• MerlinW
    x64-en nálam nem működik. hardware not detected. 10x fel/lepakoltam a driver-t, kipróbáltam az unof. support pakkot is, semmi.
    Emellett x64-en ha jobban megnézed, nincs a hivatalos meghatónak EAX3 fölötti támogatása (azaz nincs 4 és 5), illetve egy csomó OpenAL funkció hiányzik, stb.

Persze ha elárulod a titkát annak, hogy legalább a Control Panel elinduljon, akkor nem még nem veszek másik kártyát.

Ezt használom (nincs is más): Creative Sound Blaster X-Fi series driver 2.18.0013
    A meg egy másik dolog, hogy október végén megjelent Win7-hez június 9.-i RTM meghajtójuk van még mindig.. de ezt már megszokhattuk, ahogy azt is, hogy nem válaszolnak a kedves regisztrált végfelhasználó levelére sem hónapok óta.

Szólni szól rendesen minden hangfal, stb, de ugye ezért így felesleges volt 20ezres kártyát vennem. Főleg, hogy Auzentech X-fi-vel minden működik, kipróbáltam, ráadásul még botfülűek számára is hallhatóan szebb hangja van.

Poén:
    Írtam levelet pár hónapja a DCP-nek (amerikai fogyasztóvédelem) ők legalább visszaírták, hogy a Creative vastag akta náluk, türelmemet kérik