303
-
#63 Stargate Worlds Powered by Unreal Engine 3 -
#62 nincs... -
#61 Sya all!
Elég régen írtak ide. Valaki nem tud olyanról, h Diablo szerű RPG Stargate SG-1 es játék? (Nem az Stargate Alliance SG-1 re gondoltam)
Előre is köszönöm! -
#60 okés nemrég találtam a neten...! -
#59 igen! -
_Vegeta_ #58 Elkepzelheto -
#57 erről van szó? -
#56 uhumm akkor ok...
vannak képek trailer v valami? -
_Vegeta_ #55 Nem csak jaccod a hulyet? :D
OKÉ
EGy MMORPG keszul az FPS fejleszteset pedig leallitottak. Stimm? -
#54 én komolyan kérdeztem! -
_Vegeta_ #53 -
#52 akkor most nem is lesz csillagkapus játék? -
_Vegeta_ #51 jolesik mi? :D -
#50 Hmm..de ez a játék se lesz? -
_Vegeta_ #49 Lelőtték. Fene tudja miert. :\
Pedig mostansag nagy divatja van a stargatenek. A b5os jatekot se ertettem miert lottek le 98ban. Idiota öltönyösök. :D -
Kiado #48 Nincs és nem is lesz, cancelezve lett. -
#47 Nincs olyan játék hogy SG ALLIANCE? -
_Vegeta_ #46 Nem lesz uj SG! jatek. Ha uj lenne akkor lennie kellene reginek is, az viszont nincs. :P
valasz #1 -
#45 Akkor mire mondtad hogy semmi uj? -
#44 nekem nemvolt mivel ki sem jött:D -
#43 Mér volt régi is?
Alliance az megvolt , az létezik? -
#42 nemlesz semmi uj... -
#41 Jójó de akkor milyen lesz az uj CSK game? -
Kiado #40 Addig az volt, amíg a patchekkel el nem szúrták :P -
_Vegeta_ #39 Persze mert az swg is sikeres mi? :D -
Kiado #38 Vicces lenne egy replikátor vs goauld vs tauri fight az űrben, ahol ottlennének a hatakok, prometheus, replikátor hajók stb. szerintem nagy sikere lenne, ha megvalósulna. -
#37 wwii online? :) -
#36 eve online eleg bonyolult, mar csak a tanulasa is rengeteg idot vesz el, nem hogy a jatek maga. S keves embernek jon be az a vilag, vagy egyaltalan a stilus. Olyan mmorpgvel ami szerintem az idealis lenne, meg nem talalkoztam, l2 es tarsai egyszeru grind, semmi tobb, amik igeretesek azok voltak azok _oriasit_ buktak (sog aka dnl), swg-t elkurtak, jelenleg a wow a legjobb. -
_Vegeta_ #35 1) Konzultalj egy magyartanarral. :D
2) Aki valoban jatszik a szamitogepen, annak tudni kellene az RPG-k neadjisten az MMORPG-k letezeserol.
Segitek.
Az RPG Role Playing Game, magyarosan szerepjatek. Mint az eredeti konyves szerepjatekban ezis a karaktered fejlodeset helyezi hangsulyba es persze a tortenetet amit mesel.
Az MMORPG is nyilvan RPG annyi kulonbseggel, hogy itt onlájn tortenik a karaktertapolas. Stimm? -
#34 nem...csak jáccani szokom a játékokat... -
_Vegeta_ #33 Az MMORPG szo mond valamit? Egyaltalan az RPG szo mond valamit? :D -
#32 Lehet h hülyeséget kérdezek, de ez stratégia lesz?
Ja és mit értesz az alatt h az Alliance megbukott? Mégse csinálták meg? -
_Vegeta_ #31 A stargate tenyleg nem az a konnyen "megjatekosithato" valami. :) -
#30 köszönjük Mr. Szarazélet, éljen az optimizmus ;) -
#29 Nohiszen... Egy szimpla FPS-t nem voltak képesek kihozni a SG-ből, majd pont egy MMORPG-t fognak... -
#28 Látom te is csodára vársz,mint én
L2 óta várok 1 jó mmorpg-re.
de csak rakas szarok jöttek/jönnek -
#27 egy Kotor szerű Stargate játék jókis móka lehetne ha minimum olyan minőségben jönne ki mint a Kotor, de szivem szerint egy fps lenne az igaz SG játék olyan minűségű mint a Star Trek Voyager... neves hozzá értő kezekben csodás gémet lehetne csinálni belőle -
#26 Abbol mar nem lesz semmi.
Amugy en inkabb egy sima SG RPG-t szeretnek, mint egy csihipuhi SG MMORPG-t, mert szvsz elobb utobb Star Wars Galaxies sorsara jutna.
Jelenleg szerintem meg nincsenek olyan szinten az MMORPG jatekok, amik nem merulnenek ki szimpla Xp gyujtes es farmolasbol. Igy jocskan lerontjak egy ido utan a jatekelmenyt. Ezert lenne jobb ha inkabb most valami jo kis SG rpg-t vehetnek a kezembe valami jo kis kerettortenettel, amely vegig gyuruzik az egesz univerzumon. :P -
#25 Nem de jeep lett volna az eredetiben. -
#24 meg persze legyen benne heli, mi? :D