46642
  • lotsopa
    Lenne egy kérdésem, futtatás mezőbe beírva egy program nevét, mitől függ hogy az elindul vagy sem?
  • bon
    Jobb gomb a mappán, tulajdonságok, biztonság füll, speciális gomb, tulajdonos füll,szerkesztés gomb, A tulajdonsos cseréje az altárolokon és objektumokon opciót kipipálod, majd kiválsztod a felhasználód a lsitából, vagy felveszed ha nincs ott és ok.
  • xxxpaulxxx
    Ne haragudj, de ilyet nem találok:$
  • bon
    A hardverhez kapott telepítő lemezek az esetek 99%-ban elavultak és felesegesek így használatuk kerülendő, mindig a gyártó oldaláról kell a legújabbat beszerezni.
  • bon
    Saját tulajdonba veszed úgy, hogy az almappák és tartalmuk is örököljék a jogosultságod.
  • bon
    Ha van 64bit-es változat a rpogramból akkor azt kell ahsználni, természetesen Microsoft program tudni fogja, hogy van e 64bit: link
  • Klon
    64 bites.
    De nem ugy van, hogy 64 bites rendszerre 32 bitest is lehet telepiteni? Eddig is ezt hasznaltam, ugyanaezen a gepen, es mukodott.
    Annyi a valtozas, hogy utoljara ultimate volt, mos meg prof. van...
  • xxxpaulxxx
    Hmmm köszi, valóban:) Van erre valami mód, hogy mindegyiket egyszerre módosítsam és ne kelljen külön-külön?
  • zolee145
    Király. A leújabb vga driverrel lehet állítani az AMD Vision Centerben a képfrissítést is... De akkor milyen drivert csomagoltak mellé?:D
    Na mindegy, megúszta a Win7 az uninstallt, ezek szerint mindkét probléma user error volt...:)
  • bon
    32 vagy 64bit-es oprendszered van? Mert annak megfelő progit kell felrakni.
  • zolee145
    tegnap felraktam a Presto!PVR-t, ez a hivatalos tv nézője a Giga tuneremnek. Csak hang volt. Aztán oda-vissza telepítgetés, driver, Presto, minden. Tegnap estére eljutottam oda, hogy már nem is látta a tunert a Presto, pedig az eszközkezelő igen.
    Ma így első nekifutásra keresgéltem, és csináltam egy visszaállítást az első verzióra.
    Csatornakeresés, és láss csodát van kép és hang is...

A számítógép nő, tegnap megjött neki, és hisztizett. Ma már van kedve futtatni a tv progimat.:D
  • Klon
    Üdv!
    Telepíteni akartam a Windows Mobile Device Center -t, de nem megy!
    azt írja: "A processzor típusa nem támogatja a telepítési csomagot. Forduljon a termék szállítójához."

Korábban már használtam ugyanezen a gépen, semmi baja nem volt, tökéletesen működött.

Ötlet valakinek?
  • bon
    Iylen progi nem létezik, annyi féle szoftver hardver van, hogy képtelenség tökéletes munkát végezni
  • majonur
    Sziasztok! Nem tud valaki egy olyan programot ami tenyleg megtalaja es helyre teszi a hibakat a Windows 7 ben. Nem a registry javito progikra gondolok, hanem valami komolyabbra. Az a helyzet, hogy mar eleg regen fent van ez a windows es kezd szokas szerint meghulyulni, de nincs kedvem ujratelepiteni, mert ramegy egy napom, mire mindent osszeszedek meg testreszabok.
  • bon
    Fájlonkéntni jogosultásggal lesz gond, ellenőrizzél le néhányat.
  • xxxpaulxxx
    Köszi, megcsináltam azt, hogy megosztás ezzel: otthoni csoportok írás/olvasás és el is tűnt a lakat... viszont a probléma ugyan úgy fennáll sajnos:D Pl NÉMELYIK mp3 fájlokat nem játszik le a winampom, de ha pl ezt a zeneszámot átrakom egy másik partícióra, akkor minden tovább nélkül :|
  • zolee145
    Na most mégjobban nem értem: Compatibility center, giga gt-p6000

Elvileg semmi nem kell hozzá, minden okés.
    A win saját tv lejátszója vagy mifene meg nem talált cstaornákat.
  • bon
    Utánna néztem az alignálás lehetőségének, Windows 7/2008 R2 telepítője alapból jó helyen hozza létre SSD esetén a partíciót így ezzel nem kell törödni (le is ellenőríztem a prohardver-en lévő cikk alapján) tehát ez kipipálva, indexelést már korábban írtam, hogy ki van kapcsolva a c:-n a többin meg engedélyezve van. A többi meghajtó/partíciót viszont már sima winnyó, így ott nem gond. Töredezetség mentesítést szintén kikapcsolva (már a telepítő megcsinálta) superfetch előtötlés meg a gép fizikai memóriájába tölt elő, ami azért gyorsabb mint egy SSD + nem dísznek van a gépben 12gb memória.

Így a korábban felsorolt feltételek jó része teljesítve.
    Számítástechnikában meg nem 13 évre tervezek (igen előre tervezek amennyire lehet) jelenleg 46% a kondíció ami 10nap/1% átlag csökkenést figyelembe véve még több mint 1 éve van a meghajtónak így a 3 év teljesül amire terveztem, de amúgy is fejleszteni lenne célszerű, mert már jelenleg is 4x gyorsabban író\olvasó meghajtót lehetne venni, tehát erősen elavult az SSD-m. Terveim szerint külön SSD kártya lesz a gépbe vásárolva egy OCZ Revodrive személyébe a jelenlegi meghajtóm élettartama a végén.
  • bon
    Én a szofvere tippelnék amivel nézni szeretnéd a tv-t. A gyártó oldalán nincs újabb program a tunerhez?
  • MerlinW
    Fetch, index kikapcsolásával, alignált perticióval nem 3, hanem 13 évet bírna. Nincs szükség fetch-re akármilyen jó, miután ~20x gyorsabb az SSD, mint a HDD. Olvasd végig a cikket amit linkeltem és világos lesz minden.
  • zolee145
    De akkor sansztalan életre kelteni egy olyan tv tunert amihez van win7 driver a hivatalos honlapján? Vagy magával a szoftverrel lenne a baj? mármint amin nézném a tv-t.
  • bon
    Ha már monitor cserénél tartasz én rögtön monitor tv-t vennék, kollégám egy 24-es Samsung-ot vett és nagyon szereti + a gépbe épített tuner kártyával se kell kinlódni.
  • bon
    kb 50%-a üres, AHCI mód bekapcsolva, aligment-ről nem tudok, Windows 7 telepítővel csináltam mindent. Prefetch, superfetch nincs kikapcsolva, a superfetch Windows 7 legjobb újításai között van, így nem kapcsolnám ki, pláne ez olvasás, írás fárasztja a memória cellát. Indexelés-t már a telepítő kikapcsolta a C: meghajtón, többin engedélyezve van, szintén hasznos újítás. Amúgy nem zavar az élettartam csökkeése, 3 évet kifogja bírni annyi meg bőven jó, addigra úgyis elavul.
  • zolee145
    Újabb remek dolog. Van egy Gigabyte GT-P 6000-es tv tunerem. Van hozzá Win7 64-es driver. Fel is raktam. Felraktam hozzá a gyári cd-n lévő progit, amivel eddig néztem a tv-t. Presto!PVR.
    Hang van, kép nincs, csak egy csík felül.

Van valami kodek is a cd-n, azt is. Ugyan az.

Mondom biztos kodek, felrakok egy vlc-t. Felraktam, azóta az eszköz nem található, nézze meg, hogy rendesen csatlakoztatva van-e. Miközben az eszközkezelőben azt írja, hogy minden okés.

Kezdek kiakadni... Minden oprendszer cserénél tv-tuner csere is kell? XP-ról Vista-ra váltásnál is behalt a Leadtek tunerem.:) Lassan nem tudom, hogy sírjak vagy nevessek. Ami Vistán működött az Win7 alatt nem akar.
  • MerlinW
    Szabadon van a 20%-a? ACHI módban használod? Alignáltad a particiót? Kikapcsoltad a prefetch, superfetch és indexelést?

Csak mert nálunk 2 év után 92-96%-os mindegyik SSD. Ez pl egy jó írás, olvasd el.
  • zolee145
    Asszem én vagyok az utolsó akinek crt monitorja van, csak a gép többi része mindig fontosabb volt a monitorcserénél, így a fejlesztésben ez a rész lemaradt.:)
  • zolee145
    Nincs. Nincs is benne a listában amivel kompatibilis a Win7, szóval ennyi volt.
  • biomage
    véletlenül nincs a windows rendszerébe telepitve a monitorod drivere megnézted?
  • zolee145
    Azt írja, hogy már telepítve van a legfrissebb driver az eszközhöz. Megadtam neki az inf fájlt, de arra meg azt írta, hogy győződjek meg, hogy 64-es rendszerhez készült-e. Asszem ez ennyi volt, de azért köszi.
    Nem halogathatom tovább a monitor cserét, megyek a lottózóba.:)
  • biomage
    Na most én jövök :)

Van egy jó működő digitális fényképezőgépem Fujifilm finepix a800, és vehetnék hozzá egy sd leolvasó kártyát de előtte megpróbálok itt segítséget kérni :), na szóval, ha rádugom a készüléket és bekapcsolom azt írja ki hogy MTP USB eszköz, de nem telepit hozzá semmit, win 2000 driver a legutolsó, szóval valami ötlet mit csináljak? win xp alap ment, próbáltam feltelepíteni azt a drivert de nem sikerült, eltűnik a telepítő az elején, próbáltam kompatibilitást adni neki de az sem segít.

driver
  • zolee145
    Ezek szerint nincs kép...

A fájlok:

9k.cat
    9k.icm
    9k.inf
  • bon
    kicsomagolod és az inf kiterjesztésű fájlt a vezérlőpult\Rendszergazda\eszközkezelőnél a monitornon jobb gomb illesztőprogram firssítése opciónál megadod.
  • zolee145
    Nem tudom. Ezek vannak benne:

Hova kell ezeket bemásolni?
  • biomage
    ez gondolom nem jó :)
  • zolee145

AOC 9KLR
  • biomage
    mond a típust
  • zolee145
    Nincsen. Elég régi jószág ez. Ezek szerint monitor csere?:)
  • Zoli007
    Persze. Beállítod a jogosultságokat.
  • Balázs 17
    Hi
    Gondolkozok, hogy készítek egy rendszergazdát és egy másik vendég fiókót
    Meglehet-e majd csinálni azt például, hogy a vendég ne tudjon belépni a meghajtóimra?
    Kösz
  • bon
    Monitor drivert rakd fel ha van.