46642
  • peter0
    Sziasztok!
    A kérdésem az lenne, hogy most vettem 140.000Ft-ért egy laptopot, igazából nem értek hozzá, de új, 4giga ram...erre érdemes feltenni a 64bites Windows 7-et?? Azt mondták, hogy 4 giga rammal már érdemes ezt feltenni, mert ez kihasználja rendesen! Mondom, nem értek hozzá igazán!
    De baja nem lesz ha a 64 bites verziót teszem fel??? DRIVEREKET fel tudom majd tenni arról a CD-ről amit kaptam hozzá?? Bocsánat a buta és nektek egyszerű kérdésekért!! De én nem értek hozzá...és elrontani sem szeretném a gépem rögtön!!köszönöm!
  • exodus2
    Ha nem aero témát teszel be, tehát nem átlátszó a tálca, akkor nincs a betekintéses dolog.
  • Hayni
    Nem tudtok segíteni :(:( ?
  • Clava
    hmm ilyen visszaállítási pontot creálok én is, de mióta az AVG-nincs azóta nem fagy szal valami ott nem tetszett neki mind1 van még vírusaírtó jó pár szal csaklesz ami jó :) kösszépen a tippeket. csaó
  • bon
    Ha az ingyen frissítésre gondolsz akkor igen: 2009. június 26. és 2009. december 31. között vásárolt bizonyos gépekre igaz.
  • exodus2
    Nyomj hibaelháritásra! Amúgy mindent jól állítottál be a netkapcsolatnál? Hálókártya driver megfelelő?
  • Ironmask
    Srácok tudna nekem valaki segíteni?Fennt van az Xp és a Win7 XP alatt rendesen tökéletesen működik az internet,de a Win7 latt nem működik.A jobb alsó sarokban a sárga háromszög van a monitoron!Csináltam már illesztő program visszaállítás utána volt is net egy darabig majd újraindítottam a gépet és azóta Win7 alatt nincs kapcsolat.Valaki segítsen legyen szíves!!!!!!!!
  • morcosqtya
    igazad van. Először az, ha nem oldja meg, akkor jöhet az újrarakás..
    Állítólag a win 7-nek kifejezetten használható és profi a rendszervisszaállítása. Én még nem használtam szerencsére, de előrelátóan csináltattam vele egy visszaállítási pontot vagy mit.. a D-men létrehozott 2 védett könyvtárt amiben a C: tükörképe van. Majd meglátjuk de remélem soha nem lesz rá szükség.. kopp, kopp.. :-)
  • exodus2
    Tanulmányozd ezt: http://www.microsoft.com/hun/windows/buy/offers/upgrade.aspx
  • [HUN]FaTaL
    Csak a 2009 Júniusa után vásárolt Vistakra volt érvényes, hogy él e még nem tudom.
  • DJ RX7
    üdv!
    él még ez az windows vista ----> windows 7-re aktiválási akció?

ha igen hol tudom megnézni, hogy megvalósítható-e?
  • bon
    De egy rendszer visszaállítással is meglehet próbálkozni egy korábbi időpontra.
  • morcosqtya
    oprendszerre gondoltam.
    Az avg-t 5 perc újrarakni, de nem biztos hogy megold bármit is...
    De természetesen ne rögtön a windowst rakd újra, ha van any ideád akkor próbálkozz azzal. (Ccleaner, RegClean is nemegyszer segített nekem..) :-))
  • Clava
    mármint az egész rendszert újra vagy csak az a AVG-t?
  • morcosqtya
    próbáltad újratelepíteni? Nem mindig lehet rájönni a hibára.. legalábbis jártam már így.. 2 informatikus/rendszergazda ismerősöm se tudta megmondani mi a probléma... újratelepítettem, azt ment minden.
  • Clava
    hmm lehet nállam az AVG vírusírtó miatt fagyott a gép mióta azt lecsaptam már most 2,5 órája stabilan megy.... bár most winamp nem ment... szal az még lehet hiba majd holnap kiderül...
  • exodus2
    Olvasd el: http://win7faq.uw.hu/index.html#dualboot
  • Balin
    hello!
    volt a gépemen a seven és mellé most feltettem az xp-t egy másik partícióra a régi nyomtatóm miatt de boot-olásnál nem kérdez rá hogy melyiket indítsa és így az xp jön be... valami megoldás erre?
    előre is köszi
  • DummyBoy
    A logón túljutok, és már hangkártya-drivert is cseréltem ... (Én is arra tippeltem ...)

A Desktop mikor betöltődik, akkor lejátssza a "dejóhogymegintbeléptél-szongot" ... na ott :(
  • bon
    Valamilyen driver hiba, pl hangkártya. Mert a logó és a hang lejátszásánál elvileg egy teszt futt le.
  • DummyBoy
    Üdv All!

Mivel a kereső a régi, ezért feldobnék egy kérdést:

mostanában azt játssza velem a 64 Bites Win7, hogy indításkor mikor betöltőd"ne" a Desktop és megszólal"na" a nyitó hang, egyszerűen csontrafagy a gép (Véletlenszerűen, nem minden indításkor ...) ... 2-3-ik indításra betölt és minden szép és működik gond nélkül ... Most ért véget egy OCCT teszt hiba nélkül ...

Van valami ötlet? Láttatok már ilyet?

Phenom II X4B50, 4GB 1333 DDR3, Giga AM3-as lap, MSI 4870 1GB, Enermax Liberty 400W ...
  • Clava
    megpróbálok énzni a kartáyhoz bár alaplapra integrált..., msnt meg honlapról szedtem le frissen szal az csak friss lehet... vagy nemtom gyanakodtam még a vírusírtóra is AVG9.0 most letöröltem hátha jó lesz ha nem akkor jön a hálókártya driver nézés valahogy...
  • bon
    Tippek: hálókártya driver csere. MSN-ből legújabb verzió ha még nem az van fent.
  • Hayni
    Engem zavar ez a betekintéses ablak :/ nem lehet valahol kikapcsolni? mert én sehol nem találom :/

• exodus2
    Sok minden bele van integrálva, és sok mindent le tud tölteni netről. De van úgy, hogy a drivert a gyártó oldaláról kell leszedni.
  • bounty88
    "Alaplapon gondolom hálókártya driver, chipset driver és hangdriverek vannak elsősorban. Chipset drivert nem fontos frissíteni, elég jó az, ami alapból van a Win7-ben. (De ha valami probléma lenne vele, akkor NE a Gigabyte oldaláról szedd, hanem az AMD oldaláról). LAN drivert is szinte biztos, hogy felrakja a Win, de könnyen lehet, hogy Winupdaten talál majd újabbat, akkor ne félj lefrissíteni. Esetleg megnézheted a gyártó oldalán van-e frissebb, de ez már mellékes. Hangdrivert viszont érdemesebb kapásból a gyártó oldaláról szedni, mivel gondolom Realtek hangkeltőd van, és ők viszonylag sűrűn adnak ki frissítést. Az meg nem biztos, hogy benne van már a Winupdaten, néha kell egy kis idő, hogy a legújabb belekerüljön."

ez mit jelent, mert nekem nem világos. tehát a Windows 7 a különféle drivereket, mint a Cool'n'Quiet, Dual-Core Optimizer, RAID, SATA, LAN, Hangkártya...ezeket mind letölti saját maga, nekem nem is kell tennem semmit? Bocs ha láma a kérdés, de XP-m volt és van...szal az nem töltögetett ilyeneket asszem...

szerk: csak msot látom, hogy pl. a Cool'n'Quiet be van építve a Win7-be..ez valóban így van, bevan már előre integrálva driver meg stb?
  • Clava
    hmm ez király mostmár egyre sürübben csinálja most vagy fél órán belül 4x indíottam újra volt oylan h beötlött csatlakzotam a netre bejelentkeztem msnre s meg is fagyott
  • bon
    A gíártó oldalán nins Legalább Vista-s driver hozzá? De van esély, hogy a Windows felismeri és telepíti Widows update-ről.
  • attosz1120
    sziasztok!Szeretném a Windows 7-et (pontosabban a hu_windows_7_ultimate_x86_dvd_x15-65935) feltelepíteni a gépemre.Csináltam egy rendszer kompatibilis ellenőrzést,és ezek az adatok jöttek ki.Sztetek érdemes lenne feltennem?
    A vga camera driverét honnan tudnám letölteni? (Chicony 300k a camerám)
    Válaszotokat előre is köszönöm!
  • Clava
    nem senincsen semmi kék halál csak előbb megfagy a kép aztán az egér se mozog és semmi ctrl+alt+del semmire se reagál csak reset.

semmi exitra böngésző fut mozilla,winamp,msn
  • exodus2
    Mit értesz megfagyás alatt? Kékhalál? Mit csinálsz, mielőtt fagy?
  • bon
    A "megfagy" az simán megáll a gép és újraindítás segít csak, vagy észhez tér magától egy idő után, esetleg dob egy kék halált is?
  • Clava
    hy
    most raktam fel a 7-et nem rossz bár még szokni kell csak van olyan probléma hogy nemtom mitől ilyen fél 1 óránként fogja magát és megfagy...
    32 bit ultimate verzió videókari drivert raktam fel meg a alaplapi hangkártya drivert a gyártó honlapjáról 7 hez szal elvileg patentenek kéne lenni és mégse...
  • bon
    Xp mode nem ilyen dologra való.
  • bon
    Gond nélkül mennek.
  • pxxl
    többi helyen rendesen szól jah, igaz ez a probléma régebbi, mert akkor még a vista 64-es drájvert raktam fel. akkor úgy volt h nem is lesz win7 támogatás. de msotmár megnézem ha hazaértem. esedékes (újra) az áttérés, mert haldoklik a pista...
  • exodus2
    És az amúgy tökéletesen szól a hang más programban? Tv tuner-nél nem volt probléma a driverrel? Tehát sajátgép- Számitógépen jobb egérgomb - Kezelés - Eszközkezelő, és ott nincsen sárga háromszög? pl a tunernél?
  • pxxl
    jah a hang cucc meg az integrált M4N78pro alaplapi kártya.
  • M412305
    Sziasztok!
    Azt szeretném kérdezni, hogy a Microsoft Office 2007 különböző verziói gond nélkül működnek-e a Windows 7 Proffessional 64 bit op. rendszer alatt. Előre is köszi a választ. Üdv M412305
  • pxxl
    leadtech winfast dtv 1800h, de nem értem most, mert a táblázat szerint megy win7 alatt, nálam viszont nincs hangja a hangkártya driver meg rendben van, minden más megy, a hengerő sincs lehúzva...hát ezt most nem értem ed tényleg