CRYSIS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Lehet neki téynleg 30FPS de az Very High Config oda is irta és az jóval gyorsabbb mint a rendes very high.
Szal Neoncsoves cuppanj fel vistára és dx10 modba teddvery highra 4xAA -ra és ott jól fogyeld az fps-t mert 30-at csak 2 értéket összedva kaspz vagy csak a talajt bámulod 😄

Ha very highról van szó nem holmi config fájlokkal jöjjönk már.

Next PC upgrade: 2022

gduck
Nálam az Ultra High Quality Custom Config van beállítva, 1280x1024, 4xAA, DX9, multi alatt nem megy le 30 alá soha 😊

Amúgy a warheadban se várjatok sok grafikai gyorsulást, szerintem csak a konfig fájlokat szerkesztgetik meg 😄

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

gduck
Ha megnézed az árakat, akkor most 100.000Ft-ért már egy csúcskategóriás gépet kapsz <#vigyor>

(Ház 10e, Alaplap 12e, memória 8e, proci 20e, vinyó 10e, dvd-rw 5e, vga /8800GT,GTS,GTX,ATI4850/ 35e)

gduck
Jah, az usa oldalon már lehet elõrendelni $30 áron. Az európai oldalon még nem 😞

mustang93
A Crysis Wars-ból ugysem lesz semmi.Csak össsze vissza igérgetnek hogy olyan gépigény kissebb lesz a játéknak,meg olyan játék élmény lesz benne,meghogy a Crytek másik játékát: warheadot a lassubb gép is tudja majd szállítani.Nem is tudom talán:a gamekapocsban volt egy interju Cevat Yerli (Crytek Fõagy)-vel hogy a játék olyan 100.000 Ft-os gépen el megy majd max grafikán.Szerintem ez is nagy hazugság,a legjobb játék amihez egyáltalán nem kell nagy gépigény az a Unreal Tournament III-volt.Én a majd ha kijön a Warhead kifogom próbálni de olyat hogy megvegyem azt soha,mert ugyanolyan szar,unalmas játék lesz mint volt.

AMD Athlon 64 X2 Dual Core 5200+ 2.70 GHz ~ 2 GB RAM DDR2 800 MHz ~ 160 GB HDD Samsung ~ GeForce 9800GT 512MB , 256 Bit ~ Windows 7 Ultimate 64 bit

gurubefree
Itt van par ( remelem megnyeri a tetszesed <#smile> ) Meg ha az elejerol is van.

1.

2.

3.

4.

&#12478;&#12523;&#12479;&#12540;&#12531;

arty
pár szép képet bármikor elnézegetek a krizisbõl is 😊 (csak ne az unalomig ismert elsõ pályáról legyen 😄 )

Forza.

nah majd tolok képet.. .)

arty
9800gtx meg quad sli... te átaluttad az elmult heteket? kijött ám a bestbuy ATI4850 és a mindentverõ gtx280
quad sli krizisben is egy kalap sz*r, meg ugy mindenhol. zéro prg használja ki, krizis végképp nem.

1280/vh/4xaa a 88gt-den 15fps, nem 30, nyugi, nem ma kezdtük mi se 😉

Forza.

Narxis
Én egy lebilincselõ játékmenetet várok.<#vigyor3>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

tök birom amikor mindenki abból indul ki h " mert crysis "... fura hogy nekem minden játék megy full csutkán 1280x1024ben ha tényleg jól optimalizált még egy 16xAA-t is rádobok és igazából még mindig nem akad, vagy max ha akad leveszem 8xAA-ra, és ha lehet a legnagyobb AF-et is rárakom. És hihetetlenül szép grafja van 1es játékoknak... Ezzel szemben nekem 1280x1024 Very HIGH config, 4xAA = 30FPS Crysisban holott más játékok ilyen beállítás mellett produkálnak kb 80FPSeket. Haverom is mondta, hogy vesz 9800GTX-et, azért nem 8800GT-t mert jobban megy a Crysis 9800GTX-szel... Nem nagyon hiszem, 4-5fps eltérés lehet maximum, az összes többi gameben sincs akkora eltérés mint az árban. Lassan ugyanazt a vidkarikat adják ki más számmal meg 100MHzval több órajellel.... Meg próbálkoznak több magos vidkarikkal, 2-3-4giga meg minden szar, csak igazából értelme nincs mert a teljesítmény ugyanazon a szinten marad. Kezdem azt érezni hogy az új vidkarik marketingfogások, és az egyetlen új értelmes újítás egy 9800GX2 Quad SLI lenne, amit egy átlag ember szemszögébõl nézünk kurva drága. Na meg alá a proci ami kihajtja😊)) No mindegy, de utálom azokat akik az alapján tesznek véleményt egy hardverrõl, hogy a Crysisban igy meg ugy...Kit érdekel? Igazából ez volt a cél, egekig érõ gépigény, mindenki vette a jobbnál jobb NVIDIA (No hát ki más támogatta volna ezt a szennyt?) vidkarikat. Szerintem jó az NVIDIA, meg a Crysis jövõt mutatott az új grafikai generáció fele, csak fele ekkora gépigénnyel is simán lehetne ilyen graf. Felõlem lehetne egy játéknak BF2es grafikája vagy akár CoDUO-s csak legyen hangulata SPben, de nagyon-nagy, és multiban élvezhetõ is legyen...

Prince of Máté
simán van olyan gép ami 16x AA + VH-val min 40 fps-t produkál, csak le kell venni a felbontást 800x600-ra 😄

arty
nincs még olyan hw, amin a crysis 16xAA/VH mellett rendesen futna - talán még olyan sincs, amin AA nélkül* 😊

* a teljes játék alatt 40fps legyen a minimum fps

Forza.

énis!!! de azé csak szolidan!
semmi extra csak a computer alkatrészek,smi axtra ház,24"max a 30" monitor!
egy közepes billentyüzet + egér és kész.na de hagyjuk,ez crysis topik nem hardver!

KILLER2
Nem vagy vele egyedül. 10 perc alatt én is olyan gépet összehozok, hogy tyûûûûûûû! (csak fizesse valaki)

Töltsük le az internetet!

lac coo
Hát a jó gép nem is idõ kérdése... ! 😄

Én pl 10 perc alatt milliokat elt tudnék költeni ! 😊))

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

ugyanmár!
10 perc alatt összehozok egy olyan gépet ahol simán elmegy igy a crysis!
és egykis baráti alapon + ismeretség,és elég durva gépet lehet szerezni ahol simán elmegy igy a game 16*aa-val méghozzá!

arty
"legközelleb mikor játszom"

h ne csalódjál nagyot, erre legkorábban 2018-ban térjünk vissza 😄

Forza.

jaja ugy megy is!!!!!
de elmegy mediumon is egy kicsi akadozással,de az ojan kicsi h az mellet gyugottan lehet játszani!
csak tud ha felteszem mediumra 800*600-on akkor eléggé sza* ugy a kép !!de igyis végig toltam 2* a single playert,és rmélem h legközelleb mikor játszom akkor már very higon birom nyomni minimum 1600*1200-ban!

arty
te is megteheted: 800x600/low 😉

Forza.

grebber
Pl a Strangleholdban lévõ rombolhatóságot én is hiányolom minden játékból.Bizonyos szitnen ez is feldobja a hanglatot.

KILLER2
Egy olyan tényleg jó lenne, ha más nem, érdekességnek. Nem mondom, hogy bajom van a helyszínnel, de a Crysis épp elég, mint "pálmás játék", nem kell még1 (szerintem).
Amúgy amit én hiányolok a Cryengine 2bõl és benne van az UE3ban, az a tárgyak kis tördelése, vagy nem is tudom, hogyan nevezzem meg. Pl Blacksite: Area 51ben van az, hogy van a betonfedezék vagy mi, lövöm és letörnek belõle darabok. Na egy ilyen nagyon elfért volna szerintem a Cryengine 2ben, ha már annyi minden van benne. Aztán remélem, hogy a cryengine 2nek a fizikájára is rágyúrnak, mert az szerintem borzalom. Hiába látványos, közel sem reális.

grebber
Ilyen majdnemhogy full külsõ teres dzsungeles pálmás tengerpartos gamet megnéznék Unreal Engine 3-al.Mert az nagyon jól van optimalizálva mindig legalábbis mostanában.

KILLER2
Ez igaz, inkább a fanok fogják szidni egymást és a játékokat. Én nem nagyon nézegettem videókat FC2rõl, de amit igen, az alapján én sem vagyok oda érte. Mondjuk sosem voltam FC fan, meg a 2nek a helyszjne sem annyira jön be, nem nagyon szeretem azt a tájat.
A harcot úgy értettem, hogy mivel mind2nek bõségesen van látványvilága, ezért össze lehet mérni, hogy melyik fut jobban és kiderül, hogy a cryengine 2 valóban optimizálatlan, vagy csak az, hogy az FC2 motorja sem egy nagy szám.

grebber
Az a baj hogy nagyon harc nem lesz a kettõ között csak a Far Cry fanok meg a Crysis fanok fogják szapulni a másik felet.Mivel a kettõ teljesen más lesz annyi az ugyanaz hogy mindketõ fps.
De mindkettõ másra gyúrt rá más a helyszin ezáltal a képi világ is más.
Videok alapján nekem nem jött be valami nagyon.

The Norberto
öö a mentés elõt ot a proflneved amibe meteted😊 olyan profilt csinálj vagy a mentés nevét írd át a profilnevedre
KILLER2
Az a motor valóban nagy pénzeket hozhatna. Így is páran megvették már, hát ha még jobban futna. Azért elég rendesen vinnék szerintem. Mégiscsak a mostani legfejlettebb motor, hátha még optimizálva is lenne.
És akkor arra a Crysis 2 jobban kitalált, hosszabb történettel. Nem lenne rossz.
Aztán meg majd ha kijön a FarCry 2. Arra is kíváncsi leszek. Ott lesz ám a nagy harc, Crysis vs FarCry 2.

grebber
Hát igen ebben van valami!
Pedig ha megcsinálnák faszára a Cryengine 2-öt hogy jobban fusson a gépeket akkor a licensekbõl lehet hogy több is jönne be nekik.De nemtudom hogy ezt õk miért látják máshogy.

KILLER2
Ez most fájt. Ez a hülyeség teteje. Most mit akarnak ezzel? Több pénzt, több játék, több eladás alapon, vagy mi? Minek ennyi játék? Meg minek ennyi crysis? Most mi a fenét akarnak 5 crysisal egyszerre? Még ha sorban adnák ki õket, de így, hogy egyszerre ennyit fejlesztenek. Hát nem is tudom. Meglátjuk, mi lesz. Valóban inkább ezzel a játékmotorral törõdnének, hogy fusson gyengébb gépeken és legyen már hardware, ami elbírja ezt maxon. De nem, õk inkább kiadnak 5 új részt egyszerre. Érdekesen gondolkozik újabban a Crytek.

Skaccok!

Újrainstalláltam a gépet és a régi kimentett állásokat nem tudom használni. Alapból a a saved games könyvtárba rakja õket nem?!

Ötlet?
The Norberto
nem pl 1-2 efekt meg ijenek nekem a fákon átszûrõdõ fény vibrált ezét kikapcsoltam eg a víz is nyomi volt ezért lejeb vetem 😊 nem csalok😊😊
Narxis
World In Crysis ez nagyon MMO-san hangzik. <#banplz>

szerintem meg vegyék elö az alapjáték motorját és korigálják meg egy kicsit hogy gyengébb gépeken is elmennyen!!és majd utánna foglalkozzonak a többievl!!!<#idiota><#idiota><#idiota>

bertino
majd rinyálnak megint, hogy mennyit fejlesztenek, aztán mennyien nem veszik a gamejaikat...

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

grebber
Felfedték a Crysis Warst

Az EA Store-ban érdekes részletek bukkantak fel Crysis Warhead neve mellett, miszerint egy bizonyos a Crysis Warsszal együtt fogják árusítani.

A Crysis Wars egy kifejezetten multiplayerre fejlesztett játék 21 pályával, melyek közül 7 vadonat új, de új játékmódok is lesznek állitólag. Ez megmagyarázná azt, hogy miért szüntette meg a Crytek a többjátékos támogatást az eredeti Crysishoz. Valószínüleg az új patchek is a Crysis Wars platformon keresztül lesznek majd telepitve. Mivel a Crysis Warhead és a Crysis Wars már hivatalosan be van jelentve már csak két leleplezetlen játék maradt a Crytek mûhelyében: a Crysis Warzone és a World In Crysis.

info: Gamekapocs

LOl csak úgy ömlesztik majd a Crysis gameket. De nemnagyon értem ezt.Minek adnak ki 2 verzió miért nem tették bele ezt a multis mokát a Warheadba.
Most akkor melyiket vegem majd meg multi végett basszus.

Prince23
ööö pl miket?
ui:
maximum armor

The Norberto
Na ezek a optimalizálási tanácsok ténleg jók😊 kiszedtem 1-2 számomra idegesítõ dolgot és máris sokkal jobb😊
The Norberto
Köszi Frapsz szarul mtata beírtam konzolba és kiírta crísis 30-38 fps em van😊 és a Frapsz is elkezdte jül kiírni😊
r_displayinfo 1
The Norberto
helo van valami konzolparancsa mitõl kiírja az FPS-t?? mert Fraps al valami gond van mert kerek 20 at ír mindig aztán feljebveszem a garfikát lemegy 10 re akor loadolok 1 e tés 20 at ír már mit is teszek😊😊 de ha 10 et ír se szagatszóval nem értem😊
BaliBoy
Köszi. Most már csak egy pontos fegyvernév listát kell akkor keresnem. 😊)
Köszi még1x!

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

KILLER2
Ha devmode-ban játszol, akkor be kell írni a konzolba, hogy "i_giveitem fegyvernév" és megkapod. A neveknél figyelni kell a kis- és nagybetûkre, csak úgy mûködik. pl.: i_giveitem LAW

BaliBoy
Üdv.
Azt szeretném kérdezni, hogy a manuális pálya szerkesztésen kívül van-e arra módszer, hogy bármelyik pályan bármelyik fegyvert elõ lehessen hozni?

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

Narxis
trainer

CoD23
hali!!
tudtok valami lõszer cheat-et?
elõrte is thx!!

Gigabyte EP35-DS4,Intel E8400,OCZ 2GB 800mhz,Corsair HX520W,ASUS HD 4850 512MB,AeroCool AeroEngine II

wesker24
Az nem MAC hanem TAC ! De szerintem is nagyon jó ! <#nyes><#taps>
VRSDM

u dont have to listen anybody else but me

MAC <#taps><#nevetes1><#hehe>

kurvajó 😄

ASRock H87M - Core i5-4430 3.0GHz - SAPPHIRE HD 7850 2GB GDDR5 OC - CORSAIR Value 8GB/1600 KIT - SSD Intel 80GB SSD 320 Series - FSP FSP600-50ARN - M-Tech NOB09A-BK BLUE LED

mustang93
Ha valami segitség,én segítek hiszen a játékot végigvittem.<#nevetes1>

AMD Athlon 64 X2 Dual Core 5200+ 2.70 GHz ~ 2 GB RAM DDR2 800 MHz ~ 160 GB HDD Samsung ~ GeForce 9800GT 512MB , 256 Bit ~ Windows 7 Ultimate 64 bit

Na szuper <#falbav> Köszi a helpet.