz vannak vannak driverek is. Az Asus hangkártyák is jók.
  • Madmano
    Működik,igen.Csak azért jutott eszembe a váltás,hogy nem-e esetleg minőségben hallhatóan jobb a 2-es vagy a 4es audigy az LS-nél.
  • Coronita21
    nah énis kaptam ebből

• ACE
    Ha működik Win7 alatt, akkor nincs ok... ha nem, akkor van.
  • Madmano
    Nem.Az érdekel csak,van-e ok arra az általam leírt kártyák esetében,hogy váltsak valamelyik az LS-hez képest újabbra.
  • bon
    16-20 ezer ft-os se jöhet szóba?
  • Madmano
    Ugye szó volt itt arról,hogy érdemesebb venni a gépbe egy külön hangkártyát,mert azzal megelőzhetőek a problémák.Nekem egy Audigy LS-em van.Az érdekelne,érdemes-e egy Audigy 2-esre vagy 4-esre váltani erről?Van-e annyi különbség,ami indokolhatja a váltást?A mostani új,30-40ezres kártyák nem jöhetnek szóba....
  • Blasta
    Köszönöm a segítséget!
  • Blasta
    Ismét én :)

Úgy adódott, hogy mégsincs működő x64 aktivátorom. :)
    Néztem a neten, de annyi szar van fenn és nem szeretnék hülyeséget letölteni.

Ha nem nagy kérés, vki küldene egy x64 RTM aktivátor elérhetőséget (bármilyen formában) priviben?
    Előre is hálásan köszönöm a segítséget!
  • dsg
    Csatlakozom.
    Allandoan kiserletezgetek az op.rendszerekkel, de ez most fent marad.
  • Blasta
    Köszönöm szépen!
  • bon
    Igen.