Nemzetközi razzia warezszerverek ellen
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hi! I\'m a signature virus. Copy me into your signature to help me spread.
Valójában teljesen gyerekes ez a hozzáállás amit sokan itt az sg-n nyomatnak. Jó esetben mindenkit megbüntetnek akire rá tudják bizonyítani a törvénysértést, függetlenül a károkozás nagyságától és a cselekmény súlyosságától, ezek már csak a büntetés mértékét befolyásolják, a tényét nem.
Mind1 teljesen.Tõlem az ilyen 50cent félék nyugottan +pusztulhatnak, nem fogom gazdagitani az ilyeneket.
Túl sokat nem járok moziba, de ami tetszik film azt meg szoktam nézni (mostanába nincs is normális film).DVD-n nagyritkán veszem meg, nincs türelmem 5.jére is leülni egy film elé és nézni.A mozi elég.Bár a kill bill nekem is megvan <#vigyor>#vigyor>
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
ne buktasd le szegényt!
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Zénó, a NEMZETI NINJA! http://ninja.freeblog.hu/ Saját, napi frissítésû, kézzel rajzolt képregényblog!
Szerintem hozni kell a rendõrségeknek az év eleji statisztikát, és erre a legtutibb néhány warezszervert megfogni.
és ezt a szaklapot gondolom olyan nagy szakértõk olvassák, mint pl te Sodi...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Ennyi volt, asszem nekem is :)
Hogy ON is legyek :
Jó dolog, h vannak ilyen rendõri mozgalmak, de mint emlitettem azért nagyobb halakat kellene lekapcsolni nem ezeket a piti warezos még stukkerük sincs emberkéket.Sokkal több veszélyes ember van kint az utcákon(kocsiba), mint ezek a kockafejek.
(ha nem érzed ki az iróniát, arról én nem tehetek)
Zénó, a NEMZETI NINJA! http://ninja.freeblog.hu/ Saját, napi frissítésû, kézzel rajzolt képregényblog!
Te kész vagy.Szerinted a pénzhamisítók/ csempészek/dillerek mennyi kárt okoznak, hm?Ez a warezolás azoknak a 100adát se teszi ki.Ez marad, a nagybünözõk csak gazdagodnak, a kicsik meg cumiznak.Megjegyzem, meg is érdemlik, de inkább a nagyobbakat fognák el...bár az nem fog megtörténni :)
mivel új vagy itt, és már én is lenyugodtam, csak szólok, hogy az sg-n nem szabad politizálni
azt kérdezte, hogy a magyar embernek van-e pénze programoz venni.
erre mondtam, hogy igen, jobban, mint bármikor.
Ahogy átnéztem a netet a 13. harcosból pl. 3-féle kiadást találtam, gondolom ez a különbözõség oka.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
svéd haver is azt mondta, minek megvenni, ha le lehet tölteni
és neki még pénze is van
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
a nagyoknak van pénzük, hatalmuk, politikai kapcsolataik
legalábbis ezek
vjh miért nem olvasni ukrán, kínai gyátósorokról, Cosa Nostra ügyeirõl?
Na ebbõl mekkora országos felháborodás és rasszistázás lenne. Pedig pont ugyanaz az általánosítás, csak egyeseket jobban véd a törvény, mások meg eredendõen bûnösök...
vki mindig köp vagy feljelent
itthon sincs másképp
igaz nálunk van ingyenes és névtelen besúgóvonal, bárkit feljelenthetsz
"zárjanak be mindenkit akinek pc-je van, aztán ennyi
és akkor örülhetnek, megoldották a problémát egy életre
vagy tíltsák be a pc-t, és térjünk vissza a füstjelekre"
Konzolon is burjánzik a wrz <#email>#email>
Ami engem meglepet az a köv.: Volt egy népszerû wrz oldal ahol volt konzol, n-gage, és pc games szekció.
Egy nap arra járt az ASVA és a következõ történt.
Minden konzolos, n-gage-es gémet törölnie kellett a féllábú kalóznak, de a PC-games szekció azóta is üzemelt.
Ti értitek? Én nem.<#wow3>#wow3><#wow2>#wow2><#idiota>#idiota>
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
akinek meg extra kell vegye meg azt
egyébként sem 7k, pár éve még 6-7k volt az átlagár
ma ott tartunk, hogy egy zenei dvd olcsóbb mint az audio cd
Valamit nem jól csinálsz, nekem kb. 70 DVD-m van, és az újakon szinte mind ott van. És tényleg k.rva unalmas végignézni. Innentõl csak másolni fogok az ilyeneket, mert akkor legalább ki tudom vágni a p*csába ezt a orhadt videót belõle. Ne mondd már, hogy még nem láttál ilyet? "Nem lopnál táskát, nem lopnál TV-t, nem lopnál autót, de a letöltés is lopás, ejnye-benye, menj anyádba, és ne tõccsé" kb. ez a lényege... :/
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
és nem kapsz érte semmit, csak futtatási jogot
arról nem beszélve, hogy áárukapcsolás is, mert oprendszert is megkövetelik, hiába van nekem mondjuk ingyenes linuxom, azzal nem használható a termékük
az asva-tól válaszra sem méltattak, az spi meg küldött egy semmitmondó, köszönjük a levelét c. automata üzenetet
zárjanak be mindenkit akinek pc-je van, aztán ennyi
és akkor örülhetnek, megoldották a problémát egy életre
vagy tíltsák be a pc-t, és térjünk vissza a füstjelekre
szerintem
Nem olyan régen a Hulkot 2 DVD-s EXTRA kiadást vettem meg 999Ft-ért, 5.1 hang minden ami kell.
Igaz, ha ilyen olcsón akarsz filmeket venni annak utánna kell járni, mert pl. a lentebb emlitett Kill Bill-ek az Xpress-nél 999-be vannak, a DVD ABC-nél már 3x áron, ahogy a netpiacon is.
Minap egy élelmiszeboltan (Forrás Diszkont) megláttam a Dûnét ilyen "akcijósan"... nem vágott földhöz, hogy egy ilyen nagy nevet megvegyek.
Pár hónapja meg a metróban vettem meg a Johnny Mnemonicot (5.1 hun) !!!!790 Ft-ért!!!!
Higyjétek el ha nyitott szemmel jártok eszméletlen jó neveket lehet találni vicc áron (most Donnie Darko-ra hajtok :-)
Valóban nem tudom átugrani azt a közel 20 mp-et ami a FILM JELENETEIBÕL VAN és felvezeti a menüt. Közben gyönyörû 5.1 zene, csak úgy dübörög a mélynyomó :-)
Ez a DVD nekem 999 Ft-ba (nem)fájt /ejj de megérte megvenni :-) /
SEHOL nem találok rajta "ne lopj" videót.
Nem értem. Más kiadásom van?
Én is rohanok, és a minimálbérembõl veszek pár filmet, hogy éhen ne dögöljön pár amerikai színész. <#duma>#duma>
És hagyják az otthon share-elgetõ embereket.