CRYSIS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

KILLER2
Én is megvettem, rendeltem egy szép Special Editiont. Bár még mindig nem tudom, hogy lesz-e a Warheadnek Special Editionja, de azért majd azt is meg akarom venni.

Töltsük le az internetet!

grebber
Szerintem ennek köze nincs hozzá.Szerintem inkább a lelkiismeret hogy azért nem csak warezolok.
Amúgy ha majd lesz olyan gép ami viszi fullon akkor végiviszem majd szerintem párszor.

Next PC upgrade: 2022

de csak azért vitted végig 4 x , hogy magadat nyugtasd mert megvetted eredetibe,és megérte 😄 persze 😄 ez igy van drága öcsém

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

grebber
Én megvettem (elõrendelve) csak a multi végett.Azóta végigvittem 4x multizni csak anno a demóval multiztam <#idiota>

KILLER2
Ez így még jó is. Persze, nem jó a warez, mert illegális, meg lopás, meg minden, de a legtöbb játék mocskosul drága és van, ami annyit sem ér, mint amennyi idõ volt letölteni.

Narxis
<#eljen>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

az ilyen ássa el magát..... én is letöltöm..... viszont azért töltöm le,hogymegnézzem meg e érdemes venni.... megvenni online miatt venném meg,de elõtter megnézem milyen is ..... sztem ez korrekt

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

KILLER2
Tuti, hogy arra gondolt, de akkor sem szeretem, hogy valaki beront valahova, mintha õ lenne a király és megmondja, hogy "áh, mit nekem a ......., letöltöm, végigtolom, azt annyi"

Warheadra gondolt biztos

KILLER2
Rendben, most büszke lehetsz magadra, hogy ezt megosztottad velünk. Én megvettem és multizok vele azóta is. Amúgy a Crysis 2 majd csak 2009ben jön ki.

Jagumo
na nemsokára kijön a 2 gyorsan letöltöm megint leülök felse állo végig játszok és annyi 😄DD sima Crysis lejött 14 óra alatt végig vittem kész azis annyivolt 😄

Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money

arty

árnyékolás low, medium, high, fps 34 -> 27 -> 21

ok, abbahagyom 😄

Forza.

arty
persze, a belsõ teres játékokkal nem nagyon van gond soha

minden high, objektumok mediumon, árnyékok/árnyékolás low

35-40fps

Forza.

KILLER2
Akkor nem mondok én olyan hülyeséget. Zárt térben is ki kéne próbálni ezeket, csak az a baj, hogy olyan nem igazán van a Crysisban, cska olyan, ami vagy tele van effektekkel (Core) vagy csak egy kicsi ház.

arty

minden high, kivéve az objektumok/árnyékok/árnyékolás LOW

és marad a 46fps ... valoban az zabálja az erõforrásokat, nameg az objektumok részletessége

Forza.

KILLER2
Ez a minõségromlás mondjuk igaz, nagyon lehúzza az összképet, ha mindenhol világos. Ezzel a képpel is az a baj. Meg az, hogy a Crysisban többnyire hiába unalmas dzsungel van, a látóhatár elég nagy és ez azért megdolgoztatja a kártyákat. Ha pl olyan környezetekben menne, mint pl a FEAR vagy a Doom 3, ahol szinte nem is látsz szabad eget, mindig csak épületekben mászkálsz, akkor rögtön jobban menne.

KILLER2
Nem lehet, hogy inkább nem is feltétlen az az emberek baja, hogy régi gépeken nem fut, hanem az, hogy a mostani gépek nem bírják el? Ez viszont lehet a mostani kártyák hibája, mert újabban elég sok a selejtes szar, ami 2 mhz-el erõsebb, mint az elõdje, 40e Ftal több és más a neve.

arty
az árnyékok ölik az FPS-t igazából... a texturafelbontás alig, feltéve h van 256mb ram a kártyádon.

árnyékolást kikapcsolva drasztikusan romlik a minõség is 😞
nyilván nem csináltak statikus árnyékokat LOW-ra, arról nem tehettek h sem az ati sem az nvidia nem készitett az elmult években középkategoriás kártyákat és igy a "középkategoria" képtelen megbirkozni a dinamikus árnyékokkal ...

Forza.

KILLER2
Inkább valami mást kéne felvenni. TAlán az árnyékok a leg FPSzabálóbbak és nem is olyan fontosak szerintem. Persze egyjátékosban beteszi az ember, ha bjrja a gép, de pl multiban én annyira leveszem, hogy még ne legyen azért kikapcsolva, mert ugye a cloakot könnyebb árnyékkal észrevenni.

arty
vagy kicsit szépitve... (árnyék + árnyékolás mediumon)

32fps (ami persze játék késõbbi szakaszában majd romlik ...)

komolyan érdekelne, szerintetek ezen a 3 éve is középkategoriás kártyán hogy kellene kinéznie és futnia?

Forza.

KILLER2
A modellek itt sem panaszkodhatnak, mert itt sem csúnyák, lowon a textúrák a gyengék, de nagyon és az rontja az összképet, a szebb modellek, meg nem lehet, hogy lehúzzák az FPSt? Nem vagyok hozzáértõ, de azért nem lehet, hogy ezért vannak LOWon az alacsony FPSek, mert a kártyák a modelleket nem bírják?

arty
ok, csavargassuk a mondatot, ha gondolod ... :

mutatok, ha mutatsz játékot az elmult 5 évbõl, ami LOW-on nem hányingerkeltõen ronda 😉

----

[/img]
minden low, textura high, 40-50fps

1900GT, 3 éves videokártya. teljesen jól játszható.
... de mit szerettetek volta, hogy ATI 9600PRO-n nézzen ki ugy, mint veyhighon, 50fps mellett???

Forza.

KILLER2
Valószínûleg igen. Titkos grafikajavító, extraszuper Crytek VGA limit plugin

lac coo
Csak ez a "valami" a Crytek dolga ....😛

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

KILLER2
Ez igaz. Kár, hogy a mai világban már minden csak reklámfogás.
Lac Coo: persze, de valami csak elzabálja azt a sok FPSt. Bár a modellek azért LOWon sem panaszkodhatnak szerintem, csak a textúra lesz angyon gyenge, ami amúgy highon sem túl jó és talán ez rondítja el annyira. Szóval valami csak elzabálja az FPSt. Vagy csak szimplán ennyire VGA limites 😊

VRSDM
nem õk voltak a hülyék (manapság sajnos ez az alap) hogy kamuztak. az volt a hülye aki hitt nekik 😄

u dont have to listen anybody else but me

lac coo
Low-ban minden rondáb , gyengébb lesz: textura, modell, látható távolság, LOD-ok, árnyékok-fények..minden ....

KILLER2
Pedig érdekelne, szóval keresd csak meg 😊

KILLER2
LOWon inkább csak a textúrák miatt lesz ronda, mert szerintem nem az lesz rondább vagy veszi rondábbra, ami valóban viszi az FPSt, hanem csak a textúrákkal próbálkozik.
A Crysisnál pedig optimizálásnál még az is probléma, hogy a Crytek a megjelenés elõtt nagyon ígérgetett valamit. Egész pontosan azt, hogy a régebbi gépeken is jól fog menni. Na most ez nem egészen így történt és szerintem ezzel nagyban hozzájárultak ahhoz, hogy ennyire szidják, hogy nincs optimizálva.

Narxis
Én már bemásoltam egy szöveget ide pár hónapja amit programozók mondtak a Crysis-rõl, akkor senki nem tudott hozzászólni, gondolom a tudás hiányzott hozzá. Már nem fogom megkeresni 2 mondatos kis szösszenet volt, hogy miért kell erõs gép a gamenek.

Játék: Cod4<#vigyor>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

lac coo
Vagy mutass egyet, akár öt évvel ezelõttit, ami annyira ronda és lassú mint ez low beállításban ...😊

arty
amikor nekem a CPU a limit (a64 x2 2800mhz), olyankor csunya a játék 😄 (1024/medium, mondjuk)

ha viszont felteszem 1360x768 / high-ra, akkor mind1, h 2400 vagy 2800mhz en megy a procim, teljesen a VGA határolja be a sebességet 😞 (9600gt és 8800gt-n néztem)

Forza.

arty
te átnézted a kódot és látod, hogy lassura van megirva? leirnád, pontosan miken lehetett volna javitani?

... de persze nem kell programozoi hozzáértés, hiszen játékosként is lehet 'érvelni': mutass egy játékot, ami kirizshez arányos grafikát mutat és sokkal gyorsabb 😊

Forza.

Shep
Hát nekem 4200+ om volt húzva 5000+ os szintre elcseréltem egy az egyben egy E4400-ra és húzás nélkûl volt +5-10 fps-em a Cry-ban húzva meg még több, szóval nem hülyeség az intelre váltás, persze nem 30-ért 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

gurubefree
Csak 2 teszt eredmeny hogy is ment nalam a jatek . DX9

DX10

&#12478;&#12523;&#12479;&#12540;&#12531;

na megnéztem xp-n ,unlockerrel... minden nagyon magason (very High) 8 x os élsimitással 18-24 fps..... az én procimmal ez kiválo teljesitmény

lac coo
Az...Fõként a Quake1 szintû low grafhoz 😄DD
De fullon valóban kell neki a vas, igaz AI rendesen megakaszt mindent ...

De jó lenne , ha valami normális fejlesztõ csapat megvenné ezt az engine-t ....Egy ötletesm változatos játék alatt ütõs lenne ...

bertino
hagyjad, szerinte optimalizált.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

grebber
Optimalizált?? És mégis mire szerinted? Mert ninc solyan gép ami vinni very highon dx10 modba max szûrõkkel.Vagy 3 év múlvai hardverekre irták ? Mert akkor talán majd fog futni rendesen.

arty
értelemszerüen az unlock dx10 kell, ha az unockert a bin32 mappába raktad, akkor indithatod is az UNLOCK gombbal. (browse akkor kell, ha nem oda tetted, akkor megadhatod neki hol a crysis.exe)

Forza.

arty
optimalizált ez, csak ehez a látványhoz ilyen vas kell, ennyi. mutass szebb játékot kisebb gépigénnyel, utána lehet szidni a cryteket, h bénák ...

gabyee: sztem probáld meg tuningolni a procid, ill ha nem megy, akkor vegyél fillérekért egy 5000+ -t és tuningold azt. (ha az alaplapod képes rá és értesz is hozzá kicsit... mert ezt ingyen vagy +5-7ezerért megusznád, mig egy intelre váltás bizony 30+ ezresbe fog fájni és csodát az sem jelent crysis alatt...)

crash44: ha jol el tudod adni a 9800gtx-et, akkor cserélj! sokkal jobb a 4870es, és az idõ neki dolgozik, ahogy egyre shaderintenzivebb játékok jönnek. a gef8/9 olyan halott lesz nemsokára, mint a gef7 ...

Forza.

xp alatt a dx 10 unlocker programbol miket kell bekattintani az elején ???
Unlock DX 10 (features) for WinXP - gonodlom ez kellll
patch private server (allow duplicated cdkey join)
unlock Amphibious APC
browse crysis.exe
apply on dedicated server

Ezek közül meik kell ?

köszi de az már alaplapcserével is jár😊

Prince23
lol

lac coo
Dehogynem, ez mindig az volt ! 😊)))

Prince23
Emberek! van vga topik nem? vagy ott van mien gépet vegyek MOST címmel egy topik...
vagy azé jöttök ide, mert az nem forgalmas?

E8400 a megoldás a kérdésedre!!!!

Prince23
Ez nem VGA topik!

mi történt a bithumen szerverrel, nem látom már tök régóta. és azon kívül tudtok olyan szervert, ahol vannak magyarok is??

Sziasztok!
Most jelenleg van egy 4850 kártyám és egy x2 3800+ procim.Érzem én is hogy nem hozza ki a kártyából a maxot fõleg crysis alatt.Szerintetek ha 6000+-ra cserélem akkor érezhetõen jobb lenne vagy ennél nagyobb vas kell neki?Valakinek esetleg tapasztalat?

És ha valaki leírná az "xml" fájlok beillesztését(modok)azt megköszönném...