Óvodai jelek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
amúgy fenyõfa 😄😄😄
broke the rubber/ busted a nut up in ya mother/ so how you feelin\' about havin\' another little brother? nasty motha uffer
biztos van néhány korra jellemzõ dolog is, pl: légzsák, elektromos sokkoló, dns térkép😊
Én nekem a jelem boríték volt<#vigyor>#vigyor>
Én régi analóg ébreszõóra voltam. lol
Perec... kicsit régen volt...<#buck>#buck>
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
aut viam inveniam aut faciam
Ne etesd a trollt!
------------------------------------------------ Az orvos se mondta meg, mit írt fel, én se mondom meg mire használom (C) by Hofi
„Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. „ - Kierkegaard, Sören
Zénó, a NEMZETI NINJA! http://ninja.freeblog.hu/ Saját, napi frissítésű, kézzel rajzolt képregényblog!
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz
az ovónõm pedig az anyósom volt (akkor még nem sejtette, hogy az lessz).
mostanában mondogatta is nekem, hogy jó jelet adott régen,
mert egy tuskó vagyok
Mert a bűn az csak bűn marad, kezükhöz vér tapad. Istentől embertől ne várjon irgalmat! Ezernyi áldozat most sírjából felmutat, gyilkos és áruló, szent földben nem nyughat!
fuck is easy fuck is funny, many people fuck for money. if you think that fuck is funny, fuck yourself and save your money
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz
én vérbeli HÓember voltam 😛 (az volt a jelem) egyszer oviba verekdetem is érte😛 elakarták tõlem venii de nem sikerült nekik😛
War. War never changes.
Egyébként én arra emlékszem, hogy meg akartuk mérgezni egyszer az ovónénit, de nem sikerült 😄
Sooner or later all our games turn into Calvinball...