Elegáns Univerzum
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A tudósok itt is csak feltételeznek, mert csak a mért gravitációs erőt ismerik, de valójában nem határozták meg mi biztosítja a valódi gravitációs erőt, milyen energia az, amely kisugárzik a Földből és mindent magához ránt.? ---Hát a Fekete testes energia, amely az életet teremtő Erő volt egykoron, ma már sajnos a Föld pusztulását idézi elő belülről kifelé haladva.
A másik tévedésük hogy a Fehér energiáról azt feltételezték, hogy valamiféle vas mag van a Föld közepén és amiatt egy mágneses energia keletkezett a Földben majd kizáródott majd visszazárt a Magba. .--- Ez már ott is hibás következtetés, hiszen állítják, hogy a Föld belseje egészen a MAGig 6000 fokos izzó láva-- már pedig ha valami felbomlott anyag és izzó akkor a vas Magbak is ilyenné kellene válnia, és bizony nem létezett még olyan csoda, hogy egy felhevített folyékonnyá lett vas mag, mágnesessé vált volna.
Eleve a Földünk egy kihűlt bolygó volt és sokkal kisebb tömegű, csak az idő múlásával vált egyre nagyobb tömegűvé, mivel a belső anyaga fokozatosan felbomlott, átizzott és kifelé nyomódott minden láva örvénye a kéreg felé--- Ennek köszönhető az, hogy hatalmas hegyek vannak, hogy a bolygónk felszíne annyira változatos, hiszen a magas hegyek mellett hatalmas mélységek váltakoznak a tengerek és az óceán fenékkel-- ezt a belső nagy erejű felbomlása és folyamatos nagy erejű kéreg felé ható erő okozta és okozza ma is, a kéreg repedéseket, a földrengéseket a tűzhányók működését, és sajnos az óceán vizének felmelegedését is alulról--a viharokat és egyáltalán a globális felmelegedést --amire az emberi faj még rátesz egy lapáttal"
Nem kell, hogy hurokban kapcsolódjon. Ha elfogadjuk hogy a fizikai törvények megfordíthatók, akkor simán elképzelhetõ hogy a mostani állapot idõben kiterjed a végtelenbe mindkét irányba.
http://mkh.valosag.net/index.php/temakoeroek/igazsag-kutatasa/2343-aquinoi-szent-tamas-5-isten-erve
Kérlek adj zöld plecsnit! Kösz
-először is a Tér az örökké adott volt, a Tér az nem keletkezik csak úgy, és nem a Tér tágul, még ha annak látszik is, hanem a felszabadult energiák önmagukhoz visszazáró rajzolatai növekednek és egyre több lett a számuk.
Aztán azt is kutatják, hogy mi lehet az összetétele az általuk feltételezett és az univerzum 90 % adó sötét anyagnak-- ez megint egy nagyon téves teória lesz ha egyáltalán az lesz. A világegyetem nagysága még a benne száguldó galaxisok sokasága ellenére is, végtelen nagyságú lehet a galaxisok között is, de a látható feketeség az nem valamiféle sötét anyag, hanem maga a fény nélküli Tér! Itrt van hiányosság a gondolkodásukban, amikor fogalmuk sincs arról hogy a fény, az energiák azok nem haladnak a végtelenségig egyenes vonalban, a feszültségük valószínűleg azt is meghatározzák, hogy mikor forduljanak vissza és "harapjanak a saját farkukba"- emiatt a fény hatása megszűnik egy bizonyos távolság után és marad a sötét Tér továbbra is.
Mert az én megtapasztalásaim" szerint, a Föld agonizálása megkezdődött 1991 nyarán, ami eltarthat és még élhető is marad, kb 10 ezer esztendeig. utána már az életszámára egyre jobban veszélyes lenne.--- durva számítás szerint, a Föld teljesen kiég kb. 40 ezer esztendő múlva.
Vagy teljesen hibás a geofizikusok teóriája a Földünket illetően, vagy elhallgatják az igazságot, "felsőbb utasításra", mert a Földünk belülről kifelé haladva fokozatosan izzott át és bomlott fel a belseje, ugyanakkor a tömege ezzel együtt növekedett. és az egy napra eső idő mindig valamivel hosszabb lett, mivel a tengely körüli forgás ideje hosszabb időbe tellett-- pl i.e. 7-5000 ben a nappalok- éjszakák hossza sokkal rövidebb volt. S mivel a Nap mérete is sokkal kisebb volt, így az egy esztendő hossza is rövidebb volt. Engem igazol az ókorból fennmaradt írott művek is, amiben a megélt életkorokról írtak, amely sokkal több megélt éveket számoltak.-600-400-300-200-100 esztendőt (lekerekítve)
mert valójában a Nap is hogy keletkezett??
hát bizony por, és gázok összesűrűsödéséből, ami ugye kezdetben nem is lehetett forró
igaz??
azonban később az energia (fekete) begyújtotta a leendő nap közepét, aminek a felszíne kezdetben tökéletesen földszerű volt
ez a belső energia egyre kifelé haladva eltüntette a Nap szilárd kérgét, és emiatt a halála úgy fog bekövetkezni, hogy egyszerűen elfolyik az űrben
a Föld esetében is ez fog történni, itt csak a gázbolygók hullanak ki a rostán, melyek belső nyomása nagyságrenddel nagyobb a Földénél
te ezekre tudsz valami magyarázatot???
Egyébként a Tér nem görbül, csupán az égitesteknek van görbült felszínül, mivel az energia amely alkotta az valójában ami görbül és ilyen erőt is fejt ki-- akár pozitív akár negatív töltésű minden energia visszafordul önmagához "és saját farkába harap".ezért léteznek az atomi részecskék, ezért gömbölyded minden keletkezett csillag és bolygó, és ennek köszönheti az élet, hogy egyáltalán létezik, mert e két töltésű energia egymást keresztező mozgása teremtette meg a Földön az IDŐT, mint Tér-feszültséget-- amelyet mint rendszert az élet is örökölt a testén belül, két különböző töltésű energia szálrendszert (pozitiv töltésü fekete energiát -szigetelt vezetékben futkos- és negatív töltésű fehér energia szálrendszert amely szabadon hálózza be a testet.) mint biológiai időt megteremtve.
az olyan bolygón ahol nem keletkezett és nem sugárzik ki, mint gravitációs erő, illetve nem záródott ki mint magnetoszféra, (vagy is ez a két energia,) ott az élet nem marad fenn, mert nincs Tér-feszültség teremtette IDŐ-
Remélem lejön belőle a humor... 😊
Milyen tünetei lehetnek a holoklausztrofóbiának? Körülzárva érzem magam egy t?lem idegen népség helyben és id?ben távoli félelmeit?l.
a Fekete energia az,amely valamit tömöríteni képes, de ha izzásba jön, akkor bizony felbontja az anyagot. Ez történik a földünkkel is!
Nagy tévedésben vannak a geofizikusok amikor azt állítják a Földünk kihűlt és a már kihült külső kérgen keletkezett az élet. Ez nagy tévedés, a Föld egy kihűlt bolygó volt és az idő kezdete óta fokozatosan izzik át a belső anyaga és válik izzó forró láva masszává.-- ma már nagyon keskeny az óceánok alatt a kéreg és bizony egyre vékonyabb lesz és a Föld az élet számára alkalmatlanná fog válni!
sötét foton?.. hmm mégis hogyan hat, milyen kölcsönhatásban vesz részt?.. jellemzői? semmit nem írtak
Az hogy én gyilkolok, többet ér ezer imánál.
2. Én sokkal inkább tanulmányozom a te téziseidet, mint te az enyémet! Hidd el tudom miről dumálsz, a sok konteó-ellenessel ellentétben engem az nem hagy nyugodni, hogy te olyan oltári biztos vagy mindenben. Nem az érdekel, hogy mit mondasz, hanem hogy hogy mondod. És ahogy mondod, (not offense) az beteg!
a Tudományosban vagyunk..
létre kéne hozni az ezósoknak, new ageeseknek egy külön szakaszt
vagy lehet, hogy ők ezt rájuk jellemző gondolat menetet tudományosnak tartják?
lehet, hogy a fehérló meg fehér energie, meg a sok mesebeli lófasz a valóság..
de a tudomány nem tudja mérni és vizsgálni ezeket.. nem tud róla fogalmi modellt alkotni, és ellenőrizni a modellt kísérletekkel.. márpedig ez feltétel a tudomány számára.
valamit csináljunk már..
Példának felhozva,---- létezik az univerzumot Teremtő Isten? NEM LÉTEZIK! Ennek ellenére, egy francia fizikus matematikával és fizika törvényekkel igazolta, hogy létezik és még ki is tüntették érte Angliában. Sajnos nem lehet mindent a tudósoknak se elhinni, és azt se lehet minden esetben, amit tudományosan közzétesznek. az épp úgy lehet esti mese.!!!
S néha mikor hallgatom őket úgy érzem, hogy valahogy eltávolodnak attól, ami itt is jelen van a Földünkön fizikailag. Már pedig minden fizikai jelenség ami itt jelen van, hasonlóan jelen lehet csak nagyobb méretben a galaxisunkban is, de az univerzumban is.
Pl ahogy jelen van légköri örvény vagy ép a folyók örvénye az épp úgy jelen lehet kialakult erők jelenségeként, kint az űrben is. Hasonlóan a húr elmélet alapját, mint energiáknak vagy anyag mozgás jellemzője, hogy önmagához zár mindig vissza, szintén jelen van hatalmas méretben, de miniatűr atomi méretben is. Vagy is azt gondolom maga a húrok, amit valamilyen mozgás alkot - bármi hozza létre - léteznek. Tehát nem egy vad elképzelés volt részükről. Mert nem csak lehetséges, hanem valóban igaz lehet mind addig, amíg energiát hordozó anyag, illetve felszabadult energia létezik.
Na de adjuk át a szót Katalizátornak, reméljük ő majd ír itt a topik témához illő okos dolgokat, és nem korlátokat épít másoknak... Persze ha a déli határról költözött kerítés építésből épp ide, akkor értjük a lelkesedését. Ha annyira belemerült a korlátok építésebe, hogy már csirkéket is tart csak a kerítés miatt, akkor tisztáznunk kell, hogy hol van a kívül és hol a belül.. <#bohoc>#bohoc>
de valóban nem kellene minden topikot tele szemetelni...
Utoljára szerkesztette: Saintgerman, 2016.05.14. 22:24:27
Az emberiség nagy tragédiája, hogy a hazugság vált mérvadóvá, a gondolkodókat pedig konteó hívöknek titulálták.
Igazad van, sokszor a nehéz élet is besegít hogy többet érhessünk el-- de azért az se ártott volna ha lehetőségem lett volna egyetemre menni. Szerettem a fizikát a matematikát, de utáltam a történelmet. S a magas szintű fizikusi és matematikai tudás, segített volna bizonyítani mind azt, amit megtapasztaltam-- mert igy csak elmesélni tudom, mint valami esti mesét. Vagy ha nem ilyen mocskos világban élünk, akkor még fiatalon megmutathattam volna több mindent, hogy legalább a tisztességes emberek felvilágosultabbak lehessenek.
még sok hely van a gumiban😊)
Viccet félretéve srácok, ez itt eléggé off, vannak erre külön topicok.
Az emberiség nagy tragédiája, hogy a hazugság vált mérvadóvá, a gondolkodókat pedig konteó hívöknek titulálták.
Figyelembe veszi a relativitás elvét, egyesíteni igyekszik a természet minden kölcsönhatását, szakít a folytonossággal és a determinisztikus világképpel, letesz a kiterjedés nélküli részecskék létezéséről, és eddig ismeretlen feltekeredett dimenziókat vezetett be. Ennek a sok új elemnek a beépítése, és a számtalan rajzos program teszi annyira megnyerővé a húrelméletet, de ez is a fő hibája. Az ilyen mértékű, és számú felszabdalása a térnek, a számítások bonyolultságához vezethet. Nem csoda ha a húrfizikusok"" jó sokáig el is vesznek a semmit se igazoló számítások útvesztőiben.
Igaz hatalmas az univerzum és az valószínűleg számtalan különálló-önmagának való" Térré válhatott azzal amikor kialakultak a galaxisok, de ettől még egynek számít, mert valahol kell lennie a központi ERŐNEK ahonnan minden kiindult.
A galaxisoknál más a helyzet, az nem szétvetett" hanem tömörült és folytonos mozgásával Tér- örvényt hozott létre. Mennyi dimenziót hozott közben létre? Azt minden egyes csillag és a vonzásába került bolygók maguk határozzák meg. Ahogy a Földön 4 dimenziót vehetünk számításba, a Nap esetében az elektro-fizikai tulajdonságait és a tömegét figyelembe véve nyilván való hogy több jöhet számításba. De a Tér-húrok létezése és hatása mind addig jelen van, amíg az égitest energetikai ereje létezik az hogy miképp hat egyik a másikra az elektro-fizikai egymásra hatásuktól függ és ezen múlik a Térben kialakult energetikai húr nagysága és iránya és száma is.
"te és czihaki egy gitáron játszotok, de más-más húron
légyszíves mondd meg, a te hited az igaz, vagy az ővé???
várom válaszod😊)"
De úgy mondom, hogy mi lenne ha én oda tartoznék.. és kizárnék minden érzelmet a helyzetem..családom helyzetének analizálási és a döntési folyamataiból.. mert hát sajnos így tudom meghozni a legelőnyösebb lépéseket.
Nem hülye emberek vannak ott fönt azokban a poziciókban.
A pénzrendszer hihetetlenül gonosz módon működik.
Nem hülye emberek találták ki ezt az egészet.. az már biztos..
érdekelte őket az, hogy ezzel minden pénzt használó ember teljesítményén élősködnek?
Nem..
Még azt is el tudják érni, hogy a többség ne is lássa ..mit művelnek.
Vagy pl azt is.. hogy akik látják magát a folyamatot.. és meg is értik.. pl közgazdászok, bank rendszerben bennfentesek.. ne lássák "gonosznak, rossznak, piócának" a rendszert.. hanem csak azt gondolják hogy ez már csak ilyen..
hogy a pénz is csak egy termék mint a többi..
csak hát ez nem igaz.. a pénz nem csak egy termék.. mint az arany, vagy a krumpli.. egy nagyon speciális termék..
végtelen mennyiséget létrehozhatok a levegőből belőle..
tonna számra gyárthatom és költhetem.. és akkor olyan inflációt csinálok, hogy millpengőért, vagy millforintért veszed a tízóraidat a sarki büfében... ezzel elloptam mindenki teljesítményét, kisajátítottam.
De ez csak egy teknika.. ugyan ilyen teknikás vagyok, amikor a semmiből létrehozott pénzt adom kölcsön kamatra embereknek..ami valójában nem is létezik..csak adatok egy számítógépes SWIFT rendszerben.... majd ezért valódi teljesítményt várok vissza.. vagy ha nem akkor lefoglalom a fedezetet.. ingatlant.. kocsit..stb
Ha mondjuk én is ilyen okos lennék, és a középkorban élnék.. és én is gátlástalan lennék..
akkor teljesen kézenfekvő lenne, ilyen rendszert üzemeltetnem.. a leggyorsabban tudnék vele meggazdagodni.
..és még csak dolgoznom sem kellene
mi lenne ha más értékük volna.. érdekes dolgok ezek.
meg ez az előadás is érdekes :
Aligha becsültebb életek az emberi fajnál.
mondjuk a szuperszimmetriáról..
Sajnos.. ha én lennék olyan pozícióban mint bármely más hatalmas ipari és pénzvagyonos család.. dinasztia.. amelyek valóban léteznek.. én is ugyan ezeket tenném amiket ma ők tesznek.
Én is a jól felfogott érdekem szerint cselekednék.. megpróbálnám átformálni a világot, hogy a vagyonom, hatalmam biztonságban maradjon a családomban minél tovább és tovább.. az emberek kihasználásának rendszerét meg újabb és újabb rétegekkel bővíteném..
amikor meg sikerül teljesen átállni emberi munka teljesítmény mentes, emberi erőforrásmentes berendezkedésre.. eltörölném az emberiség 99% át.. mert
1. akkor ők már feleslegessé válnak..
2. fenyegetést jelentenek a családomra, hatalmamra és a státuszomra.. tulajdonomra
példa erre Vatikán, ahol már elfogadják az evolúciót, mint lehetséges alternatívát, de teremtés AKKOR is volt
főleg nyugaton a kereszténység nagyon hadilábon áll, és ezt az űrt nagyon ügyesen ki is használták egyesek
az emberek butaságéhségét táplálni kell, így jönnek létre az újsütetű "vallások"
bizony nem, legalább is többségük nem
de a szónak, és a csordaszellemnek óriási ereje van
Szentnémet, inkább ne vágjon így az agya senkinek, mert ez elmekórtani eset.