1891
Mi is ez, hogyan kell használni?
-
#1449 Sziasztok!
Csináltam egy paypal accountot, amire fel is töltöttem 3000 FT-ot. Nem állítottam be hozzá semmilyen bankártyát, mondván, hogy minek, úgy is van egyenleg a virtuális bankszámlán. Mikor vásárolni akartam, akkor a bejelentkezés után kérte hogy adjak meg neki bankkártya számot és hasonló dolgokat. Ez miért szükséges? Nem elég neki ha a virtuális bankszámlán van egyenlegem? Illetve lehet a FT alapú összegeket a bankszámlán belül átváltani dollárba vagy euroba? Vagy az csak akkor lesz rajta, ha olyat utalok át rá?
Válaszokat köszi! -
#1448 Sziasztok!
Tudtok olyan számítástechnikai oldalt/oldalakat ,ahol lehet paypal express lehetőséggel rendelni?Én pl itt szoktam néha,de elég karcsú a vásárlási lista!
Köszi előre is! -
#1447 igaz, köszi :) -
#1446 van jobb hely. A tőzsde topic.
sztem hónapokig még ilyen vagy rosszabb lesz a helyzet.
A sneci font miatt én is 2000-el drágábban vettem brit genyóktól, de ez van.
Szerintem rendelj, mert romolhat a helyzet. -
#1445 hali
nem tudok jobb helyet, így itt kérdezem meg. szerintetek a közeljövőben fog erősödni a forint a dollárral szemben? külföldről vennék dolgot és hogy így meggyengült a forint, jó pár ezerrel drágábban tudom megvenni a dolgokat, mint régebben. előreláthatólag milyen irányba mozdul el a forint? -
#1444 tapasztaltatok már olyat, hogy withdrawaltatok pénzt a bankszámlátokra, és több mint 1 hét után sem kaptátok meg? status completed (már a 2. napon completed volt), de semmi... -
GXR #1443 Sziasztok!
Egy e-bookot árulok neten, régebben personal accounttal csináltam, azóta már upgradeltem business accointra. A problémám a következő: fizetésnél már nem lehet instant fizetni bankkártyával. Csak olyan opció van, hogy CREATE A PAYPAL ACCOUNT than pay with your credit or debit card. Amíg nem váltottam businessre ez az opció az volt hogy Pay with your credit or debit card as a guest. Tehát nem kellett regisztrálni, csak simán lehetett fizetni.. Emiatt leszűkült a vevőköröm. Tudtok rá megoldást? Ha nem akkor kéytelen leszek írni nekik, hogy downgradeljenek ismét Personal módba.. köszönöm a válaszokat! -
SH3 #1442 Nah, nekem ma reggel jött az sms üzi, h átért a pénz. Szóval nyugi, csak lassúak a szar banknál. ;D -
#1441 hello, én is vasárnap withdrawoltam, hétfőn már azt írta, hogy completed, most jöttem haza a bankból és semmi! :\ -
SH3 #1440 Hali!
Vasárnap este withdrawal pénzt küldtem a számlámra papyalról. Elvileg 1-2munkanap amíg átér, de kedd este van és semmi. Paypal résznél completed van kiírva, szal akkor a banknál pöcsölnek ennyit? Kicsit aggódom h rossz helyre küldtem a pénzt. o.o :D -
#1439 Currency converter, a főoldalon ott a linkje valahol a státuszod mellett, de a withdraw-ra nyomva is előbb bejön egy konvertálós oldal, ha jól emlékszem. -
#1438 és hol tudom átváltani? nem találtam sehol -
#1437 Nem magától, előtte át kell váltanod, mert csak Ft-ot kérhetsz le. -
#1436 még egy kérdés: a paypal accountomon euró van csak (1200 euró), ugye ha kikérem a bankszámlámra (otp) akkor automatikusan átirja forintba? -
#1435 odaírtja = odaírja -
#1434 Nem lesz, nekem is úgy van évek óta, sőt, a last name-nél én át sem tudom írni a családi nevem, a paypal azt fixen odaírtja nálam, amikor rányomok a bankszámla hozzáadás gombra. Meg gondolom a bankban is tisztában vannak a first és last name dolgokkal. -
#1433 oké, de nem lesz ebböl baj, hogy paypalon keresztnév van elől, a bankszámlán meg a vezetéknév? szoval nem lesz sikertelen a tranzakció, amikor ki szeretném venni a pénzt a paypal accomról a bankszámlámra? -
PunkZoli #1432 first name Bence, last name(surname) mindig a családneved, ha angolul kérdezik...
csak magyarban az első neved, de azt soha sem első névként fogják kérdezni, így ha angolul első neveznek akkor mindig a keresztnevedről van szó -
#1431 jó mostmár teljesen megvagyok zavarodva, mert mindenki mást mond. annyit tudok, hogy ha nem egyezik a paypalon és a bankszámlán a nevem, akkor nem tudom withdrawolni a pénzt...
most ez így helyes, vagy a vezetéknevemnek kéne a first name-nél lennie? -
#1430 Attól, hogy a szó szerinti jelentése a first name-nek az, hogy első név és itthon a vezetéknevet írjuk előre még ne keverd össze a kettőt:
first name (given name, forename) = keresztnév
last name (family name, surname) = vezetéknév -
Kiado #1429 Nagy Béla pl.
First name Nagy
LAst name Béla -
#1428 oké... de én arra gondoltam, hogy ugye magyarországon a first name a vezetéknév, de külföldön az a keresztnév.. és hogy paypalon a first name az a keresztnevem vagy a vezetéknevem legyen? -
#1427 http://szotar.sztaki.hu/dict_search.php?O=HUN&flash=&E=1&sid=705e1cc6cd50a226f31a16b063fec133&vk=&in_form=1&L=ENG%3AHUN%3AEngHunDict&W=first+name&M=1&P=0&C=1&T=1 -
#1426 hello! ha a paypal accounomhoz hozzászeretném kötni a bankszámlámat, akkor a névnél a first name-nek a keresztnévnek vagy a vezetéknévnek kell lennie? -
GXR #1425 jaj de butus vagyok! Néhány éve regeltem már és csak azért kaptam smst mert minden utalásról smst kapok. Ezért rémlett úgy, hogy smsben küldik a kódot, de az utalás megjegyzés rovatában van:) köszi -
#1424 Milyen regisztrációs kódra gondolsz? Nem a kártyád ellenörzésére kapott kódszámra gondolsz véletlenül? Mert az a netbankodban a levonás melletti megjegyzés rovatban fogod megtalálni. -
GXR #1423 Sziasztok! A telefonszámot milyen formában kell megadni? 30-as vagyok, tegnap előtt próbáltam hitelesítenia regisztrációt. 003630... formában adtam meg a számot, amire elvileg az smst kellett volna kapnom a regisztrációs kóddal, de még semmi. Rossz formában írtam? Köszönöm a segítséget! -
#1422 A kedvezményezetthez azt kell írni, akinek utalsz, most pl a PayPalt. -
#1421 Upsz, nem közleményt, hanem kedvezményezettet akartam írni. A transfer ID egyértelmű volt. -
#1420 A közleménybe nem szokás a bank nevét írni, azt számlaszám első négy jegyéből tudni, hogy milyen bankba megy az utalás. Oda a paypalnál a top up menüdben látható Transfer ID kódot kell írnod tudtommal. -
#1419 Online utalok. -
#1418 Ha a Paypal accountra akarok zsét küldeni, akkor a
Beneficiary name
BofA re: PAYPAL PTE LTD
vagy az
Unicredit Bank Hungary Zrt., Budapest
Kerüljön a közleménybe? Mert csak egy sor van a kedvezményezettnél és a bank neve bele sem fér...
-
Madmano #1417 Az mitől lehet,hogy mikor vásárolni akarok,a végén,mikor lezárulna a folyamat,kiír egy hibakódot,meg hogy egy telszámon vegyem fel a kapcsolatot a képviselőjükkel? -
#1416 Szerintem írsz a Hotfile-soknak, hogy bontanád a szerződést tuti segítenek. -
#1415 előző posztomat javítanám:
nem paypal, hanem segpayeu.com és megvan a jelszó/user is -
#1414 sziasztok!
van egy nagy gondom. egyszer befizettem paypalon keresztül a Hotfile részére, és havonta nyesi a 9USD-t. nem sikerül lemondanom, mert nem találom az email-jeim között a szerződési linket, és még a paypalos oldalon sem sikerül bizonyítanom, hogy én vagyok az aki befizetett.
ilyen esetben mit tudnék tenni? -
#1413 Hello
Kérlek szépen segítsen valaki.
Először is mostmár lehet használni Visa Electron kártyával a paypal-t? Ha lehet akkor hogy a francba kell aktiválni? Minden ment addig, amíg nem kérte a 4 számjegyű kódot vagy mit. Amit sehova nem küldött el... Ki postázzák vagy a bankba küldök vagy mi a za kód? Beírtam 3 kódot és most a rendszer letiltotta a kártyám...
Előre is kösz ia segítséget. -
r4pt0r #1412 Azt olvastam valahol hogy be lehet állítani hogy a bank végezze el a valutaátváltást és ne a paypal, ezt hol lehet beállítani? -
piamania #1411 Paypal válaszolt.Adathalász az emberem.Hagyom a picsába. -
#1410 Ha belépsz a PayPal oldalára, akkor mit látsz kiírva egyébként?
Nekem pl ezt íra ki:
Sep 25, 2011 Payment From Olivier BODEUR sté ALERTE ORANGE Pending Until Oct 6, 2011 Details Payment From Olivier BODEUR sté ALERTE ORANGE 64xxxx15P £69.99 £0.00 £69.99 GBP
A sorban ott egy kis piros zászló, ha fölé viszem a kurzort, akkor ezt a szöveget adja ki: "Your eCheck payment is in progress. We recommend you wait to ship until you've received the funds.
Your eCheck payment is in progress. We recommend you wait to ship until you've received the funds."
Valami hasonlónak nálad is kéne lennie.