Vista: "a minőség az első"

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A "van drivere" és a "kell kezelnie megfelelõen" között totál különbség van.
A windowsnak NINCS semmihez drivere, mert a driverek modulként kapcsolódnak a kernelhez, de a windows kernelben egy darab driver nincs benne.
Ellentétben a linuxal, ahol a kernelben vannak benne az eszközök driverei.
Elképzelhetõ, hogy akad amit nem ismer, de nekem ilyen gondom még nem volt.
Olyan volt, hogy hekkelni kellet(pl legacy isa hangkártya).

\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy

mousee
Az ilyen esetekra alkották meg a norton gószt nevezetû áldást... 😛P

Megvan a kész rendszered, frankón, progikkal 1ütt legósztolod, kivésed az imidzset 1 dvd-re, és akármi van, kb 15 perc alatt vissza tudod rakni a mentett rendszert mindenestül...

A win rendszervisszaállítója csak 1 vicc... Én egyszer próbáltam használni, de akkor se ment... Azóta mindíg ki van lõve... 😛

The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.

vice
Hagyd, nem fogja fel, hogy hardverhiba... Használjon csak TengHsiaoPing videokártyát meg Noname memóriákat meg hasonló szarokat ócsóért, és szívjon vele.

immovable
"Egyébként a rendszervisszaállításhoz foglal le a win minden vinyón 20%-ot. A Sajátgép tulajdonságokban a rendszervisszaállítás fülön lehet beállítáani, vagy akár ki is kapcsolni. Ez az elsõ 5 teendõ közt van install után."

Errõl jut eszembe, hogy ezzel szívtam meg...
kész volt a gép, napokat szarakodtam vele mire minden fent volt, elkezdtem turkálni a sajátgépben, és ezt a 20 %-ot visszavettem kb 5-re, a következõ restartnál kiírta, hogy rendszerhiba: "isas.exe", egy teljesen magyartalan, nyelvtanilag értelmetlen hibaüzenet, stb...

Elvileg azt a funkicót mármint a rendszervisszaállítási pontot ki is lehet kapcsolni, lehet csökkenteni a méretét... de arról nem szól a fáma, hogy akkor többet el sem indul a gép!!!

Legalábbis nálam megadta magát! Semmivel nem tudtam helyrehozni csak 1 szép reinstal-al...
vice
"Arrõl nem tehet a linux hogy egy halom hw gyártó beszükült agyú fönöksége nem foglalkozik a linuxxal."

Én sem tehetek róla. De megoldom egyszerûen: nem szívok a linuxszal. Kb 5-6-szor próbáltam már hozzászokni, de egyik próbálkozásom sem vezetett eredményre: soha nem jött úgy össze, hogy minden hw-elemem mûködött volna.
Bátran állítom, hogy egy jól összeválogatott hardveren, egy jól karban tartott windows-zal semmi baj nincs, vagy ugyanannyi baj van, mint egy linux-szal. A saját gépemen 2 éve nem láttam kék képernyõt. Az alaplapomhoz kapott szarrákonfigolható tûzfalat használom, féregírtásra spybotot, vírusírtásra nod32-t.
A PC nem egyenlõ az MS-sel, én nem modok ilyet.

Amúgy mit használsz, hogy felismer mindent?

"ADSL modemekkel nagyon gyakran elõfordul, hogy az xp indulásakor pár percre megfagy a gép. Ilyenkor szerencsétlenkedik az ip cím kiosztással, ami végülis 2 perc alatt sikerül... Szerencsére fix ip címek kiosztásával megszûnik a gond."

Én még nem láttam ilyet. Mondjuk DHCP-t én csak linux vagy win2k szerverrel használtam. De a kliens oldalon elvileg mindegy, hogy ki a DHCP szerver.

"Régi fájlok tömörítés szerintem is teljesen értelmetlen, tehát minek van?"

Arra lehet jó, hogy egy teleszemetelt vinyón megpróbáljon valahogy rendet rakni.

"Hol lehet kikapcsolni."

Nem tudom. Mivel csak akkor jön elõ, ha elfogy a hely a vinyón, engem nem zavar.

"Merthogy csak azt veszem észre, hogy több giga szabad hely hiányzik a vinyómról, és na mi foglalja le? hát ez a baromság."

Most már nincs ilyen. Az SP1 vagy az SP2 elmulasztotta. Egyébként a rendszervisszaállításhoz foglal le a win minden vinyón 20%-ot. A Sajátgép tulajdonságokban a rendszervisszaállítás fülön lehet beállítáani, vagy akár ki is kapcsolni. Ez az elsõ 5 teendõ közt van install után.

"Nem kell a játékra fogni, a vindóz a hibás, különben miért fordulna elõ ugyan ez a hiba sok teljsen különbözõ játéknál?"

Mert a D3D és a GDI ütközésérõl van szó. A D3D

"És mondjuk a sajátgép megnyitásakor mit swappol a vindóz"

Ilyenkor az összes meghajtót végignézi, és mindenféle adatokat gyûjt. Elég idegesítõ, ha sok meghajtó van, ezért én nem is használom. A Total Commander mellett nincs rá szükség.

"de egy havernak múlthéten az egész system32 mappája eltûnt, persze ott sem volt vírus se, hardverhiba, de ehhez már reinstall kellett."

Vinyó hiba elképzelhetõ, vagy hibás IDE kábel. Fõleg, ha rendszeresen történik ilyen.

vice
Miért is nem igaz?

Minden (99,9%) hardvernek van windowsos drivere, szemben a linuxxal, ahol sajnos %-ot nem tudok, de közel sem annyi.

Ja, és neked is <#mf3>

Ez olyan komolytalan . Minden m$ - linux topicnál felmerülnek ezek a kérdések. Arrõl nem tehet a linux hogy egy halom hw gyártó beszükült agyú fönöksége nem foglalkozik a linuxxal. Azért a komolyabb cégek ott vannak és ha megnézzük az nvidiát nem is csinál rossz drv.-t ,sõt. Itt a PC = az m$ -vel elvvel van gond. Amúgy marhára nem izgat ,mert amit használok felismer mindent és annyi bajom nincs vele mint az m$ -vel ,innentõl kezdve hidegen hagy.
Gondolom azt akartad mondani, hogy sokkal több driver van beleépítve😉 Mert ez így, ebben a formában nem igaz, ahogy leírtad!<#mf1>

Blackmail the Universe

Mert olyan kis százalékû a felhasználtsága a Linuxnak, hogy még nem írnak rá komolyabb vírusokat😉 HA megnézed, hogy hány Linux és hány Win vírus létezik... <#wow1>

Blackmail the Universe

vice
Szar hardverrel nem tud mit csinálni a Windows.
Abba senki nem gondol bele, hogy mivel a gépek 80-90%-án windows van, sokkal többféle hardvert kell kezelnie megfelelõen, mint a linuxnak. Ha megnézzük az operációs rendszerek eloszlását, akkor a windows xp nagyságrendekkel több hardvert kezel, mint a linux.
Ugyanakkor a biztonsági résekrõl és hibákról annyit, hogy tavaly év végén volt egy felmérés melynek az lett a vége, hogy arányaiban a linux több hibát tartalmazott, mint a windows. A kijavítási idõ már egy más tészta...

Most tök viccen kívül. Nekem az Office cd-t kérte minden induláskor de nem segített ha beraktam se...
Na mind1 ilyenkor szoktam kb újratelepíteni.
EvilDevilnek ajánlanám:
A haverom az ellenpéldája a te sikertörténetednek.
Volt olyan nap amikor 1 nap alatt 4szer telepítette újra a windowsát pedig éppen hogy csak felrakta netre se ment ki csak pár appot telepített újraindításnál összeomlott. Nála kijöttek a windows hülyeségei. Persze volt már olyan is hogy semmi baj nem volt soha már kemény 5 hónapja és egyszer csak nem találta az 1ik dll-t. Hát vannak érdekes dolgok. A multkor csak betett 1 flopit, nem is lehetett vírusos de még ha az is ott a legfrissebb, tesztgyõztes vírusirtó(nod32 ami minden indításkor frissített) de az újraindítást nem élte túl. Csak érdkességként mondom nehogy valaki nekem támadjon h hülye vok meg h a srác hülye mert egyrészt személyesen láttam és a haverom meg rendszeresen karbantart megcsinál mindent és mindig azon parázik hogy nehogy összeomoljon a windowsa...
Ez is csak a Microsoftnal szamit komolynak. Mas, potens cegek reg megoldottak ezeket a problemakat, amikkel a Microsoft kuszkodik.

Igaz, az MS penzgyarat mukodtet, nem szoftvervallalatot.
janyikzs
"ez lesz az utolsó komoly megbízása a Microsoftnál"

A többi komolytalan lesz már csak! <#taps>

A w2k desktop szinten egy hulladék - még a 4. javítócsomag után is. Sajna sokáig kellett vele dolgoznom... A bootolás elképesztõen lassú volt, a memóriakezelése meg... na mindegy. Szvsz túl korán került kiadásra. Az XP már jobb, furcsa módon a kernel felépítése, tervezése kezd hasonlítani a unixokra... lehet, hogy mégis az a korrekt?
A "tökismeretlen pingvin" meg annyira ismeretlen, meg rossz, hogy egyre több cég, állami intézmény stb. kezd átállni a használatára - világszinten (lásd. Svájc - Novell Linux). Egyszerûen csak nincs csicsa, ellenben kicsit kell hozzáérteni, kicsit többet, mint a Windows-hoz és meg kell szokni, hogy van rendes konzol, amit tudni kell használni is.

DirectX eltávolítás: XPLite.
1 éve nem kapcsoltam le csak 2x . 1 mem bõvités és 1 takaritás. Folyamatosan a neten vagyok ,biztonsággal 1 másodpercet nem foglalkoztam csak az elején a tüzfal belõvésénél. 1x nem fagyott és megy ahogy elõ van írva , de ha te mondod biztos bugos meg tele van bizt. résekkel.
A win2k, xp már elég jó lett, ezt csak a pingvinfanatikusok nem hajlandók beismerni. Az is ugyanúgy tele van buggal, biztonsági réssel, aki ért hozzá, az eddig is tudta, aki nem, az meg azért nem, mert azt se tudja mi az, csak divat sztárolni, hát követi a divatot ész nélkül. Tökéletes sw nem létezik, még pingvines matrica alatt se. Egyszerûen nagyobb a hírértéke annak ha ugyanazt a hibát a mindenki által használt windowsban fedezik fel, mint egy tökismeretlen pingvinben.

A kemény munka a későbbiekben megtérül. A lustaság viszont azonnal.

Vista: "a minõség az elsõ"

Ebben az a gyonyoru, hogy akkor valszeg sohasem fog megjelenni. Mondjatok egyetlenegy szoftveres dolgot a Microsoft reszerol, ahol igazan minosegi termeket gyartottak. Mert en nem tudok olyanrol😊
Õsi Windowsos mondás: "stfg".

Sok láma Linux júzer TANULJA MEG használni a Windowst. Linux Powa\' 4 me 2 :)

Imádom az SG-t szerencsétlnnek szét...ódik a windosa és akkor mondotok 1 kulcsszót de nem baj nem ez a lényeg.
Utána néztem 1 picit annak hogy a guihoz a win mennyire használ direct xet, meg h mi is az a fergeteges 2d-s gyorsítás ami amit equ szerint a lina annyira tud.
A Luna tényleg használ 2ds gyorsítást de ez miért is olyan nagy szám? ezt a 2ds gyorsítást nagyon régóta használja az X window is tehát nem mondhatjuk h a luna annyira vidkártyában van végül is tényleg használ hardveres gyorsítást de azért nem olyan mint az OS Xben -és nehogy az jöjjön hogy az OS X is szar mert ebbe nem tudtok belekötni mert nem magát a rendstert dicsõítem hanem a negjelenítõt- mert az mégis 3d-s gyorsítást használ és láttam saját szememmel hiába rángatod az ablakokat mossa az éleket nem szaggat nem húz csíkot.
Amúgy ha valakit érdekel megdobhat 1 e-mail címmel és küldöm neki az nt4 kernel felépítését és utána vitázzatok róla 😊
Amúgy a vistában nem tapasztaltam hogy tulzottan a vidkártya számolná a guit pedig ebbe a bétába már beleígérték.
Jaj kbupdate, annyira aggódtam. Képzeld, elkezdtem olvasgatni a fórumot, és az elején nem láttam a hozzászólásaidat, kezdtem megijedni hogy valami komoly baj ért. De látom jól vagy hálistennek.

Sok láma Linux júzer TANULJA MEG használni a Windowst. Linux Powa\' 4 me 2 :)

Amekkora lámer vagy neked biztos egybõl tönkre is vágná😊))

mousee
Ehez atomlogika kellett.. Idáig nem mondtál újat...

The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.

a "windows installer" megsérült. ennyit segítek, továbbá google...

akkor azt is tudhatnád, hogy ez a szolgáltatás kikapcsolható!!!!!!!

Sanyix
Jav:
És melyik ez a...
Mellesleg sokkal jobb lenne

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Sanyix
Na most megnéztem miket rak a registrybe az a sok szar progi, hát minden fájlt amit megnyitottam 1 hétre visszamenõleg, mivel akkor tisztítottam utoljára registry-t. És melyik egy a szar program ami ilyen hülyeségeket rak bele a registry-be? Hát persze hogy a vindóz...
Mellesleg sokkal lenne, ha a programok a saját könyvtárukban egy külön fájlban tárolnák a beállításaikat, nem egy ilyen "központi káosz" registry-ben. Ha így lenne nem sokat kéne vizsgálgatni, hogy mi kell a registrybe meg min nem...

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Sanyix
Hát ja elvakultan nézve tökéletes rendszer 😊

Sanyix
ADSL modemekkel nagyon gyakran elõfordul, hogy az xp indulásakor pár percre megfagy a gép. Ilyenkor szerencsétlenkedik az ip cím kiosztással, ami végülis 2 perc alatt sikerül... Szerencsére fix ip címek kiosztásával megszûnik a gond.

Régi fájlok tömörítés szerintem is teljesen értelmetlen, tehát minek van? Hol lehet kikapcsolni. Merthogy csak azt veszem észre, hogy több giga szabad hely hiányzik a vinyómról, és na mi foglalja le? hát ez a baromság.

"Nekem 1 év után se volt ilyen gondom. Csak tényleg tisztán kell tartani. Pl. nem árt arra is gondolni, hogy sok progi nem takarít rendesen maga után. Meg lebeszélni a sok szart az automatikus indulásról."

Automatikus indulásokat mindíg tiltom, mert utálom az ilyen hülyeségeket. És igen gondolok arra hogy sok program nem takarít maga után rendesen, ezért használok regcleanert.

Ez azért ritka, és többnyire a bugos játék az oka. Erre megoldás lesz a Vista 3D desktop-ja.

Nem kell a játékra fogni, a vindóz a hibás, különben miért fordulna elõ ugyan ez a hiba sok teljsen különbözõ játéknál?

"Többnyire swap. Kell elég RAM, némi takarítás, és rendszeres defrag."

1 giga ramom van, mindent takarítok a vindózban. És mondjuk a sajátgép megnyitásakor mit swappol a vindóz(mert néha akkor is brutálisan elkezdi kerregtetni a vinyót)? Olyan óriási memóriaigénye lenne, hogy 1 giga ram nem elég?

"Valsztg vírus, mert ez abszolút nem normális. Nekem soha nem fordult még elõ."

Vírus kizárt, nekem is csak egyszer fordult elõ, hogy eltûnt egy system fájl, de szerencsére telepítõlemezzel kijavította magát (meg is lepõdtem, hogy képes ilyenre 😊 ) de egy havernak múlthéten az egész system32 mappája eltûnt, persze ott sem volt vírus se, hardverhiba, de ehhez már reinstall kellett.

"Ilyet sose láttam még. Példát tudsz mondani?"

#56-os hozzászólás utolsó 5 sor.

Tûzfal=kémprogram😉) a Tûzfal megint más téma

Blackmail the Universe

Annyira tök jó, hogy "Linuxos lámák"-nak tituáljátok/sz*rráf*ssáh*ggyá oltjátok a másikat, mert kritizálni meri a Windows-t. Ja és ahhoz már elég kockának kell lenni, hogy valaki az alapján legyen láma, hogy milyen OS-t használ... Monitorfejû férgek vagytok, akik ráadásul minden marketingszövegnek hisznek😉 Csók, errõl ennyit. Ami meg a cikket illeti, hát nem tudom, a parasztvakítást tekintve(tehát az oprendszer felhasználói felületét~annak kinézetét) mindig magas szintû volt a win, viszont jó lenne, ha a kevésbé látványos dolgokat is olyan vehemenciával fejlesztenék, mint ezt... Amúgy az elõzõ hozzászólásokhoz hadd tegyek még annyit, hogy azt senik se rója fel egy oprendszernek, hogy így vírus, úgy tûzfal-minél népszerûbb lesz a Linux, annál töbhb lesz rá is, meg egyáltalán: ez nem tartozik a normális mûködéshez. A windowssal az a baj, hogy sokszor történik teljesen átlagos felhasználás mellett olyan probléma, aminek elvileg nem lenne szabad bekövetkeznie.
További szép estét!

Blackmail the Universe

mousee
OFF:

Na, kedves win tudósok... Segítsetek nekem 1 kis gondban... Mindíg, ha telepíteni akarok programokat, igaz nem mind1iknél jön be, de a legtöbbnél igen, hogy telepítéskor elkezd valami tök más települni, egy olyan program, amit már nagyon rég leszedtem, és hiába mégsézem le, csak azért is települ... kb 30szor kell lemégsézni, hogy abbahagyja... Ha meg hagyom települni, akkor meg panaszkodik folyton 1 file-ra, ami nincs is a rendszerben...

Sorry az offért, de eléggé idegesítõ...

rigidus
"a Windows 2000 és a Windows XP esetében is bebizonyosodott, a minõség a mércénk"

Hat bebizonyosodott?? <#wilting>

Lemaradtam valamirol?

Ne akarjál már ilyen okos lenni, mert nem vagy.
Az NT kernel egy mikrokernel, és nincs benn se explorer, se directX integrálva.
Teljesen mindegy, hogy mivel együtt adják, attól még az NT kernel marad.
Az, hogy a directX modulok betöltõdnek vagy sem nincs hatással az oprendszer mûködésére.
Csak a win2000 óta mûködõ system repair(nem a system restore!) figyeli a file-ok eltûnését, módosulását, ezért nem lehet kiszedni belõle.

\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy

Ezt csak példának szántam és 4 és fél vé fejlesztés után a kb 5 és félbõl úgy gondolom hogy a friss bétát is komolyan lehet venni ráadásul még nem láttam windows rc kiadást azt még csak linuxokból láttam de pl a Suse asszem bétának v alfának nevezi a Debian unstablenek az uhu rc-nek a nem stabil kiadást...
Amúgy ha kíváncsi vagy az "ûber vista" nem rossz de nem egy nagy szám az alapján amit a bétából meg lehet tudni
Olvass esetleg vissza. Tudok rendesen fogalmazni de ezzel mit tudsz csinálni ha valaki erre:
"És nem kritika csak kérdés eredetileg még anni longhorn korában nem 2005 évvégére ígérték?"

ezt válaszolja:

"prezideente: ha valaki elolvassa az aláírásom egybõl láthatja hogy nem az erõséged a matemetika"
pedig direkt kértem hogy ne kötekedjen mert nem mondhatja magáról hogy mekkora zseni amikor azt mondja nekem hogy a windows a pcpiacon nõ miért? mert a MS rekordeladásokat csinál. De tényleg mostmár mindenkinek a MS nem csak os-t ad el...
és mondja ezt egy szakértõ....

Még szerencse hogy ilyen egyszerû hülye földi halandóknál, mint én nincsennek egyáltalán ilyesmi problémák. Sõt, másfajta sem. Ha a problémákat kéne nézni, akkor mondhatni, hogy tökéletes a rendszer.

Lemaradt:

"a registry puszta megléte"

Semmi baj nincs vele. Szükséges olyan fícsörökhöz, amit céges környezetben használnak (terminal server, roaming profile, ...).
Az már más kérdés, hogy a sok szar progi teleszemeteli. Erre az a megoldás, hogy nem kell minden szart felrakni.

aha, mert 9x= NT. De az se volt 100%-os, a lite. mindegy.

mert a linuxban csak 2 mappa és 3 file van, és azt mind ki is használod? mi?? te IQ bajnok!!

mi az a vírus? Nekem XP van (amióta XP megjelent)és és eddig sose érintette vírus. Lehet nem tudom hogy kéne csinálni?😊

"pl hogy nem mûködik normálisan az automatikus ip cím kiosztás"

Mi nem müxik rajta? Mondjuk én csak 2K server-beli DHCP-t használtam, de azzal semmi baj nem volt.

"régi fájlok tömörítése"

Normálisan karbantartott gépen ez a funkció értelmetlen. De nem tudok olyan hibáról, amit ez kozott volna.

"pár hónap után akárhogy tisztogatva is erõsen lassul, és egyre nagyobb helyet foglal a vinfos"

Nekem 1 év után se volt ilyen gondom. Csak tényleg tisztán kell tartani. Pl. nem árt arra is gondolni, hogy sok progi nem takarít rendesen maga után. Meg lebeszélni a sok szart az automatikus indulásról.

"ritkán játékok összeakadnak a desktoppal így nincs más választás csak reset"

Ez azért ritka, és többnyire a bugos játék az oka. Erre megoldás lesz a Vista 3D desktop-ja.

"automatikus lejátszás"

Könnyen letiltható. Pl. elég a shift-et nyomva tartani hozzá, de teljesen is ki lehet kapcsolni. Hogy hol, az kb. 2 perc keresésel kitalálható.

"vinyó kapargatása ok nélkül"

Többnyire swap. Kell elég RAM, némi takarítás, és rendszeres defrag.

"eltûnõ rendszerfájlok (nekem szerencsére csak egyszer fordult elõ, de másnak heti gyakorisággal, hardverhiba kizárva)"

Valsztg vírus, mert ez abszolút nem normális. Nekem soha nem fordult még elõ. Az egyetlen hasonló bug az NTLDR file elvesztése, ami annak a következménye, hogy az XP nem ismer alapból sok új HW-t, és boot közben még nincsennek betöltve a megfelelõ driverek. Legtöbbször visszaéleszthetõ a rendszer a megfelelõ eszközzel.

"béna memóriakezelés"

Bénának nem mondanám, de tény hogy tökéletlen. Szerintem egyébként csak az a baja, hogy 128-256 MB RAM-ra van belõve, és 512 felett már nem optimális (elvben át lehetne állítgatni, de eddig minden kísérletem csak rontott rajta).

"a registry puszta megléte"

"minden szart belepakolászik, teljesen lényegtelen dolgokat is, lassítja a gépet, tisztogató programok sem tisztítják meg rendesen, csak nagyjából"

"a minden új installkor feltûnõ változatos sokféle hiba, amelyek szerecsére reinstall után nem szoktak elõjönni, de helyette jönnek új soha nemlátott hibák."

Ilyet sose láttam még. Példát tudsz mondani?

"hát a vista bétáról ha azt nevezhetjük demonak tudnék mesélni 😊 de meg ne sértõdj"

A beta az nem demo. Amit már komolyan lehet venni az az rc (release candidate).

A 98Lite annó mégis megoldotta.

Én speciel annak örülnék ha a win nem 13.000 fájlból és 900 könyvtárból állna.. telel van felesleges sosem haszbnált log fájlok temp fájlok meg egyéb szarságokkal... <#mf1>
Mo.Organ
Windows-t nem szidni kell hanem meg kell tanulni használni. A win nem tehet róla hogy te hülye vagy 😊 Gondolj bele hogy ha téged is lehetne fejleszteni, akkor anyukád már hányadik verziót adnár már ki belöled? 😊

#2217 : Menet közben kell az önbizalmat megszerezni

Igaz ,zavar is hogy az elsõ jöttment virus nem vágja tönkre a rendszerem. Irigykedem az m$ használókra. 😊)
amúgy is aki le akarja szedni dx9-et az eleve láma😄

SP2-ben alap a dx9c

MS majdnem havonta ad ki új DX 9c verziót.

a directx 9c mélyen a rendszer része, olyan mintha azt mondanád, XP-bõl szedd ki az explorer.ext, vagy linuxból a kernelt😄

nyomi

Winfos, kindóz, M$, bill geci😊)))))
Süt az irígység errõl a sok Linuxos lúzerrõl😊)
Nem megy a szekér barátocskáim???😊))
Térjetek át vindózra és megszûnik a szenvedésetek. Aki meg elégedetlen vele az szenvedjen csak nyugodtan továbbra is a linuxával!😊