PayPal

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hali!
A közeljövõben szeretnék regisztrálni a PayPal-ra, de nem igazán vagyok képbe néhány dolgot illetõen :s
Elõször is az lenne a kérdésem, hogy banki átutalással is fel lehet tölteni a számlát, vagy csak a bankkártyás megoldás létezik?
Köszi😊

cesc fábregas

2-5 munkanap azthiszem, de nekem 2-3 nap alatt mindig megvolt.

bertino
nem lehet tul sok, en lloyds kartyara is megkaptam 2 napon belul.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

hány nap az átfutás paypalról otpbe? mert rendeltem valamit ami után refundot kaptam mert elfogyott, és vissza utalták paypalomra, ami egybõl otp kártyára vissza tette ahogy látom... de napok óta nem találom az összeget se paypalon se bankkártyán
Hi, beírtam bankhoz a kártyaszámom, de hogy kéne utalni PayPal acc-ra ?

Bemegyek My Account / Top Up ra és itt van valami példa vagy ez nem is példa, hanem ennek kéne utalnom ? 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

lamase
van benne ilyen egyáltalán? én úgy tudom szolgáltatáshoz lehet linkelni. help menüpontban ha rákeresek tuti ottvan.

Szerkesztőket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.

w77d
srácok ha egy szolgáltatás beállította hogy a paypal automatikusan utaljon havonta egy összeget, azt hogy kell letiltani????

Na, mondjuk marha gyorsan válaszoltak, ezt aláírom... nem kell megvennem a cuccot. Annyit ki tudtam hámozni, hogy valszeg az volt a baj, hogy nem volt összelinkelve az ebay és paypal account, meg hogy nem voltam megerõsítve egyik oldalon sem... de hát akkor miért nem azt írják ki? Na mindegy.

Na, a paypalra megjött a pénzem, viszont az ebaytõl nem vagyok elragadtatva....

Megpróbáltam megvenni a cuccot. Rákattintok a villámár gombra, onnan pedig a vételi kötelezettségvállalásra. Bejött a szöveg, hogy sikeresen megvásároltam a terméket, stb. Amikor fizetni akartam paypalon keresztül, akkor jött az "unexpected error occurred, your request could not be processed at this time". Többszöri kattintásra is ez jön. Többször nem mertem megpróbálni megvenni (rákattintani a vételi kötelezettség vállalásra), mert nehogy többször számlázza már le...

Ettõl függetlenül nem vagyok túlságosan elszédülve az oldaltól... a magyar és angol aloldal teljesen más felépítésû, amit az angolban megtaláltam, azt a magyarban nem, és fordítva.... Opera alatt egy egész oldal szétesik, a sessionkezelés borzalmas (be voltam jelentkezve, rákattintottam egy linkre és újra be kellett jelentkeznem, két böngészõbõl egyszerre be tudtam jelentekzni, és egyikbõl sem dobott ki). NAgy nehezen találtam egy szövegdobozt, ahol írhatok nekik, most küldtem egy üzenetet hogy mi a franc volt ez.... hát semmi megerõsítés, vagy üzenet, semmi. Most még azt sem tudom, hogy megkapták-e a kérdésemet. Emailt sem kaptam egyet sem.

Lehet hogy csak én voltam béna, vagy nálam nem stimmelt valami, de egy ilyen nemzetközi oldalt ilyen pocsék módon fenntartani, ez elmond valamit. Az egyetlen ok amiért írtam nekik, hogy fennáll-e a fizetési kötelezettségem. Mert a gombra rákattintottam, de se emaitl nem kaptam, a my ebay-en belül semmi infót nem találok errõl..... most aztán végképp nem tudom hogy mi a helyzet.

Aramir
Kedd este utaltál, azt szerdán indította el a bankod, elvileg 1-2 nap, amíg célbaérnek az utalások, még ne aggódj 😄

Ok, köszi. Akkor már csak egy utolsó kérdés. Kedd este utaltam pénzt a paypal-ra, még nem jött meg. Mikor kezdjek aggódni? (moneybookers-t szoktam használni, oda ilyenkor már megjött volna)

Asperot
Nagyon ritkán, volt, hogy nem érkezett meg a csomag. /Ezt inkább a posta/. Lényeg, hogy ha nem kapsz meg valamit, elsõ levél az eladónak menjen. Ha nem válaszol, írsz az Ebaynek. Akkor õk rendet csapnak és megkapod a visszatérítést gond nélkül. Az egész rendszer arra épül, hogy a vevõt ne érhesse kár. Ez a rész remekül mûködik.

Ahány ház, annyi baj legyen.

Egy szó mint száz, ha megveszem, akkor vagy kiküldi, vagy visszautalja a pénzt ugye? Tehát az tuti nem fordulhat elõ, hogy se pénz, se áru nem lesz?

Aramir
Hát passz, én simán tudnék kérdezni tõle, mert bejön a szövegmezõ, ahová írhatnék neki. Tippem sincs, nálad miért ezt írja ki.

Ezt írja:
We're sorry we couldn't find an answer for you. Unfortunately, this seller is not able to respond to your question. We suggest reviewing the item again to see if your answer is in the seller's listing.

Privát üzenetben kereshetném, ha nem termékkel kapcsolatos, de mivel ez egy nagymenõ ebay-es kereskedõ, tuti hogy nem válaszolna.

Aramir
Ott van jobb szélen: "Vegye fel a kapcsolatot az eladóval »" majd "other", continue gomb, aztán már kérdezhetsz is (ha lehet angolul 😄 ).

Hol kérdezzek rá? Az eladótól nem enged kérdezni. Amúgy köszi mindkettõtöknek, szerintem megveszem, és bizakodom 😊

Több száz dolgot vásároltam már és sohasem volt senkinek probléma, hogy unconfirmed a címem. 😊
Miután kifizeted úgyis megkapja a paypal-tól a címedet és kötelezõ az eladónak arra a címre küldeni amit a paypal-tól kap.
VEdd meg nyugodtan, nem lesz gáz.

Aramir
Kérdezz rá, hogy nem probléma-e az uncorfirmed address. Amúgy confirmed address csak angliában és az usában megoldható, ha jól tudom, úgyhogy ha akarnád sem lehetne ellenörzött címed.

De direkt fel van sorolva egy csomó feltétel, és ez az egyik. Nézd meg lécci, a shipping címszó alatt van, a harmadik pont:
katt

Mi lesz ha megveszem és nem szállítják ki?

Vedd meg nyuodtan, nekem is unconfirmed az address paypal-on és soha nem volt semmi gondom ebbõl.

Bocs hogy itt kérdezek, de az ebay topik enyhén szólva ki van halva, és sürgõs segítség kéne.

Szeretnék venni egy terméket, viszont szerintem csak a megerõsített paypal usereknek szállít. Ez van kiírva:
We will ship to Paypal confirmed delivery address only.

Ez most azt jelenti, hogy csak olyan címre szállítanak ami paypalhoz van rendelve, vagy azt hogy ténylegesen a paypalon is meg kell magunkat erõsíteni? Ha az utóbbit nem tudom megtenni, akkor nem tudom megvenni ezt a terméket? Az eladótól nem tudok kérdezni.

köszi

Aramir
1. nem probléma, az csak akkor kell, amikor lekéred a paypalon lévõ pénzed.
2. nem ellenörzik, nem vonnak le semmit, nem is tudnának, a checking account felirat passzolom mi akar lenni, nekem is ott van, pedig már évek óta kérem le a pénzt, ha eladok valamit éppen.
3. szerintem sehogy.

Sziasztok! Már régen regeltem paypal-ra, de most utaltam rá pénzt. A kérdéseim:
1. ha még nem volt hozzáadva bankszámlám, mielõtt ráutaltam a pénzt, az nem probléma ugye?
2. most hozzáaadtam a bankszámlámat is az accounthoz (tegnap este). A profilomban most ez van:
CIB BANK ZRT.
Checking Account
x-xxxx Hungary

Ez azt jelenti, hogy épp most ellenõrzik a számlámat? Mikor lesz kész? Le fognak vonni valamennyi pénzt? Amikor hozzáadtam, csak azt olvastam, hogy akkor vonnak le, ha rosszul adom meg az adatokat.
3. hogy lehetek "verified" user a bankkártyás lehetõségen kívül? Az én bankkártyám nem dombornyomott, így nem fogadja el a paypal... nincs is más opcióm?

lamase
pont nem így jött le

Szerkesztőket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.

bertino
kulfold.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Molnibalage
Mi ebben a nagyzolás. Ég a pofám, hogy mérnökként ilyen keveset keresek. A munkaköröm alapján több járna. Lehet, hogy szóba is fogom hozni...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage
Ezt nem tudom eldönteni. 2 éve olyan mérnökihány volt, hogy csak na...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

lamase
éreztem hogy ez valami nagyzolásnak fogja magát kiforrni..

greg benz
Hát mérnökként még jó,hogy😊 De azt te is tudod,hogy az nem egy "tömegszakma"

Molnibalage
Sejtettem. 😊

Molnibalage
Kezdõ mérnökként netó 180-at keresek + jutattások + bónusz.

totti10
paypalon van 400FT-om hol kell átváltani dollárba? mert azt irja hogy dollár : $0

hajrá,lilák!

greg benz
Nyugodtan csinálj és fizess vele.kirxone kommentje eléggé túl van dramatizálva.

greg benz
Hát szerintem nem jellemzõ azért,hogy az emberek 3 hónap alatt hazavisznek tisztán 500ezer forintot. Ha három hónappal számolunk,az havi 160ezer,azért az sajnos nem nevezhetõ nálunk átlagkeresetnek,messze nem..

Molnibalage
És, ha csak Paypallal tudok fizetni, akkor mi van? Én éppen most tervezek Paypal accountot csinálni.

Molnibalage
2500? Inkább 2-3 havi...

lamase
reklamációt ebayen érdemes nyitni nem paypalon.

Chateltem egy Ebay-es munkatárssal és úgy néz ki nincs minden veszve, nyithattam még egy reklamációt.

totti10
ha OTP direktrõl utalok Paypalra akkor az belföldi vagy külföldi átutalás?

hajrá,lilák!

greg benz
Jah akkor valszeg azért van a bibi. Talán próbálj meg az ebay felé fordulni,hátha õk tudnak segíteni

Pedig én már csomószor kaptam vissza pénzt, azok után, hogy megérkezett és átbaxtak. 😊
Csak ez most lehet azért fura eset, mert én arra nyitottam, hogy nem kaptam meg és utána írtam, hogy megkaptam...
Ilyenkor szar, hogy 1-szer lehet csak reklamációt nyitni 1 tranzakcióra.

greg benz
Lehet rosszul tudom,de a paypal csak azért tud felelõsséget vállalni,ha nem kapod meg a cuccot,az,hogy kamu cuccot kapsz õket már nem érdekli

Ezt a szart, vettem 256GB-os pendrive-ot 5 ezer ft-ért ebayen.
Jó gondoltam, hogy kamu lesz, 1 próbát azért megért, úgy voltam vele...
Eddig mindig ha gondom volt visszakaptam a pénzt, már több, mint 350 pozitív értékelésem van ebayen stb.
Nyitottam reklamációt, hogy nem érkezett meg a termék majdnem 1 hónap után, erre a kedves eladó gyorsan elküldte hozzám a csomagot tracking numberrel, amit meg is adott a reklamációban.
Megjött a cucc, leteszteltem és bár 256gb-ot írt ki a gép, de leteszteltem programmal és 30MB-os volt igazából... 😄
Felbuzdulva örömömben gyorsan segítségért fordultam és továbbítottam az ügyet, hogy döntsenek õk, le is írtam, hogy kamu memóriás cuccot kaptam stb. stb.
Erre fél nap múlva jön a döntés, hogy nem kapok vissza 1 ft-ot sem, mert adott ragszámot az eladó és meg is kaptam a csomagot.
Fellebbeztem, megint leírtam, hogy mi a probléma, de lehet erre rábasztam :S😄

totti10
valaki segitsen már hogy e bayen hogyan tudok venni valamit, meg hogy tudok paypelen keresztül fizetni
thx

hajrá,lilák!

totti10
Paypalemre hogyan tudok pénzt feltenni? bármilyen kártyával?

hajrá,lilák!

Remélem!Köszönöm a gyors választ és a segítséget!Szép napot neked és mindenkinek!
lamase
Természetesen rámegy!

Sziasztok!

Tudom,hogy most nem errõl beszélgettek,de az lenne a problémám,hogy regisztráltam ma paypal-ra,mindent jól kitöltöttem ,csak az a gáz,hogy egybõl utaltam 7700 Ft-ot a bankszámlaszámomról,nem vártam meg hogy a paypal magától levonja a 400 Ft-ot és tudjam a 4 jegyû kóddal aktiválni a paypal számlámat!Ezzel a befizetett összeggel(7700 Ft)mi lesz?Rá megy majd így is a paypal számlámra majd vagy elveszik....????Légyszíves segítsetek!Köszönöm elõre is!Vagy ilyenkor mi a teendõ???Sziasztok