CRYSIS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Átnéztél már egy falevélen? Gondolom nem. Jó lenne, ha abbahagynátok a játék, ill engine fikázását, mert egy kicsit kezd már bosszantó lenni!
Folyamatosan arról vartyogtok, hogy szar a grafika, optimalizálatlan a motor, fos a játékmenet. A megoldás egyszerû: UNINSTALL! Ha véletlenül megvettétek eredetiben, akkor adjátok el fillérekért, mert annyit ér...
Az egész gépház meg ami benne van.
Kártyád az van legalább 50-60e...alaplap, ramok, proci, ház, táp, vinyo,stb.
Én erre értettem, nem csak arra amit felsoroltál. <#vigyor3>#vigyor3>
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Csak én akkor még 64e-ért vettem.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Én arra gondoltam, hogy boltból van.
Jah monitorod ha jól emlékszem akkor már vágja az 1680x1050-et, úgyhogy próbálkozhatsz vele.<#vigyor3>#vigyor3>
kicsit sokra becsulod XD 120k volt 2 hetesen unokabatyamtol.
Egy teszt alapján 2 9800GX2 2560-as felbontáson 20FPS-t produkál.
Na mondom jóvan.<#levele>#levele><#levele>#levele><#levele>#levele>
Igaz, hogy nagy a felbontás, de 2DB GX2-essel nem ennyinek kéne lenni. 2 GB ram mellett a kártyákon!!!!!!!!
LOL
Mert ez amúgyis szarul menne, mert qrva optimalizálatlan.
De késõbbre hosszútávon mindenképpen jó vásár.
nincs olyan game, amivel ne bírna el maxon a 8800GT, leszámítva ezt a számítógépzabáló játékot.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Eszem ágában sincs lecserélni minden tök jólfut rajta ez az egy játék akadáj neki ezért meg nem veszek újat!
De!!
Ha monnyuk lenne kb 65e-em, akkor 2DB 512-es 8800GT-t szednék õssze, mert az most iszonyat lenne ár/teljesítményben, ha sli-ra használod.
Én monnyuk gondolkozom ezen, hogy szerzek még 1 GTS-t hogy ne keljen kidobnom.
Töltsük le az internetet!
KB 200-220-ba kerülhetett, ahhogy így nézegettem.
És milyen monitorod van hozzá?
Meg ez a rengeteg bug.
Dögöljek meg...apám emlékére esküszöm, hogy tegnap vagy tegnapelõtt mikor be akartam kapcsolni gépet...(oldallap le van szedve) egy molylepke repült ki a gépbõl!!!!!! LOL <#vigyor3>#vigyor3>
Végigvittem egyszer elég volt inkább crymod-os pályákat kezdtem el nézegetni azokat próbálgatom.
ennek a maxhoz 640 kellene.
De 512-esek elbírkóznak vele 1024-ben.
Mit gondolsz ilyen configgal mint a tiéd.
Szerintem fullba viszi simán.
csak max élsimítással kell finoman bánni.
Athlon64 X2 6000+
ATI HD3870 512MB GDDR4
4GB DDR2
500GB
High-on eléggé jól fut 20-35FPS között ingadozik.
Felvettem Very High-ra hát nem vok tõle elájulva...
Clanbase link-1
Clanbase link-2
Crysis.hu link
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
Forza.
Next PC upgrade: 2022
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
Kértem a srácot futtassa le a tesztet 1280*1024 minden HIGH 16XQAA és 16xAF-el meg is tette és baszottjól megy így.
Az eredménye
Régebben ugye kértem futtasák le így. 18-an tesztelték és ezekhez képest sokkal jobb.
De viszont akkor nemértem hogy very highon kis felbontásban szûrõk nélkül hogyhogy csak 22 fps meg ilyeneket kap a többi tesztben ami neten van.
Next PC upgrade: 2022
1280x1024, minden highon jol fog menni az elején, aztán a közepén lassul rendesen a végén pedig nem kizárt, h mediumon leszel kénytelen tolni... attol függ mennyire vagy érzékeny a 20 fps környékis akadozásra 😊
Forza.
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
config:
AEROCOOL EXTREME ENGINE T3
Chieftec GPS-450AA-101A Dobozos 450W ATX
Gigabyte GA-EP35C-DS3R s775 alaplap
GEIL BLACK DRAGON DDR2 1066MHz 4GB (4x1G😎 KIT CL5
Intel s775 Core2Quad Q9300 2,5GHz
ZALMAN CNPS 9500 LED
MSI NX8800GT-T2D512E-Zilent GDDR3
azt gonolom elmegy de azér szeretném max grafikán nyomni😊
aprilia etx-cross simson schwalbe-streetfigter
a tankokat hogy a píbe lehet felrobbantani?😄 dobáltam rájuk gránátott,de csak füstöltek emg lángoltak,de nem robbantak fel..vagy több gránát kéne rá?
Forza.
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN