PayPal
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A közeljövõben szeretnék regisztrálni a PayPal-ra, de nem igazán vagyok képbe néhány dolgot illetõen :s
Elõször is az lenne a kérdésem, hogy banki átutalással is fel lehet tölteni a számlát, vagy csak a bankkártyás megoldás létezik?
Köszi😊
cesc fábregas
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Bemegyek My Account / Top Up ra és itt van valami példa vagy ez nem is példa, hanem ennek kéne utalnom ? 😄
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Szerkesztőket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.
Megpróbáltam megvenni a cuccot. Rákattintok a villámár gombra, onnan pedig a vételi kötelezettségvállalásra. Bejött a szöveg, hogy sikeresen megvásároltam a terméket, stb. Amikor fizetni akartam paypalon keresztül, akkor jött az "unexpected error occurred, your request could not be processed at this time". Többszöri kattintásra is ez jön. Többször nem mertem megpróbálni megvenni (rákattintani a vételi kötelezettség vállalásra), mert nehogy többször számlázza már le...
Ettõl függetlenül nem vagyok túlságosan elszédülve az oldaltól... a magyar és angol aloldal teljesen más felépítésû, amit az angolban megtaláltam, azt a magyarban nem, és fordítva.... Opera alatt egy egész oldal szétesik, a sessionkezelés borzalmas (be voltam jelentkezve, rákattintottam egy linkre és újra be kellett jelentkeznem, két böngészõbõl egyszerre be tudtam jelentekzni, és egyikbõl sem dobott ki). NAgy nehezen találtam egy szövegdobozt, ahol írhatok nekik, most küldtem egy üzenetet hogy mi a franc volt ez.... hát semmi megerõsítés, vagy üzenet, semmi. Most még azt sem tudom, hogy megkapták-e a kérdésemet. Emailt sem kaptam egyet sem.
Lehet hogy csak én voltam béna, vagy nálam nem stimmelt valami, de egy ilyen nemzetközi oldalt ilyen pocsék módon fenntartani, ez elmond valamit. Az egyetlen ok amiért írtam nekik, hogy fennáll-e a fizetési kötelezettségem. Mert a gombra rákattintottam, de se emaitl nem kaptam, a my ebay-en belül semmi infót nem találok errõl..... most aztán végképp nem tudom hogy mi a helyzet.
Ahány ház, annyi baj legyen.
We're sorry we couldn't find an answer for you. Unfortunately, this seller is not able to respond to your question. We suggest reviewing the item again to see if your answer is in the seller's listing.
Privát üzenetben kereshetném, ha nem termékkel kapcsolatos, de mivel ez egy nagymenõ ebay-es kereskedõ, tuti hogy nem válaszolna.
Miután kifizeted úgyis megkapja a paypal-tól a címedet és kötelezõ az eladónak arra a címre küldeni amit a paypal-tól kap.
VEdd meg nyugodtan, nem lesz gáz.
katt
Mi lesz ha megveszem és nem szállítják ki?
Szeretnék venni egy terméket, viszont szerintem csak a megerõsített paypal usereknek szállít. Ez van kiírva:
We will ship to Paypal confirmed delivery address only.
Ez most azt jelenti, hogy csak olyan címre szállítanak ami paypalhoz van rendelve, vagy azt hogy ténylegesen a paypalon is meg kell magunkat erõsíteni? Ha az utóbbit nem tudom megtenni, akkor nem tudom megvenni ezt a terméket? Az eladótól nem tudok kérdezni.
2. nem ellenörzik, nem vonnak le semmit, nem is tudnának, a checking account felirat passzolom mi akar lenni, nekem is ott van, pedig már évek óta kérem le a pénzt, ha eladok valamit éppen.
3. szerintem sehogy.
1. ha még nem volt hozzáadva bankszámlám, mielõtt ráutaltam a pénzt, az nem probléma ugye?
2. most hozzáaadtam a bankszámlámat is az accounthoz (tegnap este). A profilomban most ez van:
CIB BANK ZRT.
Checking Account
x-xxxx Hungary
Ez azt jelenti, hogy épp most ellenõrzik a számlámat? Mikor lesz kész? Le fognak vonni valamennyi pénzt? Amikor hozzáadtam, csak azt olvastam, hogy akkor vonnak le, ha rosszul adom meg az adatokat.
3. hogy lehetek "verified" user a bankkártyás lehetõségen kívül? Az én bankkártyám nem dombornyomott, így nem fogadja el a paypal... nincs is más opcióm?
Szerkesztőket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Csak ez most lehet azért fura eset, mert én arra nyitottam, hogy nem kaptam meg és utána írtam, hogy megkaptam...
Ilyenkor szar, hogy 1-szer lehet csak reklamációt nyitni 1 tranzakcióra.
Jó gondoltam, hogy kamu lesz, 1 próbát azért megért, úgy voltam vele...
Eddig mindig ha gondom volt visszakaptam a pénzt, már több, mint 350 pozitív értékelésem van ebayen stb.
Nyitottam reklamációt, hogy nem érkezett meg a termék majdnem 1 hónap után, erre a kedves eladó gyorsan elküldte hozzám a csomagot tracking numberrel, amit meg is adott a reklamációban.
Megjött a cucc, leteszteltem és bár 256gb-ot írt ki a gép, de leteszteltem programmal és 30MB-os volt igazából... 😄
Felbuzdulva örömömben gyorsan segítségért fordultam és továbbítottam az ügyet, hogy döntsenek õk, le is írtam, hogy kamu memóriás cuccot kaptam stb. stb.
Erre fél nap múlva jön a döntés, hogy nem kapok vissza 1 ft-ot sem, mert adott ragszámot az eladó és meg is kaptam a csomagot.
Fellebbeztem, megint leírtam, hogy mi a probléma, de lehet erre rábasztam :S😄
thx
hajrá,lilák!
Tudom,hogy most nem errõl beszélgettek,de az lenne a problémám,hogy regisztráltam ma paypal-ra,mindent jól kitöltöttem ,csak az a gáz,hogy egybõl utaltam 7700 Ft-ot a bankszámlaszámomról,nem vártam meg hogy a paypal magától levonja a 400 Ft-ot és tudjam a 4 jegyû kóddal aktiválni a paypal számlámat!Ezzel a befizetett összeggel(7700 Ft)mi lesz?Rá megy majd így is a paypal számlámra majd vagy elveszik....????Légyszíves segítsetek!Köszönöm elõre is!Vagy ilyenkor mi a teendõ???Sziasztok