46642
-
exodus2 #23225 Windows Live Messenger webcam beállításnál van ilyenre lehetőség. De hogy normál windows-os kereteken belül (MSNen kívül) is fog a működni azt nem tudom. -
üdv megint!
hogyan tudnád beállítani a media playert hogy hasonló képen írja ki a szám címet mint a 9-ben xp-n? (kicsibe az előadót nagyba pedig a szám címét)
másik: egyik ismerősömnek asus laptopja van. pontosan nem tudom milyen. és az a gondja, hogy a beépített webkamera fejjel lefelé mutatja a képet. hol kéne ezt beállítani, hogy rendesen menjen? esetleg hol kéne elkezdeni a "hiba" keresést?
köszönöm előre is! -
Mint írtam eggyel korábban Vista óta már nem vagy alapból admin + itt már van egy használható UAC is ami szintén védi a felhasználót. -
Hm érdekes.Utorrentet leszedtem mint mondtam felraktam a bitcometet és amit töltök valamit torrentről akkor fagy le a gép.
Mintha valami blokkolná vagy nem is tudom torrent letölté nélkül jó minden filmezek,netezek ,játszok nincs fagyás.Amint töltök torrentről vége :(
Valakinek valami ötlet? -
Érdekes, épp most tettem fel a firefoxhoz az isadmin kiegészítőt, hogy ellenőrizzem adminként vagyok e a neten, és alapból nem adminként látszódom. Mennyiben más a vista és a win7 az xp-hez képest ebből a szempontból? -
Felesleges, nem kell adminként használni a gépet és kész (alapból Vista óta nem vagy teljes jogú admin alapból) -
Egyéb kérdés:
Ismeritek a DropMyRights apró progit? Régóta használom, de nem tudom, hogy win7(64) alatt is működik-e. Javaslat? -
Köszi!
Túl vagyok rajta és eddig úgy néz ki, hogy minden rendben. Csökkentettem a c-t és a d-t, és létrehoztam még 2 logikai partíciót. Egyelőre nincs gond. Rem nem is lesz!!! -
Ja, én is kukából szedtem ki. -
Köszi! 
Nem olvasok el minden e-mail-t amit küld, vagy a fórum-ról jön.
Főleg mióta küldte azt a napihamis levelet. :(
-
http://torko.co.cc/forum/index.php itt található, de a regisztrált tagok kaptak e-mailt. -
Tiszta telepítés jobb lett volna -
Adatmentés után nyugottan. -
Torko Fórum-ával mi lett?!
Van vkinek vmi infója?!
-
rumkola #23211 ssd-ről még lassabb is a rendszer... -
chadi #23210 Sziasztok!
klónoztam a win7 32bit rendszeremet egy 64 GB kingstone ssd-re (100MB/sec. read; 70MB/sec. write )
lázasan vártam az első indítást,de kicsit letörtem mert nem igazából vettem észre jelentősebb sebesség növekedést.
Van valakinek ebben tapasztalata?
vagy valami trükk van benne?
előre is köszi -
Köszi a választ.
Egyelőre a EASEUS Partition Master.v4.1.1.Server.Edition-t raktam fel. Ez kezeli a 64bites op rendszereket is. Nem tudom, hogy merjem-e csökkenteni a c-t vele. Mit gondoltok? -
exodus2 #23208 Gondolom a külső vinyódon valaha volt rendszer, de miután törölted, félmunkát végeztél, és amiatt onnan akar bootolni. Vagy leveszed az aktivitást a vinyóról, vagy újraparticionálod. Esetleg ha nem sikerül megoldani, még mindig ott van a windows telepítő javítás része. -
van egy külső vinyóm, és ha win 7 alatt restart van, mindig kiija hogy hiányzó bootmgr file, amiből csak ctrl+alt+del-ezni lehet. Mit csnáljak, hogy ne keresse ezt a fájlt ha be van dugv a külső vinyó, és bejöjjön a win??? -
Most is szénné fagyott akkor mégse ezek a hibák. :(
-
Remélem nem kiabálom el de lehet megvan a ludas ami a fagyásokat okozhatta.Legalábbis remélem ez volt az.
Uninstaláltam Daemon toolsot (szerintem köze nincs a fagyáshoz) és nem volt semmi gondom addig amíg utorrentet be nem izzítottam azonnal fagyott a gép.
Szóval uninstalálom utorrentet is azt figyelem mi a helyzet. -
Paragon partition manager
Feltelepíted, létrehozol vele egy bootolható cd-t, bebootolsz vele és állítgatod. :) -
Sziasztok!
Korábban olvastam a win7-tel kapcsolatban a 100MB-os partícióról, ami nem nagyon zavra, történetesen nem is tudom pontosan mi célt szolgál, annyi, hogy ha nem előre partícionált vinyóra telepíted a win7-et akkor hozza ezt létre. Na itt van az én problémám; win7 telepítésnél 2 partíció lett létrehozva, az op rendszer kapott kb 130GB-ot, amin szeretnék változtatni, ennyire nincs szüksége a winnek. A beépített partícionálóval mindössze 300MB-ot engedélyez zsugorítani, amit nem értek, ugyanis a 130GB-ból 115GB szabad.
Van ötletetek, hogy mi lehet a problémája, illetve valami megoldást tudnátok rá?
Előre is köszi! -
Sehogy, az óra melletti rész, ahogy BON is mondta értesítésre való. Meg kell szokni az új helyen az MSN-t, először én is anyáztam, de végülis semmi gond nincs evvel, csak szokás kérdése. :)
Nekem kompatibilis módban linkek nem voltak, sima szövegként jöttek. Kollegánál minden rendben vele. -
KillTheKonzol #23201 sziasztok
kéne egy 64bites RC verzió és serialja, meg tudnátok dobni a legfrisebb letöltési linkjével és serialjával?
köszi
üdv! -
Sajna muszáj lesz igen! -
Gondolom bug, mint írtam okozhat problémákat a kompatibilis mód és még reklamálni se érdemes, mert nem komaptibils módra van fejlesztve, meg kell szokni az új üzemmódot. -
Havernak is win 7 van fent.Az msn vista sp2 kompatibilitásra tette és leül az óra mellé és automatikusan indul a windowsal.Nekem akkor miért nem ? -
Bucsek #23197 Köszönöm :) -
detoxic #23196 Erre valaki? -
Jó sorrendben kellett volna telepíteni az oprendszereket, először XP majd Windows 7 (bár XP felesleges Windows 7 mellett) most már macerás lesz boot menüt csinálni. Némi info: link1 link2 -
az lesz, találtam intellipoint drivert, hátha... de elég sok topikot találtam microsoft ARC egér vs win7ről :D megnyugtat hogy nem vagyok egyedül -
sziasztok!win 7em van fenn!azt raktam fel elsőre!azt most felraktam XP-t h megnézzem ki tudom e vele kötni tvre a gépet na mind1 lényegtelen! azt most olyan problémám van h az xp-t indítja el!és nem tom kiválasztani h win7et indítsa!mit kéne tennem? -
Újabb frissebb driver? -
nekem win7 alatt baszakszik a microsoft wireless egerem (ami kb 1 hónapos), rendszeresen "lefagy", pedig elemet is cseréltem bele csak hogy kizárjam azt a hibalehetőséget :S ez bármilyen FPS vagy football manager közbe eléggé zavaró... meg mikor csak neteznék, msn stb fut. és nem "szaggat" a gép, ugyanis játék közben semmi szakadás nincs. xp alatt semmi baja nem volt az egérnek, 3 napja van win7 ultimate a gépen, azóta játssza ezt :S valami megoldás? ('vegyél új egeret'-en kivül :D) -
Én a PsShutdown-t szoktam használni, de még Windows 7-es oprendszerrle nem próbáltam, de szerintem jónak kell lennie: link -
Ha törlöd a telepítés után akkor ugrik a rendszered. Amúgy a fontos rendszeráfjlok vannak rajta. De ha előre megpartíciónálod és formázod a winyót akkor arra fogja létrehozni a rendszer fájolat és külön. Amelyik neked szimpatikusabb azt válaszd. -
Szerintem ha véglegesen Sevent használsz akkor megtarthatod.
Ha esetleg később vissza akarsz állni XP-re akkor érdemes a 100megás nélkül felrakni a hetet, mert a 100megás megszüntetése gondot okozhat. Nekem pl. a D: partíció is elszállt egyszer, amikor az XP visszatelepítésekor a 100megásat töröltem. Persze ha új rendszer telepítésekor a teljes vinyót törlöd, vagy nincs hátrébb ilyen adatpartíciód akkor nincs ilyen gond.
Amúgy feltételezem hogy ezt a rejtett partíciót a fejlesztők nem véletlenül találták ki, így akár hasznos is lehet. -
Bal0924 #23187 kösz, megtartsam azt a 100mb-ot vagy nem kell? -
Bucsek #23186 Üdv, van olyan progi ami kikapcsolja a számitogépemet? Eddig az aye shutdownt használtam, de win7-en nem müködik :(
Eddig próbáltam még az PC auto shutdown-t de próbaverziós :( Nincs olyan ami ingyenes?
köszi