1891
Mi is ez, hogyan kell használni?
-
#1489 Szervusztok!
Történt egy baleset, probléma. Barátnőmnek rendeltem egy csizmát novemberben Amerikából, 100 dollár volt összesen, postaköltséggel. Beszélgetésünk alatt kiderült, hogy elkallódott a pénz a paypalnál, nos ezt hogy tudnám elintézni? Egyszerűen semmilyen linket nem találok ez ügyben. Tud valaki valami segítséget adni? Köszönöm! -
RaZoR110 #1488 Köszi Aramir -
#1487 Arra figyelj majd, hogy ha utalsz, akkor amilyen számláról utalsz, a tulaj neve megegyezen a paypal account tulaj nevével. Én most szaladtam bele, csak társtulaj vagyok amiről utaltam, és ma kaptam vissza a pénzt, nem "töltődött" fel a paypalomra az összeg. -
#1486 nem szóltam lusta voltam, már megvan... -
#1485 Hi!
Van rendes működő, regisztrált, bankkártyával személyivel,minden adattal regelt korlátlan paypal fiókom.
A kérdésem az, hogy tudok e pénzt tölteni rá más bankszámláról, vagy személyesen bankból, a lényeg, hogy NEM a hozzá rendelt kártyáról, számláról utalással!!! Főleg a személyes befizetés érdekel. -
#1484 Én pont ma kaptam vissza a 28-án elutalt pénzem, nekem a név nem stimmelt, amiről utaltam. Ha valami nem oké az adatokkal, akkor a paypal visszautalja a pénzt arra a számlára, amiről utalták, úgyhogy te is vissza fogod kapni előbb utóbb, nekem 2,5 hét alatt érkezett vissza a pénzem, úgyhogy türelem. -
RaZoR110 #1483 Sziasztok! A bankszámlámról utaltam pénzt a Paypal számlámra, de figyelmetlenségből elírtam a közlemény rovatot. 2 napja regisztráltam, nem voltam vele tisztába pontosan, hogy ez ennyire fontos, így nem tudnak beazonosítani. UniCredit számlámról levonták a pénzt, de a Paypal oldalon nem jelenik meg az utalás. Lehet valamit tenni ez esetben? Közleményt módosítani, esetleg elküldeni levélbe nekik hogy mit írtam megjegyzésnek? Segítségeteket előre is köszönöm. -
#1482 Francba, tudom már mit basztam el :S Én csak társtulaja vagyok a számlának, amiről utaltam. Azt írják, hogy ha más a név, akkor vagy késve kapom meg a pénzem, vagy visszautalják. Eh... -
#1481 én szombaton utaltam és kedden hajnalban már fent volt a pénz -
#1480 Nektek a top up feltöltésnél mennyi idő alatt szokott megjelenni az utalásotok a paypalon? 28-án utaltam, és még semmi, igaz volt közben egy hétvége, de akkor is. -
yossarian14 #1479 Hello!
Egy kis segítségre lenne szükségem. Egy online fogadási irodához szeretnék pénzt befizetni paypalról, de ezt egyiknél sem lehet. Bankszámlám nincs, a számlám nincs is összekötve paypallal. Hogy tudnám ezt megvalósítani? Valami tipp? -
NovaTerra #1478 Nem kellett. -
#1477 Akkor végülis nem kellett konvertálgatni a pénzt? Csak hogy ne adjak hülye tippeket másoknak legközelebb, mert ezt nem tudom kipróbálni :D -
NovaTerra #1476 Kösz szépen. Sikerült megoldani. Találtam egy másik oldalt, ahol szintén lehetett Paypal-lal fizetni, de nem kért hozzá bankkártyát. -
#1475 Csak tippelek, de próbáld ki azt, hogy a paypal számládon lévő pénzt átváltod arra, amit fizetni akarsz, pl dollárra. Nekem úgy van, igaz van hozzárendelt kártyám, hogy ha van is pénz a paypalomon, mondjuk angol font, és dollárt fizetnék, akkor a fonthoz nem nyúl a rendszer, hanem egyből a kártyáról vonja, ha meg angol fontot fizetnék, akkor meg a paypalról vonja le előbb, és ha kell, kiegészíti az összeget a kártyáról. Egy próbát megér, max a konverziónál lévő árfolyamkülönbözetet bukod el. Lehet nálad is úgy van, hogy nem nyúl a Forinthoz a paypal, hanem kártyáról próbálná leemelni az összeget. -
NovaTerra #1474 Sziasztok. Nyitottam egy paypal számlát. Van valami, amit csak neten lehet venni és paypal fizetési lehetőség is van, mellette bankkártyával lehet még vásárolni. Nekem nincs olyan bankkártyám, amivel neten lehet fizetni, pont ezért nyitottam a paypal számlát. Szóval utaltam rá pénzt, meg is érkezett. Amikor megvettem volna az oldalon a dolgot és fizettem volna paypal-lal, akkor azt írja, hogy rendeljem hozzá a bankkártyámat. Csakhogy nekem, mint írtam olyan nincs, hisz pont ezért nyitottam a számlát. A kérdésem tehát egyszerű úgy nem lehet vásárolni paypal-lal, hogy nem rendelek hozzá bankkártyát, csak utalok rá pénzt? Kösz a segítséget. -
#1473 Eh, most meg tudtam fizetni paypallal :D
Egy hozzászólás a linkelt cikk alól:
"Annyit tettem, hogy ráfrissítettem (újra "Save") a kártyaadatokra PP-on belül, persze a sec. numbert is megadtam újra. Ezt követően simán végigfutott."
Ezt délután amúgy magamtól is megtettem, de akkor sem tudtam fizetni, lehet túl korán próbáltam, vagy nem tudom, passz, mindenesetre aki ezzel szenved, egy próbát lehet megér a dolog. -
#1472 De, ez van nálam is, és a telecenteres is erről beszélt. Egyelőre kivárom azt az 1-2 hetet, aztán majd meglátom mi lesz. Reméllem csak átmeneti a dolog. -
Garfield #1471 Nem ez a gond nálad is? -
#1470 Mire gondolsz? Én is K&H-s vagyok, és kb 5-6 napja nem tudok fizetni. A telecenteres tag azt mondta, hogy megemeltek valami biztonsági szintet a MasterCard-nál (most volt valami kártyaadat lopásos téma, gondolom azért), ezért most valami kódot is kérnék, amit a PayPal nem küld el nekik, így visszautasítják a tranzakciót. Azt mondta 1-2 hét múlva többet tud majd, mert fogalma sincs ez most végleges-e vagy csak átmeneti. Azt tanácsolta addig használjam a pénzfeltöltéses módszert. -
#1469 K&H-s változásokat sikerült valakinek összehangolni a paypal-lal? -
#1468 Továbbra sem értem. A Paypal bannkkártya vagy hitelkártya számot kér. Amit én soha nem adtam meg neki. Akkor mit erősítsek meg?
A Paypal accounthoz tartozik egy olyan kód, amivel az accountomre tudok pénz utalni. Ahhoz adtam meg számlaszámot, de bankkártya adatot nem. Ergo, én nem akarom ezt a lépést megcsinálni, mert bankkártya adatot nem adok ki. Azon felül a listában nincs is olyan kártya, ami nekem van...
Régen Visa Electron kártyám volt, de a mostanin nem látok ilyen jelölést, tehát olyan formatáumban még, ha akarnám meg sem tudom adni a számot ahogy kéri a Paypal. -
#1467 Azt ellenőrizendő, hogy megfelelő számlaszámot -magyarán a sajátodat- adtad-e meg. Ennek az a módja, hogy az adott számlára ráutalnak két dollárt (eurót? 400.-Ft-ot?) és a közlemény rovatban mellékelnek hozzá egy kódot. Ezzel a kóddal igazolod hogy a számla a tiéd. (beírod oda, ahol vírít, hogy unverified, lesz ott valahol erre egy alkalmas mező)
A számlatörténetben meg fogod találni a tranzakciót. Miután a megerősítés sikeres, a 400ft-ot visszaveszik. Az lehet, hogy eltart pár napig, mire a számlára megérkezik ez az ellenőrző pénz, bankja válogatja. -
#1466 Nem. Nem értem, hogy mi a péket akar. Mit erősítsek meg, amikor nem is adtam meg olyan adatot, amit kér...? -
Xabinho87 #1465 Nincs megerősítve. Nem bántásból, de ezt egy egyszerű google kereséssel megtudhattad volna. -
#1464 Az, ha unverified a bank account, az mit jelent számomra...? -
Madmano #1463 Sziasztok.Ez a két email cím,amikről(mindig egyről)kapok mailt tranzakció után:[email protected]
[email protected]
Ez mindkettő a paypal emailcíme,igaz? -
GXR #1462 Sziasztok!
Olyan problémám van, hogy nyitottam egy PAYPAL felhasználót a saját nevemre, de a bankkártya, amit hozzárendeltem más nevén van. Na most pont utalni akartam erről a paypal accountról egy másikra, de limitálták a felhasználót (milyen meglepő -.-)
Most kér egy bankkártya megerősítést, és egy számlát, amin szerepel a nevem és a bankszámlaszámom is.
Itt van a gond, hogy nem az én nevem. Most ha felhívom őket, vajon engedélyezik ezt nekem, vagy ez mindenképp gondot jelent. Remélem tudtok segíteni.
ui: egyébként a paypal biztonsági rendszere nagyon rossz. 3x regisztráltam, 3 saját kártyával, és mindet limitálták. Semmi konkrét választ nem kaptam a kérdésemre, magyarul ok nélkül vették el. Minden infot amit kértek elküldtem nekik, de ez sem ért semmit.. Ezért csináltam más bankkártyával. -
Newreg345 #1461 Sziasztok!
Lehet láma kérdés de lehet úgy paypal accok között pénzt küldeni, hogy nem regisztrálok bankkártyát? Mert próbáltam de mindig azt hozza elő, hogy regisztráljam.
Giftként próbáltam. Vagy az lehet probléma hogy az accon USD-be van a pén én meg forintba akartam küldeni? Nem váltja át? -
#1460 Nekem a megerősítés után (Ennek már kerek egy hónapja) még mindíg ott figyel a 400 Forint a paypal számlán!Szval nem valószínű,hacsak te nem utalod saját magad!
-
#1459 köszi
azért kiváncsi lennék ki rögzitte másik fiokhoz
-
Xabinho87 #1458 Azt írja a kártyád már egy másik paypal fióknál van használva ezért biztonsági okokból nem adhatod meg másik fiókhoz.
Azt én kérdésemre tud valaki választ adni? -
#1457 próbáltam a kártyámat a címemhez rögzíteni de ezt a választ írta ki:
"..That card number is already assigned to another PayPal account. For security purposes, each card may only be assigned to one PayPal account. If you have already opened a PayPal account, please retrieve the relevant information and log in. Otherwise, please use a different card.,,"
ilyenkor mi a teendő? -
#1456 Megerősítettem a kártyámat de az első kódos sms-t kitöröltem véletlenül, kértem még egyet, 800 huf van a számlámon. Mindet vissza küldik pár napon belül? -
#1455 Áhá, értem. Normál paypalnál ezek szerint ilyet nem kér. És vajon van olyan virtuális credit card amit lehet regelni ide? Már csak azért, hogy kibekkeljem ezt a hibát! -
HalálosHintalow #1454 Annyi történt, hogy valszeg az adott helyen csak "verified" tehát megerősített paypallal lehet fizetni. Verified pedig csak kártya hozzárendelése után lehetsz. -
Xabinho87 #1453 Nem tartozik 100%-osan a topic témájához, de biztos tudtok rá válaszolni. Ha egy regisztrációnál kérnek bankkártyaszámot és megadom akkor bármikor vehetnek le pénzt vagy csak ha én vásárolok az oldalon? Ha előbbi és direkt egy null egyenleges kártyát adok meg akkor tud mínuszba menni az egyenleg?
Rooney8-cal egyetértek. Nekem sem kellett semmilyen kártyát megadnom, ha volt a virtuális számlán pénz. Lehet a beállításoknál van valami úgy beállítva, hogy kéri. -
#1452 Hát ez zseniális, akkor nem tudom mi a kínja. Facebookon akartam venni valami pár száz forintos tartalmat és ha ezzel akartam fizetni akkor kérte, hogy állítsak be "credit card"-ot. Mi a fasz baja van? -
#1451 én is pár napja használtam először. én csak simán átutaltam rá pénzt, az otp-s számlámról és utána már lehetett vele fizetni (nem kellett megadnom dombornyomott kártyát) -
#1450 Közben olvasgattam a forumot, átváltottam a pénzt dollárra és megpróbáltam megint fizetni vele. Az a gond csupán, hogy neki még mindig kell a "credit card-om" csak nem tudom miért? Van a paypallon összeg, miért kell neki bankkártya? Ráadásul kínomban megpróbáltam a nem dombor nyomot kártyámat beregisztrálni, de nem engedte. Csak nem azért mert dombor nyomot kell neki?! Pont azért csináltam ezt az accot, mert nincs dombor nyomott kártyám és voltam olyan naiv, hogy mivel a pénz a számlán van, tudok is vele vásárolni, de neeem. Mi a problémája?