Üvegtigris 2. - Mennyire vagy túsz?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A második rész teli van helyzetkomikummal,csetléssel,botlással,gyenge olcsó poénokkal,amihez nem kell túl sok ész hogy megértsük...
Valószínûleg ez az eladhatóbb,mert egy kevésbé "agyas" közönség is szétröhögi magát rajta...
Nekem az elsõ nagy kedvencem,a másodiktól irtózom...Olcsó és gyenge...
!JBL Northridge E-CH90+!JBL Northridge EC25+!JBL Northridge E20 Marantz SR 3001+Marantz DV4003
LANDWIRTSCHAFT SIMULATOR 2008-2009 FAN CALL OF DUTY FAN PSP, PS2, PS3 FAN
Viszont a rendõrségi jelenet hasonlított legjobban a dicsõ 1 részre-a legjobb az egész filmben/tuti, hogy Sinkó László és a írógépes figura miatt,bár Csoki is jó volt a napszemüvegben
<#nemtudom>#nemtudom>
nem teccet az elsõ rész<#gunyos1>#gunyos1>
5-ös<#mf1>#mf1><#banplz>#banplz><#banplz>#banplz>
\"Én szeretem Istent, csak a fanklubjával vannak gondjaim...\" \"God is black! Yes, she is!\"
Mellesleg a kiszivárgott verzió (ami mindenkinek megvan) szeintem nem hiszem, hogy reklám volt de a köré épített hírverés (mert még a csapból is az folyt, hogy kikerült a vágóasztalról a nyersfilm) nagyon jót tett a filmnek.
Ez a baj nálunk, hogy mindenki kib.ott ingyenélõ.
<#boxer>#boxer><#levele>#levele><#nemtudom>#nemtudom>
<#banplz>#banplz>
A másodikat nem láttam.
<#lama>#lama>
Tele van olyan mesterkélt fogásokkal, ami a "legyen ebbõl kultfilm" szándékra utal.
Például az "ÍZIRÁJDER ÖCSÉM". Mert ugye ezt hol halja az ember? Sehol csak a filmben ha megnézte. Utána ha valaki kinyögi ezt a 2 szót mindenki aki látta, tudja mirõl van szó és jót (vagy nem jót) virulnak. Aki nem látta megkérdi mi van?
Akkor ott a fogyatékos csávó.
A keménykedõ frusztrált kisember (a fõszereplõ)
Az ötvenes punk (ami nagyon eröltetett).
stbstbstb
De ha van akinek teccik az sem baj, csak ne értékeljünk túl egy filmet,
pl ne mondjuk azt, hogy jó. Max hogy nagyon teccet :)
Tehát az hitték, h mivel jó volt az 1, letöltik a 2-t, megnézik moziban a 2-t.
Más szóval a letöltõk sem azért töltötték le, mert jó vagy rossz, hanem mert meg akarták nézni az 1 sikere miatt.
Remélem nem fogalmazok túl hülyén.
Mindkettõtöknek igaza van.
Az ASVA meg a jogvédõk bekaphatják mindenféleképpen :)
ööö, te valamit nagyon félreértesz. ha x ezren megnézték az üvegtigrist, akkor nem azért nézték meg ,mert jó, hanem mert meg akarták nézni. hány olyan film van, ami sz*r és mégis sokan megnézik, mert a reklám beviszi õket a moziban.
az üvegtigris 2 elsõ heti teljesítménye n em azt jelzi, hogy jó a film, hanem azt, hogy jó volt a marketing és sokakat érdekelt (és az elsõ részt sokan imádták)
|►.:http://bubamester.uw.hu:.|► - Az ország legnagyobb Siemens Mobilos oldala
Letöltötték 60 ezren??? Akkor, hogy-hogy ennyien megnézték moziban? Rekord letöltés VS rekord nézõszám. Ezt hogy magyarázzátok ki vazzeg?
Én is megnéztem, pedig a Star Wars-on és a LOTR-on kívûl 1 film sem érdemli meg nálam, hogy mioziban nézzem.
Ébresztõ mûvészek! Kinek van szüksége az ASVA-ra? Minek és ki pénzeli õket? Mit ér a hazug statisztikájuk és a mélyenszántó okoskodásuk? Egyértelmûen bebizonyosodott, hogy ami jó és megéri az árát (gyk. nem átbaszás), azt az emberek megbecsülik, megnézik moziban.
F**k ASVA, f**k Artisjus! Tövig benyelhetik.. :ÐÐÐ
Elnézést a Sorokért:)
Csak nehogy olvassa ezt az ASVA (mármint a 4 napot), mert a végén ezen felbuzdulva kiszámolják, hogy duplán kárt okozunk a filmletöltéssel, egyszer a kiadóknak, filmeseknek, egyszer meg az környezetnek, stb-nek. (az áramelõállítás miatt)
Hogy merészeljük pazarolni az áramot letöltés közben, ami ráadásul drágább mint a mozi? :))))
"ez mibõl jött ki?"
Szerintem valahogy így számolta:
áram: 32 Ft/kwh -> 300w: 9.6 Ft/h -> ez 4 nap alatt: 921.6 Ft
Azon túl hogy a letöltés nem tart 4 napig, egy idle rendszer kikapcsolt monitorral talán ha a harmadát fogyaszthatja ennek.
Emellett nem rossz film, csak az UT1 egyszerûen jobb.
Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.
Egyszer mérd le géped teljesítményét pontosan,és ne a táprá írt névlegeset vedd figyelenbe
Csak egy tanács.
#2217 : Menet közben kell az önbizalmat megszerezni
ez mibõl jött ki?
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Nekem is csak ennyi bajom volt a filmmel, az utolsó negyed óra vontatott, összecsapott. De addig nekem tetszett (bár az elsõ részt nem übereli)
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Ez a második sokkal gyengébb szerintem, elveszik az értelem, a poénok sokszor nagyon erõltetettek és a humor fõ forrása a szereplõk alpárisága és butasága. Ez idõnként valóban humoros is, de valahogy folyton éreztem valami mesterkéltséget, sokszor nagyon izzadtságszagúan akar nevettetni.
Ennek ellenére a második rész is szórakoztató, bár a végére teljesen kifullad és unalmassá és még erõltetettebbé válik, bár ez igen nagy betegség a magyar filmeknél (Argo).
Szóval míg néztem szórakoztatott, de nem hagyott bennem mély nyomokat.
Starcraft + Diablo III - esemve
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
nekem+"a haveroknak" pedig tetszik, ez a lényeg.
az, hogy más mit mond max beszédtémát ad.
:-)
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
"Többször elõfordult, hogy valami nagyon vicces geg csupán másodpercekkel elõzött meg valamely drámai pillanatot" - ???? Mikor volt ebben a filmben drámai pillanat? Én nem emlékszem ilyenre. Biztos, hogy látta a cikkíró a filmet?
A második rész sem rossz, de túlságosan Argo-s lett. Ez alatt azt értem, hogy túlságosan is szabadszájú. Ez önmagában nem rossz, de ha a "humor" csak abból áll, hogy káromkodásokat hallunk, az kevés. Persze voltak jó helyzet-komikumok is, de összességében nem volt olyan jó, mint az elsõ rész. Az elsõ rész kerekebb, kompaktabb volt, a második rész túlságosan gyõzikés stílusú. Vagyis az alpáriságot és a butaságot próbálja meg humorosan feltüntetni.
Persze a 2. rész még így is sok egyéb filmet maga mögé utasít, de az elsõ rész túlságosan is magasra tette a lécet.
P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?
Ebben a kategóriában nagyon is jó.
\"The voices are back... Excellent.\"
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊