1891
Mi is ez, hogyan kell használni?
-
#1650 nemértem miért erőlteted, ott gugli hogy miértelme
nekem amire kel arra jo
-
ACE #1649 És nem mondod el mi értelme? -
#1648 mindegy közben utána jártam másik forumon müxik a dolog -
ACE #1647 A bankod árfolyama alapján ennyi volt átszámolva... -
ACE #1646 Akkor meg lesz bankszámlád dollár alapú és nem lesz konvert... tehát még mindig nem értem a problémádat... -
#1645 Az hogy lehet hogy $1.45-os vásárlásra 254 HUF-ot vont le a számlámról? -
#1644 belleville-be költözöm -
ACE #1643 Csak mert ha fizetsz vele, vagy HUF-ot veszel ki, akkor ugyanúgy váltás van... -
ACE #1642 És Bankkártyával hogyan vennél ki dollárt? -
#1641 gondolom mint másnak is, nem akarok bankszámlára utalni hanem a paypal számlát akarom használni $-ban (átváltás amugyis gáz nagyon) -
ACE #1640 És ez miért jobb mint a sima bankszámlára utalás? -
#1639 ezt már valaki probálta? ugy nézem bankártyával is kilehet kérni a paypal pénz
payoneer bankártya -
#1638 Az adóhivatal csak akkor vesz erről tudomást, ha megvizsgálja a bankszámlaforgalmadat. Tehát célzott vizsgálatnál. Vagy akkor, ha valamelyik neked utaló fél bankszámlaforgalmát vizsgálja. -
#1637 "...de ez miben különbözik a premiertől?" gondolok itt arra,hogy többet kell-e utána adózni például? Vagy még így is tartani kell attól,hogy az APEH beleüti az orrát annak ellenére,hogy üzleti fiókot készítek és visszaigazolom magam és a bankkártyám is. -
#1636 Ha én egy külföldi csoport tagja vagyok és online tartok előadást külföldieknek bizonyos összegért,akkor értelemszerűen "üzleti" fiókot kell létrehoznom,de ez miben különbözik a premiertől? És az utalási költség kit terhel ilyen esetben?
-
#1635 Persze, átváltja neked a paypal (jó szar árfolyamon :D ). -
#1634 A Top Up menüben írják le az adatokat. -
#1633 Ha van Paypalom hol talalom a paypal szamlam szamjat ahova lehet penzet utalni ra? sehol nem talalom -
keeper2 #1632 Illetőleg még az jutott az eszembe, hogy ha Forinttal töltöm fel az egyenlegem, tudok-e Euróban utalni? -
keeper2 #1631 Helló!
Paypallal kellene fizetnem néhány helyen, ezért regisztrálnék egy ilyen fiókot, ellenben a paypal egyenleget csak az öcsém tudná online feltölteni, de azt olvastam, hogy csak ugyanazon nevű egyén számlájáról lehet feltölteni azt (a paypal számla viszont mindenképp a saját nevemre kellene). A macerásabb megoldás, hogy bankfiókban a saját számlámról tudnék átutalni a paypal fiókomba. Ez megoldható? Milyen infókat kell a bankban az átutalás mellé megadni, hogy a saját fiókomba kapjam meg a pénzt? Vannak díjai a fizetéseknek? -
sanyicks #1630 1 hónap után kapod vissza. Ha regelve van kártya, nem kell tölteni. Amikor vásárolsz, pont annyit fog leemelni. -
#1629 Nem arról van szó hogy ingyenes? Most regisztráltam a bakkártyámat,lekapott róla rögtön 216 forintot...
Amúgy hogy tudok pénzt tenni a számlámra?Ez még a Verify 400 Ft előtt volt,és azt a 216-ot vissza sem kaptam... -
#1628 Miért nem őket kérdezed meg? -
l4c1p4p4 #1627 Üdv.
PAYPAL PERSONAL ACCOUNT-om van, de lekorlátozták minimálisan olyan okkal hogy 1800 euró-t fogadtam ebben a naptári évben(max 2500 eurót lehetne egy naprátri évben fogadni Personal Account-al ezt tudom is), de ők 1800 eurónál már írtak hogy adjak meg bizonyos adatokat, ebben az évben úgyse fogom elírni a 2500 eurót már, ha nem csinálok semmit januárban eltűnik ez a korlátorzás? -
#1626 megkapja -
#1625 haverom csinált egy paypalt, de nincs még kártya hozzá rendelve.
Ha utalok neki az én paypalomról pénzt meg fogja kapni, vagy mindenképpen meg kell várni ameddig nem lesz kártya a paypalján?
ha elküldöm a pénzt a címére mi lesz? elveszik vagy várakozik? -
Dani526 #1624
Re-enable your card with PayPal
You have reached the limit of attempts allowed to confirm your card. If you'd still like to use this disabled card with PayPal, we need you to send us some documents.
Please upload the following documents:
1.A valid photo ID (front/back copy)
2.A recent card statement showing the last four digits of the card, your billing address and your full name as registered on your PayPal account
The documents uploaded should be in English or translated into English and certified by a government agency. We'll contact you within 7-10 business days to complete the procedure. If you have any problem uploading the file, please contact our Customer Support for help.
Elküldtem nekik a személyi igazolványomról (előlről, hátulról) elküldtem az utolsó 4 számjegyet a bankkártyáról (Egy számlaegyenlegről) elküldtem nekik a lakcím kártyámról a képet( oda írtam megjegyzésbe,hogy ez az én lakcím kártyám) maga a bank kártyámról is küldtem már képet. (Egyik feltétel, hogy küldjek olyan képet, amin rajta van a nevem, na, most az a személyin, a bankkártyán és a lakcím kártyán is rajta van…) Nem tudom mit csinálhatnék még, valaki segítsen!!!! -
#1623 personal jöhet szerintem szóba, a többihez cég adatokat kér, de nem biztos. -
#1622 3-4 munkanap -
#1620 Sziasztok!
Szeretnék Paypal fiókot nyitni főleg ebay-en történő kereskedés céljából. A kérdésem az lenne, hogy melyik Paypal fiókban érdemes regisztrálnom, hogy eladni és vásárolni is tudjak havi illetve éves limit nélkül. Az egész magán személyként történne, nem pedig cég formájában.
Segítségeteket előre is köszönöm! -
#1619 Egy bankkártyára történő refundingnak mennyi az átfutási ideje kb?
Vettem egy dolgot egy cégtől(OTP, Mastercard, csak bankkártya van nekem megadva a Paypalon), de éppen kifogyott nekik a készlet, ezért refundigolták szombaton kb. délután 3kor, ez meg is jelent a paypalon statusként.
Szóval hány napot várjak, míg normálisan megérkezik a bankkártyámra? -
#1618 sikerült ma elintéznem, orvosolják a problémám...nem is kérnek semmi bizonylatot, be tudtak azonosítani, paypalosok is észre vették, hogy nem stimmel a transfer id :) vagyis lényegében stimmel csak 15 helyett 16 karaktert tartalmaz....gondolom nekik is jelez a rendszerük ha valami hiba van -
sanyicks #1617 hát ha van eszük azok az ID-k valami hibajavító kóddal vannak ellátva mint pl a bankszámlaszámot, így ha elírsz egy karaktert nem fog másnak megérkezni, hanem hiba lesz. Akkor vissza fogják küldeni a feladónak a pénzt, viszont ez több mint 1 hónapba is telhet. -
#1616 banknál szerenitem már késő.... viszont a paypal próbálok nekik írni de mindig valami automata válaszba botlok nem tudom pontosan hova kellene írnom, megvan az uatalási bizonylat azon tisztán látszik minden az elrontott transfer id.......... -
sanyicks #1615 Először a banknál próbáld visszavonatni. Ha már késő, akkor a paypal, viszont akkor majd bizonyítanod kell kitől származik a pénz. -
#1614 hello tudnátok segíteni egy olyan gondom van, hogy tegnap elküldtem barátnőmet az unicredit bankba, hogy tegyen pénzt a paypal számlámra..."nincs a unicreditnél számlám" leírtam neki mindent egy papírra, ő elment elküldte a pénzt este mikor haza értem mondom le ellenőrzöm az utalási bizonylaton hogy a közleményt helyesen adták e meg és akkor látom hogy a bankos csajszi csak-csak elrontotta egy betűvel többet gépelt be a transfer id-hez ami ugye a közleménybe megy ezáltal tudnak azonosítani.....most akkor ezt bebuktam, vagy mehetek a unicreditbe reklamálni? vagy vegyem fel a kapcsolatot a paypal-al? mi a teendő ilyenkor? -
#1613 Kesobb latszodni fog -
#1612 Hali, tudnátok segíteni? Ugye úgy kellene regisztrálnom, hogy a PayPal rendszer zárol 400 forintot a számlámról, onnan ki kellene másolnom a megjegyzés rovatból egy kódot, hogy visszaigazoljam a dolgot, és ennyi... Na de mi van akkor, ha nekem a zárolásoknál látszik ez a tranzakció, de nem jelenik meg semmi a megjegyzés rovatban? :S -
milos620 #1611 Kösz szépen az infót! -
Kiado #1610 Tudsz utalni, top up menüpontban elvileg 1-2 nap alatt ott van, ha unicreditből utalsz, közelménybe írd be a számjegyeket, csak akkor adják hozzá paypal számládhoz a pénzt, hogyha ugyan azon a néven van regisztrálva a paypal is, mint amiről érkezik a pénz.
Ha euroban utalod akkor úgy is fog megérkezni, utána váltogathatod.