Windows 7
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
továbbra se hajlandó kirakni teljes képernyõre a gémeket/progikat.. :S
pedig alapból arra van állítva és át se lehet másra állítani
[merlinw.org]

[merlinw.org]
Emellett x64-en ha jobban megnézed, nincs a hivatalos meghatónak EAX3 fölötti támogatása (azaz nincs 4 és 5), illetve egy csomó OpenAL funkció hiányzik, stb.
Persze ha elárulod a titkát annak, hogy legalább a Control Panel elinduljon, akkor nem még nem veszek másik kártyát.
Ezt használom (nincs is más): Creative Sound Blaster X-Fi series driver 2.18.0013
A meg egy másik dolog, hogy október végén megjelent Win7-hez június 9.-i RTM meghajtójuk van még mindig.. de ezt már megszokhattuk, ahogy azt is, hogy nem válaszolnak a kedves regisztrált végfelhasználó levelére sem hónapok óta.
Szólni szól rendesen minden hangfal, stb, de ugye ezért így felesleges volt 20ezres kártyát vennem. Fõleg, hogy Auzentech X-fi-vel minden mûködik, kipróbáltam, ráadásul még botfülûek számára is hallhatóan szebb hangja van.
Poén:
Írtam levelet pár hónapja a DCP-nek (amerikai fogyasztóvédelem) õk legalább visszaírták, hogy a Creative vastag akta náluk, türelmemet kérik
[merlinw.org]
Az árúlásról meg ennyit, hosz szeritem elég sok céget lehetne ennyi erõvel szídni aki nem támogajta a Windows 7-et és mégis árulja a termékét. Na meg nem a Creative árulja, hanem a nagykerek szabadulnak meg az esetleg visszamaradt termékeiktõl, ez meg érthetõ.
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
[merlinw.org]
Van fent a gépemen egy XP Prof. és egy Win7 32bit RC. Ezt a Win7-t upgradelni szeretném a normális Windows 7-re. Ha upgradelem, akkor ugyanúgy menni fog az XP továbbra is? Vagy így már upgradeolva már nm fogja látni a boot menü az XP-t?
X-fi sorozat pedig Console Launcher, Audio Console nélkül nbem több mint egy 2000Ft-os audigy. W7 x64 támogatás 0.
Mellesleg Auzentech és Asus is jobban szól mint a Creative kártyák és egy árban vannak, sõt némelyik olcsóbb azonos kategóriában. Creative fénye megfakult, már elég rég.
A korszerûbb kártyákkal kapcsolatban pedig, ha a régieket csesznek támogatni, ne árulják õket az isten szerelmére...
[merlinw.org]
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
[merlinw.org]
steam, origin: ACE_hun
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Úgy adódott, hogy mégsincs mûködõ x64 aktivátorom. :)
Néztem a neten, de annyi szar van fenn és nem szeretnék hülyeséget letölteni.
Ha nem nagy kérés, vki küldene egy x64 RTM aktivátor elérhetõséget (bármilyen formában) priviben?
Elõre is hálásan köszönöm a segítséget!
Allandoan kiserletezgetek az op.rendszerekkel, de ez most fent marad.
Elõre is sry a láma kérdésért (a FAQ-t átnéztem)!
Az x64 RTM verziót lehet serial nélkül telepíteni majd aktiválni ugye?
(aktivátor progim van csak hozzá, serialom nincs)
Gigabyte SM56 P55-UD3,Intel CoreI5 750,Apacher 4GB/1800MHZ,MSI Radeon 5870,FSP Epsilion 600W,Samsung TFT 24\",Thermaltake element TVK 9000,NEC Sony optiarc AD 7243
http://goo.gl/gd6Zi5
Amin határozottan érezni a különbséget az a a nagy fájlok másolgatása és a játékok betöltési ideje (ez persze nyilván sok adatot memóriába töltõ felhasználói programoknál is jelentkezhet), de ezek nem játszanának be, ha csak rendszervinyó lenne belõle.
Ha van jobb helye annak a pénznek szerintem költsd el másra, ha erre szánnád, akkor hajrá, de így az én pata-sata2 ugrásom alapján nagy csodára ne számíts. Talán az, hogy elméletben sokkal gyorsabb a kis fájlok elérése dobni tud még valamit a dolgon, de nézegettem én is néhány tesztet pont a vinyóvásrlás apropójából és nem vágtam hanyatt magam tõlük.
Ha végül beruházol várunk majd valami beszámolót! :)