PayPal
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Most volt több év használat után, hogy nem én fizettem a paypal-on, hanem én kaptam vissza.
Az utolsó eseményeknél jelzi, hogy visszakaptam az összeget, majd alatta, hogy visszaküldték a kártyámra. 5.-én történt.
Lehetséges, hogy saját maga utalta vissza a pénzt a paypal számlámról a kártyámra? Nem kellett volna ilyenkor nekem valamit jóváhagyni?
Mennyi idõ mire megérkezik, mert sajnos a mai napig nem látom.
A halat horoggal, az ostobát szavakkal fogják. Autodesk Inventor Spezialist, CAD/CAM/CIM/PLC
A halat horoggal, az ostobát szavakkal fogják. Autodesk Inventor Spezialist, CAD/CAM/CIM/PLC
Csak simán át kell kell írni az "edit" opcióban a kártya adatait (csc kód, lejárati dátum). Nem kell újra ellenõriztetni.
Ma kaptam meg az új kártyámat, mert a régi lejárt. A kérdésem az lenne, hogy ilyenkor mi a teendõ? A kártyaszám megegyezik a korábbival, csak a hátoldalon lévõ utolsó három számjegy különbözik. Köszi a segítséget!
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
Kéne egy kis segítség.
Unicreditbe ráutaltam pénzt a paypal számlámra és átváltottam euróra.
De amikor vásárolni akartam egy játékot (Minecraft), akkor amikor bejeletkeztem a paypal számlámra és rányomtam a ,,Pay now" gombra kihozta ez az üzenetet:,,This payment cannot be completed and your account has not been charged. Please contact your merchant for more information."
De a helyzet az hogy fel van töltve a számlám mert a paypallen látom az öszzeget. Valami ötlet?:S (A mai napon töltõdött fel a pénz a számlámra, lehetséges hogy várni kell vele?)
Elõre is köszönöm válaszotokat.
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
nekem is névprobléma van a paypal accountomnál, mégpedig hogy a first name-nél a családnevem szerepel, a last name-nél pedig a keresznevem (abból is csak az elsõ, a második keresztnevem nem, viszont a bankkártyánál és a bankszámlánál ott van a második keresznevem is).
Érdemes így megpróbálni a kártya accounthoz linkelését vagy esélytelen?
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
steam, origin: ACE_hun
Ott a név mindegy, én a már említett számlára szoktam lekérni a paypalról a pénzt, ahol nem én vagyok a fõ tulajdonos, nem volt még gond vele. A magyar bankoknál a név valamiért nem probléma, ha nem stimmel, korábban volt valahol egy cikk, hogy Hófehérkének meg Mikulásnak és hasonló neveknek utaltak, és elég volt csak a számlaszámnak stimmelnie :D
A bankszámla megadásánál 16 vagy 24 számjegy kell, próbáld meg csak a 16 számot megadni, ha a nullákkal a végén nem fogadja el, és kötõjeleket ne használj.
You have reached the limit of attempts allowed to confirm your card. If you'd still like to use this disabled card with PayPal, we need you to send us some documents.
Please upload the following documents:
A valid photo ID (front/back copy)
A recent card statement showing the last four digits of the card, your billing address and your full name as registered on your PayPal account
The documents uploaded should be in English or translated into English and certified by a government agency. We'll contact you within 7-10 business days to complete the procedure. If you have any problem uploading the file, please contact our Customer Support for help.
Tudnátok segíteni milyen iratokat kér ?
If your bank account information is not accurate, all transaction will fail and the money will be returned to your PayPal account. You will be charged a 1,500 HUF return fee.
OTP-nél a 00000000-t nem kell beírni? Valamiért nem fogadja el, pedig ezzel együtt 24 számjegyû lenne de mégsem...
Sajna a PayPalnál nem, nekem visszautalták valami 2-3 hét elteltével a pénzt, mert én csak a társtulajdonos vagyok, egyébként a menyasszonyom nevén van. Egyeznie kell a névnek a PayPalon megadottal, bár szerintem ha fel van cserélve a kereszt és a vezeték név, talán nem vészes.
Megszeretném kérdezni, hogy PayPalról bankszámlára való utaláskor ha OTP-s vagyok, akkor egészen pontosan a Bank mezõbe mit kell írni? "OTP Bank Nyrt.", vagy simán csak OTP?
Valamint hallottam - errõl lentebb is olvastam - hogyha nem jól van regisztrálva a Paypal és nem egyeznek a bankszámlán a neved, akkor nem kapja meg az ember ugyebár az átutalt pénzt. Nálam hogyha First name-nél van a keresztnevem (ez átírható mezõ), és Last Namenél a vezetéknevem, akkor így jó? Vagy ezt meg kellene fordíttatni? Csak mert addig nem akarok potyára utalgatni 1500-ért... Köszi a segítséget!
Azt szeretném megkérdezni, hogy ha utalni szeretnék paypal számlára neten keresztül az otp-s kártyámról, akkor annak van e valamilyen plusz költsége és mennyi idõ alatt jelenik meg a pénz a paypal számlámon ebben az esetben?
Csinálja azt valaki hogy a paypalra érkezett eurókat nem forintra átváltva küldi a forint alapúra, hanem euróban megtartja és eurósra küldi ki? Nem találok sehol semmi érthetõ leírást, hogy hogy mûködik ez, vagy hogy lehetséges e egyáltalán..
Last name. vezetéknév.pl Szabo
Engem az érdekelne, hogy a Paypal mennyire adogatja ki az adatokat a rendõrbácsiknak.
Pl átbasznak vásárlással, vagy olyan terméket veszek Paypallal amit nem kereskedelmi forgalmú áru, akkor a kiadják a nevet, vagy ha bemegyek feljelentést tenni csak kiröhögnek a rendõrök?
Kérdésem, hogy tényleg nem mindegy, hogy hogy adtam meg a nevet, illetve ha nem mindegy, hogy tudom megfordítani?
Kb. két hónapja regisztráltam a pay pal ra. Vártam hogy küldjék a kódot de nem küldték.Próbálkoztam az egyik levélben lévõ számokkal és zárolták a bankkártyám a pay pal-on.Azt kérik postázzak el egy csomó iratot.
A pay pal on van egy rész ahol ez található Élelmezés-egészségügyi várakozási limit havonta limit 21000ft megmaradó 21000ft dátum visszaállítása 2012 júli.19.
Kérdésem ha eddig a dátumig nem rendezem a dolgaim behajtanak rajtam 21000ft-ot? Vagy esetleg hogy lehetne lemondani a pay palt?
Kérdezném,hogy cancel-re vettem egy átutalást,jelezték,hogy visszaküldik a bankszámlámra a pénzt.Ennek az átfutási ideje mennyi lesz kb?Elképzelhetõ,hogy több napot kell várnom mire visszakapom a pénzt a bankszámlámra?
Köszi elõre is.G
Mindent beállítottam, a 400 ft levette stb stb..Premier számlám van
Most a fogadási limit emelésénél feltöltöttem a személyi ig. mindkettõ oldalát.
Azt írja folyamatban..1 hete
Kérdésem az lenne, hogy kell e még valamilyen adat?
Kérdésem a következõ lenne, PayPal fiókot hoztam létre, feltöltöttem rá forintot banki átutalással, majd átváltottam paypalon belûl Euróra.
Mégsem tudok vásárolni, mert mikor átugrik a PayPal rendszerre és elfogadnám. Kártya regisztrációt dob ki a PayPal, de olyan meg nincs(csak Mastro kártyám van). Valami ötlet?
Új paypalos vagyok,azt szeretném kérdezni, hogy:
Paypalra máshonnan utalnak a paypal számlámra, akkor van e összeglimit?
Illetve mindenképpen kell a bankkártya hozzárendelés ,és utána változtatni a fogadott összeg limitjét?
Mi a max összeg, amit utalhatnak?
Köszönöm
Bár van osCommerce alá bankkártya modul, pl CIB, de az 50k Ft+ÁFA. Az osCommerce fórumban szívesen segítenek, ha kérdésed lenne.
Hátha tudtok nekem segíteni! Weblapomon eladnék valamit és szeretnék rá bankkártyás rendszert kiépíteni. Ugye OTP és társain keresztül tudtommal céget kell alapítani, hogy együttmûködjenek velem. Van e rá más lehetõség, hogy ne keljen Vállalkozói, Cégalapítás... Esetleg Paypal Céges számlával lehet e több bankkártyás rendszert kiépíteni, vagy tudtok e más megoldást a problémámra??
https://www.paypal.com/hu/cgi-bin/helpscr?cmd=_display-fees
Annyi, hogy personal transfernél bizonyos esetekben ingyenes, vagy a küldõ választhat, hogy ki fizesse a jutalékot, de vásárlásoknál az eladó fizet minden esetben.