1891
Mi is ez, hogyan kell használni?
  • piamania
    Írtam végülis a paypal-nak, kértem, hogy ellenőrizzék le a tranzakciós számot, amit megadtam nekik, hogy igaz-e a dolog.Ha ők azt mondják, hogy OK, akkor mehet.Igaz?
  • Kiado
    Én láttam hasonlót, fizettem kínainak pénzt és nálam a paypal úgy mutatta, hogy "pending", vagy "not claimed" nem emlékszem már.
    Hiába vonták le tőlem a pénzt, hozzá még nem érkezett meg kb. 2 napig, vagy lehet csak akkor tudta átvenni, hogyha adott ragszámot...
  • Aramir
    Szerintem kamu, ha van is ilyen a PayPalnál (szerintem nincs, sosem találkoztam még ilyennel, de ki tudja miket fejlesztenek mostanában), akkor is látszik a PayPalnál a menüdben, hogy van egy függő tételed. Én pl most kaptam eCheck-kel pénzt, de amíg a PayPal leellenörzi a csekket, addig csak pending a fizetés státusza.
  • piamania
    Sziasztok!

Lenne egy kérdésem.Paypalon keresztül utaltak nekem pénzt.Kaptam is ímélt a paypaltól, tranzakció számmal együtt meg az összeggel, de a számlámon nem látom az összeget, ott nem jelenik meg.
    Erre írtam az angol csávónak, ha látom az összeget, akkor küldöm a cuccot.Erre írt a gyerek, hogy ha elküldöm a paypalnak a szállítási adatokat, akkor ők azonnali hatállyal jóváírják nekem az összeget.Ez igaz?Így működik az egész?Írtam ez ügyben az előbb a paypalnak is, de még nem kaptam választ.Köszi szépen.
  • Micsu
    hi

az a gondom hogy valamiért nem fogadta el a jelszavam a paypal, na mind1 megváltoztattam, elfogadta, be tudok lépni de ez fogad:

Sorry — your last action could not be completed

nem tudom törölni az accom, se fizetni, semmi
  • Spészgószt
    FIGYELEM!
    A paypal holnap módosít elég sok mindent és ezt kihasználva HATALMAS méretű scam(adathalász) hullám indult!!!! Csak figyelmeztetek mindenkit, aki használja, hogy NE dőljön be semmilyen "igazold magad, vagy töröljük az accountod!" levélnek!!!
    Ma minden email címemre jött egy...csak a paypal-es re nem :) alapból gyanús, illetve a paypal SOHA NEM KÉRHETI emailben hogy igazold magad és add meg a személyi számodtól kezdve az összes bankártyád adatait és a gatyád méretét!!!
    MÉG EGYSZER SZÓLOK, NE DŐLJÖN BE SENKI!!!!
    [email protected] címről jön a levél és egy malayziai ip-re irányít ha megnyitod a benne lévő html ÁL paypal űrlapot!!!!
  • skygt90
    halihóóó miért irja ki ezt kártya regisztrálásnál ? : This credit card has been denied by the bank that issued your credit card. For details on why your card was denied, please contact your credit card issuer's customer service department. Or, you may want to try adding a different credit card. valakinek valami ötlet ?
  • Amigoss
    Sziasztok.
    Most regisztráltam a paypalon, és nem lehetett választani Personal vagy Premier között csak, for me vagy for business. És én a for me-t választottam és alapból Premier account lettem. Ezt meglehet változtatni?Vagy már personal acc nincs is? Vagy hogyan van most?
  • Aramir
    Majd 1-2 nap múlva fogod látni a tranzakciók között, addig max a függő tételeknél látszik, vagy a számlád végösszegéből látni, hogy hiányzik az előző napihoz képest.
  • bab1987
    Üdv! Kiutaltam egy kisebb összeget paypalról. Completedet ír az átutalásról de a bankszámlámon még nincs rajt. Ilyenkor mi van?
    Köszi a válaszokat előre is.
  • Kiado
    Hogyha nem úgy akarok paypal számlámra rakni pénzt, hogy átutalom az unicredites hivatalos számlájukra, hanem bemegyek személyesen és készpénzben fizetem be arra a számlára az összeget a közleményt feltüntetve, akkor ugyanúgy megkapom a paypal-re a pénzt?
  • bcrics
    Értem, köszöntem szépen:)
  • HalálosHintalow
    Ha a paypal által terhelt 400 Ft-ot már könyvelték, (látni fogod a netbankon számlatörténetben), ott fogod látni a szükséges 4 számjegyű kódot, ha ez már megvan, akkor a get verified részre kattintva lesz egy üres kis mező, ahová be kell írni a kódot. ennyi.
    A refundhoz: ha egy eladó visszaküld pénzt, mindig oda kerül vissza ahonnan indult a vásárlás. ha kártyával vásároltál, akkor a bankszámládra fog visszakerülni az összeg ez 2-3 munkanap alatt van meg.
  • bcrics
    Hello,
    ebayről vettem Ezt azt, de az eladó visszaküldte a pénzt, miután elutaltam neki, mivel már nem volt meg neki a rendelt termék,khm mindegyis. Ebayen, paypalon keresztül is kaptam mailt hogy a pénz visszaküldve, de a Számlámon még mindig nincs rajta, ez ma reggel történt, mennyi átfutási ideje van ennek míg újra a számlámon lesz a pénz?
    vagy előfordulhat hogy beragadt az összeg a paypalban és manuálisan kell visszairányítanom a számlámra?

Talán a következő lehet a probléma..?
    Status: Unverified ;Get verified
    Már aktiváltam, remélem 1-2 napon belül megérkezik a kód és úgy tudom élesíteni a rendszert, ha pedig nem ez a probléma forrása akkor sejtésem sincs.
    Ha megjön a 4 számjegyű kód, akkor pontosan mit is kell vele csinálnom?
    Hová kell beütnöm?

köszi.
  • Aramir
    Nem lehet.
  • Gaba94
    Sziasztok!
    Moneybookersről lehet pénzt átutalni Paypalre? Ha igen, akkor van róla valami leírás?
    Köszi :)
  • HalálosHintalow
    Nem hiszem, hogy ilyenkor a paypal annit ír ki, hogy letiltottunk, 'szép napot!, hanem ilyenkor szépen le van írva, hogy miért történt, és mit kell tenned ahhoz, hogy újra használható legyen.
    (ilyen korlátozás sokszor csak rutinellenőrzés, és igazolványnak a másolatát kérik faxon az esetek többségében)
  • Yago1
    Sziasztok!
    A fiók hozzáférés korlátozott.
    És nem tom mit kell csinálnom, hogy feloldják!
    S.O.S kérnék segítséget
    Thx Yago9
  • Kiado
    Valami költséget levonnak, hogyha paypal számlára utalod a pénzt forintban?
    Nekem pl. USD van alapértelmezett pénznek megadva paypal számlán, szóval van levonás?
  • gyorgy74
    Sziasztok segítséget szeretnék kérni a PayPal-os számlámmal kapcsolatban! Elutaltam a bankomból a Unicredit Bank Hungary Zrt. bankjába a pénzt 06.06-án és még nem érkezett meg a PayPal számlámra a pénz. Többször utaltam és 2-3-napon belül rajta volt a számlán. Transfer ID is küldtem az azonosítás miatt. Mi lehet az oka, hogy nem érkezik meg rá a pénz! Segítsetek!
  • Bercy #1389
    Két féle módon lehet a paypalt használni (vásárlóként):
    1. Átutalásos módszer: ekkor sima mezei banki átutalással tudsz küldeni pénzt a paypal egyenlegedre. Közleményben fel kell tüntetni egy kódot, ezt a paypal oldalán megtalálod. 1-2 nap átfutás után az utalt összeg megjelenik a paypal egyenlegeden, és ebből költhetsz.
    2. Közvetlen bankkártyával összekapcsolva. Ekkor a vásárlásoknál a kártyát terheli. Azonban először validálni kell a kártyát, ami úgy történik, hogy megterhelik egy kis összeggel, majd a bankszámla kivonatodon látsz egy kódot a terhelés mellett. Ezt kell megadni a paypalnál és máris valid a kártyád.
  • N o N a m e
    Visa kártyám van.
    Én úgy akarom használni, hogy pénzt venni le róla, vagy ahhoz hogy ezt tudjam először fel is kell tegyek rá?
  • Aramir
    Egyébként használhatod úgy is, hogy nem vagy ellenörzött, csak annyi a dolgod, hogy pénzt töltesz fel a paypalodra, ezt egy sima banki utalással megteheted, asszem a "top up", vagy milyen menüben le van írva.
  • Aramir
    Milyen kártya? Lehet nem használható Paypalhoz, és az a baja. Nekem MasterCardom van, azzal nincs probléma, de nyilván pl. egy mezei cirus/maestro kártya nem jó erre a célra.
    Egyébként szerintem mindegy, hogy mi a számlád devizaneme, ha kapsz egy levonás pl euróban, akkor a bankod átváltja lejre.
  • N o N a m e
    Jah, értem. De nekem azt el sem küldi: "We were unable to verify this credit card. Please check if the information you entered is correct. If the problem persists, please try to enter a different credit card." Ez a hibaüzenet amiről korábban beszéltem.
  • N o N a m e
    Az nem lehet baj, hogy az én számlám RON (román lej)-es és azt a PayPal nem "tudja"? Látom hogy van forint, euro, dollár, stb. de lej nincs. De ezt sem értem, mert akkor itt Romániában senki nem tudja használni a PayPal-t? Vagy muszáj verified legyen az accountom? Anélkül nem működik?
  • N o N a m e
    Hova kellene az beírjam?
  • Aramir
    Hi!
    Beírtad a négyjegyű ellenörző kódot, amit a számlaszámodon a két eurós levonás mellett van a megjegyzés rovatban?
  • N o N a m e
    Hali.
    Regisztráltam a rendszerbe, de nem tudom igazolni (verified) az accountomat. Minden adatot helyesen írtam be, mégis hibaüzenetet dob. Fél órája ezzel szenvedek, hülye egy rendszer, nem értem mi baja lehet...
  • TR2011
    Üdv!

Sajnos elütöttem a visszaigazoló kódot, korlátoztak.
    Kértek mindenféle dolgot, amely igazolja a személyazonosságomat, elküldtem mindent. Jelszómódosítás és biztonsági kérdés módosítása is megtörtént. Hogyan szerezhetem vissza az acc-omat?
    Kérlek benneteket, segítsetek, tanácstalan vagyok...

Zsolt
  • Kiado
    Unicredit egy rohadt rabló banda szerintem.
    fizetek valamit PayPal-al, 25062 ft-ot és erre a banki kivonatnál pedig 26200 ft szerepel.
    Már vagy 4 szer voltam benn náluk vittem mindenféle papírt, csak azt mondogatták, hogy biztos a PayPal von le pénzt, mire végre az utolsó alkalommal kiderült, hogy ők vonják le ezt a pénzt...
    Ehhez képest Raiffeisen nél ha fizetek paypal-al ott 1 ft-ot nem raknak rá.
  • milos620
    Unicredit szerint eu-ós a számlaszám.
    A pontosabb infót meg akkor adnak ki, ha személyesen bemegyek,csak hogy nem vagyok magyarországon.
    Nos azért kösz a hsz-t!
  • Aramir
    Igaz, én K&H-s vagyok.
  • Aramir
    Akkor félreértettem, azt hittem lekérted, csak nem kaptad még meg. Sajna passzolom a kérdést, esetleg a bankban kérdezz rá, hogy miért ragaszkodnak a Ft-ra váltáshoz fizetéskor.
    Nekem is eurós számlám van, és amikor fizetek paypallal, akkor nem váltogatja Ft-ra.
  • milos620
    Igen, ezzel tisztában vagyok!Még egyszer: azért küldtem ft-os összeget a PayPal-ról eu alapú Unicredites számlaszámra, mert akár hányszor vásárolok külföldön, annyiszor átváltja az unicredites számlámon az eu-s valutából ft-ba az összeget!PL:Meg kapom (unicredites számlámra) a fizetést euróba mondjuk legyen 2000,és megállok a benzinkútnál vásárolok valamit visa kártyával külföldön(Trentó,Italy),akkor abban a pillanatban átváltja az összes eurót ft-ba!!!!(Óriási a bukta) Ezért gondoltam hogy nem eu alapú a számlaszámom!!
    Hogy ezt miért csinálja azt nem értem?

• Aramir
    Helló!
    Magyar regisztráltként csak Ft-ban kérheted le a pénzt, ha eurós számlára kéred le, akkor a bankod átváltja euróra. Én pl pont ez miatt kérem le inkább egy Ft alapú számlaszámra.
    Mikor kérted le a pénzt? 2-3 nap, amíg megkapod, de akár 5 nap is lehet.
  • milos620
    Sziasztok!

Akadt egy kisebb problémám.
    Na most,unicredit bankszámlaszámomra (euró alapú) próbáltam kikérni egy x összeget ft-ban.Azért is küldtem így és nem váltottam át euróba még a paypalon, mert amikor az unicredites számlaszámomra megérkezik fizetés euróba és kártyával vásárolok az egészet átváltja ft-ba.Tehát feltételeztem, hogy a számlaszámom mégsem eu alapú.Ráadásul Trentóba vásároltam vele még azt sem lehet mondani, hogy magyarországon mert, akkor valahol érthető lenne hogy a kártyán lévő összeget átváltja ft-ba.
    És persze hogy nem érkezett meg az unicredites számlámra a pénz.
    Ha meg euróba küldöm, akkor meg az a baj, hogy magyar regisztráltként csak ft alapú számlaszámra kérhetem ki az összeget!
    Így most meg vagyok lőve,hogy mi tévő legyek!
    Valakinek valami tanácsa, hozzászólása?
  • lamase
    Nem fogják megvámolni. 40 euro alatt nincs probléma, fölött áfát kell fizetni, ha 100 euro fölötti akkor áfa+vám. Ha a célszámlaszámra fizetsz be küldhetsz forintot is, az ő bankja majd átváltja a forintodat.
  • Bueno nacho
    Sziasztok!

Igaz, hogy nem pont a PayPallel kapcsolatosak, de lenne pár kérdésem:

Netről készülök rendelni egy napszemüveget ($18 értékben). A két kérdés: A szállítási költségen kívül még milyen (és mekkora) költségek merülhetnek fel (pl. ha megvámolják), és ezeket milyen módon és hova kell befizetnem?

A webáruház, ahonnan rendelni szeretném, nem támogatja a PayPalt. Ezzel az a bibi, hogy ugye bankszámlámon Ft van, viszont dollár kéne. Ha bankkártyával fizetek, a bank ezt átszámolja, vagy valami spéci dolgot kéne ügyködnöm?

Bocs, hogy itt tettem fel őket, de külföldi online vásárlással kapcsolatban ezt a helyet találtam a legmegfelelőbbnek.

Előre is köszönöm a segítséget!
  • lamase
    online kártyás fizetést elfogad.