PayPal
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Van érvényes paypal fiókom. Két kérdésem lenne:
-Hogyan csináljam, hogy a weboldalamat támogassák paypal számlára való fizetéssel ( Donate )
-Ha azt akarom, hogy a számlára paypalen keresztül fizessenek, mit kell megadnom nekik? Csak az e-mail címemet, vagy erre is van menujuk amire a paypal-en keresztül kell aktiválnom?
Köszi a segítségeket!
zita
steam, origin: ACE_hun
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
Nekem egy olyan kerdesem lenne, hogy van-e valami limit paypalos fizetesre ? Hogy egyszerubb leirom miert kerdezem.
Vettem ma valamit ebayen egy objektivet ami 1200 font volt. Mikor ranyomtam a "pay now" gombra (paypal oldal bejon > login )akkor a következo oldalon felul azt irta hogy ezt csak e-checken lehet csak fizetni. Reszletesebb leirasnal lehetett volna valasztani bankkartyat is de az inaktivalva volt (szurke volt az egesz) es csak az e-check volt kivalaszthato. Ennek 7-9 nap az atfutasi ideje. Kartyaval nincs gond, fizettem 5 perccel elotte meg 5el utana is par aprosagert ebayen paypal-al ahogy mindig is csinaltam.
Angoloknal vagyok, eddig semmit nem sikerult talalnom errol hogy miert lehet ez, annal a kivalasztos resznel csak az volt irva hogy az e-check tobbnyire akkor jon fizeteskent ha nincs bankkartya.
Amire en gondolni tudok az csak az hogy van egy limit a kártyán (visa debit) vagy paypalon (mert csak sima accountom van) ami pl 1000 font felett nem engedi. Igazabol nem zavar mert ugyanugy megkapom a cuccot csak 7-9 nap mire atmegy a penz, es errol eddig nem tudtam.
Talalkozott mar valaki ilyennel ?
paypal oldalon amugy van egy kis utmutato is hozzá képben azon a részen.
legalábbis nekem volt.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Your card was charged 400 HUF.
Check your card statement and find the 4-digit PayPal code for the charge.
Enter the 4-digit code to confirm your card
na ezt a codot hol is kell keresnem?
ha így van, akkor nekem is fail.
www.icewebhu
www.icewebhu
www.icewebhu
www.icewebhu
www.icewebhu
www.icewebhu
De tõled is kérdem, mikor fizetsz, akkor a paypal levelében, amit a fizetésrõl kapsz, ott a címed, felette confirmed vagy uncorfirmed van?
link
Amikor fizetek, akkor a levélben ott van a címem, és fölötte ez a sor:
Shipping address - unconfirmed
Na, én errõl beszélek, hogy hazai címet nemlehet confirmed-re változtatni, legalábbis én idáig így tudtam, meg a fenti szöveg is ezt írja.
Egyébként amikor fizetsz, akkor az emailban a címed fölött confirmed vagy uncorfirmed felirat van? Ha konfirmed, akkor hogy, mert akkor én is megcsinálnám.
ゾルターン
ゾルターン
ゾルターン
ASUS M4A785TD-V EVO, Phenom 2 555, Samsung f3 500Gb, 2Gb DDR3 1333 MHZ, Corsair CX400, 4890 TOXIC Iphone 3G 16G
Új kártyám van, az lenne a kérdésem, hogy hogyan kell ezt "confirm"-olni a paypal-on ?
Mert gondolom addig nem lehet vele fizetni.
Valami 4 digit kódot akar, meg card statement-rõl pampog, ami a bankszámlaszám, ha jól tudom, de én semmiféle 4 jegyû kódot nem kaptam.
Egyébként nincs nagy jelentõsége, 1-2 eladó kiköti, hogy csak megerõsített címre postáz, az ilyenektõl meg kell kérdezni, hogy nem-e postáz úgy is, hogy nincs megerõsítve. Ha megírod neki, hogy nálunk ez nem megoldható, akkor szerintem beleegyezik az eladó a vásárlásodba, elvégre az õ érdeke is, hogy eladja a cuccát.
Segítséget szeretnék kérni azzal kpcsolatban hogy a paypal-os vásárlásaimnál miért irják hogy a posta címem "nem megerõsített",uj címet nem lehet létre hozni,mert azt mondja hogy nem történ címbeli változás, és vagy bankártya adat változás sem.
Mi az hogy nem megerõsített posta cím?
Elörre is nagyon köszönöm!
a balance az tiszta,de a bank zavar egy kicsit.miért nem írják le érthetõbben,hogy mit is akarnak?itt a paypal bank-et takarja a bank vajon?
avira premium über alles!
Fee for payment fully funded by:
- PayPal Balance
- Bank
Tehát ha a paypalon lévõ pénzzel fizetsz, vagy a számlaszámoddal (vagy hogy, ezt nem ismerem, szerintem nemis mûködik nálunk ez a fizetési mód: link )
Ha jól értelmezem legalábbis.
jól értelmezem az új policy updatet,hogy ezentúl amit külföldön megveszel (külföldre fizetsz),annak az árához még hozzá csapnak 0,5%-ot amit ha nem vállal az eladó,akkor én perkálom a paypalnek?
thx,
betyár
avira premium über alles!
azt szeretném kérdezni, mikor a profilomba beállítom a bankszámlám és a bankom nevét, itt szimplán nem engedi a k&h-t, mivel a bank névbe nem lehet & karakter... ezt hogy lehet megoldani?
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Valaki segítsen mert nem tudom hogy hogyan kell Policy Updates jobb oldalon megjelent,e-mail is kaptam hogy baj lesz ha nem fogadom el.
Csináltam mindent átnyálaztam az egészet de csak nem tudom hol kellene ezt elfogadnom nincs ahol ezt egy pipa vagy valami megerõsítõ jel lenne.
Segítségeteket elõre is köszönöm
De nagyon geci a paypal, alapbol HUF-ban terhelte volna meg az USD-s kartyamat...azaz dupla konverziot akart...be kellett allitani hogy USDben terhelje, ne legyen konverzio
http://www.ingyen-tarhely.info/paypal/