Horgászat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mo.Organ
most vettem elöször spicc botot, még nem tudom hogy begumoizom e

#2217 : Menet közben kell az önbizalmat megszerezni

fifi
ja,én az utolsó két tagba gumit szoktam fûzni... ezzel anno mikor ügyes voltam, egy hármas tükörpontyot ki tudtam venni, ami azért spiccbotos cájggal nem rosz szvsz...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

fifi
dehogy...
KIadom 😊

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Firerock
gumizni??

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Firerock
eledod?,
feladtad a horgászatot vagy más okból?

fifi
amúgy akit érdekel fullos nyaraló a Kákafoki mellett az írjon...Ma csináltam friss képeket...

fifi
szoktad gumizni a spiccbotjaidat?

Mo.Organ
SPRO premium power X spiccbot 6m.

Landren
asszem a következõ 5 évben nem megyek a folyóra horgászni, 4 bottal horgásztunk, mindeféle csalit kipróbáltunk és összesen volt 2 kapásunk. 😞

sose nyomd fullba a kretént

Firerock
hány m-es?(a bot)😛

Mo.Organ
Én ma vettem pont egy spicc botot.

fifi
igen...

Sziasztok! Spiccbottal szoktatok horgászni?
Firerock
kb ua.de akkor már heti jegyet vegyél az élõre
sokakl jobban megéri

Firerock
hellosztok
kaptunk pelletet egyik rokonunktól és azt szeretném kérdezni hogy hogy kell és mire használni?(a mire,-t azt gondolom)

Landren
Azért, mert most a folyóra szeretnék menni, már régen készülök egy jó ki éjszakai horgászatra. Persze lehet halat nem fogok fogni, de nem az a lényeg, hanem a csendes környezet. Van telkem a Bónom zugon, de szemben meg mellettem is sokat vannak kint, az úgy nem olyan jó, nem beszélve arról, hogy 3k a napijegy és ahhoz, hogy halat is fogjak némi elõetetés szükséges lenne, de mivel jelenleg Komáromban lakom, ezért erre nincs lehetõségem, ugyanezen okból az éves engedélyt sem váltom ki oda. Szal most megyek a szüleimhez Kondorosra egy hétre és gondoltam kinézek a folyóra. Lehet Szentandrásra is kinézek a duzzasztóhoz, oda mennyi egy napijegy?

fifi
miért nem mész ott valamelyik holtágra? Múltkora a Templom-zugban nyomtuk, egész jó volt, bár végére nagyon berúgtunk 😊

Landren
Hétvégén tervezek egy éjszakai horgászatot a körösön Gyomán, hogy áll most a körös?

Firerock
ja...
ok akkor én se megyek
köszi az infot

fifi
nem...
a Kákafokin voltam a Gonda-laposon
de nem fogtunk semmit. szemben van egy öreg faszi, kint lakik a víznél márciustól novemberig, azt mondta most van az ívás, nem lehet fogni semmit...

Firerock
jade téllleg😊
nemtudtam hogy te vagy az.
voltál már?

fifi
a szarvasnetes topikban nem derült ez ki?

Firerock
mér te szarvasi vagy?

fifi
twisterrel... vagy kis villantóval...
most hogy mondod, lehet kimegyek ma oda én is, úgyis jó idõ van...

Firerock
császtok
szeretnék horágszni a Szentandrási duzzasztónaál ma d.u
ott balinokat és süllõket fognak általába ráadásul jó nagyokat és sokat
és sztetek mivel,milyen módszerrel horgásszak??

fifi
csuka ill. süllõ
twister/van kb 20féle variációm- fejméret-szín farok tekintetében/, néha ici-pici körforgóval, vagy normál kanálvillantóval...
a "hol" elég egyszerû, van egy nyaralóm, és ott a stég elõtt van egy mesterséges tartás, oda begyûlik a hal...
mondjuk fogtam ott már balint is...

Landren
és mire? ill. mivel, hogy és hol? 😊

fifi
néha... de inkább õsszel...

Landren
szokott közûletek valaki pergetni?

sztem eléggé hitelesnek kéne lennie!!
Nem akarom átb...ni az embereket , de bukni se akarok.
horgászbolt
Mo.Organ
csinálj házilag

REALista
horgászbolt?<#idiota>

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

fifi
minek az amúgy?

sziasztok!!!!!!
Honnan lehetne szerezni egy zsinorcsévélö gépet ami a horgászboltokban van?Ha valakinek van valami ötlete pls segitsen.Elöre is köszi
Firerock
nincs DC-m😞
mi az a "klise"?

fifi
DC-n vagy egy horgász hub,ott temérde kilyet találsz...

"DVD minõség" ezt a klisét meg sztem felejtsük már el...

Firerock
császtok
tudnátok neekm mondani letölthetõ Horgász videókat??(+linket hozzá)
lehetõleg DVD minõség
köszil...

Pisti1026
3,2 kg volt.Így már én is jártam, kiástam ey jó helyet szórtam egy csomó ideig fogtam egy két jobb pontyot aztám amikor mésanp megyek ki öreg faszi ott ül két 4-es pintyal a szákba:@

I&#8217;m Forever Blowing Bubbles...

fifi
na most fogtak MÁSOK az ÉN etetett helyemen egy 8 kilós amurt...

fuck...

Landren
Azért aki rendszeresen horgászik az azonnal látja, hogy ez csuka, a süllõnek más a színe, a feje, a farka, mindene... Egyébként szép hal, a kép alapján 4 kg környékére saccolnám. ?

Max7
Igaz a fogas nem háthasi irányban lapított meg ilyen hoszúkásra nem igazán nõ meg nu mega hasa sem lógna ennyire és jobkéz felõl sincsenek uszonyok 😊 de a bõre akkor is hasonlít 😊 illetve a színe 😄

De a kulcsa a dolognak hogy háthatsi irányban lapított és erõl egyértelmûen eldönthetõ 😊

Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]

Pisti1026
Hát nemtom, de nem nagyon hasonlít a fogas meg a csuka!:SSS

Max7
A tököm se látja a fejét 😊

Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]

fifi
hogy lenne már ez fogas???

csuka...

Max7
Csuka vagy fogas? jó sok ikrája lehetett mert nagyon lóg a hasa 😊

Pisti1026
egyik jobb halak! Amit tudni róla, hogy a körös békési duzzasztó és a nagy híd között fogtam.

Frank99
vize és haéa válogatja.
április 2-án megyek egy kis tóra, most 8 féle pelletem van, élõcsali, bojli, kukorica és egyebek. Soha nem lehet tudni, hogy éppen mire lesz vevõ hal, fõleg, amikor jó ha 10 fok lesz a víz.

Keszthelyen, az egyik boltban tavaly elõtt vettem egy keszthelyi cég gyártotta pellettet, abban az évben tavasszal 15-20 méretes pontyot fogtam vele, tavaly ugyanott nem fogtam ezzel a pellettel semmit, pedig többször használtam.

ahogy a komolyabb horgászokat látom, egyre inkább az a pellet dolga, hog gyorsan oldódva, és felhõt képezve a horog közelébe csalja a halat, ami lázasan keresgél, hogy ha már érzi akaja szagot, akkor az hol van?

Viszont pontyozáskor jön a fronthatás és egyebek, tahát NINCS tuti csali, ami kindig és mindenkor jó.

Pont ez a szép ebben a sportban.

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Sziasztok!

Van egy kis gondom, hátha sikerül megoldást találnom rá...

Találtam otthon egy elfeledett Silstar FRB 40-es orsót, nagyon jól néz ki, meg használható is, de iszonyat koszos! Nem vagyok egy gyáva ember, de robbantott rajz nélkül nem merem szétbontani...

Sajnos a doboza már nincs meg, pedig emlékeim szerint azok fedelének alján van ilyen rajz...

Ha valkinek van ilyen orsólya keressen meg, kitaláljuk hogyan jusson el hozzám a dolog (fénymásolat, scannelt kép).

Elõre is köszönöm, mindenkinek jó fogást!

Üdv: Gábor
fifi
ha valakit érdekel nagyon fullos 3szintes nyaraló dupla stéggel a Kákafoki holtág/Körös/ partján, az jelezze...