17
-
eperg #17 ez igy ebben a formában nem egészen igaz! -
kev #16 Ha a t-online megemeli újra a sávszélt, minden bűnüket elnézzük .) -
Mr Gumby #15 Hát én inkább erre az arrogáns, politikusokra jellemző viselkedésre (pl. a cikk utolsó bekezdése) gondoltam. Nem az aktuális nyalásra. -
Mr Gumby #14 Kikerülném én őket, de sajnos vannak esetek amikor ez egyszerűen lehetetlen. Itt van pl. Érd gyönyörű városa ahol t-etüék szolgáltatják a kábeltévét és a kábelnetet. A telefonról nem is beszélve. Tök vicces, az egyik ismerősöm le akarta mondani a kábeltévét úgy, hogy a net maradt volna. A következő történne ha lemondaná:
Egyszeri újracsatlakozási díj(!!!) 7000 HUF
A kábelnet havi fenntartási díja (a havi sarcon felül): 600 HUF
Tehát inkább meghagyta az átkozott tv-t amit nem néz, a legkisebb csomaggal ami 700 HUF/hó.
Nálam még anno a 150 Ft-os kedvezmény megszüntetése csapta ki a biztit. Azóta szenvedélyesen gyűlölöm őket. :D -
kukacos #13 Ez nem biztos, mert nem tudom, hogy engedik-e a hűségszerződéseket is felbontani szerződésmódosításkor.
Én már csak arra vagyok kíváncsi, mit jelent akkor a "korlátlan" szó a Tré-onlány értelmezésében. Mert nem korlátlan letöltést, az biztos.
-
Komolytalan #12 Szerződésnél 2 fél van, ahol csak az módosíthat egyoldalúan szerződést, akinek van pénze ügyvédre, meg bírók, politikusok lefizetésére. Mármint Magyarországon így működik a dolog. Straub Elek bemegy az IHM-be, Kovács Kálmán meg leguggol a lábához megnyalja a cipőjét és megkérdi hogy "Mit kívánsz gazdám?" -
szal #11 Szerintem nem kellene más mint szabad piaci verseny mert ekkor azonnal kiderülnének a hirdetési fogások. Az én szerzödésem 'korlátlan' letöltésröl szól. Valamint arról, hogy ha megszüntetem szankcionálnak.
A valós állapot elhallgatása egyébként is a szerzödö fél hátrányos helyzetbe hozása, valamint indokolatlan -egyeduralkodó, a hatalommal visszaélést- jelenti. Ami akár a szerzödés érvényességét is kétségbe vonhatja, vonja!
A korlátlan szó -egy adott értékre változtatása
-Akadémiai Kérdés! Lehetne belöle akár egy 'Nagy Doktorit' is irni!
Tehát a GVH döntése precedens értékü! Mert szakmailag marasztalt el egy olyan eljárást ami egy megkötött szerzödés egyoldalú felmondását annak értelmes indokolása nélkül nem elfogadhatónak, értelmetlennek vélelmezett.
Egyben javasolnék egy roppant egyszerü megoldást.
A T-ONLINE a számláján tüntesse fel, hogy a havi forgalma a kliensének mennyi volt! Ekkor tisztességes lenne az egyoldalú szankció. Mármint,hogy "te csúnya" ilyen sokat!?
Viszont kiderülhetne az is, hogy a döntö többség
elgondolkodna. Azon, hogy miért is fizett ki azért
a néhány MB, esetleg GB forgalomért 10kHUF-ot!
Tehát a számlán tüntessék fel a forgalmat! Majd csak azután szankcionáljanak!
-
Cat #10 http://www.sg.hu/cikkek/29193 -
pemga #9 Bakter, még szerkesztettem bele a linkeket... :( Stupid borzer :).
TvNet felvásárlás = 35M Ft
Voda egyoldalú modosítás érvénytelen, másodfokon. Csak a "túlszámlázás" megszüntére kötelezték.
Az UPC-s megtévesztő reklámra nem találom a linket :(. -
pemga #8 Hmm, az viszont érdekes, hogy ezért mekkora összegeket ítélnek meg. Ami emlékeimben élő esetek:
* UPC
+ korlátlan korlátos (reklámok és ÁSZF módosítás)
* Voda (ÁSZF módosítás) - a vevők kártérítésére köteleztek, amit nem igazán tett meg.
Én így erre emlékszem, még valaki? :) -
Komolytalan #7 Már rég beszálltak, nézd meg az origot, választás előtt 1 hónappal folyamatosan megy rajta az mszp-s banner. Meg mszp-s promo cikkek, stb. Ez nem titok, a matáv a legnagyobb hal az mszp támogatói között. -
Komolytalan #6 Ki nem sz.rja le hogy tiltakozik? Kötelet nekik, nem büntetést, büdös multi pusztuljon mind. -
GodBadka #5 Neked most mi a bajod? A GVH pont elmarasztalta a T-Online-t. Ez a cikk arról szól, hogy ezzel a T-Online nem ért egyet.
Szerződést meg azért nem módosíthatsz, mert nem te szolgáltatsz. A szolgáltató ajánl valamit. Ezt elfogadod, vagy sem. Ennyi. Neked egyoldalúan jogod van arra, hogy ne vegyél igénybe olyan szolgáltatást, ami nem tetszik.
Amúgy a magyar internetes szolgáltatás egy vicc. Ebben tökéletesen igazad van. -
HENCIG #4 Ja!!!!
A tisztelt T-ocsmány!
Megküldi nekem e-mailban, hogy változnak az ÁSZF. pontjai..megszünt a forgalom független elérésem amire szerződést kötöttünk (megjegyzem havi 5-7 Giga a fogyasztásom).
RE: Mivan????? Kivel ült maga fehér asztalhoz szerződést módosítani?????
Aszondja joga van egyoldalúan módosítani!!!
Tisztelt GVH!!!!!
Nekem miért nincs jogom egyoldalúan azt mondani, hogy mától változtatok a szerződési feltételeken és mivel önök 40 Gigára korlátoztak ezért én csak 3000ft/hó-t fogok ezek után fizetni.!Kérem e-mailem sziíves tudomásul vételét!
Jelen e-mail a ......számú szerződés elválaszthatatlan mellékletét képezi!!!
Bp.2006.01.25.
A NETPiaci kartellszerződés egyik áldozata!!!! -
HENCIG #3 Tisztelt GVH!
1, De igenis megtévesztette a vásárlókat
2, Valóban nem köteles megújítani a szerződést "Amennyiben a szerződés megkötése jelentős anyagi hátrányt okozhat a vállalkozásnak..." (No de ez érvényes lenne érvényben lévő szerződésre?!?:O
3, amennyiben saját céljaira akarja használni...nem tovább, bérbe stb. adni hanem SAJÁT! célra!!!
4, Oké wazze! Ezentúl lehet bankot rabolni mert ha utána együtt működünk a hatóságokkal akkor szernak megbüntetni max. egy kis elmarasztalást-ejnye-bejnyét kapunk!!
Hogy is van ez tiszelt GVH???? :O -
Mr Gumby #2 Kezd úgy viselkedni a matáv mint egy párt. :) Nyugodtan beszállhatnának a választásokba. Broáááá... -
HENCIG #1 Lehet, hogy nem tévedek nagyot, ha azt állítom, hogy a GVH. T-online flottakedvezményt kap!