CRYSIS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szal Neoncsoves cuppanj fel vistára és dx10 modba teddvery highra 4xAA -ra és ott jól fogyeld az fps-t mert 30-at csak 2 értéket összedva kaspz vagy csak a talajt bámulod 😄
Ha very highról van szó nem holmi config fájlokkal jöjjönk már.
Next PC upgrade: 2022
Amúgy a warheadban se várjatok sok grafikai gyorsulást, szerintem csak a konfig fájlokat szerkesztgetik meg 😄
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
(Ház 10e, Alaplap 12e, memória 8e, proci 20e, vinyó 10e, dvd-rw 5e, vga /8800GT,GTS,GTX,ATI4850/ 35e)
AMD Athlon 64 X2 Dual Core 5200+ 2.70 GHz ~ 2 GB RAM DDR2 800 MHz ~ 160 GB HDD Samsung ~ GeForce 9800GT 512MB , 256 Bit ~ Windows 7 Ultimate 64 bit
Forza.
quad sli krizisben is egy kalap sz*r, meg ugy mindenhol. zéro prg használja ki, krizis végképp nem.
1280/vh/4xaa a 88gt-den 15fps, nem 30, nyugi, nem ma kezdtük mi se 😉
Forza.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
* a teljes játék alatt 40fps legyen a minimum fps
Forza.
semmi extra csak a computer alkatrészek,smi axtra ház,24"max a 30" monitor!
egy közepes billentyüzet + egér és kész.na de hagyjuk,ez crysis topik nem hardver!
Töltsük le az internetet!
Én pl 10 perc alatt milliokat elt tudnék költeni ! 😊))
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
10 perc alatt összehozok egy olyan gépet ahol simán elmegy igy a crysis!
és egykis baráti alapon + ismeretség,és elég durva gépet lehet szerezni ahol simán elmegy igy a game 16*aa-val méghozzá!
h ne csalódjál nagyot, erre legkorábban 2018-ban térjünk vissza 😄
Forza.
de elmegy mediumon is egy kicsi akadozással,de az ojan kicsi h az mellet gyugottan lehet játszani!
csak tud ha felteszem mediumra 800*600-on akkor eléggé sza* ugy a kép !!de igyis végig toltam 2* a single playert,és rmélem h legközelleb mikor játszom akkor már very higon birom nyomni minimum 1600*1200-ban!
Amúgy amit én hiányolok a Cryengine 2bõl és benne van az UE3ban, az a tárgyak kis tördelése, vagy nem is tudom, hogyan nevezzem meg. Pl Blacksite: Area 51ben van az, hogy van a betonfedezék vagy mi, lövöm és letörnek belõle darabok. Na egy ilyen nagyon elfért volna szerintem a Cryengine 2ben, ha már annyi minden van benne. Aztán remélem, hogy a cryengine 2nek a fizikájára is rágyúrnak, mert az szerintem borzalom. Hiába látványos, közel sem reális.
A harcot úgy értettem, hogy mivel mind2nek bõségesen van látványvilága, ezért össze lehet mérni, hogy melyik fut jobban és kiderül, hogy a cryengine 2 valóban optimizálatlan, vagy csak az, hogy az FC2 motorja sem egy nagy szám.
De mindkettõ másra gyúrt rá más a helyszin ezáltal a képi világ is más.
Videok alapján nekem nem jött be valami nagyon.
És akkor arra a Crysis 2 jobban kitalált, hosszabb történettel. Nem lenne rossz.
Aztán meg majd ha kijön a FarCry 2. Arra is kíváncsi leszek. Ott lesz ám a nagy harc, Crysis vs FarCry 2.
Pedig ha megcsinálnák faszára a Cryengine 2-öt hogy jobban fusson a gépeket akkor a licensekbõl lehet hogy több is jönne be nekik.De nemtudom hogy ezt õk miért látják máshogy.
Újrainstalláltam a gépet és a régi kimentett állásokat nem tudom használni. Alapból a a saved games könyvtárba rakja õket nem?!
Ötlet?
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Az EA Store-ban érdekes részletek bukkantak fel Crysis Warhead neve mellett, miszerint egy bizonyos a Crysis Warsszal együtt fogják árusítani.
A Crysis Wars egy kifejezetten multiplayerre fejlesztett játék 21 pályával, melyek közül 7 vadonat új, de új játékmódok is lesznek állitólag. Ez megmagyarázná azt, hogy miért szüntette meg a Crytek a többjátékos támogatást az eredeti Crysishoz. Valószínüleg az új patchek is a Crysis Wars platformon keresztül lesznek majd telepitve. Mivel a Crysis Warhead és a Crysis Wars már hivatalosan be van jelentve már csak két leleplezetlen játék maradt a Crytek mûhelyében: a Crysis Warzone és a World In Crysis.
info: Gamekapocs
LOl csak úgy ömlesztik majd a Crysis gameket. De nemnagyon értem ezt.Minek adnak ki 2 verzió miért nem tették bele ezt a multis mokát a Warheadba.
Most akkor melyiket vegem majd meg multi végett basszus.
Köszi még1x!
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Azt szeretném kérdezni, hogy a manuális pálya szerkesztésen kívül van-e arra módszer, hogy bármelyik pályan bármelyik fegyvert elõ lehessen hozni?
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
tudtok valami lõszer cheat-et?
elõrte is thx!!
Gigabyte EP35-DS4,Intel E8400,OCZ 2GB 800mhz,Corsair HX520W,ASUS HD 4850 512MB,AeroCool AeroEngine II
kurvajó 😄
ASRock H87M - Core i5-4430 3.0GHz - SAPPHIRE HD 7850 2GB GDDR5 OC - CORSAIR Value 8GB/1600 KIT - SSD Intel 80GB SSD 320 Series - FSP FSP600-50ARN - M-Tech NOB09A-BK BLUE LED
AMD Athlon 64 X2 Dual Core 5200+ 2.70 GHz ~ 2 GB RAM DDR2 800 MHz ~ 160 GB HDD Samsung ~ GeForce 9800GT 512MB , 256 Bit ~ Windows 7 Ultimate 64 bit