• bon
    Utánna néztem az alignálás lehetőségének, Windows 7/2008 R2 telepítője alapból jó helyen hozza létre SSD esetén a partíciót így ezzel nem kell törödni (le is ellenőríztem a prohardver-en lévő cikk alapján) tehát ez kipipálva, indexelést már korábban írtam, hogy ki van kapcsolva a c:-n a többin meg engedélyezve van. A többi meghajtó/partíciót viszont már sima winnyó, így ott nem gond. Töredezetség mentesítést szintén kikapcsolva (már a telepítő megcsinálta) superfetch előtötlés meg a gép fizikai memóriájába tölt elő, ami azért gyorsabb mint egy SSD + nem dísznek van a gépben 12gb memória.

Így a korábban felsorolt feltételek jó része teljesítve.
    Számítástechnikában meg nem 13 évre tervezek (igen előre tervezek amennyire lehet) jelenleg 46% a kondíció ami 10nap/1% átlag csökkenést figyelembe véve még több mint 1 éve van a meghajtónak így a 3 év teljesül amire terveztem, de amúgy is fejleszteni lenne célszerű, mert már jelenleg is 4x gyorsabban író\olvasó meghajtót lehetne venni, tehát erősen elavult az SSD-m. Terveim szerint külön SSD kártya lesz a gépbe vásárolva egy OCZ Revodrive személyébe a jelenlegi meghajtóm élettartama a végén.