225
-
who am I 7 #65 Sztem te nem is magyar vagy, hanem vmi arab bevándorolt baz...Jobban él mint valaha...ezt a mondatot kellene a kitalálójára rá tetóváltatni és utána elégetni.Bár a magyar bünözők tényleg jól élnek, de ne ezt vegyék már alapul, hanem aki dolgozik.
Ennyi volt, asszem nekem is :)
Hogy ON is legyek :
Jó dolog, h vannak ilyen rendőri mozgalmak, de mint emlitettem azért nagyobb halakat kellene lekapcsolni nem ezeket a piti warezos még stukkerük sincs emberkéket.Sokkal több veszélyes ember van kint az utcákon(kocsiba), mint ezek a kockafejek. -
#64 igen, én is úgy gondoltam :) -
#63 de mennyi ember van, aki mind nem veszi meg a zene és filmipar vackait, mennyi elmaradt haszon!
(ha nem érzed ki az iróniát, arról én nem tehetek) -
#62 oké, na jó, azért volt egy mögöttes gondolat a sorok közt, bevallom ;) -
who am I 7 #61 Te aztán gec* okos vagy.Ő egymaga mint 1 ember mennyi kárt okoz, hogy nem vásárolja meg?
Te kész vagy.Szerinted a pénzhamisítók/ csempészek/dillerek mennyi kárt okoznak, hm?Ez a warezolás azoknak a 100adát se teszi ki.Ez marad, a nagybünözők csak gazdagodnak, a kicsik meg cumiznak.Megjegyzem, meg is érdemlik, de inkább a nagyobbakat fognák el...bár az nem fog megtörténni :) -
#60 okés
mivel új vagy itt, és már én is lenyugodtam, csak szólok, hogy az sg-n nem szabad politizálni -
#59 ...programot... -
#58 csak a kérdésre válaszoltam.
azt kérdezte, hogy a magyar embernek van-e pénze programoz venni.
erre mondtam, hogy igen, jobban, mint bármikor. -
#57 szép zászlós logód van, de rám hallgatsz, nem politzálsz itt, mert kibannoltatlak inenn a picsába, már bocs a kifejezésért -
#56 Az átlag magyarnak egyre több pénze van, mert jobban él, mint valaha. Ezt független britt szakértők állapították meg egy szaklapban. -
#55 majd mondok én neked címeket, de fejből nem emlékszem, hogy éppen melyiken volt -
#54 Hmm... az elmúlt 4-5 hónapban 5-6 dvd-t vettem, de egyiken sem láttam ilyet.
Ahogy átnéztem a netet a 13. harcosból pl. 3-féle kiadást találtam, gondolom ez a különbözőség oka. -
#53 jah, simán
svéd haver is azt mondta, minek megvenni, ha le lehet tölteni
és neki még pénze is van -
#52 Persze szted ha olyan sok pénze lenne az embereknek illegálkodnának?? És szted egy átlag magyarnak sok pénze van??? -
#51 neked vmi speckó dvd playered van, ami ezeket alapból szűri :))) -
#50 ezek a kishalak
a nagyoknak van pénzük, hatalmuk, politikai kapcsolataik -
#49 tudod miért, mert a warezolók nem lőnek vissza
legalábbis ezek
vjh miért nem olvasni ukrán, kínai gyátósorokról, Cosa Nostra ügyeiről? -
#48 a Besteken szokott lenni, utoljára meg az egyik SPI kiadványon láttam -
aaaaa #47 Egyszer ha csinálnának olyan videót hogy a becsületes roma nem késel meg embereket, nem lop, nem tör fel autókat, meg nem adja el a szobrot színesfémnek...
Na ebből mekkora országos felháborodás és rasszistázás lenne. Pedig pont ugyanaz az általánosítás, csak egyeseket jobban véd a törvény, mások meg eredendően bűnösök... -
#46 ez már csak így működik
vki mindig köp vagy feljelent
itthon sincs másképp
igaz nálunk van ingyenes és névtelen besúgóvonal, bárkit feljelenthetsz -
#45 Jogos amiket írtál, de tényleg nem értem, hogy nektek miért van "ne lopj" film az elején nekem meg miért nincs.
"zárjanak be mindenkit akinek pc-je van, aztán ennyi
és akkor örülhetnek, megoldották a problémát egy életre
vagy tíltsák be a pc-t, és térjünk vissza a füstjelekre"
Konzolon is burjánzik a wrz
Ami engem meglepet az a köv.: Volt egy népszerű wrz oldal ahol volt konzol, n-gage, és pc games szekció.
Egy nap arra járt az ASVA és a következő történt.
Minden konzolos, n-gage-es gémet törölnie kellett a féllábú kalóznak, de a PC-games szekció azóta is üzemelt.
Ti értitek? Én nem. -
#44 van Kill Bill 2x999-ért is, kolléga
akinek meg extra kell vegye meg azt
egyébként sem 7k, pár éve még 6-7k volt az átlagár
ma ott tartunk, hogy egy zenei dvd olcsóbb mint az audio cd -
#43 "Ez most komolyan nem értem. Tengernyi sok boltban vásárolt DVD-m van és egyiken sincs ilyen "ne lopj" videó az elején."
Valamit nem jól csinálsz, nekem kb. 70 DVD-m van, és az újakon szinte mind ott van. És tényleg k.rva unalmas végignézni. Innentől csak másolni fogok az ilyeneket, mert akkor legalább ki tudom vágni a p*csába ezt a orhadt videót belőle. Ne mondd már, hogy még nem láttál ilyet? "Nem lopnál táskát, nem lopnál TV-t, nem lopnál autót, de a letöltés is lopás, ejnye-benye, menj anyádba, és ne tőccsé" kb. ez a lényege... :/ -
#42 így van, szabadrablás
és nem kapsz érte semmit, csak futtatási jogot
arról nem beszélve, hogy áárukapcsolás is, mert oprendszert is megkövetelik, hiába van nekem mondjuk ingyenes linuxom, azzal nem használható a termékük -
#41 Természetesen elhiszem, csak nem értem a dolgot. Ha jól emlékszem Metroban vagy Tecskóban vettem.
-
#40 és gondold el, mennyi játékot, dvd-t nem veszel meg, hányszor nem mész el egy filmre a moziba, hány zenei albumot nem veszel meg, és ezzel mennyi de mennyi kárt okozol! -
#39 ez olyan, mintha vennék egy porszívót, és a használatiban az lenne az első oldalon nagy betükkel, hogy ne lopj porszívót, semmi köszönjük a vásárlást, csak a NE LOPJ -
#38 irtam a témában az spi-nek és az asva-nak, hogy mire föl kell ezt a videót nekem nézegetni, amikor megvettem a terméküket
az asva-tól válaszra sem méltattak, az spi meg küldött egy semmitmondó, köszönjük a levelét c. automata üzenetet
-
#37 kezdem ezt az egészet unni
zárjanak be mindenkit akinek pc-je van, aztán ennyi
és akkor örülhetnek, megoldották a problémát egy életre
vagy tíltsák be a pc-t, és térjünk vissza a füstjelekre -
SpeCn4Z #36 :P lol?
szerintem -
mrzool #35 Az enyém szintén best hollywoodos, felújított változat, vmi 'bestdvd' logó is van rajta. Hidd el, nem hazudok, benne van a lopós videó, és léptetni sem lehet. -
#34 Nem hiszem el, hogy nem engedhetsz meg magadnak -ha szereted a filmeket- havonta 1 max. 2 ilyen olcsóbb, akciós filmeket.
Nem olyan régen a Hulkot 2 DVD-s EXTRA kiadást vettem meg 999Ft-ért, 5.1 hang minden ami kell.
Igaz, ha ilyen olcsón akarsz filmeket venni annak utánna kell járni, mert pl. a lentebb emlitett Kill Bill-ek az Xpress-nél 999-be vannak, a DVD ABC-nél már 3x áron, ahogy a netpiacon is.
Minap egy élelmiszeboltan (Forrás Diszkont) megláttam a Dűnét ilyen "akcijósan"... nem vágott földhöz, hogy egy ilyen nagy nevet megvegyek.
Pár hónapja meg a metróban vettem meg a Johnny Mnemonicot (5.1 hun) !!!!790 Ft-ért!!!!
Higyjétek el ha nyitott szemmel jártok eszméletlen jó neveket lehet találni vicc áron (most Donnie Darko-ra hajtok :-) -
MeTaL #33 ehhez nem értek :))) -
#32 mrzool: ITT TARTOM A KEZEMBEN 13. Harcos DVD-t (a hátulján ez áll: Jogtulajdonos: Best Hollywood KFT, Forgalmazza: IPH KFT), beteszem a DVD olvasóba.
Valóban nem tudom átugrani azt a közel 20 mp-et ami a FILM JELENETEIBŐL VAN és felvezeti a menüt. Közben gyönyörű 5.1 zene, csak úgy dübörög a mélynyomó :-)
Ez a DVD nekem 999 Ft-ba (nem)fájt /ejj de megérte megvenni :-) /
SEHOL nem találok rajta "ne lopj" videót.
Nem értem. Más kiadásom van? -
MeTaL #31 itt csak a nagy emberekre mennek. akiké a szerver meg meg akik rippelik a filmeket, játékokat törnek fel stb. látod, itt is a RELOADED csapatot kapták el. az egyik legnagyobb csapat. aki csak tölt le az ftpről, azt nem fogják megkeresni -
#30 mennyire igazad van....,
Én is rohanok, és a minimálbéremből veszek pár filmet, hogy éhen ne dögöljön pár amerikai színész.
-
raingun #29 Amúgy addig jó amíg az ezzel üzletszerűen foglalkozó embereket cseszegetik.
És hagyják az otthon share-elgető embereket. -
MeTaL #28 jo de most érted ahol politika van ott csalás meg minden ilyesmi is... én már igy állok hozzá.sajnos. -
MeTaL #27 pontosan. ott biztos a pénz játszott szerepet. de szerintem itt is. vagy pedig elkaptak egy ürgét akit 1-2 évre sittre akartak vágni, és az a választása volt hogy van börtön vagy feladja az ftp-t. vagy pedig itt is pénz... -
mrzool #26 Pl. a 13. harcos DVD ilyen.