Ghost Recon: Advanced Warfighter
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Valaki, aki ismeri a játékot, tud megoldást arra, hogy már single player elsõ pályán miért csinálja azt, hogy megy kb 40-50 FPS-el, majd egyszer csak leesik az FPS szám 2-re (pláne ha beindul az AI)? Visszaraktam normal-ra azt a fizikai aegia-s nyomort is, de akkor is csinálja. 9600GT + minden megfelel a követelményeknek. Ugye nem ilyen csíra szar ez a játék?
Anybody has any idea?
Mi az kicsi, piros és kerek? ... Egy elb*szott, nagy zöld kocka:)
valaki meg tudná mondani hogy a Ghost Recon 1-ben miért nem mûködik a "numerikus" enter?már mindent megpróbáltam, de sajna nem tudom elõvarázsolni.
Valaki segíthetne.Köszi.
Én sem tudom behozni a cheat ablakot!
Enterre nem csinál semmit.
Légyszi segítsetek
Köszi mégegyszer.
Kis segítség kellene, mert az idegeim kezdenek tönkremenni😊
A követség épületénél vagyok (már úgy egy hónapja), a fickót sikerrel felrakom a helire, vissza megyek védekezõsbe, szedem le az új ellenfeleket de egyszerûen nem tudok mit kezdeni a tankal ami lõ rám. Nem tudom bemérni, mert egyböl kilõ.
Ha valaki tud valami jótanácsot, vagy egy végigjátszást, az szóljon, mert már tényleg kezdek kiborulni.
A cheat-eknek nem vagyok híve, de erre az egy pályára, még azt is elfogadnék😊
Köszi elõre is!
Üdv
ont egy GB Ram-om van, és p4 2,66 GHz, tehát ezeknek megfelel a gépem. Akkor ezek szerint kártya kell, majd vmikor beújítok egyet😊
Jó kis játék lehet a videók alapján, kíváncsi vagyok, milyen igazából...
Akkor a kártyával van a baj. Nyilván azért indult el, mert a menüig nem kellett használnia a játék engine-ét, amihez már kell a Shader Pixel 2.0. Eléggé olcsón vehetsz Pixel Shader 2.0-ás videókarit, 10.000FT alatt is kapsz már újonnan. Ha meg is van az új kártya, a GRAW-hoz erõsen ajánlott az 1GB RAM és legalább P4 2,5GHZ-es proci.
Feltelepítettem GRAW 2-t, és el is indul, az intro picit akadozik, de annyira nem vészes. Viszont ez után lefagy. Egy sztem Mexikó-t ábrázoló szürkés térképet ad be, és innen nem történik semmi,a zene megy.Megnéztem a követelményeket, és 2-es Shadel model kell neki, az én Geforce MX4000 128-as karim meg csak 1,1-est ismer. Lehet, hogy ez a gond? De ha igen, akkor miért indult el a játék egyáltalán?
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
mivel lehet külsõ kamera nézetre váltani ha lehet egyáltalán elöre is thx
StretchRect() failed in D3DBackBufferCopyTexture.
The method call is invalid (probably due to invalid parameters).
Ha valaki tudja mit rejt akkor szóljon!
Vki tudja a játék gépigényét?
elõre is kösz
asusp4p800
p4 3ghz
2*512 ddr ram
ati radeon 9600xt 128mb
Leszedtem a demot.
Biztos jó játék
Nálam ilyen konfiguráció mellett játszhatatlan volt.
Még az életben nem szaggatot valami ennyire, mint ez.
Intel PentiumIV. 2.6 Mghz
768 MB ram
ATi Radeon 9600XT
Contemporary Country Music
Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 3.00 GHz, Abit IS-7, Corsair 2GB DDR (2x1GB 400Mhz PC3200, C3) Value Select KIT memória GAINWARD NVIDIA GeForce 7600 GT AGP 256MB DDR3, 200 GB Maxtor, Sound Blaster 5.1
http://csuknorisz.mybrute.com
Mess with the best, and die like the rest...
ugylátom h vannak egy páran akik nagyon várják a GRAW-ot......üdv a klubban srácok😊😊
azért irok most mert szeretném buzditani a népet h játszatok vele és akinek tetszik az hirdesse az igét h ilyen jó olyan jó,mert a magyar ghost reconos társadalom elég gyér sajan....akad egy két ember aki játszik neten....
evvel az üzivel most az lenne a célom h ha sok emberkének tetszik a játék akkor alapitsanak klánokat......mert a NEMESIS és az UTZ magyar klán kihalt és hivatalosan most csak a S&D (Search & Destroy) képviseli a magyarokat....(bocsi h ha van más klán is nem tudok rola).....szvl azt szeretnénk elérni h legalább 8-10 klán legyen GRAWban magyarországon és akkor itt is lenne némi kultusza és lehetne jókat partizni magyarokkal...nem csak buta külhoniakkal akiknak abbol álla játék h rohangál össze vissza és lö akit lát(ez persze többnyire TK)...szvl srácok GRAW-ra fel és ne féljetek klánt alapitani és megmutatni magatokat a világnak...GL HF...akit még érdekel a Ghost Recon 1 van valami kérdése vagy csak játszani akar akkor keresse fel ezt az oldalt:www.sandd.uw.hu
elérhetöségeim:[email protected] msn:[email protected]
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
\"Ne adj igazat. Neked túl sokba kerül; nekem meg épp van.\"
Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4