Vista: "a minőség az első"
← ElőzőOldal 4 / 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szerintem sehogy, de miert akarod leszedni?
"lassan 1.5 éves a Winem és köszöni jól van"
az enyém meg ma este lesz 1 napos. néha reinkarnálódik. <#nevetes1>#nevetes1>
off: hogyan lehet a DirectX-et leszedni?
az enyém meg ma este lesz 1 napos. néha reinkarnálódik. <#nevetes1>#nevetes1>
off: hogyan lehet a DirectX-et leszedni?
CPU Tuning Toplista http://cputuning.net
"Amúgy ha nincsenek kémprogik, vírusok akkor elég stabil lenne hosszabb távon is. Csak tudjuk hogy a netes betegségek lerövidítik az xp élettartamát."
Nem értek egyet...
Egy jó vírusírtó kell és no para... a kémprogramok ellen meg Firefox... meg esteleg egy képrogikeresõ.. de nálam már csak elvétve szivárog be egy két kémprogi... az is alacsony veszéllyeségi besorolásba tartozik
lassan 1.5 éves a Winem és köszöni jól van<#vigyor>#vigyor>
Nem értek egyet...
Egy jó vírusírtó kell és no para... a kémprogramok ellen meg Firefox... meg esteleg egy képrogikeresõ.. de nálam már csak elvétve szivárog be egy két kémprogi... az is alacsony veszéllyeségi besorolásba tartozik
lassan 1.5 éves a Winem és köszöni jól van<#vigyor>#vigyor>
Fuck ASVA!! (Amputáltagyu Skizoid Vadbarmok Alakulata)
A minõség az elsõ? A nagy árbevétel és a vetélytársak eltiprása visszaesett a második és harmadik helyre?
Kémprogik és vírusok ellen ma már egész korrekt védelmek vannak... De ha se tûzfal, se vírusírtó, se semmi nincs a gépen, akkor halott... Példának tudom hozni a haveromat, akinek tegnap hoztam rendbe a gépét. Sp2 tûzfal ment ugyan, de semmi más védelem. Az eredmény:
3 vírus
52 Spyware
És sajna spyware-ekbõl elég sok critical szintet kapott 😛
Én nagyon remélem, hogy jó OS lesz a Vista, és tényleg tudnak vele valami újat is mutatni, ami arra ösztönözne, hogy váltsak rá véglegesen... Bár szerintem ez még várat magára minimum 1, másfél évet... Bár kitudja, szeretnék már kipróbálni 1 teljes verziót...
Azért akarok majd még várni a hivatalos megjelenés után, mert miután kidobják a rendszert, tuti, hogy ezer meg ezer hiba lesz a dologban, és ezt durván 1, másfél év után rakják majd rendbe... Addig meg marad xp játékra, és debian a többire 😊
Peace
3 vírus
52 Spyware
És sajna spyware-ekbõl elég sok critical szintet kapott 😛
Én nagyon remélem, hogy jó OS lesz a Vista, és tényleg tudnak vele valami újat is mutatni, ami arra ösztönözne, hogy váltsak rá véglegesen... Bár szerintem ez még várat magára minimum 1, másfél évet... Bár kitudja, szeretnék már kipróbálni 1 teljes verziót...
Azért akarok majd még várni a hivatalos megjelenés után, mert miután kidobják a rendszert, tuti, hogy ezer meg ezer hiba lesz a dologban, és ezt durván 1, másfél év után rakják majd rendbe... Addig meg marad xp játékra, és debian a többire 😊
Peace
The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.
én azt vártam volna el microsoft-tól, h 32bites vistát ki sem hoz ... erre ... 😞 (gátolják a fejlõdést)
Forza.
Szerintem 95 -> 98 -> xp sokat javult.
Csakhogy az Internet hódításával Microsoftnak is lépést kell tartania. Amúgy ha nincsenek kémprogik, vírusok akkor elég stabil lenne hosszabb távon is. Csak tudjuk hogy a netes betegségek lerövidítik az xp élettartamát.
És ha ennek szellemében csinálnak újat akkor megérte.
Csakhogy az Internet hódításával Microsoftnak is lépést kell tartania. Amúgy ha nincsenek kémprogik, vírusok akkor elég stabil lenne hosszabb távon is. Csak tudjuk hogy a netes betegségek lerövidítik az xp élettartamát.
És ha ennek szellemében csinálnak újat akkor megérte.
A sok csillivillin kívül nem sok újdonság lesz benne..majd megvárom a Vista professionalt 😊
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
Várjuk ki a végét. Nagyon kiváncsi leszek mi lesz a gyakorlati eredmény a hangzatos szavak mögött. A magam részérõl drukkolok, hogy tényleg egy stabil, és minden téren tökéletes oprendszert adjon ki az M$. Például elvárnám, hogy a 64bites Vista alatt tökéletesen fussanak a 32bites alkalmazások is....
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
elõször is a Vista nem 6 éve készül... az XP 2001-ben jelent meg... a Vista-t valamikor 2002 tájékán kezdték el kifejleszteni.. de a lényegi munka csal 2004/2005-ben kezdõdött el... tahát az a 6 év maximum 2 lesz...
A Vista megfelel a kor követelményeinek... ha neked ez nem elég csinálj jobbat..
Egyetértek a MS-al a minõség az elsõ.. ha meg bugos oprendszert adna ki akkor meg azért ugatnátok.. szóval nem kell türelmetlenkedni... <#nyes>#nyes>
A Vista megfelel a kor követelményeinek... ha neked ez nem elég csinálj jobbat..
Egyetértek a MS-al a minõség az elsõ.. ha meg bugos oprendszert adna ki akkor meg azért ugatnátok.. szóval nem kell türelmetlenkedni... <#nyes>#nyes>
Fuck ASVA!! (Amputáltagyu Skizoid Vadbarmok Alakulata)
"a minõség az elsõ"
Mekkora LOL.. Hangzatos szavak elejtése helyett inkább maradjanak csöndben..
6 éve fejlesztenek egy oprendszert, amibõl bizonyos dolgokra hivatkozva kiveszik a legjobban várt újdonságokat és utána még van pofájuk ezt mondani???
Ez a Vistával való szarakodás már szánalmas..
Még 20 év és talán csinálnak egy olyan rendszert is, ami azt tartalmazza, amit kell és a kor követeményeinek is megfelel..
Mekkora LOL.. Hangzatos szavak elejtése helyett inkább maradjanak csöndben..
6 éve fejlesztenek egy oprendszert, amibõl bizonyos dolgokra hivatkozva kiveszik a legjobban várt újdonságokat és utána még van pofájuk ezt mondani???
Ez a Vistával való szarakodás már szánalmas..
Még 20 év és talán csinálnak egy olyan rendszert is, ami azt tartalmazza, amit kell és a kor követeményeinek is megfelel..
Végülis nem sûrgõs. XP is elég jó (még/már).😊
← ElőzőOldal 4 / 4