Stargate Worlds
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
Pedig mostansag nagy divatja van a stargatenek. A b5os jatekot se ertettem miert lottek le 98ban. Idiota öltönyösök. 😄
valasz #1
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
2) Aki valoban jatszik a szamitogepen, annak tudni kellene az RPG-k neadjisten az MMORPG-k letezeserol.
Segitek.
Az RPG Role Playing Game, magyarosan szerepjatek. Mint az eredeti konyves szerepjatekban ezis a karaktered fejlodeset helyezi hangsulyba es persze a tortenetet amit mesel.
Az MMORPG is nyilvan RPG annyi kulonbseggel, hogy itt onlájn tortenik a karaktertapolas. Stimm?
Ja és mit értesz az alatt h az Alliance megbukott? Mégse csinálták meg?
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
L2 óta várok 1 jó mmorpg-re.
de csak rakas szarok jöttek/jönnek
Amugy en inkabb egy sima SG RPG-t szeretnek, mint egy csihipuhi SG MMORPG-t, mert szvsz elobb utobb Star Wars Galaxies sorsara jutna.
Jelenleg szerintem meg nincsenek olyan szinten az MMORPG jatekok, amik nem merulnenek ki szimpla Xp gyujtes es farmolasbol. Igy jocskan lerontjak egy ido utan a jatekelmenyt. Ezert lenne jobb ha inkabb most valami jo kis SG rpg-t vehetnek a kezembe valami jo kis kerettortenettel, amely vegig gyuruzik az egesz univerzumon. 😛
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Petíciót aláirni talám meg megmenthatõ.<#idiota>#idiota>
De tényleg..az sokkal jobban tetszene.
Mondjuk ha csinálnának egy massive online fps-t..<#vigyor>#vigyor>
http://www.sg.hu/cikk.php?cid=42185
A régiek közül üdítõ kivételt jelent az Eve Online, amely az MMORPG.com legutóbbi olvasói szavazásán négy ajánlást is nyert. A játék a Legjobb Grafika, Legjobb Cég, Legjobb PvP és Legjobb Játék kategóriákban gyõzedelmeskedett.....
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Foleg miutan az E.V.E Online sopri be a legtobb dijat ebben a kategoriaban.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
bár én spec jobban örültem volna egy normális single player játéknak, bár ezt tuti nem butítják le a szutyok konzolok miatt 😊
SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse