CRYSIS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Töltsük le az internetet!
Amúgy ha majd lesz olyan gép ami viszi fullon akkor végiviszem majd szerintem párszor.
Next PC upgrade: 2022
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money
minden high, objektumok mediumon, árnyékok/árnyékolás low
35-40fps
Forza.
minden high, kivéve az objektumok/árnyékok/árnyékolás LOW
és marad a 46fps ... valoban az zabálja az erõforrásokat, nameg az objektumok részletessége
Forza.
árnyékolást kikapcsolva drasztikusan romlik a minõség is 😞
nyilván nem csináltak statikus árnyékokat LOW-ra, arról nem tehettek h sem az ati sem az nvidia nem készitett az elmult években középkategoriás kártyákat és igy a "középkategoria" képtelen megbirkozni a dinamikus árnyékokkal ...
Forza.
32fps (ami persze játék késõbbi szakaszában majd romlik ...)
komolyan érdekelne, szerintetek ezen a 3 éve is középkategoriás kártyán hogy kellene kinéznie és futnia?
Forza.
mutatok, ha mutatsz játékot az elmult 5 évbõl, ami LOW-on nem hányingerkeltõen ronda 😉
----
[/img]
minden low, textura high, 40-50fps
1900GT, 3 éves videokártya. teljesen jól játszható.
... de mit szerettetek volta, hogy ATI 9600PRO-n nézzen ki ugy, mint veyhighon, 50fps mellett???
Forza.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Lac Coo: persze, de valami csak elzabálja azt a sok FPSt. Bár a modellek azért LOWon sem panaszkodhatnak szerintem, csak a textúra lesz angyon gyenge, ami amúgy highon sem túl jó és talán ez rondítja el annyira. Szóval valami csak elzabálja az FPSt. Vagy csak szimplán ennyire VGA limites 😊
u dont have to listen anybody else but me
A Crysisnál pedig optimizálásnál még az is probléma, hogy a Crytek a megjelenés elõtt nagyon ígérgetett valamit. Egész pontosan azt, hogy a régebbi gépeken is jól fog menni. Na most ez nem egészen így történt és szerintem ezzel nagyban hozzájárultak ahhoz, hogy ennyire szidják, hogy nincs optimizálva.
Játék: Cod4<#vigyor>#vigyor>
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
ha viszont felteszem 1360x768 / high-ra, akkor mind1, h 2400 vagy 2800mhz en megy a procim, teljesen a VGA határolja be a sebességet 😞 (9600gt és 8800gt-n néztem)
Forza.
... de persze nem kell programozoi hozzáértés, hiszen játékosként is lehet 'érvelni': mutass egy játékot, ami kirizshez arányos grafikát mutat és sokkal gyorsabb 😊
Forza.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
De fullon valóban kell neki a vas, igaz AI rendesen megakaszt mindent ...
De jó lenne , ha valami normális fejlesztõ csapat megvenné ezt az engine-t ....Egy ötletesm változatos játék alatt ütõs lenne ...
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Forza.
gabyee: sztem probáld meg tuningolni a procid, ill ha nem megy, akkor vegyél fillérekért egy 5000+ -t és tuningold azt. (ha az alaplapod képes rá és értesz is hozzá kicsit... mert ezt ingyen vagy +5-7ezerért megusznád, mig egy intelre váltás bizony 30+ ezresbe fog fájni és csodát az sem jelent crysis alatt...)
crash44: ha jol el tudod adni a 9800gtx-et, akkor cserélj! sokkal jobb a 4870es, és az idõ neki dolgozik, ahogy egyre shaderintenzivebb játékok jönnek. a gef8/9 olyan halott lesz nemsokára, mint a gef7 ...
Forza.
Unlock DX 10 (features) for WinXP - gonodlom ez kellll
patch private server (allow duplicated cdkey join)
unlock Amphibious APC
browse crysis.exe
apply on dedicated server
Ezek közül meik kell ?
vagy azé jöttök ide, mert az nem forgalmas?
Most jelenleg van egy 4850 kártyám és egy x2 3800+ procim.Érzem én is hogy nem hozza ki a kártyából a maxot fõleg crysis alatt.Szerintetek ha 6000+-ra cserélem akkor érezhetõen jobb lenne vagy ennél nagyobb vas kell neki?Valakinek esetleg tapasztalat?
És ha valaki leírná az "xml" fájlok beillesztését(modok)azt megköszönném...