1891
Mi is ez, hogyan kell használni?
-
milos620 #1609 Ha netán azt írjátok, hogy minden további nélkül utalható eurós számlaszámról az összeg a PayPal számlár,a a pénzkivét attól nem fog működni igaz?
Mert ott, ha jól tudom forintos bankszámlaszámmal kellene rendelkeznem! -
milos620 #1608 Sziasztok!
Lenne egy kérdésem!
Magyarországon az Unicredit banknál rendelkezem eurós számlaszámmal és a hozzá kapott bankkártyámat regisztráltam is a PayPalnál így verifid státuszba vagyok.
Nos az lenne a kérdésem, hogy pénzt tudok-e utalni az internet banking-on keresztül a PayPal számlámra? -
#1607 Aztán persze, hogy a paypalon hol mit keress, azt passzolom, még sosem volt ilyen előfizetésem :) -
#1606 A honlapjukon kint van a megoldás:
"Cancelling Your Monthly Subscription
To cancel your monthly subscriptions with TVMOBiLi, simply logon to your Paypal account and cancel the subscription there.
TVMOBiLi will continue to work in 'subscribed' mode until the period that your last payment covered has elapsed and it will then revert to the simple free version." -
kisspepe #1605 Sziasztok!
Pár hónappal ezelőtt egy havidíjas szoftverre befizettem PayPal-on keresztül. A program neve: TVMobili. Azóta ha van a PayPal-on pénz, akkor havonta vonja a lóvét a kártyámról. Azonban most már nincs szükségem a programra, így szeretném letiltani, hogy tovább vonja a pénzem. Ezt hogyan tudom megtenni? Egyáltalán a PayPal-on valahol látom, hogy engedélyezve van a havi levonás? -
Kiado #1604 ha megérkezett akkor nem lesz gond -
pauly #1603 Sziasztok!
A paypalnál számít az ha úgy regisztráltam hogy a keresztnevet,és a vezetéknevet felcseréltem?Mert olvastam olyat is hogy akkor nem tudok átutalni a rendes számlámra...Viszont kipróbáltam és a paypal számlámra átutaltam 100ft-ot,ami meg is jött.Akkor gondolom majd ha paypalról akarok utalni,akkor is működnie kell ugye?Nem lesz gond?
Köszi! -
Kiado #1602 Ha ezt írja paypal, akkor így van. -
Gab0523 #1601 Sending Limit Per yearHelp 126,000 HUF 126,000 HUF
Withdrawal limit per monthHelp 21,000 HUF 21,000 HUF Sep 21, 2012
Withdrawal limit per yearHelp 252,000 HUF 252,000 HUF
Receiving limit per yearHelp 630,200 HUF 630,200 HUF
Ezalapján az éves befizetés 126.000Ft, a havi "felhasználási" limit 21.000. Vagy ezt én értelmezem rosszul? :s -
sanyicks #1600 25k forint fogadás évente. Költeni korlátlanul lehet -
Gab0523 #1599 Sziasztok!
Egy nagyon egyszerű kérdést szeretnék föltenni, amire egyelőre sehonnan sem kaptam hitelesnek mondható, és igazán hasznos választ:
Rendelkezem PayPal számlával, de nincs, és a közeljövőben nem is lesz bankkártyával, amit csatolhatnék hozzá. A kérdésem az, hogy ebben az esetben milyen korlátozások vonatkoznak rám? Gondolok itt olyasmire, mint havi limitek...
A válaszokat előre is köszönöm! -
ACE #1598 Nem elképzelhető, hanem tuti, rakj rá pénzt a kártya mögötti bankszámlára. -
#1597 az elkepzelheto, hogy PayPal azert jelez hibat amikor a kartyamat szeretnem regisztralni mert a kartyahoz tartozo folyoszamnal nincs meg a megfelelo osszeg? (konkretan 0 jelen pillanatban) igy nem tudja a szukseges 400HUF -ot sem jovairni. lehetseges? -
#1596 koszi szepen a valaszt -
HalálosHintalow #1595 paypalról csak saját számlára tudsz kikérni pénzt.
tehát ha a saját nevedre szóló paypal számlán van pénz, azt a saját nevedre szóló banki folyószámlára tudod csak kikérni.
-
#1594 kerdesek vannak de valaszok nem nagyon ahogy elnezem, de ettol fuggetlenul teszek egy probat.
adott egy pp account ami a sajatom, errol szeretnek penzt atutalni egy magyar bankszamlaszamra ami viszont nem az enyem, nem az en nevemen van es konkretan (hitavalosan) semmi kozom sincs hozza. kerdes az lenne, hogy ha beregisztralom paypal -ra mint sajat es igy utalom at az osszeget, ennek lehet valami rizikofaktorja, vagy kb. tok nyolc? (nem az nem rizikofaktor, hogy megkapom -e az osszeget attol akinek a szamljara utalva lesz az osszeg) -
#1593 nem tudja valaki hogy lehet felfüggeszteni/lemondani a ebay fiokot? vagy a paypalnál hogy ne vonjon le pénzt?
mert szorgalmasan és automatikusan vonagat havonta a ebay a paypal számlámrol 6$-t a semmiért -
#1592 Hello!
Kicsi helpet szeretnék kérni.
Adott 1 céges reg és 1 vásárlás ami jelen esetben 6250Ft. Az ember be is fizette és ahogy kell le is vonta a PP a kezelési költséget. Namármost a számlán 6250Ft van de a valós pénz csak 5916Ft, tehát ennyit tudok csak a céges számlára utalni. De ha csak ennyit utalok akkor az nem igazán lesz jó könyvelésbe. OK gondolom a kezelési költséget el lehet számolni mint költség, de arról kéne bizonylat vagy számla. Sok helyen olvastam, hogy akár minden egyes tranzakcióról lehet bizonylatot nyomtatni illetve hónapokra bontva akár az összesről. Lehet vakegér vagyok de nem nagyon találtam ilyet. A lényeg a tranzakciónkénti bizonylat lenne de ha áthatóbb infót kapok az is megköszönném.
-
sanyicks #1591 normális esetben 2 nap alatt megérkezik. Valaki hazudik. -
bootsector #1590 Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Beregisztráltam a PayPal-ra, mindenféle ellenőrzést, egyebet rendesen megcsináltam,és a 400 Ft-os reg.díjat is jóvírták már. Utaltam egy kisebb összeget rá próbaképpen, de már vagy 2 hete nem akar rajta megjelenni. A bankom szerint az utalás rendben megtörtént. Miért ülnek eddig rajta??
Előre is köszi! -
#1589 Nekem a refundot régebben a kártyámon keresztül visszatették a számlaszámomra, pár napba beletelt, míg megjelent a tételek között. Nem kellett jóváhagynom semmit, ha mégis kellene, azt a paypal írta volna az emailban, amit kaptál a refundról. -
Lennon1975 #1588 Sziasztok.
Most volt több év használat után, hogy nem én fizettem a paypal-on, hanem én kaptam vissza.
Az utolsó eseményeknél jelzi, hogy visszakaptam az összeget, majd alatta, hogy visszaküldték a kártyámra. 5.-én történt.
Lehetséges, hogy saját maga utalta vissza a pénzt a paypal számlámról a kártyámra? Nem kellett volna ilyenkor nekem valamit jóváhagyni?
Mennyi idő mire megérkezik, mert sajnos a mai napig nem látom.
-
#1587 megvan nem kell kösz -
#1586 Hol van az a menüpont ahol kiírja azt a bankszámlaszámot amire utalni kell a lóvét, ha creditet akarok venni?
-
#1585 Köszi! -
#1584 Helló!
Csak simán át kell kell írni az "edit" opcióban a kártya adatait (csc kód, lejárati dátum). Nem kell újra ellenőriztetni. -
#1583 Hello!
Ma kaptam meg az új kártyámat, mert a régi lejárt. A kérdésem az lenne, hogy ilyenkor mi a teendő? A kártyaszám megegyezik a korábbival, csak a hátoldalon lévő utolsó három számjegy különbözik. Köszi a segítséget! -
sracsa #1582 Sziasztok!
Kéne egy kis segítség.
Unicreditbe ráutaltam pénzt a paypal számlámra és átváltottam euróra.
De amikor vásárolni akartam egy játékot (Minecraft), akkor amikor bejeletkeztem a paypal számlámra és rányomtam a ,,Pay now" gombra kihozta ez az üzenetet:,,This payment cannot be completed and your account has not been charged. Please contact your merchant for more information."
De a helyzet az hogy fel van töltve a számlám mert a paypallen látom az öszzeget. Valami ötlet?:S (A mai napon töltődött fel a pénz a számlámra, lehetséges hogy várni kell vele?)
Előre is köszönöm válaszotokat. -
#1581 kis help kéne MKB bankot hogy kell megadni hogy elfogadja mert folyamatosan invalid? -
#1580 Elvileg csatoltam a Paypalhoz vagy mi a bankszámlámat, most Checking-et ír ennél. Ez át fog valamikor váltani, és addig ne is utaljam? -
sanyicks #1579 hell
nekem is névprobléma van a paypal accountomnál, mégpedig hogy a first name-nél a családnevem szerepel, a last name-nél pedig a keresznevem (abból is csak az első, a második keresztnevem nem, viszont a bankkártyánál és a bankszámlánál ott van a második keresznevem is).
Érdemes így megpróbálni a kártya accounthoz linkelését vagy esélytelen? -
ACE #1578 Egy személyi igazolvány, amin van angol nyelv, a magyar személyi ilyen. Egy bankszámla kivonat amin látszik a bankkártyaszámod utolsó 4 számjegye, a címed, és a neved. És ennek is angolnak kéne lennie, vagy ha nem, akkor fordítás, és az közjegyzői hitelesítésű, vagy ilyesmi... -
#1577 Jólvan, hülye vagyok :D Én végig a top up-os pénzfeltöltésről beszéltem, de látom a pénzlekérést kérdezted
Ott a név mindegy, én a már említett számlára szoktam lekérni a paypalról a pénzt, ahol nem én vagyok a fő tulajdonos, nem volt még gond vele. A magyar bankoknál a név valamiért nem probléma, ha nem stimmel, korábban volt valahol egy cikk, hogy Hófehérkének meg Mikulásnak és hasonló neveknek utaltak, és elég volt csak a számlaszámnak stimmelnie :D
A bankszámla megadásánál 16 vagy 24 számjegy kell, próbáld meg csak a 16 számot megadni, ha a nullákkal a végén nem fogadja el, és kötőjeleket ne használj. -
#1576 Ezt a withdraw-nál írják, amikor lekérnéd a pénzt, köze nincs a top up-os pénzfeltöltéshez. Én annó 7000-et utaltam, a rossz név miatt 7000 jött vissza a számlaszámomra, amiről ment az utalás, semmit nem vontak le, csak ültek a pénzemem vagy három hétig. -
nepszter1 #1575 Re-enable your card with PayPal
You have reached the limit of attempts allowed to confirm your card. If you'd still like to use this disabled card with PayPal, we need you to send us some documents.
Please upload the following documents:
A valid photo ID (front/back copy)
A recent card statement showing the last four digits of the card, your billing address and your full name as registered on your PayPal account
The documents uploaded should be in English or translated into English and certified by a government agency. We'll contact you within 7-10 business days to complete the procedure. If you have any problem uploading the file, please contact our Customer Support for help.
Tudnátok segíteni milyen iratokat kér ? -
#1574 Ezt ott írják, amikor éppen akarsz utalni:
If your bank account information is not accurate, all transaction will fail and the money will be returned to your PayPal account. You will be charged a 1,500 HUF return fee.
OTP-nél a 00000000-t nem kell beírni? Valamiért nem fogadja el, pedig ezzel együtt 24 számjegyű lenne de mégsem... -
#1573 Ezt hol írják? Én úgy emlékszem pont azt az összeget kaptam vissza, amit elutaltam, 1500 Ft tuti feltünt volna, ha annyival kevesebbet kapok, asszem 7000 Ft-ot akartam feltölteni. -
#1572 Nah hát igen, pont ezért kérdeztem, mert lehet visszakapod a pénzed ha szarul utalsz, de vonnak is le ezért 1500-at. -
#1571 "nem a név a lényeg hanem hogy a számlaszám meg a közlemény stimmeljen."
Sajna a PayPalnál nem, nekem visszautalták valami 2-3 hét elteltével a pénzt, mert én csak a társtulajdonos vagyok, egyébként a menyasszonyom nevén van. Egyeznie kell a névnek a PayPalon megadottal, bár szerintem ha fel van cserélve a kereszt és a vezeték név, talán nem vészes. -
#1570 Rendben, köszönöm szépen az infókat! Megpróbálok utalni hétfőn :)