Óvodai jelek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
INGYEN elkészítjük, ha nincs meg!
Fel lehet vasalni pólóra, vagy felragasztani fokefére, szekrényre, stb...
www.jelem.hu
\"NEKED ateista vagyok; Istennek viszont a Kitartó Ellenzék..\"
korboncnok?
vödöripari mérnök?
vödöripari vállalat felsõvezetõ?
<#banplz>#banplz>
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
"A nagy idõ elérkezett,
búcsúznak a hatévesek.
Búcsúznak az óvodától,
mint fészkétõl fecsketábor."
ÛÛÛ, de régvótmá.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX
Ez ugye azért fontos, mert a jeleinket valszeg a szülõk döntése befolyásolja (neki mi tetszik, vagy lehet, h tudat alatt a vágyaikat jelenítik meg!), míg a szülõk szintúgy befolyásol(hat)ják a gyermekeket a pályaválasztás során. (Sokszor a szülõ dönt, majd a gyermek, ha már eléggé épértelmû kezd lenni, rájön, mivel akar foglalkozni és ekkor orientálódik a neki valójában tetszõ "helyes" irányba).
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
Fenyõfa! Nem lettem jézuska.
Bögre! Köcsög se :)
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
De már elmúlt.
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
rádiós szerkesztõ + mûsorvezetõ vok + DJ :D
na, összefügg? :D
MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim
megfelel? :)
Sooner or later all our games turn into Calvinball...
lemongrass a szamóca csoportból :P
MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim
Pl.:
Perec - Pék
Hópihe - Trillalás-autó-vezetõ
Gomba - Vegyész
Zászló - Katona
Pöttyös bögre - Háztartási boltban eladó
Fenyõfa - IKEA designer
Pirospöcsû kiskutya - Sintér iránytûvel, aminek a piros vége északra mutat
stb, stb...
Vagy egy másik példa:
A feleségemnek Nap volt a jele és neki kreol a bõre...
Emlékszem egyszer "lovacskásat" játszottunk az akkori legjobb barátommal, õ volt a ló, én pedig fogtam az ugrókötelet mint a gyeplõt.
A következõ amire ezután emlékszem, az hogy a srác betört fejét fogja az anyja aki velem üvöltözik hogy ez az én hibám.
A másik dolog szintén ugyanezzel a sráccal történt, rámfogta hogy eltörtem a játékát ezért oda kellett adnom a repülõmet amit elég hosszú idõ után kaptam vissza össze-vissza tördelve.
Pedig egyik esetben sem én voltam a "tettes" <#sir>#sir>
De az elején nekem csak Pöttyös göbre volt:D
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
ovi: fenyõfa
nap: azt nem tudom mért ez voltam
fenyõfa: hát mert mindig alvás helyett a kiscsajokat nyomtam fel
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
1. osztályban is volt jelünk xD ott citrom volt nekem :)))
19 vagyok, szval nem lehet az öregségre fogni, de kajak nem emléxem a jelemre :D
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
A türelem rozsdát terem.
emléxem egyszer lebaszott az a köcsög cigány mert nem tudtam lerajzolni xD
huu de mennyire utáltam...már akkor is cigány ellenes voltam :@
Én nem teszek úgy, mintha az emberiség barátja volnék.
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
ONE DAY IGNUS WILL KILL YOU ALL
kíváncsi vagyok, melyik az sg legnépszerûbb óvodai jele. :D
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.