44
-
strogg #44 A jogvédők egy jogi fasiszta csapatok. Ez nem új. Inkább aza kérdés, hoyg behódolunk-e nekik, vagy sem. Én nem. Addig nem veszek boltban audio CD-t, amíg ezek garázdálkodhatnak, és a CD/DVD-n rajta a jogdíj.
Jut eszembe. Nexus6. Készül amit megbeszéltünk. :) -
#43 kicsit orgegszik gates bacsi -
#42 Na most derültem egy jót figyelj mester olyan jogászokkal védi magát az asva hogy még egy ma született bárányra is ráhuzzák, hogy egy utolsó szemét láda kalóz aki milliárdos károkat okoz a stúdióknak már bocs, de nem kell nekem ez a langyos szöveg, hogy így legális meg úgy bizonyísd be ehhez vagy milliós ügyvédi gárda kell vagy Isteni csoda nem állok le vitatkozni mert nekem tapasztalataim vannak ezzel kapcsolatban! -
#41 "te nyílván okosabb vagy mint Ő. Ha ilyen okos vagy, miért nem vagy te a világ leggazdagabb embere?"
Mert kizsakmanyolni a vilagot nem csak esz kell hanem gusztus is.
BTW, gates a nyilvanossagot vallalo leggazdagabb amerikai. (egyenlore) -
dez #40 Ő is egy "dacos hülye", aki azt képzelte, ellene mehet egy (két) birodalomnak. Sikerült, mert érdekes módon nem csak ő gondolta úgy, ahogy. -
#39 Mindenesetre szerintem tovább is eltarthat, mint 10 év... -
archkoven #38 Mikor mondtam én, hogy Linusnak nem számít a véleménye?? -
dez #37 Aha, Linus sem vitte semmire, és senkit sem érdekel a véleménye... :)
Szvsz leggazdagabb != legokosabb != legbecsületesebb != leglelkiismeretesebb. :) Főleg az USÁ-ban. -
archkoven #36 Amíg ő a világ leggazdagabb embere addig nem valószínű, hogy a szakmában épeszű ember szarna a véleményére. Persze dacos hülyék mindig vannak. Igaz ők soha nem is viszik semmire. Tehát az senkit nem érdekel, hogy ők kinek a véleményére szarnak, ugyan annyira nem érdekel senkit mint a véleményük. -
#35 Ez a gyagyás, már megint jártatja a száját... :) Mármint Bill Gates, a marketing zseni. ;) -
dez #34 Csak addig számít Gates véleménye (legalábbis amit nyilvánosan mond), amíg nem lesznek elég sokan, akik sz@rnak rá... Akkor már akár a feje tetejére is állhat. -
Caro #33 Én pedig veled értek egyet abban, hogy nem érdekel hányan használják, a lényeg, hogy nekem megfelel ;) -
blackeagle #32 Ezt meg lehetne támadni a biróságon. Tényként lehet venni ,hogy a dvd korong nem időtálló. Azt meg nem írtam alá sehol hogy 5 ,v. 10 évre vettem meg . Jogomban áll másolni ,hiszen egy filmet örökre veszek és nem arra a pár évre amig a dvd kazetta ,stb birja. -
#31 Majd kiderül mi lesz... én nem jósolgatok semmit, majd 10 év múlva kiderül...nemde?
Mellesleg tök 1et értek kedves Caro kollegállal a #28-ból :) -
dez #30 A #1-re gondoltál? Hát igaza is volt. Ha nem nézte volna el a MS a Windows másolását, nem vált volna ennyire elterjedtté, annyira azért nem volt jó, sőt. Akkor rég lennének (mint ahogy voltak is jó próbálkozások, csak nem volt mögöttük elég gazdasági erő) más kommersziális PC OS-ek, nem csak a open-source tudná legalább egy kicsit megszorongatni.
Most, hogy már kevésbé szolgálja az érdekeiket, fellépnek ellene... -
dez #29 Ez hülyeség, mert a filmek, zenék szűk baráti körben is kölcsönadhatók. Na azt kövessék vissza, nem vagy köteles beszámolni az ismerőseidről. Nem kell mindent bevenni, amit az asva mond. -
Caro #28 Az tényleg tuti, hogy egy Kínai nem fogja min. 2 havi fizetését windózra költeni, és az is igaz, hogy a Red Flag úgy 30% körüli elterjedtséggel bír. -
ddfg #27 Ha bitenkenti masolast csinalsz, szerintem mukodni fog, leven teljesen megegyezik az eredetivel, igy nem is kell feltornod semmit. Vagy ez dvd-vel mar nem mukodik??? CD-vel ugy tudom jo volt. -
archkoven #26 Mik voltak az előző nickjeim? Sorolj fel párat! -
ubuntu #25 Gatesnek szerencséje volt, amerikában volt gyerek, és a papája nagyon gazdag volt. Igy már akkor megiskerkedhetett a számítástechnikával a 60-as években gyerekként, amikor rajta kívül csak nagyon nagyon kevesen férhettek computerek közelébe. A másik ilyen szerencsés egyébként Paul Allan volt. Sokba került ez a papáiknak.
Magyarként esélye sem lehet senkinek hasonló üzleti karrierre, ahogy pakisztánikán, indiaiként stb. sem.
"Szerintem Gatest kurvára nem érdekli, hogy szarsz-e a kijelentéseire vagy sem. Sőt nem is tud róla, hogy létezel.
Az ő véleménye számít, a tied meg a kutyát nem érdekli."
Az biztos, ha valaki itt veri el minden idejét fórumokon, annak soha nem fog számítani a véleménye.
Viszont ha valakinek megvan a megfelelő alapképzettsége, programozói ismerete, némi tehetsége, akkor még a nagy Bill dolgaiba is beleszólhat. Mint ahogy tette pl. egy magyar végzős főiskolás, aki az mplayer megírásával végérvényesen átrendezte a digitális videózás jövőjét. Ma már van jobb szabad lejásztó is, a fejlesztés fontosabb része, már egy különvált (megosztott könyvtár, ffmpeg) project keretében folyik, természetesen jelentős számú fejlesztői gárdával.
Akkor 2000-ben viszont ő találta meg a járható utat, azóta minden windowson lejátszható videoállomány lejátszható a szabad rendszereken pl. linuxon is. Ezzel milliószámra nyert meg új usereket a desktop és multimedia linuxhoz.
Ő bele tudott szólni pl. Bill ügyeibe, és te?
Egyébként egyre jobb nickeket szedsz elő, mennyi van még tartalékban?? :D
-
saxus #24 "Az üzletben állami cenzúra sem lehet akadályozó tényező.". Kb eddig voltam hajlandó elolvasni a cikket. Mégis mi a tökömet képzel EZ? A picipuha nem egy hatóság, nehogymár ő döntsön egy-egy állam belügyében, még akkor se, ha az éves költségvetésén megvehetné fél afrikát és saját államot alapíthatna...
Majd, ha hazajövök és lenyugszok talán elolvasom tovább... -
strogg #23 archkoven: nekem 8, hogy te min röhögsz.
Nem az első jóslatom lenne ami bejön :)
Egyébként utánna lehet nézni :) -
archkoven #22 Rolika te valami nagyon erős szeren élhetsz:)) -
archkoven #21 Szerintem Gatest kurvára nem érdekli, hogy szarsz-e a kijelentéseire vagy sem. Sőt nem is tud róla, hogy létezel.
Az ő véleménye számít, a tied meg a kutyát nem érdekli. -
archkoven #20 Egy újabb jós aki a Microsoft borzalamas végét vizionálja:))))
Én már csak röhögni tudok a sok szánalmas hülye vergődésén:)) -
#19 nem tom én javarészt sz4r0k gates állando kijelentéseire... -
P3h3ly #18 "Szerinte az információáramlás, az információ szabadsága jelen van az országban, még akkor is, ha egyes témákat - mint például a Tienanmen téri vérontás - igyekeznek elkerülni és blokkolják az ezekkel kapcsolatos weboldalakat." lolos na m1 ő tudja. mondjuk nevezhetjük információ áramlásnak azt is hogy ha mari néni megsúgja józsi bácsinak hogy mit csinált tegnap petike. De hogyha petike jól fejbe vágja mari nénit a súgásért akkor is van információ szabadság, max büntetés jár a kihasználásáért... -
strogg #17 Csak hallkan megjegyzem, hogy a srácnak igaza van :)
A RedFlag a kínai linux fejlesztés, amit államilag "tanácsolnak" használni. Japán, korea, tajvan, és kína is közös Linux alapú ázsai OS-t fejelsztenek ezekben a pillanatokban is, amihez tanácsadóként, és segédként a Mandrake soft nyújt segítséget. (Alias Mandriva Linux gyártója)
Magyarán a srácnak k. -ra igaza van :) A microsoft próbál eladást produkálni a 36 dolláros XP+office akciójával, és a starter edition-al. Egyik sem jött be neki. Az ázsai winek min. 80%-a warez. Ha azt kilövik, egy kis keresetű tajvani fickó biztos lehetsz benne, hogy 2 havi fizetését nem legális winre fogja költeni, hanem inkább feltol egy RedFlag-et.
jobb ha felkészülnek rá, hogy az ázsai piac számukra 3-5 éven belül nem fog létezni. -
#16 követhető és baromság amit írtál -
#15 Ezzel a cenzúrásásos dologgal nem értek egyet. Már semmi sem szent. Ha pénz van, akkor semmi sem számít. Cenzúra és kommunizmus ide vagy oda. Pénz és üzlet. Eléggé illúzió romboló ez a dolog, főleg az amerikaiak szájából, akik mindig a szabadságot hírdetik. -
vg #14 "Billi bácsi megint miről beszél? Ha nem másolják le pl a windowsokat ázsiában akkor a büdös életbe nem kéne senkinek, hanem kifejlesztettek volna inkább 1 saját oprendszert!"
Gratulálok... IQ BUSTER! -
Shadow_THH #13 kicsit őszül már a képeken szegény -
ZoliJ #12 a dvd filmek nagy része másolásvédelmet tartalmaz, ha te ezeket lemásolod egy megfelelő programmal, akkor gyakorlatilag feltöröd a másolásvédelmet, ami megint csak törvénytelen -
roliika #11 Ha tudnád hogy jött létre a Microsoft, tudnád azt is ő mennyire okos. Mindíg csak ötleteket lopnak és monopol hatalomra törekszenek. Mikor még nem voltak szoftvercégek ,mert pc-k is alig,akkor naná hogy tudott ilyet csinálni, de ma ha a 0-ról kezdené, esélye sem lenne. -
Spacsek #10 Több, mit „bizarr megállapítások”, annak ismeretében, hogy indiai programozókat használ minden múlti szoftvercég - valamint a világon eladott elektromos kütyük 90%-a kínai termék. Persze, bill már csak tudja …. -
#9 joggyakorlat még nem követi azt, hogy otthonra, saját felhasználásra, tehát nem jövedelemszerzésre/fokozásra legális a letöltés? -
Zsoldos #8 Az ön IP címét rögzítettük, belépés helyszíne lokalizálva. Kérem maradjon otthon, míg munkatársunk megérkezik. -
kbupdate #7 te nyílván okosabb vagy mint Ő. Ha ilyen okos vagy, miért nem vagy te a világ leggazdagabb embere? Vagy esetleg tévedek? -
roliika #6 Menjenek a francba...MP3-at onnét és akkor töltök le amikor akarok, ezért nem foglalhatják le a gépet. Szoft miatt lehet hogy igen. -
#5 Szoftverre nem igaz a másolás mester, én már csak tudom járt nálam az asva:P:D és az mp3-ba is belekötnek sőt mondok jobbat a videokba is ugyanis kérik az eredetit amiről másoltad jah számlával együtt vagy kölcsönzöi bizonylattal