Horgászat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TQ cheater
Hello!!

Máté vagyok.Szeretek horgászni.Fiatal vagyok,és tehetségtelen és béna a horgászatban😊,de szeretek horgászni,és ez a lényeg.Legnagyobb halam egy 1kilós tõponty volt:S.Fõleg keszegekre és kisebb pontyokra utazom,de a pergetést sem vetem meg,bár nem adodik sok lehetöségem rá.

Na,ennyit a bemutatkozásrol😄

Be Positive! MMO GAMER

shaba23
így van, etetéshez jó. egy bojli fixen van a horoghoz rögzítve, néhány másik pedig vízben oldódó zsinóron, így mikor bedobod a szereléket, a horgod mellett közvetlenül ott lesz a beetetés.
fifi
ha elolvad akkor pl jó a bojlit vízbe juttatni, mert bedobás után leolvad, és a nagy rafkós öreg ponty sem veszi észre, mert ugye nincs mit...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Sziasztok!
Vettem solorin suluble 30sec 20C'fonott zsinornak ,de vizet ér és elolvad.
Valaki aki zsenibb mint én mondja már meg nekem mire jó!
Köszi
Timi
Mo.Organ
Hétvégén elmentem horgászni egyik kedvenc kis helyemre szokásos menetfelszerelésemmel. Most viszont egy kis különlegességet is vittem magammal.
Gondoltam teszek egy kis próbát és vásárolok egy JVS Pellet herbs (indiai fûszeres)aromát, és kis mennyiségben adok az eteõanyagomhoz. Plusz még az etetõanyagomat is megturbóztam egy VAN DEN EYNDE Kukorica pellet 8 mm-el.
És hogy teljes legyen a lista VAN DEN EYNDE Halibut pellet 16 mm-el csaliztam.

Komolyan mondom, megõrûltek a halak, kerek egy tucat pontyot fogtam, közöttük is a legnagyobb 9.55 kg nyomott. Biztosra vettem hogy meglincselnek a parton lévõ horgásztársaim mert senki nem fogott semmit, de még szerencsétleneknek, még egy fikarcnyi húzásuk sem volt, velem ellentétben.

Ragozhatnám mi is történt részletesen, de ez már nem annyira érdekes, és nem is ide való, mert mindenkinek vannak nagyszerû élményei, de gondoltam megosztok most itt egyet én is.
Most elõször éreztem kifizetõdönek az etetéshez való anyagok kiválasztását, és megvásárlásukat.

#2217 : Menet közben kell az önbizalmat megszerezni

LiPTON
a bojli nem igazán vált be.. vgyis csaliként nem, etetésben leht h szerepe volt.. 2 hete próbáltam ki, 5 nap szoktató etetés bojlival, száraz kukoricával, majd 6. este peca: bojlira 1 árva kapásom nem volt, száraz, fûzött kukoricával fogtam egy 2kilós és egy 5kilós potyeszt
jövõ héten köv. kisérlet! <#hawaii>

Épp horgásztunk,elõször azt hittük valami rohadt nagy hal de mikor kikerült a vízbõl kiderült hogy egy k*rva nagy..........

Firerock
az
ott fogtam a harcsákat pergetve joined rapalával😛
att ahol a vége felé be van dõlve az a 2 fa

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

fifi
felsõ kép az a Ladányi kifolyó a duzzasztónál?

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Firerock
kicsit nagyok lettek sry
ti is rakhatnátok be párat

Firerock

Firerock
mindjárt berakom a halaimat amit mostanába fogtam....

fifi
van még egy szabad hetem/jövõ hét/ Kákafoki holtág melletti fullos 12 személyes nyaralóban...
nem érdekel valakit?

LiPTON
epresnek indult, de nem igazán érezni rajta a cuccot.. inkább a hallisztet
Jásztelken(itt lakok) van 1 kis Zagyva-holtág, ott szeretnénk kipróbálni, mit mûvel a halakkal

fifi
én inkább rohasztom a jó olcsó lófog kukoricát 😄

Landren
próbálkoztam már én is párszor, nem olyan egyszerû téma...
Milyen bojlit csináltatok, és hol horgásztok vele?

sose nyomd fullba a kretént

LiPTON
ma gyúrtunk 1ik haverommal bojlit.. basszus, mennyi szarakodás van vele, nem gondoltam volna, h ilyen kemény lesz.. alig akart összeállni 1x, kevés lett a szárazanyag késõbb, kifakult a ----ba fõzés után. nem tom, mások hogy csinálják, de 1 élmény volt <#zavart2>

Max7
Jobb az élõ halat fejbenyomni és berakni a mélyhûtõbe vagy kisütni mint a 3 napos döglöttet! szal inkább ne pusztuljon inkább irtsák a horgászok horoggal 😊

Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]

Firerock
nembaj
hadpusztujjjanak

fifi
mivel ott laksz ahol én, látthattad, hogy tavasszal a hiretelen felmelegedésnél döglöttek is... láttam akkorákat,mint egy ember basszus, sztem azt bottal ki sem lehet szedni...

fifi
miért?
sztem egy planktonevõ undormány...
akkora mint egy kismalac 😊

Firerock: kb. 15-20percre saccolom, de ahol pecáztam, fogtak már 20-as fölöttit is. na azzal brékeltek vagy másfél órát...

Firerock
az 1 disznó hal
és mennyi idõ alatt szetted ki fifi??

hát az a hal a természet csodája 😊

fifi
ja...
onnan tudom, hogy 11 kiló 😊

Firerock
én is láttam õket ma
és megfogtad???

fifi
na most a kis villantóba akadt be egy 11-es busa Békésszentandráson kb 80 centis vízben 😊

Firerock
ne is emlegesd feneapofáját

Max7
Miért nem vidrára vadászol elöször? 😄

Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]

Firerock
csáttok
a hétvégén horgásztam a telkünkön és bedobtam 1 csukázó szereléket
este húzom kifelé és rajta ugrándozik 1 3as süllõ
oké.
berakom abba a hálóba és elmegyek aludni
reggel megyek kifelé és látom hogy a parton van a háló és benne a süllõ kopltyújának a maradványa....(megette a Vidra😞😞)
pedig leakartam fényképezni és beerakni nektek ide dicsekedni
most hétvégén is megyek ki és hátha fogok még1et😊

Firerock
már voltam ott
és úgy fogtam hogy iylen zsebpecát úszás közbe húztam amgam után és fogtam 4et
majd rakok be képet

Mo.Organ
legközelebb vízben horgásszál. <#hehe>

csn tamás
sziasztok! voltam pár napig Újdombrádon s horgásztünk a Belfõi-csatornában (helyiek Ticcé-nek nevezik). És se hajnalban se este nem fogtunk nagyobb halat, de inkább csukára utaztunk. Snecivel probáltuk meg kicsi vörösszárnyúval de semmi.... tanácstalan vagyok miért nem ettek a halak. Beteszek a képet is a "dumám" mellé:

&#8222;Csak kétféleképpen élheted az életed. Vagy abban hiszel, a világon semmi sem varázslat. Vagy pedig abban, hogy a világon minden varázslat&#8221; Albert Einstein

Hello horgászni szeretnék csak nem tom hogy kezdjek hozzá tud valaki segíteni<#dumcsi>

Mo.Organ
Semmilyet. Én tavaly voltam horvátba, horgásztam. Vagyis csak logattam. Semmi esélyed a halfogásra. Az sós víz és nem édes víz. De majd meglátod ha ott vagy.

Firerock
császtok
megyünk Horvátországba a nyáron és szeretnék horgászni is.
milyen cuccot,botot vigyek? és miylen technikával? a partról szeretnék horgászni

Ide azok a Tagok csatlakozzanak akik szeretnek horgászni.
Az meg már csak plusz, ha tudunk egymásnak szép képeket mutatni horgászatunkról... Mert ugye nincs annál szebb, ha gyönyörû tályak mellett ülünk és pecázunk😊 Persze ha még eredménnyel is.... 😊

http://www.flickr.com/groups/horgaszok
Firerock
eree valaki lécci
valszeg holnap megy és 1hónap mõúlva mefgy kb legközelebbbb

fifi
pont ezt akartam írni... le lehet szedni belõle...
nade ha annyira akarja 😄

LiPTON
én nem szoktam túlspirázni a 'minden méretben spiccbotot': van 1 6os spiccem(két tagra 1,2es gumi), ha nem férek be a fa alá, kiveszek 2 tagot, és úgy... mondjuk tavaly nyáron ráléptem egyik éjszaka a félretett 2. tagra, azóta nem az igazi .D azért a tavaszi 4es pontyokat még így is kiforgattam eddig 😊

fifi
akkor 5m

Firerock
olyan már van meg 4es is meg 3as is

fifi
Kákafokira nyugodtan vetesd meg a 6-ost

Firerock
értelem rullez

Firerock
meg ezt
sztetek melyiket vegyem? 3m es van meg 4m es meg 6m es is😊

Skynet723
a halakat pecabottal kell fogni

Firerock
hellosztok
keresztapám megy pestre és meg szeretném vele vetetni ezt
csak nem tudom a címet mert a honlapon nicns semmi
valaki heeelp
mer hnap vagy hnap után megy

Firerock
hello
akinek van msnje és szokott horgászni az lécci vegyen már fel msnre
vagy priviben küldje el a címét
köszi

fifi
tápból jó az amit Hegedûs Lacika saját maga gyárt/ õ a horgászboltos a Kossuth utcán/ én a pontyosat is be szoktam keverni, de van neki spec dévérre...Ebbe belekeverek csontit "ránézésre" esetleg ha van már bedöglött szúnyoglárvám akkor azt is... Amúgy néha csodát tesz a fõtt búza is...

Firerock
tudnál vmi 5letet adni az etetõanyag és a csali megválasztrásához a kákafokin?

Én csak spiccbottal nyomom már évek óta. Nekem ez vált be a legjobban! Finom szerelék és indul a buli 😊