46642
  • attosz1120
    sziasztok!Egy kis segítséget szeretnék kérni.Tegnap raktam fel a windows 7 Ultimatet.azt szeretném kérdezni,hogy a Genius 5005-ös (fadobozos) 5.1 hogyan tudnám tökéletesíteni?Az alaplapomon integrált Realtek AC'97-es hangkártya van,amit frissítettem.Van esetleg olyan driver amivel betudnám állítani az 5.1-et?
    Válaszotokat előre is köszönöm!
  • Narxis
    C&C 4 témát innen le tudja szedni valaki?
  • 16gaborm
    Nem nagyon segített az se Videókártyát visszavettem felesre Teljesítmény-Minőség!!
    Processzor húzva van 10%-al!!
  • Könyvtáros
    Fekete halált hozott a Microsoft legutolsó frissítése.
  • exodus2
    Én azt mondom hogy téves riasztás, itt írják is: http://www.malwarebytes.org/forums/index.php?showtopic=7653
  • benkoszabi
    Kép
  • benkoszabi
    üdv. Frissen telepített Win7-en a Malwarebytes 1.41 hibát észlelt, lefutattam egy scant, reméltem hogy vmi alkalmazásban vagy programban talált hibát, de sajnos nem..ezt dobta ki:
    [L:http://m.blog.hu/g4/g4mezone/skins/bunker/N%C3%A9vtelen.jpg][link][/L]

eszerint cseszhetem az egészet, vírust kaptam vhogy, fertőzött volt vmim, és csinálhatom előről az egészet, vagy téves? találkozott már vki ezzel?

A Win7-em 64bites Ultimate, "nem eredeti"...persze joggal lehet írni, hogy na ott a baj, hogy fertőzött volt a fájlt, de megvizsgáltam mielőtt feltelepítettem volna, nem talált semmit....
  • [HUN]FaTaL
    Vegyél vissza a tuningból, ha van.
  • 16gaborm
    DirectX 10-van fent,ő rakta fel saját magának!!Mi a teendő ilyenkor?
  • exodus2
    Esetleg érzékeny a directx-re. Mivel a bemutató csak videó, az gondolom nem használ directxet, viszont a játék már igen.
  • 16gaborm
    már próbáltam 3x mindig kidobott,meg azért furcsa hogy hang sincs a játékon belül,de mikor elindítom akkor még a bemutatónál van
  • exodus2
    Próbáld újra, engem is egyszer egyszer kidob egy egy játékból.
  • exodus2
    Start menü - Hálózaton jobb egérgomb - Tulajdonságok - Adapterbeállitások módositása - Kiválasztod a kapcsolatot - jobb egérgomb Parancsikon létrehozása... Windows nem tud parancsikont létrehozni blablablab.. kihelyezi az asztalra? Igen, és kész is.
  • 16gaborm
    Test Drive unlimited

3,5perc multiplayer játék után kidob a Windows az asztalra és egy kis ablak jön fel "A Windows megoldást keres a hibára"vagy valami ilyesmi szöveggel!!És játék közben sincs hang!!Ma raktam fel a Windows 7 Ultimate-t!! Driverek felrakva,máskor szól a zene,meg jó a hang sőt a játék bemutatójánál is van még hang!!
  • gabo91
    Monitor driverel vacakoltam, így már jó lett, van némi különbség... :)

Köszi!

Még egy kérdésem lenne...
    "Internet csatlakozás" ikont lehet csinálni az asztalra valahogy?
    Automatikus kapcsolódásra van állítva de mégsem teszi azt...
    Hálózati és megosztási központról tudtam csak.
  • bon
    Ha van monitor driver rakd fel, és azért nem éles a betű, mert nem az ajánlott natív felbontásban használod a kijelzőt.

KMPlayer programot tudom ajánlani videó lejátszásra.
  • bon
    Nem, amúgy a DVI és HDMi csatlakozó láb kompatibilis. Nekem DVI-HDMI kábellal van összekötve a gép és a tv.
  • gabo91
    Furák a betűk, nem a legélesebbek, (faq-ot olvastam nincs olyan gondom amit írt a samsung monitorrol) (lg 1953tr-em van). Mitől lehet ez?

Aztán vlc player szarakodik, így mplayer c-t is használok. Viszont utobbi nem nyitja meg a feliratokat...
    vlc playernél meg szemcsés ronda teljes képernyőn alig olvasható.
    Valami programot, megoldást tudnátok?
  • devilzero
    Köszi, végre jó, igaz csak DVI kábellal :s, de nem értem azzal miért nem jó, érdemes lenne kideríteni :@ kezd idegesíteni, egyébként a szem észreveszi hogy mi a különbség a DVI és HDMI között??
  • bon
    Driver fel, majd gép újraindítás felbontás max-ra állítása és jónak kell lennie.
  • devilzero
    EGÉR nem megy ki, de a FELBONTÁSSAL még mindig bajban vagyok!
    Nem baj azért köszI!
  • bon
    Vista-s driver is jó lehet, amúgy vezérlőpult/rendszer/eszközkezelő ahol meg tudod nézni a hardver elemeket.
  • bon
    25%-ra? Na akkor adat mentés és kuka a merevlemez.
  • bon
    A monitor driver-ét rakd fel. Az asztal kiterjesztése nincs bekapcsolva és azért megy ki a képből az egér?
  • 16gaborm
    Asus K8N alaplapom van Socket 754-es foglalattal!!!
    Nem nagyon találok még a honlapjukon sem Windows 7es Drivet!!
    És hol tudom ellenőrizni hogy mihez nem talált Drivert a Windowsom?
  • bon
    Én a fájl\nyitás menüpontot használva szoktam.
  • Coronita21
    nem hinném. azért gyanakszom a hdd-re mert az elöbb kihúztam és tizenkétszer inditottam újra gond nélkül :D amúgy ez egy usb-s sseagate volt ami egyszer már elszállt. kihámoztam a burkolatból és bedugtam az alaplapba, így müködik csak. ezt a merevlemezt a HDsentinel nevű program 25%-os kondicióra határozza meg.
  • 16gaborm
    Vagy ULTIMATE
    Test Drive Unlimiteztem mostanában
  • 16gaborm
    Köszönöm Srácok a Tanácsokat

Már nekem is Windows 7 Unlimitedem van
  • allock #21673
    inkább valami vírus
  • Coronita21
    Hi

Okozhat egy rossz merevlemez olyan fagyást, hogy egyszercsak megáll minden mintha megnyomnék egy pause gombot, és nem reagál semmire? Plusz random idő utáni restartnál nem hajlandó leállni a windows, kijelentkezik és hallom, hogy felpörög a winchester és utána a nagy semmi.
  • devilzero
    Hali!
    PLS help, HD4830-am van és most vettem egy Samsung P2370HD-t a baj az hogy HDMI kábellal szeretném összkötni, de az 1920x1080-as kép olyan idétlen meg nem is teljes a monitoron.

Ha pedig DVI-ra állítom át akkor csak az ASZTALNAK a képe jelenik meg semmi ikon, de ez lényegtelen nekem a FULLHD a FONTOS.

A legrosszabb meg az hogy amikor a jobb széira megyek az egérrel akkor meg elmegy a "világűrbe" az egér fél egérpad visszahúzásával vissza is tér. Hogyan lehetne "szépíteni a képen"? Köszi!
  • [HUN]FaTaL
    CD-kép felírás.
  • bounty88
    hali. már így is elvagyok késve, inkább megpróbálom NERO-val...de ne mtudja valaki, aki ismeri a progit, hogy hol a fenében lehet vele képfájlt írni? mert a NERO-ban van 2 nézet is...meg ilyenek hogy:
    - CDROM ISO
    - CDROM rendszerindító
    - CD-kép felírás
    - Lemez CD/DVD-kép vagy elmentett projekt (egy korábban a merevlemezre mentett CD/DVD kép lemezre felirása)

Én az utolsó 2-re tippelek, csak miven ugye NERO-ban van Burning ROM és Express is, ezért van hogy lehet ugyanarról van szó,csak más a művelet neve...
  • [HUN]FaTaL
    Tiltsd a floppyt a biosban.
  • [HUN]FaTaL
    Felejtsétek már el a daemont. Letöltesz egy imgburnt, képfájl kiírása, betallózod az isot és kész.
  • bon
    Nem jelentős.
  • Atreus
    Win7 Home p. és Prof. között van sebességbeli különbség? Karácsonyra szeretném meglepni magam egy 64bites verzióval.
  • bon
    Lemezről boot-olva a kék háttér megjelenése után várni kell türelemmel, vagy esetleg a biosban a floppy tiltását kel megejteni.
  • bon
    Használd inkább az Imgburn progit. Ott meg a Lemezkép írása lemezre funkciót (Write image file to disc)