Stargate Worlds

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

<#idiota>

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

ROKICA
akkor most nem is lesz csillagkapus játék?

jolesik mi? 😄

ROKICA
Hmm..de ez a játék se lesz?

Lelõtték. Fene tudja miert. :\
Pedig mostansag nagy divatja van a stargatenek. A b5os jatekot se ertettem miert lottek le 98ban. Idiota öltönyösök. 😄

Nincs és nem is lesz, cancelezve lett.

ROKICA
Nincs olyan játék hogy SG ALLIANCE?

Nem lesz uj SG! jatek. Ha uj lenne akkor lennie kellene reginek is, az viszont nincs. 😛

valasz #1

ROKICA
Akkor mire mondtad hogy semmi uj?

Istencsászár
nekem nemvolt mivel ki sem jött😄

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

ROKICA
Mér volt régi is?
Alliance az megvolt , az létezik?

Istencsászár
nemlesz semmi uj...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

ROKICA
Jójó de akkor milyen lesz az uj CSK game?

Addig az volt, amíg a patchekkel el nem szúrták 😛

Persze mert az swg is sikeres mi? 😄

Vicces lenne egy replikátor vs goauld vs tauri fight az ûrben, ahol ottlennének a hatakok, prometheus, replikátor hajók stb. szerintem nagy sikere lenne, ha megvalósulna.

joebacsi
wwii online? 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

magus
eve online eleg bonyolult, mar csak a tanulasa is rengeteg idot vesz el, nem hogy a jatek maga. S keves embernek jon be az a vilag, vagy egyaltalan a stilus. Olyan mmorpgvel ami szerintem az idealis lenne, meg nem talalkoztam, l2 es tarsai egyszeru grind, semmi tobb, amik igeretesek azok voltak azok _oriasit_ buktak (sog aka dnl), swg-t elkurtak, jelenleg a wow a legjobb.

1) Konzultalj egy magyartanarral. 😄
2) Aki valoban jatszik a szamitogepen, annak tudni kellene az RPG-k neadjisten az MMORPG-k letezeserol.
Segitek.
Az RPG Role Playing Game, magyarosan szerepjatek. Mint az eredeti konyves szerepjatekban ezis a karaktered fejlodeset helyezi hangsulyba es persze a tortenetet amit mesel.
Az MMORPG is nyilvan RPG annyi kulonbseggel, hogy itt onlájn tortenik a karaktertapolas. Stimm?

ROKICA
nem...csak jáccani szokom a játékokat...

Az MMORPG szo mond valamit? Egyaltalan az RPG szo mond valamit? 😄

ROKICA
Lehet h hülyeséget kérdezek, de ez stratégia lesz?

Ja és mit értesz az alatt h az Alliance megbukott? Mégse csinálták meg?

A stargate tenyleg nem az a konnyen "megjatekosithato" valami. 😊

joebacsi
köszönjük Mr. Szarazélet, éljen az optimizmus 😉

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Teperinke
Nohiszen... Egy szimpla FPS-t nem voltak képesek kihozni a SG-bõl, majd pont egy MMORPG-t fognak...

semo1
Látom te is csodára vársz,mint én<#wink>
L2 óta várok 1 jó mmorpg-re.
de csak rakas szarok jöttek/jönnek

Istencsászár
egy Kotor szerû Stargate játék jókis móka lehetne ha minimum olyan minõségben jönne ki mint a Kotor, de szivem szerint egy fps lenne az igaz SG játék olyan minûségû mint a Star Trek Voyager... neves hozzá értõ kezekben csodás gémet lehetne csinálni belõle

[Jakuza]
Abbol mar nem lesz semmi.
Amugy en inkabb egy sima SG RPG-t szeretnek, mint egy csihipuhi SG MMORPG-t, mert szvsz elobb utobb Star Wars Galaxies sorsara jutna.
Jelenleg szerintem meg nincsenek olyan szinten az MMORPG jatekok, amik nem merulnenek ki szimpla Xp gyujtes es farmolasbol. Igy jocskan lerontjak egy ido utan a jatekelmenyt. Ezert lenne jobb ha inkabb most valami jo kis SG rpg-t vehetnek a kezembe valami jo kis kerettortenettel, amely vegig gyuruzik az egesz univerzumon. 😛

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

JCSR Apache
Nem de jeep lett volna az eredetiben.<#kuss>

joebacsi
meg persze legyen benne heli, mi? 😄

JCSR Apache
Én az alliancet akarom!!!<#buck>
Petíciót aláirni talám meg megmenthatõ.<#idiota>
De tényleg..az sokkal jobban tetszene.
Mondjuk ha csinálnának egy massive online fps-t..<#vigyor>

Cápafogxy
Eve online a legjobb, de ha lesz Stargate akkor kipróbáljuk <#vigyor5>

ne tedd! a wow öl, butít, és nyomorba dönt 😄

Istencsászár
valószínü...

Hunnenkoenig
Gondolom MuOnline, KalOnline es tsai...
Azok utan a WoW valoban kifinomult... :-)))

Lobsterman
Én egy Unassal akarok lenni. Szabad? 😄

[Jakuza]
Amugy javaslom elolvasni ezt a kis cikket.:
http://www.sg.hu/cikk.php?cid=42185

A régiek közül üdítõ kivételt jelent az Eve Online, amely az MMORPG.com legutóbbi olvasói szavazásán négy ajánlást is nyert. A játék a Legjobb Grafika, Legjobb Cég, Legjobb PvP és Legjobb Játék kategóriákban gyõzedelmeskedett.....

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Istencsászár
párral volt szerencsém, jelenleg a wowozok....

Hunnenkoenig
Jajj.
Jatszottatok ti mar egyaltalan MMORPG-t?

[Jakuza]
Na ezt igy nem jelentenem ki.
Foleg miutan az E.V.E Online sopri be a legtobb dijat ebben a kategoriaban.

Istencsászár
azér van még jópár amivel játszanék, de tény wow a legnépszerõbb legkifinomultabb és jelenleg a legjobb..

Sephi
De cuki. A WOW az egyetlen jo MMORPG a foldon.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

joebacsi
cskhu cikk
bár én spec jobban örültem volna egy normális single player játéknak, bár ezt tuti nem butítják le a szutyok konzolok miatt 😊

Hunnenkoenig
Silkroadot nem döngöli sehova az fix =)

Frosty01
denekemvanatomom<#idiota>bebebe

practitioner of the forbidden arts of death

Õs 😄😄D:😄😄😄😄HEHE
Frosty01
ok stipistopi én vagyok a földel!!!

gergod
Én asgard-karaktert akarok csinálni stipistopi 😊

SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse

Frosty01
képek?