225
-
#105 Tudsz. Csak nem akarsz. -
#104 Az az ember, aki képes egy mérnöki fejlesztőeszközzel pénzt keresni, az képes arra is, hogy az egyetemi gépeken mesteri módon sajátítsa el a használatát.
Nyugaton sehol se tudják a fiatalok megfizetni a tervezőeszközöket. Sehol. -
pemga #103 Wow, kisvakond ezresért. QL :). De mi az hogy szállítás: bizonytalan. Ez lenne a teaser? Ugyanez volt a KillBill-es lemezen is, amit mutattál. (Miyazaki-ból csak egy van, a Sen to Chichiro no kamikakushi, egy ezresé, de azonnali szállítással. De sajnos attól tartok ez a Disney féle "amerikaiasított változat"...) -
#102 Így van, ahogy írod!
Nyugodtan utána lehet nézni:
Ma magyarországon két-három nemi erőszakért kisebb a büntetési tétel, mint a kalózmásolatokért.
Aki lemásol egy filmet, nagyobb büntetést kapjon, mint aki megerőszakolja a lányodat???!!! -
#101 Akkor olvasd gyorsan vissza mit írtam lentebb.
Én 17000 Ft-os programokról és 6000 Ft-os filmekről írtam, nem pedig 1000 Ft-osról.
Pont ez a lényeg te segg. 1000 Ft-ért megvenék az emberek!
Kapíse???
A másik csak hogy tudd:
Ha a kenyér kilóját 3000 Ft-ért adnák, és mellette a többi élelmiszert szintén ilyen árszinten, akkor bizony sokan mennének kalasnyikovval vásárolni...
A drága programok, visszavetik az ország és a fiatalság fejlődését.
A fiatalok nem tudják megvásárolni a profi tervezőprogramokat, fejlesztőeszközöket, így tudásban nagyon le fognak maradni a nyugati kortársaiktól.
Ez az, amit meg kell szüntetni.
Akinek nincs pénze az ne is szórakozzon ugye???
Hát pont az ilyen emberekkel van a baj, mint te. Te meg tudod venni, és szarsz a többire. Én meg tudom venni, de zavar, hogy a többi ember, csak lopás árán tud hozzájutni. -
slackface #100 Erre van eszük, de arra már nem,hogy a gyerekrablókat ,gyilkosokat, zsarolókat kergessék. -
#99 "sorozatgyilkos kap 3 évet, dejómagaviseletért 1,5 év után kiengedik, egy letöltőt meg leültetnek 10 évre"
Ez kissé erős túlzás volt. Első esetben életfogytiglan -szarnak a jó magaviseletre ilyenkor-, egy sima letöltő még börtönt sem kap, hiszen nem terjesztette, nem adta el (magas pénzbírság a jellemző).
Egy terjesztő már más tészta... neki befigyelhet akár 5 év börtön is. Ebben én is egyetértek, hogy azért mert valaki ilyet tesz nagyon durva az 5 év. -
#98 Na pontosan az ilyen emberekkel van a baj.
Ő elhatározta, hogy minden szoftver, minden film egy kalap szar és neki még egy 1000-est sem ér meg inkább letölti. Ő kérem a tipikus konzervatív magyar, aki a "fogjátok és vigyétek ami nincs leláncolva" elvet követi.
Már írtam valahol: Reggel, ha bemész a boltba vedd le szépen a polcról a 2 kiflit meg a liter tejet, mert az is free.
Szó sincs arról, hogy egy bizonyos szintű "polgári engedetlenségre" ne lenne szükség. Igenis fel kell hívni a figyelmet arra, hogy pl. a játékszoftverek megfizethetetlen áron vannak.
De letöltögetni azt amit 1 ezresért megvehetsz, mindezt 360-as nettó mellett... hát én szégyellem magam helyetted. "Bütte lehecc" magadra. -
#97 Idézet NFP-től
"Na és!
A FTP szervezeknek úgy is leáldozott.
Hajrá torrent :)"
ezen szerintem gondolkozz el, aztán megint, aztán megint, mert a pici agyaddal nem sokra jutsz szerintem...
A torrent csak a warez scene egy low levelje, az egyik legalsó, ha nem lennének distro ftp-k sajna nem jutna el hozzád semmi a filmeken kívűl (mert azt bárki tud rippelni,felvenni).. értékeld újra a hszt sztm :) -
fflx #96 ezt a 2000 eurot honnan almondtad meg?
egyik ismerosom dolgozik nemetorszagban mint informatikus es havi 2400 eurot visz haza (ez a netto, ami kb 4000 euro bruttobol jon neki ossze)
Ha brutto 2000-re gondoltal az talan igaz is lehet.
Azert ott se mindenki vezeto beosztasu. -
#95 ötödik elem pl :) -
#94 Vannak idióták, akik mindent megvesznek, mindent megesznek, mindent bevesznek.
És vannak értelmes emberek, akik az értelem mellett némi elveket is magukénak mondanak.
Bár megvehetnék sokmindent a pénzemből, mégsem kollaborálok a szemtelenül kizsákmányoló disznókkal. Ezek elvi dolgok barátom, sajnálom, ha te még az anyádat is eladnád, ha rendesen tejelnének érte... -
#93 ilyen sosem lesz -
kev #92 Akinek van rá pénze, az vegye meg eredetiben.. és ne sírjon. -
zolik #91 Nemrég nemzetközi rendőrségi akciók kezdődtek, amelyek célja a drogdealerek, maffia vezérek, pedofil papok, gyilkosok, csalók és sikkasztók illetve a családon belüli erőszak felszámolása.
A rendőrök számtalan politikus fogtak el akiket milliárdos sikkasztással gyanusítanak(csak Bécsben több mint 28at!)akik befolyásuk segítségével körülbelül 30 embert fegyegettek meg vagy rakattak el láb alól. A hatóságok az újabb pedofil papokat és gyerekeiket verő szülőket tartóztattak le. A rendőrök szintén házkutatásokat tartottak Izraelben, Kanadában és az Egyesült Államokban, összesen 131 gyanúsítottat vettek őrizetbe akiket drog árusítással és emberkereskedelemmel vádolnak. Csak Németországban körülbelül 35-40 férfit és nőt tartóztattak le aki gyerekeket tartottak fogva és megerőszakolták őket, az átlag életkoruk 35 és 40 év között van.
Több multinacionális cég (tesco stb) vezetőjét is letartóztatták ugyanis ezek a céget leszarva a munkaelőírásokat még a szart is kihajtják a dolgozókból, nembeszélve a fizetés nélküli túlórákról.
Álmodik a nyomor... sajnos -
pepe003 #90 "A rendőrök szintén házkutatásokat tartottak Izraelben, Kanadában és az Egyesült Államokban, összesen 131 gyanúsítottat vettek őrizetbe. Csak Németországban körülbelül 35-40 másolót tartóztattak le, akiknek az átlag életkora 16 és 25 év között van. A nemzetközi ügyek felderítésében részt vett az Interpol is."
Ez a rendőrség politikája Ha már a drogdílereket, meg a sorozatgyilkosokat nem sikerül nekik elfogni, akkor rávetik magukat az ártatlan CD másoló emberkékre. Majd hogyha egy DVD film 500Ft lesz egy játék meg 1000 akkor talán nagyobb számmal megveszik őket. A mostani silány zenékről (tisztelet a kivételnek) ne is beszéljünk, főleg ne az árukról. Szóval azért nem fogok CD-ket venni hogy egyszer meghallgassam, és ott porosodjon a polcon.
És most ezekkel a 16 és 25 év közötti emberkékkel mi lesz? Pénzbüntetést kapnk, vagy bezárják őket? És ha bezárják, akkor mennyi időre? mertszóval számomra az is felháborító, hogy egy sorozatgyilkos kap 3 évet, dejómagaviseletért 1,5 év után kiengedik, egy letöltőt meg leültetnek 10 évre. Persze nem vagyok rendőr, nem tudom mi folyik a háttérben, de a hírek alapján amiket hallok innen-onnan, ez sajnos így működik. -
#89 Hát barátom, én a 360.000 Ft-os nettom mellett sem tudok és nem is akarok ilyesmire ennyit költeni... -
#88 Aki az alapfizut kapja, annak nem az a legnagyobb gondja, hogy drága a DVD :) -
#87 -
kev #86 Ezeket a warez siteokat mi Kelet-Európaiak tápláljuk, mivel egy Nyugat Európainak ahol az alap fizetés : 2000 eu körül van (és az ott semmi), nem probléma egy 30-40 eu-s játékprogram, film megvétele. A baj az, hogy itt nálunk ahol 50.000 ft az alapfizetés nem futja 10-15 ezres programok vásárlására.
-
who am I 7 #85 Nagyon nagy ember vagy.
Tarts is tiszteletben és ne kommentelj a hsz-ra.Köszönöm.Ilyen absolute hülyeségekkel nincs kedvem foglalkozni.Én is tiszteletben tartalak és nem kommentálom továbbiakban a buta hszaidat.
Köszönöm a megértésed.
=ez nekem kellemetlen=
:DASDASDASD -
#84 Miért baj a hitel? Amerikában is van mindenkinek hitelkártyája. Természetes dolog.
Windowst is lehet venni áruhitelre. -
#83 Hát barátom nagyon nem vagy képben, de ezt is tiszteletben tartom. -
#82 archkoven: bocs de naiv vagy...
bár én örülnék a legjobban ha igazad lenne de komolyan, csak sajna nincs...
a filmes témához visszatérve, álltalában mindent warezból szerzek meg, nézem meg először, ha tetszik elmegyek moziba is, ha pedig über alles nálam a film akkor megveszem eredeti dvd-n akár mennyiért is, pl gyűrűk ura mindhárom rész bővítve extra lemezekkel, díszdobozban kb 35 ezerért vettem...
-
who am I 7 #81 Ha ezek neked a normális filmek:menjél és ülj be mind1ikre.Gratulálok.Egyszerü embereknek- egyszerü film. -
#80 Nem baj emberek!
Én a fiaimmal szépen elővesszük majd a diavetitőt, azt azzal szórakoztatjuk magunkat.
Játékprogramok helyett meg majd Rubik-kockázunk, papíron Amőbázunk, stb, stb.
De az tuti, hogy ezek a szemetek nem fognak tőlem kicsalni 15000 Ft-ot egy játékprogramra, vagy 7000 Ft-ot egy szaros filmre.
-
#79 5. elem dvd is ilyen szennyf***sággal keződik ... nekem az volt az UTOLSÓ best hollywood eredetim ! -
#78 De ha a lehetősége sincs meg...
Full DVD-t is le lehet tölteni innen-onnan, mégis járnak kölcsönzőbe az emberek. Vagy gondolod, hogy csak azért, hogy lerippeljék? -
#77 "mostanába nincs is normális film"
Akkor nézzük a stílusokat:
Komolyabb hangvétel: Lord of War
"Akció": Bőrnyakúak
Anime: Vándorló Palota
CGI-s rajzfilm: Polár Expressz
Gyerekfilm: Harry Potter 4, Wallace & Gromit, Narnia
Horror, thriller: Hostel, Saw 2, Wolf Creek
Természetfilm: Pingvinek Vándorlása
Vígjáték: Csak szex és más semmi
De ha te azt mondod, nincs normális film, akkor az úgy is van, én elhiszem. -
who am I 7 #76 Ismered azt a szót, h korrupció?Na innentől fogva a törvény sokat nem ér.Na meg az ország gazdasági helyzete is kicsikarja az emberből a törvényszegést(Had ne menjek bele ebbe, h milyen egy kommunista"rezsim")Elég legyen annyi, hogy : NEM lenne annyi börtön, h elférjen az összes ember aki bünős.Gondolom ezzel azért tisztába vagy.De ez már nagyon OFF.Inkább térjünk vissza a jó kis kalózkodásra :) -
Mice #75 akkor is hülyeség mert jobban élni úgyis lehet, hogy az embernek nincs meg rá a fedezete... -
Mice #74 hol élsz te vazze? átlagmagyar. lol független szakértők. azok mindent bebizonyítanak. még saját maguk állításának az ellenkezőjét is mint a statisztikusok. én inkább a bankok vezetőit kérdezném meg, hogy átlagban milyen összegűek a hitelkonstrukciók és fejenként hány hitelkonstrukciója szokott lenni átlagban egy-egy hétköznapi embernek. -
Mice #73 " de kb. 1-2 nap alatt kivesézhető a single rész, " az lehet, de a pályaépítés, textúrázás, meg anyámtyúkja tudja még mi van az ilyeneknél az is az ő munkájukba került. miért adnák úgy oda egy kölcsönzőnek, ha tudnák első alkalommal lekopizzák? -
archkoven #72 Ha valaki törvénysértést követ el az semmiben sem mentesíti a felelősségrevonás alól, hogy más szerinte többet lop.
Valójában teljesen gyerekes ez a hozzáállás amit sokan itt az sg-n nyomatnak. Jó esetben mindenkit megbüntetnek akire rá tudják bizonyítani a törvénysértést, függetlenül a károkozás nagyságától és a cselekmény súlyosságától, ezek már csak a büntetés mértékét befolyásolják, a tényét nem. -
who am I 7 #71 A kedvencem az irónia. :P :D
Mind1 teljesen.Tőlem az ilyen 50cent félék nyugottan +pusztulhatnak, nem fogom gazdagitani az ilyeneket.
Túl sokat nem járok moziba, de ami tetszik film azt meg szoktam nézni (mostanába nincs is normális film).DVD-n nagyritkán veszem meg, nincs türelmem 5.jére is leülni egy film elé és nézni.A mozi elég.Bár a kill bill nekem is megvan -
ZsirosKenyer #70 szegény SiTH :( jó cuccaik voltak.. -
#69 hopsz, ez eszembe se jutott
ne buktasd le szegényt! -
#68 Csak egy nagyon kevés OFF: Ez a mondat jelentését tekintve nyelvtanilag helyes. Elég hülye történelmünk volt, így az átlagembernek most tényleg jobb, mint itt bármikor korábban. -
Razgon #67 Jajdehurrá! Már legalább két hete nem olvashattunk ilyen hírt! Ez volt minden vágyunk.
Szerintem hozni kell a rendőrségeknek az év eleji statisztikát, és erre a legtutibb néhány warezszervert megfogni. -
#66 igen
és ezt a szaklapot gondolom olyan nagy szakértők olvassák, mint pl te Sodi...