Vista: "a minőség az első"

← ElőzőOldal 4 / 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szerintem sehogy, de miert akarod leszedni?
dokar
"lassan 1.5 éves a Winem és köszöni jól van"

az enyém meg ma este lesz 1 napos. néha reinkarnálódik. <#nevetes1>

off: hogyan lehet a DirectX-et leszedni?

CPU Tuning Toplista http://cputuning.net

EvilDevil
"Amúgy ha nincsenek kémprogik, vírusok akkor elég stabil lenne hosszabb távon is. Csak tudjuk hogy a netes betegségek lerövidítik az xp élettartamát."

Nem értek egyet...
Egy jó vírusírtó kell és no para... a kémprogramok ellen meg Firefox... meg esteleg egy képrogikeresõ.. de nálam már csak elvétve szivárog be egy két kémprogi... az is alacsony veszéllyeségi besorolásba tartozik

lassan 1.5 éves a Winem és köszöni jól van<#vigyor>

Fuck ASVA!! (Amputáltagyu Skizoid Vadbarmok Alakulata)

A minõség az elsõ? A nagy árbevétel és a vetélytársak eltiprása visszaesett a második és harmadik helyre?

mousee
Kémprogik és vírusok ellen ma már egész korrekt védelmek vannak... De ha se tûzfal, se vírusírtó, se semmi nincs a gépen, akkor halott... Példának tudom hozni a haveromat, akinek tegnap hoztam rendbe a gépét. Sp2 tûzfal ment ugyan, de semmi más védelem. Az eredmény:

3 vírus
52 Spyware
És sajna spyware-ekbõl elég sok critical szintet kapott 😛

Én nagyon remélem, hogy jó OS lesz a Vista, és tényleg tudnak vele valami újat is mutatni, ami arra ösztönözne, hogy váltsak rá véglegesen... Bár szerintem ez még várat magára minimum 1, másfél évet... Bár kitudja, szeretnék már kipróbálni 1 teljes verziót...

Azért akarok majd még várni a hivatalos megjelenés után, mert miután kidobják a rendszert, tuti, hogy ezer meg ezer hiba lesz a dologban, és ezt durván 1, másfél év után rakják majd rendbe... Addig meg marad xp játékra, és debian a többire 😊

Peace

The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.

arty
én azt vártam volna el microsoft-tól, h 32bites vistát ki sem hoz ... erre ... 😞 (gátolják a fejlõdést)

Forza.

Szerintem 95 -> 98 -> xp sokat javult.
Csakhogy az Internet hódításával Microsoftnak is lépést kell tartania. Amúgy ha nincsenek kémprogik, vírusok akkor elég stabil lenne hosszabb távon is. Csak tudjuk hogy a netes betegségek lerövidítik az xp élettartamát.
És ha ennek szellemében csinálnak újat akkor megérte.

A sok csillivillin kívül nem sok újdonság lesz benne..majd megvárom a Vista professionalt 😊

A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce

[NST]Cifu
Várjuk ki a végét. Nagyon kiváncsi leszek mi lesz a gyakorlati eredmény a hangzatos szavak mögött. A magam részérõl drukkolok, hogy tényleg egy stabil, és minden téren tökéletes oprendszert adjon ki az M$. Például elvárnám, hogy a 64bites Vista alatt tökéletesen fussanak a 32bites alkalmazások is....

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

EvilDevil
elõször is a Vista nem 6 éve készül... az XP 2001-ben jelent meg... a Vista-t valamikor 2002 tájékán kezdték el kifejleszteni.. de a lényegi munka csal 2004/2005-ben kezdõdött el... tahát az a 6 év maximum 2 lesz...

A Vista megfelel a kor követelményeinek... ha neked ez nem elég csinálj jobbat..

Egyetértek a MS-al a minõség az elsõ.. ha meg bugos oprendszert adna ki akkor meg azért ugatnátok.. szóval nem kell türelmetlenkedni... <#nyes>

Fuck ASVA!! (Amputáltagyu Skizoid Vadbarmok Alakulata)

robrose
"a minõség az elsõ"

Mekkora LOL.. Hangzatos szavak elejtése helyett inkább maradjanak csöndben..

6 éve fejlesztenek egy oprendszert, amibõl bizonyos dolgokra hivatkozva kiveszik a legjobban várt újdonságokat és utána még van pofájuk ezt mondani???

Ez a Vistával való szarakodás már szánalmas..

Még 20 év és talán csinálnak egy olyan rendszert is, ami azt tartalmazza, amit kell és a kor követeményeinek is megfelel..
Végülis nem sûrgõs. XP is elég jó (még/már).😊

← ElőzőOldal 4 / 4