Vista: "a minõség az elsõ"
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Ha felraksz egy IRDA eszközt, és nem sikerül a telepítrés (mert szar a driver persze), rak egy csomú "Infravörös port" eszközhibát a hálózati eszközök közé a device managerben, amit nem lehet eltávolítani, mert "az eszköz valószínüleg szükséges a számítógép indításához".
És elhihetitek, nem IRDA-s winyót használok... :)
Azért téged sem kell a szomszéd faluba küldeni, ha zavaros hozzászólást akar olvasni az ember...
<#nevetes1>#nevetes1>
"És gondolom azt meg tudod magyarázni, nálam miért nem jönnek elõ a "Windows hülyeségei"...."
"Velem is elõfordult(bár nem sokszor), hogy valami nem úgy mûködött ahogyan kell."
Ez egy gyönyörû ellentmondás: nincs bajod vele, de mégis van :)
Amúgy én sem egybõl reinstallt szoktam nyomni, csak ha már nagyon lassú a vindóz (fél, vagy 1 évente), akkor reinstall, ha más gond van, megpróbálom megkeresni a hiba okát, és általában meg is találom, de volt már hogy nem sikerült.
Most is az van hogy ha készenléti módba akarom rakni a gépet (suspend to ram), akkor felvillan a kurzor helyén egy homokóra, és nem történik semmi, percek múlva sem, akárhányszor próbálhatom készenléti módba tenni a gépet. Persze miután így megpróbálom készenléti módba rakni, és nem csinál semmit, akkor már normál módon leállítani se lehet, mert akkor sem csinál semmit, jöhet a 4 másodpercig power gomb nyomás. Amúgy ilyenkor megy a vindóz, szóval nem fagy le, csak lexarja ha le akarom állítani. 4 éve használok xp-t, és ez a hiba elõször jött elõ, de gyanítom, miután letörlöm ezt a vindózt, ezt a hibát soha nem fogom látni, de helyette jön valami más meglepetés...
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Egész pontosan tökre nem errõl van szó.
A Lognhorn az egy kódnév (codename), ami azt jelenti, hogy addig, míg nincs meg a végleges neve, ezen a néven fut a project.
További infók: http://www.pennskog.com/niclas/appversions.htmwindows kódnevek, kiadások
És ennek semmi köze a matekhoz feltudod fogni?
Nem igaz csak tényeket írtam le nézd!:
1 pár hete olvastam az osnews.com -on hogy az OS X részesedése ebbõl a piacból éppen 5%alá esett de még mindig van neki több mint 4%. Tisztában vok vele és utánanézhetsz ha nem hiszed hogy a linuxnak van kb 2 a többi unixnak 1--> a win része már a Mac miatt sem lehet 96% úgyhogy szerintem te ne általánosíts.
És ha olyan jó példa vagy kedves evil:
gondolom nem tudod megmagyarázni hogy a linux miért rossz és nekem miért mûködik és gondolom azt se hogy a linuxfelhasználók viszont miért elégedettek az osükkel. Ezen kívül szerinted az utcán szembejövõ embertõl ha megkérdeznéd mi az a Solaris szted tudná? kétlem(és azt is hogy egyáltalán te tudod).
És mint írtam én is tudok felvilágosítgatni.
Te arra alapozod a windows növekedését a PCpiacon hogy a MS rekordeladásokat csinált 2005ben.
Vegyük sorra talán hogy mi mindent ad el a MS(konzol játék billentyûzet egért joysticsk és még sorolhatnám h mit ad el az osen kívül).
És szerinted azon meg se lehet lepõdni ha 1 cég nem fizeti ki a birságot ami a tulaj 60milliárd dollárjának se kottyanna meg nem h a cégének azért hogy megtarthassák a monopol helyzetüket ez a meglepõ nem az hogy nem kapnak pénzt.
Mindezek után még azt is hogy mindig a hwswvel példálóztok... azt a cikket senki se küldte el hogy a szakemberek a munkahelyükön külön kérik a linuxot... miért mert hozzád képest az össze szak it-s hülye? kétlem...
És nem kéne nyomni az agyad mert nem mondassz meg semmit csak hogy én hülye vagyok ez biztos hiteles.
Érdekel 1 test leírás a vistáról? érdekes hogy 4 és fél év után az ígéretek ellenére a 2800+os amd procin meg a geforce 6600oson szaggat az ablak nemsoká elkészül a linkes része is....
Száljál le rólam mert csak azzal dobálózzol én milyen hülye vagyok meg 5 éves adatokkal utánnanézhetsz nyugodtan... Támasztd alá és elhiszem de te nem mondassz semmit...
Azt hiszed az a szakértelem hogy csak az a jó amit te mondassz meg szidsz 2 oprencert hogy milyen szarok és össz ismersz 3at?
Azt se tudod a kedvenc osed hogy terjedt el de ne aggódj számok nélkül hogy abba se köthess bele levezetem neked nemsoká kész leszek hogy még te se köthess bele... Ne hidd má hogy te vagy itt a nagy szakember... Itt azt bírom h az lerílik hogy senkinek semmi köze az ithez nagyrészt csak érdeklõdõk a téma iránt és mindenki leb*sz mindenkit már azért is ha lérdeznek...
Nézd erre válaszolj ha olyan okos vagy:
"És nem kritika csak kérdés eredetileg még anni longhorn korában nem 2005 évvégére ígérték?"
na?
most vagánykodjál adatokkal ne engem b*szogtassál te drágalélek.
Beszélgess a barátaiddal inkább engem haggyál a hülyeségeiddel mert nem vagy olyan okos mint hiszed és kulturáltabban ha lehet mert akkor megint így kell válaszolnom és utálom hogy az ilyen kis kritizálók még arr se veszik a fáradságit hogy normálisan megfogalmazzanak valamit tisztelet a kivételnek...
Most így hirten ennyire emléxem.
CPU Tuning Toplista http://cputuning.net
Jó lenne ha nem álatalánosítanál.. aki tudja hogy kell bánni egy windows-al annak nincs gondja vele... legjobb példának itt vagyok pl én..
Velem is elõfordult(bár nem sokszor), hogy valami nem úgy mûködött ahogyan kell... de megpróbáltam rájönni mi okozza a
hibát... nem egybõl Windows reinstall mint ahogyan sokan teszik..
prezideente: ha valaki elolvassa az aláírásom egybõl láthatja hogy nem az erõséged a matemetika
<#hehe>#hehe><#ravasz1>#ravasz1>
Fuck ASVA!! (Amputáltagyu Skizoid Vadbarmok Alakulata)
Sose jövök rá ki kavar jobban, az MS vagy a "szaksajtó"?
Elhiszem, de sokaknak meg nem. Teljesen véletlenszerûen "biztonsági okokból" visszacsempész pár DLL-t az XP, aztán mezei User meg néz, hogy miért sz*r a videokártyája, miért nem megy a hang, stb.
Bár láttam már dúrva dolgokat Wireles Lan driverrel is, ahol már csak a komplett full reinstall segített.
Tehát az így megmaradt mondjuk 93 emberbõl 70 nem is hallott soha életében másról és vannak olyaok is akik spontán szidják a wint de ezt csak észrevételnek szántam lécci haggyál azzal hogy tájékozatlan meg hülye vagyok mert ha elkezded én is fel tudnálak világosítani néhány hozzászólásod kapcsán úgyhogy ezt légy szíves kerüljük de ha nem vagy meg nélküle leszel szíves kulturáltan.
És nem kritika csak kérdés eredetileg még anni longhorn korában nem 2005 évvégére ígérték?
De nehogy nekem jöjjön már ezért valaki hogy a linux sz/r meg én 1 hülye vagyok. Menni fog ugye?
CPU Tuning Toplista http://cputuning.net
Errõl a vista erõforrás dologról mindig egy régi prg jut az eszembe . Anno dos alatt a Novalogic kiadta az F22 lightning2 -t. Full a 3d-s rep. szimulátor játék dos alatt 3d-s kártya nélkül. Azóta se csináltak jobbat ,csak szépültek a jobb hw-k miatt. Nos az a game vigan elfutott egy iP166-on 32 mega rammal. Pedig minden ott volt ,körbeforgatható külsõnézet , rakétakövetés , 2 játékos hálózat ( akkor az is jó volt ) , stb ... . Szerintem tovább nem kell ecsetelnem. Mekkora a vista ajánlott hw -je ?
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
itt az XP, meg a SuSE :)
Végülis te is azt írod le ezzel, hogy már régen tervezgetik, bár az már más kérdés, hogy a legfrissebb változathoz javarészt tényleg csak az utóbbi 2-3 évben tettek hozzá. De ha valaki szokott fejleszteni akkor tudja, hogy sokszor rengeteg idõt beleölsz egy "projektbe", ám van úgy, hogy egy pont után, ahogy kezd összeállni a kép, rájössz, hogy teljesen más alapok szükségeltetnek a befejezéshez, és ezért elölrõl kezdesz mindent.
Persze az idáig "finomított" projekt az, ami eléri így a végsõ formáját, de lényegében ezt már te régebben elkezdted, csak sok mindent elvetettél, hozzáadtál.
Más.
A Vista utód a Vienna (régebben Blackcomb)is már pár éve fejlesztés alatt van, már errõl is lehetett régebben is olvasni. Csak sok ember azt hiszi, hogy amikor az elsõ változat megjelenik, akkor biztos nemrég kezdték fejlesztgetni.
Valószínûtlen. A W2K egy telejsen külön vonal volt, csak az XP-vel egyesültek.
Az a gáz, hogy az uninstall-t nem az MS írja, hanem a sw fejlesztõk. A driver uninstall meg tök jól müxik nekem.
Erre valók a demo verziók. Szokott lenni win-bõl is, amikor egy új verzió megjelenik. Pl. legutóbb a 64 bites XP és 2K3 server is letölthetõ volt legálisan az MS honlapjáról (mellesleg az MS korlátlan sávszélességének hála pillanatok alatt lejöttek).
Nem felel meg nekik sem, csak ezt használják!;)))
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Érdekes, nem az volt a hírekben nem rég, hogy a Vista nem az a rendszer amit anno elkezdtek, mert az egészet kivágták a kukába, és 1,5 éve újrakezdték az egész tervezést meg programozást?
Más. Annak idején a W98 béta olyan dolgokat tudod, amit a véglegesbõl kivettek, állítólag a W2000 memóriakezelése benne volt, de túl jónak találtatott. És állítólag a késöbbieknél is voltak ilyen finomítások. Most vagy el hiszem, vagy nem, hogy a stabilitás miatt.
Linuxosok kíméljenek, és maradjanak a jól mûködõ rendszerüknél, ha szerintük az olyan jó.
A 100-ból a 8. közé:) de valóban a súlyos kissebbséghez:)
De régi szerint változik. Kínában a 30 közé, magyarországom a 3 közé, az USA-ban a 15 közé :))))
Én beérném vele ha az XP SP3-ban már esetleg mûködne a Software és méginkább a Driver uninstall. De ez egy álom.
Én az XP-t a hivatlos megjelenés elõtt 2 hónappal kezdtem használni, és már akkor sem volt vele gond (kivéve, hogy pár egzotikus HW-hez még nem volt driver).
Ha meg van fent, akkor meg azért halott, mert proci használtság elmegy 40% (vagy fölé), ram befoglíallva, HDD tekergetve és akkor 3Ghz-es procidon kinyit egy sima ablakot fél perc alatt a rendszer. Kicsit olyan mint a szellõztetés problémája, büdös legyen vagy hideg? De egyik sem jó :)
A PC-k min. 90-95%-a még 32 bites.
Mit tudjon az az oprendszer, amit a közönség 95%-a elfogad és nem fikáz porig?
Szabály: olyan funkciókat nem lehet írni, amiket ma már tud egy OP-rendszer.
<#integet2>#integet2>
http://tibor.szasz.hu - Webfüggõség a köbön http://torrentek.hu - Mindenki meg van hívva
A Vista fejlesztése lassan 8 éve tart. Az XP-vel párhuzamosan kezdték "építgetni", de akkor még eléggé csak tervezési szinten, a win98 után. (ezt jól megfogalmaztam <#vigyor2>#vigyor2>)
Két dolog, ami a hosszú fejlesztési idõ miatt írok, ám egyiket sem windows-"pártiként", bár semmi bajom nincs vele:
1. Más OS-eknél sokkal kevesebb változtatások után kiadnak újabb verziószámokat, bár talán ezt nem kell mélyebben ecsetelnem.
2. Többen írták már, hogy az XP-t "egyenlõre" nem látja indokoltnak lecserélni, hiszen amit akar, azt meg tudja oldani vele.
Egy win+linux keverék OS álom OS lenne.
Tudod nekem tobb mint 80 kiadás van különbözõ oprendszerekbõl. Megszoktam, hogy letöltöm, felírom CD-re, megsasolom, és ha tetszik használom. Sõt, ha nagyon tetszik dobozosan is megveszem. (suse, mandrake, zeta). De a winnel ezt nem tudom megcsinálni. Pénzt meg nem adok érte, amíg hülyére kell telepíteni mert "üres", drága, (ahhoz képest, hogy mit tud nagyon drága.) és a license még fenyeget is, ha lenmásolom, akkor irgum-burgum. Kérdem én. Ér ez pénzt? Mert egyre többen mondjuk, hogy nem.
ÉS mindezek ellnére jól alszom, mert NEM követtem el bûncselekményt, ugyanis FREE, nyílt OS-t töltök. Igazad van, az SW illegális másolása bûncselekmény. Pénzt meg nem ér a win. Akkro mi marad? Nem kerül be az OS gyüjteményembe.:)
Nem kifogás szvsz a korrekt konzol. Eléggé alap dolog...
Szoftverek: A MS-ot pont a beépített szoftverek(IE,Media Player) miatt támadják..
A szoftverek másolása illegális, büntetendõ.. mi ezen a meglepõ? Amugy a lebukás esélye minimális, ha otthon használsz Windowst...
Na itt nem azt kell írni, hanem hogy "ad" mivel eddig az összes vindóz eléggé bugos volt, és sokan ugattak is érte. Az xp-ben is vannak olyan hibák, amiket 2 javítócsomag után sem tudtak/akarnak kijavítani.
...és valami emberközeli license. Mert szóba sem jöhet a Vista amíg az EULA börtönnel fenyeget.
Pl: ezeken változtatni kéne szvsz.
Mind1. Bocs, nem akarok flame-et, mert valszeg nem fog megfordulni nálam, szal nem vagyok kompetens az ügyben.
Nem vagyok elfogult egyetlen oprendszer mellett sem, nem monodom, hogy jobb ez, mint az de Rob!!!
Szedd már kérlek pontokba, hogy mik a kor követelményei, ha annyira vágod a témát, különben nagyon vicces maradsz.
http://tibor.szasz.hu - Webfüggõség a köbön http://torrentek.hu - Mindenki meg van hívva
Volt szerencsém kipróbálni az elsõ vista-t, mondhatni még kissé bugos volt, de sokkal gyorsabb volt mint az XP! Nagyon várom már, reméljük nem hiába! Ahogy megjelenik megveszem és felteszem.<#awink>#awink>
ASUS P5Q Deluxe; BFG Tech 8800GTS OC 320MB; Intel Core2Duo E4700; GEIL 4Gb DDR2 800 Ultra Kit, 2x500GB SATA WD HDD, Thermaltake Soprano 600Watt; Logitech Wave + MX620 Laser