56
American History X
-
Unreal1942 #56 Bizony ez egy nagy klasszikus. Kötelező film. Nálam minden idők top10 ben van. -
#55 gyerekek tegnap vettem emg DVD-n a filmet, most kb 10 perce értem a végére... még totál a hatása alatt vagyok.. óriási film kegyetlen alakításokkal és mondanivalóval! A végén majdnem besírtam közben emg párszor ökölbe szorítottam a kezem a dühtől... ilyen egy fullos film!! 10/10 -
knightbali #54 Különös. Én ebben a trailerben csak az 1. részből látok jelenetet.(persze, mivel nincs 2. rész) -
Szabi007 #53 Hello!
A filmnek van 2. része még nem láttam de itt megtalálod az előzetesét http://www.metacafe.com/watch/1628091/american_history_x_2_official_movie_trailer/. -
#52 Van egy DVD-s Pesten, a VII. Kertész utcában. Ha a Király utcánál szállsz és onnan mész felfelé a Blaha felé ezen az utcána, akkor hamar elmész mellette (6-8. ház), ott meg lehet rendelni. Pár hét után hozza.
Én most rendeltem ott meg egypár olyan filmet, amik itthon nincsenek. Olyanokat, mint:
A jó, a rossz és a csúf
Amerikai história X
Az asszony illata
Roger nyúl a pácban
Truman show
stb. -
#51 Mo-on sztem nem jelent meg dvd-n,vagy rosszul tudom? -
gabeszg #50 Rendezői változatot amúyg többiek honnan szerezték be? -
#49 odabasz.... -
#48 amugy nekem megvan dvd-n, de nem eredeti, il nincs menü, ÉS mindenképp érdekelne full eredetiben -
#47 ha valaki tudna adni tippet hogy honnan tudom beszerezni dvd-n, nagyon megköszönném, mivel ez 1 nagyon jo film... -
xZuzAx #46 Hatalmas film !!
Derek meg a patkára haraptat ha szarakodsz !! :D -
#45 rendezői változat engem is érdkelne. -
#44 nagyon nagy film, ég csak most volt szerencsém emgnézni, Edward Norton angyot alakított, nagyon tnaulságos film is egyben 9/10. -
#43 miért lesz belőle szinkronos dvd???mert nagyon érdekelne -
#42 nem tudja valaki mikor jön ki dvd-n? -
#41 én elöször moziban kopaszokkal néztem meg, csak ők nem voltak korlátoltak, amúgy első reakció az volt hogy kijöttünk és megvettük másnapi előadásra a jegyet. -
#40 Semmit nem érne el, hidd el. -
hokotro #39 Megnézhetné pár korlátolt agyú skinhead ezt a filmet. -
Lipi1980 #38 Talán a legjobb ilyen témájú film, amit manapság volt szerencsém megnézni. A pláne az volt, hogy felíratosan láttam, és így még jobb volt, mert manapság annyi filmet elrontanak a szinkronnal!
Nálam ez a film 10/10 (igaz ritkán szoktam osztályozni)...
Számomra értelmet ad az értelmetlennek is! Segít, hogy megértsd, ha elfogadni nem is lehet!
Edward Norton kimagasló színészi képességről tesz tanubizonyságot!
Edward Furlong szintén nagyon jól játssza szerepét! -
#37 upsz, #34-re ment -
#36 skinhead -
#35 Rendezői változatot be lehet szerezni valahonnan??(bolton kívül .... :S) -
#34 Meg amúgy is többféleképpen el lehet képzelni... meg többféleképp is történhetett volna.. Derek magát okolja, de ha már skinhead lett tanácsos lett volna, hogy az is maradjon, mert hiába, hogy emiatt halt meg az öccse, de ha az marad lerendezte volna a niggereket és még élne.. Meg még ott volt az apja halála, az jó ok volt a gyűlöletre... -
LegoTGR #33 A rendezői változat végén emlékeim szerint azvan, h Derek a tükör előtt borotválja a fejét. De elég rég láttam, javítsatok ki nyugodtan -
Bankrupt #32 Film után tátva maradt a szám -
#31 Az még belefér, hogy bosszút áll az öccsén, de hogy utána újra neonáci legyen, az már szvsz nem. -
#30 Gondolom pont a tanulsag meglete (es abban a formaban egyben lete) miatt kerult a mozikba az a valtozat amit ismerunk, meg akkor is, ha a rendezo szerint a tortenetnek par jelenettel kesobb lenne vege (rendezoi valtozat) -
#29 Ennek nincs is értelme! Miért lenne újra neonáci, mikor megvolt a tanulság a végén? -
#28 hát inkább a vato loco mint ez -
JancsiPapa #27 Ehh ez tényleg jó :)
Én ezt hallottam, h van, de akkor kacsa... -
#26 "nincs második része, de haveromnak németül megvan a film folytatása
amikor lelövi öccsét a néger srác, utána visszatér aztán leszámol mindenkivel, ás újra neonáci lesz"
Hehh??????????
Nincs második része de a haverodnak megvan a folytatás????? -
Unreal1942 #25 Akkor minden HE a végén! :P -
#24 Attol rendezoi valtozat a rendezoi valtozat, bar sajnos sosem lattam meg ugy a filmet :( -
ToMMo #23 nincs második része, de haveromnak németül megvan a film folytatása
amikor lelövi öccsét a néger srác, utána visszatér aztán leszámol mindenkivel, ás újra neonáci lesz -
Ben C #22 még nem láttam, de ugy érzem bepotolom hamarost. -
#21 Nincs masodik resze, uez a tevedes merult fel az egyik torrent oldalon is, de imdb sem tud rola, hogy keszult volna folytatasa. -
#20 van 2.része?? nem is tudtam. -
JancsiPapa #19 Nekem is tetszik nagyon a film, van 2. része is, azt még nem láttam. -
Unreal1942 #18 Ez egy nagyon jó film! Nekem is benne van a top 10 ben.
-
#17 de azért az a harapj a padkára....
na az durva volt....