PayPal
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem, csak top uppal tehetsz pénzt a paypalra. Miért nem regisztrálod be inkább a visa kártyád? Akkor nem kell feltöltögetni, hanem kártyával fizetsz lényegében, ami neked ingyenes.
Vagy megkérsz egy havert, hogy fizessen neked paypallal, te meg a kezébe nyomod a pénzt, igaz a pénzfogadás pénzbe kerül majd.
Vagy megkérsz egy havert, hogy fizessen neked paypallal, te meg a kezébe nyomod a pénzt, igaz a pénzfogadás pénzbe kerül majd.
Nekem van egy USD alapu VISA kartyam, azzal sem tudom semmikepp megoldani a paypalra valo dollar feltoltest ugye?
Passz, még sosem használtam amerikai accot a paypalnál 😄
Ettõl függetlenül jól gondold meg, megéri-e, pl most nézem, a K&H-nál minimum 3 euró a külföldi bankon kívüli utalás. Pár ilyen utalásból már kijön egy MasterCard éves díjja, illetve lehet jobban jársz még úgy is, hogy olcsón utalsz Forintot, aztán konvertálgatsz a paypal accoddal.
Ettõl függetlenül jól gondold meg, megéri-e, pl most nézem, a K&H-nál minimum 3 euró a külföldi bankon kívüli utalás. Pár ilyen utalásból már kijön egy MasterCard éves díjja, illetve lehet jobban jársz még úgy is, hogy olcsón utalsz Forintot, aztán konvertálgatsz a paypal accoddal.
Biztos örülni fognak, hogy magyar bankból utalgatsz egy amerikai bankszámlára <#vigyor>#vigyor>
Mert csak, akkor nem fizetnél nekik 2% konverziós jutalékot <#nyes>#nyes>
Egyébként withdrawnál is csak Forintot kérhetsz le...
Egyébként withdrawnál is csak Forintot kérhetsz le...
Az miert van, hogy paypalnal a Top Up menupontnal csak forintban tudok feltolteni? Azt irja hogy forintban kell lennie...miert nem tudok dollarban, amikor van a paypalon dollar szamlam is.
Igen, neked kell lekérned a PayPalról, mert amúgy nem teszik egybõl a számládra, hanem a paypalon gyüllik a pénz, akár onnan is elköltheted, ha akarod. Bármilyen számlaszámot megadhatsz, nem kötelezõ azt, amihez a bankkártyád is tartozik, csak simán a 2*8 vagy a 3*8 számjegyet kell megadni (nem iban-t), meg persze a bank nevét, számlatulaj nevét, stb.
25000 Ft alatti lekérés esetén asszem 200-250 Ft a költség, felette ingyen utalnak.
Ja, és majd a withdraw opciónál kell lekérned.
25000 Ft alatti lekérés esetén asszem 200-250 Ft a költség, felette ingyen utalnak.
Ja, és majd a withdraw opciónál kell lekérned.
de kapok, illetve kaptam, mától nem kapok,
utánanéztem nov. 3-án indítottam az elsõ fizetést, 4-én reggel a másodikat, 4-én dél körül fagyott be a bankszámlám, de addig nem volt zárolás, ma délelõtt volt ismét elérhetõ a számlám.
utánanéztem nov. 3-án indítottam az elsõ fizetést, 4-én reggel a másodikat, 4-én dél körül fagyott be a bankszámlám, de addig nem volt zárolás, ma délelõtt volt ismét elérhetõ a számlám.
SMS-t sem kapsz a kártyás tranzakciókról?
steam, origin: ACE_hun
k&h bankos vagyok, nincs ilyen a számlámon, hogy zárolt tétel:-(
Pedig azt azonnal kéne vonnia. Illetve nem vonja, csak zárolja. Melyik banknál vagy? Olyan keress hogy zárolt tranzakciók.
van internetbankom, de eddig még nem vonták le a 400 Ft-ot, és egy napig nem volt elérhetõ a számlám a bank bénázása miatt, és attól tartok, hogy esetleg ha akkor próbálták levonni, akkor nem tudták megtenni.
Vagy nekem kell utalni a pay palnak 400 Ft-ot?
Vagy nekem kell utalni a pay palnak 400 Ft-ot?
Na és miért nincs? Nincs internetbankod? Sem 24 órás telefonos szolgáltatásod?
még csak 3 dollárt fizettem vele,
kérni kell az ellenõrzést, vagy az automatikusan történik? Ha a "get verifed" gombra kattintok, akkor a kapott ppkódot kellene megadnom, dehát az ugye még nincs:-(
kérni kell az ellenõrzést, vagy az automatikusan történik? Ha a "get verifed" gombra kattintok, akkor a kapott ppkódot kellene megadnom, dehát az ugye még nincs:-(
"A paypal kódomat még nem kaptam meg."
Akkor talán megkéne csinálnod az ellenörzést, ugyanis anélkül asszem max 100 euróig enged fizetni, utánna csak akkor, ha ellenörzött lettél.
Akkor talán megkéne csinálnod az ellenörzést, ugyanis anélkül asszem max 100 euróig enged fizetni, utánna csak akkor, ha ellenörzött lettél.
Hello,
Van egy problémám, a visa számlám egy napig elérhetetlen volt, a bank technikai oka miatt. De én eközben használni szerettem volna a pay pal-omat, de a következõ üzenetet kapom
és azóta is, amikor fizetni szeretnék:
This card cannot be used for this transaction. You can complete the checkout with another debit or credit card. Please enter your new card information below.
Másik hitelkártyán nincsen, korábban már kétszer sikeresen tudtam használni a pay pal-omat. A paypal kódomat még nem kaptam meg. Sem a bankszámlaszámom, sem pedig a kártyaszámom nem változott meg.
Mit tehetek, hogy használni tudjam a pay palomat, sürgõsen fizetnem kellene. Gondolom a kártya törlésével és újra megadásával nem sokat érek el:-(
Várom gyors válaszotokat,
Üdv
Van egy problémám, a visa számlám egy napig elérhetetlen volt, a bank technikai oka miatt. De én eközben használni szerettem volna a pay pal-omat, de a következõ üzenetet kapom
és azóta is, amikor fizetni szeretnék:
This card cannot be used for this transaction. You can complete the checkout with another debit or credit card. Please enter your new card information below.
Másik hitelkártyán nincsen, korábban már kétszer sikeresen tudtam használni a pay pal-omat. A paypal kódomat még nem kaptam meg. Sem a bankszámlaszámom, sem pedig a kártyaszámom nem változott meg.
Mit tehetek, hogy használni tudjam a pay palomat, sürgõsen fizetnem kellene. Gondolom a kártya törlésével és újra megadásával nem sokat érek el:-(
Várom gyors válaszotokat,
Üdv
Helló!Szerintetek nekem melyik opció lenne ideális,ha a PayPal-ra USD jön, a számlám (otp) pedig visa?
Nekem az 1es opció tetszik, számlámon forint van így szerintem ez lenne jó nekem. Most kicsit magasan van az Euró várok a vásárlással hátha lesz majd jobb is az árfolyam. Köszönöm neked is a segítséget. Ezek után semmi gondnak nem szabad lennie😊
Még egy apróság, egy régebbi hozzászólásom bemásolom, aztán döntsd el, hogy jobb neked:
Fizetéskor "Alapban átválltja a PayPal Ft-ra, és Forint levonás fog érkezni, viszont a konverzióért asszem felszámolnak 0.2%-ot, vagy mennyit. Viszont átlehet állítani, hogy ne konvertálgasson.
Nekem azért volt gáz, mert Euró számláról megy a PayPal, és egyszer átválltotta a PayPal Ft-ra, a Bank meg szépen visszaválltotta Euróra, és az átválltásokon tudtam szépen bukni párszáz/párezer Ft-ot.
A kérdéses opciót itt lehet állítgatni a PayPalnál (jól eldugták 😄 ):
My account fül -> Profile -> Recurring Payments -> Edit Funding Options -> Conversion Options, majd ott:
1. Use PayPal's conversion process to complete my transaction using my card's currency.
Ha ez van bejelölve, akkor szépen átválltja a PayPal Ft-ra, mielött levonná a kártyáról az összeget.
2. Bill me in the currency listed on the seller's invoice.
Itt nem konvertál, ha Fontban fizetsz, akkor a bankodhoz a Font levonás érkezik meg, és majd õk konvertálgatnak.
Én úgy vettem észre, hogy a bankom (K&H) jobb árfolyamokkal dolgozik, mintha a PayPal konvertálgatná, gondolom a 0.2% miatt, meg nekem amúgyis a devizaszámla miatt jobb a 2. pont."
Fizetéskor "Alapban átválltja a PayPal Ft-ra, és Forint levonás fog érkezni, viszont a konverzióért asszem felszámolnak 0.2%-ot, vagy mennyit. Viszont átlehet állítani, hogy ne konvertálgasson.
Nekem azért volt gáz, mert Euró számláról megy a PayPal, és egyszer átválltotta a PayPal Ft-ra, a Bank meg szépen visszaválltotta Euróra, és az átválltásokon tudtam szépen bukni párszáz/párezer Ft-ot.
A kérdéses opciót itt lehet állítgatni a PayPalnál (jól eldugták 😄 ):
My account fül -> Profile -> Recurring Payments -> Edit Funding Options -> Conversion Options, majd ott:
1. Use PayPal's conversion process to complete my transaction using my card's currency.
Ha ez van bejelölve, akkor szépen átválltja a PayPal Ft-ra, mielött levonná a kártyáról az összeget.
2. Bill me in the currency listed on the seller's invoice.
Itt nem konvertál, ha Fontban fizetsz, akkor a bankodhoz a Font levonás érkezik meg, és majd õk konvertálgatnak.
Én úgy vettem észre, hogy a bankom (K&H) jobb árfolyamokkal dolgozik, mintha a PayPal konvertálgatná, gondolom a 0.2% miatt, meg nekem amúgyis a devizaszámla miatt jobb a 2. pont."
Ha megnyered a licitet, akkor két dolgot csinálhatsz, rögtön fizethetsz a terméklapon lévõ sárga "pay" gombbal, de ezt csak akkor érdemes, ha az eladótól egy terméket vásárolsz és megadta a postaköltséget is (amit linkeltél, ott megvan adva), illetve kérhetsz egy összesítést az eladótól (request total, vagy valami hasonló, németnél passz, nembeszélni német 😄 ), ezt akkor érdemes, ha sokmindent vásároltál egy eladótól vagy ha nem volt megadva a postaköltség. Ekkor az eladó küld neked egy "invoice"-t, errõl kapsz egy emailt természetesen, ebben megadja az eladó a választható postaköltségeket (pl légi, földi, stb, de legtöbbször csak egyet ad meg, nem választhatsz), az esetleges biztosítás összegét, hogy ha akarod, akkor hozzáadhatod, de ezt sem nagyon alkalmazzák az eladók. Az emailban lesz egy sárga "pay for it" gomb, arra ráböksz, bejön az ebay oldala, itt tudod beállítani az elöbb már említett postázási módot, ha adott választási lehetõséget az eladó, hozzáadhatsz egy kis üzenetet az eladónak, stb. majd jobb oldalt allul lesz egy pay gomb, vagy valami hasonló, ha arra ráböksz, akkor be kell jelentkezni a paypalra, és ott még egyszer áttudod nézni, hogy minden oké-e, majd ott is lesz egy pay gomb, ha arra ráböksz, akkor ki is fizetted, a kártyádhoz tartózó számláról leemelik a pénzt, az eladó paypal számláján meg egybõl megjelenik az összeg, errõl õ kap egy emailt, amiben benne van, hogy mit fizettek ki, stbstb, és a legfontosabb, a te címed, ahová majd elpostázhatja, szóval ez legyen pontosan megadva a paypalon.
Kb ennyi, fejbõl írtam, reméllem nagyából pontosan 😄
Kb ennyi, fejbõl írtam, reméllem nagyából pontosan 😄
Köszönöm. Most már csak a jó forint árfolyamot kell megvárni😊 na meg hogy legyen pénzem rá😊 A sikeres nyert licitrõl mindenképp beszámolok😊 utána meg majd én is tudok segíteni másnak😊
"pay kifizeti az elódnak, tõlem meg levonja az összeget"
Igy , ahogy irtad . Barmilyen kerdesed van szivesen segitek .
Igy , ahogy irtad . Barmilyen kerdesed van szivesen segitek .
ゾルターン
Sikerült az ebay-en láthatóvá tennem a pay-es reggelésemet. Tehát ha nyertem akkor ebay-nél mikor fizetnék akkor átdob pay-re ott leokézom és a pay kifizeti az elódnak, tõlem meg levonja az összeget. Mégha nincs is pénz a pay-es számlámon. Mikor a 400ft-ot levonta ugye akkor se volt még. Szegrõl végrõl az lenne ez is. Csak én eddig teljesen más infókat tudtam a pay-rõl de már kezdem érteni. Köszönöm a segítséget. Remélem most már fog menni😊 de ha mégis lesz vmi itt megkapom a segítséget😊 köszi
Ha a paypal fizetesi opciot hasznalod akkor az ebay automatikusan kikuld egy invoice-t a paypal fele . Persze meg kell adni az ebey fele is az aktiv paypal e-mail cimed. Amikor fizteshez ersz az ebay atiranyit a paypal oldalara amikor be lepsz automatikusan a fizetesi opcional talalod magad .... ott annyi dolgod hogy fizetsz , errol a paypal azonal visszaigazolast kuld a regisztralt e-mail cimedre. Az ebay-es neved benne van az invoice-ban ...
ゾルターン
Van igen, a státuszom az visszaigazolt, szépen levonták a 400ft-ot és a 4 jegyû kódot megadtam. Azt hittem h egy adott összeget kell tenni a pay-ra és majd onnan utalom annak akitõl nyertem a liciten. De így könnyebb. Gondolom ha nyertem a licitet nem nagyon lehet elrontani onnantól kezdve. Meg gondolom az ebay és a paypal reggem tud egymásról mert pay-en meg kellett adnom az ebay-es nevem.
Igen . Az ar majd tartalmazni fogja postaköltséget es nem kell semmilyen osszeget a paypal szamladra utalni . Visszaigazolt paypal szamlad es cimed van ??
ゾルターン
Akkor nekem most nem kell x összeget utalnom a paypal-es számlára, hanem nyert licit esetén a paypal fizet az eladónak és tõlem meg levonja az x összeget. És ehhez hozzá is adja a postaköltséget is?
EU-n belul nem kell vamot fizetni .
Ha paypal-al fizetsz a paypal megelolegez neked egy osszeget ( a vasarolt termek erteke ) amit automatikusan leemel a szamladrol amit regisztraltal a paypal account-on . Termeszetesen tarthatsz penzt a paypal szamladon ami vasarlasra hasznalsz . A main account-rol barmikor tudsz a paypalon keresztul utalni a paypal-os szamladra ( e miatt nem kell bankba jarni ) Es ez ugyan ugy mukodik vissza fel is ... ha valamit eladsz az ebay-en es a paypal szamladra kerul az osszeg akkor egyszeruen atutalod a regisztralt szamlaszamodra.
Ha paypal-al fizetsz a paypal megelolegez neked egy osszeget ( a vasarolt termek erteke ) amit automatikusan leemel a szamladrol amit regisztraltal a paypal account-on . Termeszetesen tarthatsz penzt a paypal szamladon ami vasarlasra hasznalsz . A main account-rol barmikor tudsz a paypalon keresztul utalni a paypal-os szamladra ( e miatt nem kell bankba jarni ) Es ez ugyan ugy mukodik vissza fel is ... ha valamit eladsz az ebay-en es a paypal szamladra kerul az osszeg akkor egyszeruen atutalod a regisztralt szamlaszamodra.
ゾルターン
Ha jól értem akkor nekem nem kell pénzt feltölteni a paypal-re ha van olyan visa, master card-os logó. Hanem majd kapok 1 számlaszámot ha nyertem a licitet és akkor oda kell utalnom a pénzt? Így csak a paypal-es reggelés arra volt jó h ellenõrizte a kártyámat h létezik. Viszont ha nincs visa stb logós paypal ikon akk jön a pénzt utalok a paypal-es számlámra történet?
Én meg pont a német ebayrõl akarok licitálni😊 nem kell a vám miatt és egyebek miatt aggódni😊
Pl ha ezt a terméket nyertem:
http://cgi.ebay.de/S-Oliver-Man-EdT-Duschgel-Deo-3er-Geschenk-Set_W0QQitemZ250509618854QQcmdZViewItemQQptZDE_Beauty_Parfum_Herrenparfum?hash=item3a53896ea6#payId
Akkor ahogy leírtam nem kell paypal-re utalgatnom hanem máskép lesz majd?
Én meg pont a német ebayrõl akarok licitálni😊 nem kell a vám miatt és egyebek miatt aggódni😊
Pl ha ezt a terméket nyertem:
http://cgi.ebay.de/S-Oliver-Man-EdT-Duschgel-Deo-3er-Geschenk-Set_W0QQitemZ250509618854QQcmdZViewItemQQptZDE_Beauty_Parfum_Herrenparfum?hash=item3a53896ea6#payId
Akkor ahogy leírtam nem kell paypal-re utalgatnom hanem máskép lesz majd?
A top up menü arra való, hogy te magadnak feltölts pénzt a paypalra, de mivel van már egy ellenörzött bankkártyád, szerintem neked felesleges, az annak jó, akinek nincs kártyája, illetve ha olyan eladónak akarsz fizetni, aki nem fogad el bankkártyás fizetést paypallal (ezt az eladó termék oldalán a fizetési opciók leírásánál lévõ paypal logon látod, ha van mellette visa, mastercard, stb. logo, akkor jó, ha nincs, akkor nem tudsz fizetni neki kártyán keresztül, ekkor marad a pénzfeltöltés és onnan fizetés, de ez elég ritka az ebayen).
Ha valakinek fizetni akarsz, akkor az az ebayen integrálva van, csak egy "PAY FOR IT" gombra kell böknöd, és bejelentkezni a paypalra, illetve ha csak úgy fizetni akarsz valaki másnak (pl havernak pénzt küldeni, stb.), akkor az emailcímét kell megadnod a send money menüben.
Ja, és arra figyelj, hogy az eladó fogadjon el paypalos fizetést, mert pl a németek nemnagyon szeretik.
Ha valakinek fizetni akarsz, akkor az az ebayen integrálva van, csak egy "PAY FOR IT" gombra kell böknöd, és bejelentkezni a paypalra, illetve ha csak úgy fizetni akarsz valaki másnak (pl havernak pénzt küldeni, stb.), akkor az emailcímét kell megadnod a send money menüben.
Ja, és arra figyelj, hogy az eladó fogadjon el paypalos fizetést, mert pl a németek nemnagyon szeretik.
Akad rajta vmennyi😄 A Top Up menüben lévõ adatokat kell ugye megadni az utalásnál? Nekem OTP junior van OTP direkt-el és a TopUp menüs adatokat kell megadnom utalásnál? De látom volt már hasonló hsz, igyekszem visszaolvasni. Köszönöm a segítséget. Pénzrõl van szó így kicsit óvatosabb az ember😄 inkább kérdezek mint elvesszen a mani😄 remélem nem gond.
Nem kell, upgradelni inkább az eladóknak éri meg, vevõként felesleges.
Szerintem mást már nem kell tenned, max pénzt tenni a kártyádhoz tartozó számlára 😄
Szerintem mást már nem kell tenned, max pénzt tenni a kártyádhoz tartozó számlára 😄
Sziasztok!
Sikeresen reggeltem a PayPal-ra sztem😄. Megkaptam a 4 jegyû kódot is és ezzel a státuszom igazolt lett. A kérdésem az lenne, hogy a Account Type: Personal Upgrade pontnál kell e vmit csinálnom még, ahhoz, hogy ebay-en tudjak vásárolni, esetleg mi hiányzik még?
Sikeresen reggeltem a PayPal-ra sztem😄. Megkaptam a 4 jegyû kódot is és ezzel a státuszom igazolt lett. A kérdésem az lenne, hogy a Account Type: Personal Upgrade pontnál kell e vmit csinálnom még, ahhoz, hogy ebay-en tudjak vásárolni, esetleg mi hiányzik még?
Azt az emailcímet kell megadni, amit a regisztráláskor használtál a paypalon, ha azt akarod, hogy neked fizessenek paypallal.
Pénzt lekérni a withdraw opciónál tudsz, de nem a kártyádra, hanem a számlaszámodra. Ez bármilyen számlaszám lehet, nem kell, hogy a bankkártyádé legyen, de persze lehet az is, ha neked úgy tetszik.
A topupnál a pénz feltöltéséhez mutatja az adatokat, arra a számlaszámra kell utalnod, ha pénzt akarsz a paypal számládra tenni.
Pénzt lekérni a withdraw opciónál tudsz, de nem a kártyádra, hanem a számlaszámodra. Ez bármilyen számlaszám lehet, nem kell, hogy a bankkártyádé legyen, de persze lehet az is, ha neked úgy tetszik.
A topupnál a pénz feltöltéséhez mutatja az adatokat, arra a számlaszámra kell utalnod, ha pénzt akarsz a paypal számládra tenni.
Sziasztok!
Nekem is van paypalom,minden rendben vele.csak éppen nem tudom hogy kell utalni.Tudnátok segíteni ebben?Egy amerikai pénzkeresõ oldalra regiztem,összegyûlt a pénz és szeretném kiutalna a paypalra.Kéri a "paypal account ID"-t.ez lenne a négyjegyû kód,vagy a bejelentkezési nevem?
Nos a másik kérdésem pedig,hogy tudom a bankkártyámra tenni az összeget?
Találtam még egy furcsaságot!a Top Up menüben nektek is unicredit bank van feltüntetve?Én pl OTP-s vagyok...az unicredit a paypal társbankja lehet?Vagy hogy kerüt az ide?
Ha tudtok,légyszi segítsetek!
Köszi
Nekem is van paypalom,minden rendben vele.csak éppen nem tudom hogy kell utalni.Tudnátok segíteni ebben?Egy amerikai pénzkeresõ oldalra regiztem,összegyûlt a pénz és szeretném kiutalna a paypalra.Kéri a "paypal account ID"-t.ez lenne a négyjegyû kód,vagy a bejelentkezési nevem?
Nos a másik kérdésem pedig,hogy tudom a bankkártyámra tenni az összeget?
Találtam még egy furcsaságot!a Top Up menüben nektek is unicredit bank van feltüntetve?Én pl OTP-s vagyok...az unicredit a paypal társbankja lehet?Vagy hogy kerüt az ide?
Ha tudtok,légyszi segítsetek!
Köszi
hat pedig igy mukodik, de legtobbszor nem eleg a datum es a kartyaszam, kell a 3 jegyu biztonsagi kod is ami a hatoldalon van. azt mar nem erdemes mutogatni senkinek.
Szerintem az a 400 Ft semmiképpen nem vész el. Vagy visszakerül a számládra, vagy átkerül a paypal számládra. Lehet ha újra bereggeled a kártyát már nem is von le újból, hanem egyszerûen a már levont kódot kell megadnod, de az is lehet hogy újból levon, de mint mondtam elveszni biztos nem veszik.
Abba is bele kell gondolni, hogy egy ilyen kártyaszám lenézés, és utána felhasználás az bûncselekmény...
De ezek elkerülése végett találták ki az elkülönített kártyaszámlát, mint már korábban mondtam, amely a legtöbb banknál bizonyos számlacsomaghoz ingyenes.
Abba is bele kell gondolni, hogy egy ilyen kártyaszám lenézés, és utána felhasználás az bûncselekmény...
De ezek elkerülése végett találták ki az elkülönített kártyaszámlát, mint már korábban mondtam, amely a legtöbb banknál bizonyos számlacsomaghoz ingyenes.
azért szüntettem meg a kártyát végül is, mert mint mondtam annyira nem bízok ebben a kártyás levonásban...inkább maradok az utalgatásnál, csak hát így odaveszett kemény 400 forintom 😄
egyébként ez a kártyaszám leolvasás csak egy "elmélet"...furának tartom, hogy ilyen könnyen meg lehet viccelni embereket. mert jó persze nem feltételezem, de ennyi erõvel akár a bankban is a pultnál amikor elveszi a nõ a kártyámat, látja rajta a számot, meg a lejárati idõt...jó nincs egy fényképezõ a szemében, hogy mindent megjegyezzen, de mégis vicces 😛 nem a paypalnak akarom amúgy ezt felróni, félre ne érts, csak eddig nem használtam még soha netes fizetésnél kártyát, nem tudtam, hogy ez így mûködik...
egyébként ez a kártyaszám leolvasás csak egy "elmélet"...furának tartom, hogy ilyen könnyen meg lehet viccelni embereket. mert jó persze nem feltételezem, de ennyi erõvel akár a bankban is a pultnál amikor elveszi a nõ a kártyámat, látja rajta a számot, meg a lejárati idõt...jó nincs egy fényképezõ a szemében, hogy mindent megjegyezzen, de mégis vicces 😛 nem a paypalnak akarom amúgy ezt felróni, félre ne érts, csak eddig nem használtam még soha netes fizetésnél kártyát, nem tudtam, hogy ez így mûködik...
Az már a haverod felelõsége lenne, hogy mutogatja fûnek-fának a kártyáját <#nyes>#nyes>
A paypalban meg olyan szinten nyugodtan megbízhatsz, hogy beírod a kártyád adatait, nem fognak egyszercsak pénzt levonogatni maguktól.
A paypalban meg olyan szinten nyugodtan megbízhatsz, hogy beírod a kártyád adatait, nem fognak egyszercsak pénzt levonogatni maguktól.
ha tudod a kartyaszamot + lenezed a lejaratot is, akkor nem csak paypalon de szinte barhol tudsz vele fizetni interneten, ezt nem tudom miert a paypalnak akarod felroni.
Minek szuntetted meg, ha megis akarod hasznalni?
Minek szuntetted meg, ha megis akarod hasznalni?
najó, de ha én olyan cseles vagyok, hogy mondjuk valaki mivel haverok vagyunk, megmutatja nekem a bankkártyáját, annak az elején ott van a kártyaszám, szóval ha ügyes vagyok, meg tudom oldani, nem? (na nem mintha bárkivel is ki akarnék szúrni 😄)
egyébként most nem tom mi legyen, mert most ugye megvan elvileg a visszaigazoló kódom, ha most megint beregelném a kártyámat, be tudnám vajon írni a kódot, vagy vajon megint levonnának 400-at. nem érzékelné a rendszer, hogy azt egyszer már megtették?
egyébként vicces ez a paypal, olyan kérdések merülnek fel bennem amikkel úgy látszik más se nagyon találkozott 😊 bár az tény, hogy a banki mûveletekben mindig is elveszett lélek voltam...
egyébként most nem tom mi legyen, mert most ugye megvan elvileg a visszaigazoló kódom, ha most megint beregelném a kártyámat, be tudnám vajon írni a kódot, vagy vajon megint levonnának 400-at. nem érzékelné a rendszer, hogy azt egyszer már megtették?
egyébként vicces ez a paypal, olyan kérdések merülnek fel bennem amikkel úgy látszik más se nagyon találkozott 😊 bár az tény, hogy a banki mûveletekben mindig is elveszett lélek voltam...
Egyébként az már régen rossz, ha te beírod bárkinek a kártyaszámát, mert elvileg azt csak a tulaj kéne, hogy tudja.
Nálam úgy volt, hogy levonták, ezután beírtam a számot, így ellenörzött lettem, ezután visszakaptam a pénzt, mert visszatették a kártyára. Azt viszont nemtudom, hogy ha nem csinálod meg az ellenörzést, akkor mi lesz a pénzzel.
szerintem nem vonták azt még le, nem tudom OTP-nél hogy szokás, gondolom visszarakják késõbb. Egyébként erre találták ki az Internetes kártyát, ami mögött van egy elkülönített számla, és csak akkor utalsz oda pénzt, ha épp fizetsz valamit. Így hiába tudják a kártyaszámod, semmit nem érnek vele.
megnéztem, számlatörténetnél levonták...közben pont tegnap töröltem a kártyámat a paypalról, miután több mint 5 napja zárolta a 400 forintot az OTP, de a számlatörténetnél nem volt semmi kód, másrészt annyira nem bízok ebben, hogy hozzáférnek a kártyámhoz. egyébként már azt hittem, megint valamit rosszul csináltam...erre ahogy törlöm a kártyámat, ott figyel a számlatörténetnél 400 forint levonás, ráadásul azzal a paypal kóddal, amit be kellett volna írnom az oldalra. Azt hittem egyébként, a 400 forintot csak ideiglenesen vonják le, amint látják, hogy nem reagálok a levonásra, visszatöltik a pénzt...sõt, nem ez a logikus? ilyen erõvel beírhatnám bárki kártyaszámát, levonnak 400 forintot, ha visszaigazolja, ha nem :o
Azért vonták le, hogy tudják ellenõrizni, hogy a Te saját kártyádat regisztráltad Paypal-ra. A tranzakcióban kell lennie valamilyen számsornak, amit be kell írni a Paypal-on.