Horgászat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Máté vagyok.Szeretek horgászni.Fiatal vagyok,és tehetségtelen és béna a horgászatban😊,de szeretek horgászni,és ez a lényeg.Legnagyobb halam egy 1kilós tõponty volt:S.Fõleg keszegekre és kisebb pontyokra utazom,de a pergetést sem vetem meg,bár nem adodik sok lehetöségem rá.
Na,ennyit a bemutatkozásrol😄
Be Positive! MMO GAMER
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Vettem solorin suluble 30sec 20C'fonott zsinornak ,de vizet ér és elolvad.
Valaki aki zsenibb mint én mondja már meg nekem mire jó!
Köszi
Timi
Gondoltam teszek egy kis próbát és vásárolok egy JVS Pellet herbs (indiai fûszeres)aromát, és kis mennyiségben adok az eteõanyagomhoz. Plusz még az etetõanyagomat is megturbóztam egy VAN DEN EYNDE Kukorica pellet 8 mm-el.
És hogy teljes legyen a lista VAN DEN EYNDE Halibut pellet 16 mm-el csaliztam.
Komolyan mondom, megõrûltek a halak, kerek egy tucat pontyot fogtam, közöttük is a legnagyobb 9.55 kg nyomott. Biztosra vettem hogy meglincselnek a parton lévõ horgásztársaim mert senki nem fogott semmit, de még szerencsétleneknek, még egy fikarcnyi húzásuk sem volt, velem ellentétben.
Ragozhatnám mi is történt részletesen, de ez már nem annyira érdekes, és nem is ide való, mert mindenkinek vannak nagyszerû élményei, de gondoltam megosztok most itt egyet én is.
Most elõször éreztem kifizetõdönek az etetéshez való anyagok kiválasztását, és megvásárlásukat.
#2217 : Menet közben kell az önbizalmat megszerezni
jövõ héten köv. kisérlet! <#hawaii>#hawaii>
ott fogtam a harcsákat pergetve joined rapalával😛
att ahol a vége felé be van dõlve az a 2 fa
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
ti is rakhatnátok be párat
nem érdekel valakit?
Jásztelken(itt lakok) van 1 kis Zagyva-holtág, ott szeretnénk kipróbálni, mit mûvel a halakkal
Milyen bojlit csináltatok, és hol horgásztok vele?
sose nyomd fullba a kretént
Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]
sztem egy planktonevõ undormány...
akkora mint egy kismalac 😊
Firerock: kb. 15-20percre saccolom, de ahol pecáztam, fogtak már 20-as fölöttit is. na azzal brékeltek vagy másfél órát...
és mennyi idõ alatt szetted ki fifi??
onnan tudom, hogy 11 kiló 😊
és megfogtad???
Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]
a hétvégén horgásztam a telkünkön és bedobtam 1 csukázó szereléket
este húzom kifelé és rajta ugrándozik 1 3as süllõ
oké.
berakom abba a hálóba és elmegyek aludni
reggel megyek kifelé és látom hogy a parton van a háló és benne a süllõ kopltyújának a maradványa....(megette a Vidra😞😞)
pedig leakartam fényképezni és beerakni nektek ide dicsekedni
most hétvégén is megyek ki és hátha fogok még1et😊
és úgy fogtam hogy iylen zsebpecát úszás közbe húztam amgam után és fogtam 4et
majd rakok be képet

„Csak kétféleképpen élheted az életed. Vagy abban hiszel, a világon semmi sem varázslat. Vagy pedig abban, hogy a világon minden varázslat” Albert Einstein
#2217 : Menet közben kell az önbizalmat megszerezni
megyünk Horvátországba a nyáron és szeretnék horgászni is.
milyen cuccot,botot vigyek? és miylen technikával? a partról szeretnék horgászni
Az meg már csak plusz, ha tudunk egymásnak szép képeket mutatni horgászatunkról... Mert ugye nincs annál szebb, ha gyönyörû tályak mellett ülünk és pecázunk😊 Persze ha még eredménnyel is.... 😊
http://www.flickr.com/groups/horgaszok
valszeg holnap megy és 1hónap mõúlva mefgy kb legközelebbbb
nade ha annyira akarja 😄
sztetek melyiket vegyem? 3m es van meg 4m es meg 6m es is😊
keresztapám megy pestre és meg szeretném vele vetetni ezt
csak nem tudom a címet mert a honlapon nicns semmi
valaki heeelp
mer hnap vagy hnap után megy
akinek van msnje és szokott horgászni az lécci vegyen már fel msnre
vagy priviben küldje el a címét
köszi