303
-
Kryon #143 nem kapkodják el...
kiadhatnának már valami videót legalább, hogy lássuk hogy is megy majd ez a gamma, a képek kezdenek már unalmasak lenni... -
pedrohsi #142 Képgaléria: link -
#141 nyerjem má meg a lottó főnyereményt
(vagy: fejezzük má be az off-ot, mielőtt igazán elkezdenénk:) -
#140 menjünk má nudibárba^^ -
#139 legyek má max szintes^^ -
#138 Legyen már béta! >.< -
#137 lényeg hogy haladunk reméljük gyorsan kész lesz^^ -
#136 Há' e' ilyen kép!! Van rajte hóórdóó meg minitank reflektórral meg p90 torkolatűz meg csőlábű embörök meg sorompó ott ahun full fölöslegös mög hómokzsák!! Minden mi jó! -
donatus13 #135 Ez elég mmofps kinézetű:S:D -
#134 alpha site invázió alatt:) -
#133 Ez mi a szar????
-
#132 Valóban nem egetrengető összeg, ha jó lesz a játék későbbiekben lehet hogy rászánok a költségvetésemből. Csak az a bajom hogy biztosan nem fogok napokig játszani egyhuzamban.
Másrészt nem értek egyet azzal, hogy annyira elit lesz a közösség ha fizetni kell érte. A külföldi "nagy játokosoknak" (gyökerek és 9évesek) is piti összeg. Észre se veszik, aki akar az bent lesz és tárcsáz majd mint a hülye. -
#131 15$-nál nem nagyon van drágább havidíjas MMO. Az pedig per pillanat nincs 2500ft. -
#130 Én rájöttem hogy nekem mind1... lesz béta, nagy örömmel jelentkeztem rá, meg reménykedtem hogy milyen jólesz stb... aztán pár napra rá eszembe jutot hogy a játék elsem indul a gépemen... így felejtős:( ( sok boxozásba ki is ment a fejemből hogy itt nem ugy mennek a dolgok hogy megveszem és tolom... ) -
#129 inkább az a kérdés, hogy mennyi lesz.
persze minél magasabb, annál elitebb lesz a társaság :), de én hosszútávon tuti nem leszek hajlandó havi 4-5ezret leszurkolni csak ezért, mikor ugyanennyibe van maga az internet is.
persze lehet, hoyg annyira fantasztikus lesz a játék, hoyg egész nep nyomni fogom és akkor pl. BKV bérletre nem is lesz szükségem...
nah, majd kiderül -
#128 Az lesz, ami tapasztalatom szerint nem feltétlenül baj, növeli az átlagéletkort és csökkenti a retardáltak számát, persze így is akad majd bőven :( -
#127 Fizetős. -
#126 Az elmúlt fél évben nagyon megszerettem a sorozatot
Ami érdekelne, hogy fizetős lesz E? -
#125 Elég csöndesen fejlesztik, pedig engem is érdekelne, nagy reményeket fűzök ehhez a játékhoz :) -
#124 Na mi van? Semmi újdonság? Se hír se béta teszt? -
#123 A mmogames.hu-n feltehetitek a kerdeseiteket a jatekrol, amelyeket azutana fejlesztök fognak megvalaszolni! -
#122 Nem érdekel a nemi életetek -
#121 nicsak kibeszél :D -
#120 :) -
PunkZoli #119 gay gay gay! -
#118 Már régóta lehet. -
#117 Tyűha, köszi! csináltam accountot. -
HunGripen #116 Lehet jelentkezni a bétára:
Regiszrálás -
#115 az új webkitben volt -
#114 zsírkirály, te művelted? -
#113 tökéletes:D -
#112 új bannernak jó lesz? -
#111 két új videó interjú(HD) a gametrailersen:
link1
link2 -
#110 bazz nem lesz rosz ha már egy ilyen apró kis dologra is enyni fegyelmet fordítanakXD -
#109 kijött egy új videó prodcast! egy hang effekt készitéséről szól de mutatnak a gameböl egy ház- és karakter modellt is -
#108 hmm nem tűnik rossznak majd elválik azért kiváncsian várom:D -
#107 magyarul az interjú: itt -
#106 jah az mingyá itt van:) -
#105 jaja énis már azt várom hogy jöjjön pár kép amit felhasználhatok -
haxoror #104 váhá van banner, majd ha lesznek képek fel lehet tölteni a két üres oldalát