PayPal
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Történt egy baleset, probléma. Barátnõmnek rendeltem egy csizmát novemberben Amerikából, 100 dollár volt összesen, postaköltséggel. Beszélgetésünk alatt kiderült, hogy elkallódott a pénz a paypalnál, nos ezt hogy tudnám elintézni? Egyszerûen semmilyen linket nem találok ez ügyben. Tud valaki valami segítséget adni? Köszönöm!
PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG
[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.
Van rendes mûködõ, regisztrált, bankkártyával személyivel,minden adattal regelt korlátlan paypal fiókom.
A kérdésem az, hogy tudok e pénzt tölteni rá más bankszámláról, vagy személyesen bankból, a lényeg, hogy NEM a hozzá rendelt kártyáról, számláról utalással!!! Fõleg a személyes befizetés érdekel.
[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Egy kis segítségre lenne szükségem. Egy online fogadási irodához szeretnék pénzt befizetni paypalról, de ezt egyiknél sem lehet. Bankszámlám nincs, a számlám nincs is összekötve paypallal. Hogy tudnám ezt megvalósítani? Valami tipp?
BFP4F: Yossarian23
Egy hozzászólás a linkelt cikk alól:
"Annyit tettem, hogy ráfrissítettem (újra "Save") a kártyaadatokra PP-on belül, persze a sec. numbert is megadtam újra. Ezt követõen simán végigfutott."
Ezt délután amúgy magamtól is megtettem, de akkor sem tudtam fizetni, lehet túl korán próbáltam, vagy nem tudom, passz, mindenesetre aki ezzel szenved, egy próbát lehet megér a dolog.
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
A Paypal accounthoz tartozik egy olyan kód, amivel az accountomre tudok pénz utalni. Ahhoz adtam meg számlaszámot, de bankkártya adatot nem. Ergo, én nem akarom ezt a lépést megcsinálni, mert bankkártya adatot nem adok ki. Azon felül a listában nincs is olyan kártya, ami nekem van...
Régen Visa Electron kártyám volt, de a mostanin nem látok ilyen jelölést, tehát olyan formatáumban még, ha akarnám meg sem tudom adni a számot ahogy kéri a Paypal.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A számlatörténetben meg fogod találni a tranzakciót. Miután a megerõsítés sikeres, a 400ft-ot visszaveszik. Az lehet, hogy eltart pár napig, mire a számlára megérkezik ez az ellenõrzõ pénz, bankja válogatja.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
[email protected]
Ez mindkettõ a paypal emailcíme,igaz?
Olyan problémám van, hogy nyitottam egy PAYPAL felhasználót a saját nevemre, de a bankkártya, amit hozzárendeltem más nevén van. Na most pont utalni akartam errõl a paypal accountról egy másikra, de limitálták a felhasználót (milyen meglepõ -.-)
Most kér egy bankkártya megerõsítést, és egy számlát, amin szerepel a nevem és a bankszámlaszámom is.
Itt van a gond, hogy nem az én nevem. Most ha felhívom õket, vajon engedélyezik ezt nekem, vagy ez mindenképp gondot jelent. Remélem tudtok segíteni.
ui: egyébként a paypal biztonsági rendszere nagyon rossz. 3x regisztráltam, 3 saját kártyával, és mindet limitálták. Semmi konkrét választ nem kaptam a kérdésemre, magyarul ok nélkül vették el. Minden infot amit kértek elküldtem nekik, de ez sem ért semmit.. Ezért csináltam más bankkártyával.
Lehet láma kérdés de lehet úgy paypal accok között pénzt küldeni, hogy nem regisztrálok bankkártyát? Mert próbáltam de mindig azt hozza elõ, hogy regisztráljam.
Giftként próbáltam. Vagy az lehet probléma hogy az accon USD-be van a pén én meg forintba akartam küldeni? Nem váltja át?

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition
azért kiváncsi lennék ki rögzitte másik fiokhoz
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
Azt én kérdésemre tud valaki választ adni?
"..That card number is already assigned to another PayPal account. For security purposes, each card may only be assigned to one PayPal account. If you have already opened a PayPal account, please retrieve the relevant information and log in. Otherwise, please use a different card.,,"
ilyenkor mi a teendõ?
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
All we ever wanted was an answer...
Rooney8-cal egyetértek. Nekem sem kellett semmilyen kártyát megadnom, ha volt a virtuális számlán pénz. Lehet a beállításoknál van valami úgy beállítva, hogy kéri.
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Csináltam egy paypal accountot, amire fel is töltöttem 3000 FT-ot. Nem állítottam be hozzá semmilyen bankártyát, mondván, hogy minek, úgy is van egyenleg a virtuális bankszámlán. Mikor vásárolni akartam, akkor a bejelentkezés után kérte hogy adjak meg neki bankkártya számot és hasonló dolgokat. Ez miért szükséges? Nem elég neki ha a virtuális bankszámlán van egyenlegem? Illetve lehet a FT alapú összegeket a bankszámlán belül átváltani dollárba vagy euroba? Vagy az csak akkor lesz rajta, ha olyat utalok át rá?
Válaszokat köszi!
Tudtok olyan számítástechnikai oldalt/oldalakat ,ahol lehet paypal express lehetõséggel rendelni?Én pl itt szoktam néha,de elég karcsú a vásárlási lista!
Köszi elõre is!<#vigyor3>#vigyor3>
AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition
sztem hónapokig még ilyen vagy rosszabb lesz a helyzet.
A sneci font miatt én is 2000-el drágábban vettem brit genyóktól, de ez van.
Szerintem rendelj, mert romolhat a helyzet.
A halat horoggal, az ostobát szavakkal fogják. Autodesk Inventor Spezialist, CAD/CAM/CIM/PLC
nem tudok jobb helyet, így itt kérdezem meg. szerintetek a közeljövõben fog erõsödni a forint a dollárral szemben? külföldrõl vennék dolgot és hogy így meggyengült a forint, jó pár ezerrel drágábban tudom megvenni a dolgokat, mint régebben. elõreláthatólag milyen irányba mozdul el a forint?
Egy e-bookot árulok neten, régebben personal accounttal csináltam, azóta már upgradeltem business accointra. A problémám a következõ: fizetésnél már nem lehet instant fizetni bankkártyával. Csak olyan opció van, hogy CREATE A PAYPAL ACCOUNT than pay with your credit or debit card. Amíg nem váltottam businessre ez az opció az volt hogy Pay with your credit or debit card as a guest. Tehát nem kellett regisztrálni, csak simán lehetett fizetni.. Emiatt leszûkült a vevõköröm. Tudtok rá megoldást? Ha nem akkor kéytelen leszek írni nekik, hogy downgradeljenek ismét Personal módba.. köszönöm a válaszokat!
Vasárnap este withdrawal pénzt küldtem a számlámra papyalról. Elvileg 1-2munkanap amíg átér, de kedd este van és semmi. Paypal résznél completed van kiírva, szal akkor a banknál pöcsölnek ennyit? Kicsit aggódom h rossz helyre küldtem a pénzt. o.o :D