CRYSIS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

KILLER2
A szövegdoboz odabasz! 😊 De legalább feltûnõen van kint, hogy ne hardware-rõl beszéljünk.
Szóval, egyik este nem jönne valaki multizni? Keresünk egy szervert, azt irtjuk egymást egy kicsit.

Töltsük le az internetet!

Konzolba: r_displayinfo 1
Sziasztok.

Egy gyors kérdés.
Mivel tudok fps-t kiíratni a játék alatt?Lehetõségem van 2db 4850-s vga-t kipróbálni Ati Crosfirebe de sajna a Fraps ha megy akkor hibát ír a crosfire.
THX

arty
sorold azokat a játékokat 😊

(egyébként olvasva a sok marhaságot, sztem is kár h elindult az sm2 kártyákon...)

Forza.

The Protector
Radeon 9600assal vittem végig elõször.AZ a kártya 6x többet ér mint a mostani nyócezer.. szutykok.Beleértve az enyémet meg a tieteket.Úgyi úgy csinálják meg h ne menjen maxon.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

lac coo
Mindenképpen jobb lett volna ! 😉

Utolsó hozzászólás a témában : milyen határt ??? Az X800- ammal vígan játszottam tucatnyi olyan játékot ami látványban reggelire eszik krájszisz low-ot 😊)))

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Prince of Máté
<#kuss>

én meden játszottam sima X800zal

arty
x800-on igen. valahol meg kellett huzni a határt... de más játékokkal ellentétben elindul sm2-es kártáyn. jobb lett volna, ha nem megy? 😉

Forza.

lac coo
Ahoz képest ahogy kinéz baromi lassú !
Mikor még kipróbáltam egy tuningolt X800 XT- m volt, ami már nyílván elavult, de a full low Crysis mellé bártan beraknám a Full High Far Cry-t , szemmellátható a különbség , fps-ben is ...

Prince23
<#eljen>

Ability
Na, meguntam, hogy itt mindig csak a hardverrõl lehet beszélni. Az nem gond, ha megkérdezik, hogy milyen vason hogyan fut a Crysis és társai, de azt nem fogom hagyni, hogy mindenféle tápgonddal, meg gépösszerakással foglalkozó kérdések jöjjenek. Van erre egy külön fórumrész, jobban is járnátok velük, ott több a hozzáértõ.
😮

wapolok

arty
nem lassu low-on, ez baromság (ld. képeim)

Forza.

Peetboy
Ez így van pontosan, valamit állítgattak a készítés közben, hogy Lowon is lassú legyen. Egyszerü a módja: egymásra pakolgattak textúrákat és poligonokat, a lényeg minél többet számoljon a VGA és a proci is.
Az nekik mindegy volt, hogy Lowon nagyon rondán néz ki.

AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM

Köszi megvan, ott is kerestem csak én .exere számítottam.

arty
a crysis.exe mellett vannak a benchmarkot futtato .bat fájlok (gpu és cpu tesztre)

Forza.

Üdv!
Ezt a crysis benchmarkot hogy lehet elindítani?

tonyr
köszi, megprobálom...

Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol

bertino
space-el tudod magad feljebb tolni a helivel, kerüld ki nagy ívben jobbrol.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

tonyr
plz hlp !!!
elakattam ott amikor helivel kell menni, és ellenörzöponthoz érkezem, vmi füst tekereg az ég fele, és mondják hogy mennyek az anyahajohoz, de amint elindulok, a füst vagy mi lehuz a földre és meghalok...
sokszor probáltam hogy kikerülöm, de mindig meghalok, nagyon zavaro, kérlek segitsen vki, köszi

Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol

arty
Jól fog menni minden ezzel a procival is, ha nem 1024*768 / medium beallitasokkal akarsz játszani 250fps mellett 😊 (hanem mondjuk 1680x1050 / max )

Forza.

Smithwarden
Ha erdekelne valakit ismerosomnek van egy elado bontatlan, original csomagolasu versenyen nyert eredeti CRYSIS. (Neki ugye mar van egy es nem kell neki ketto :o)
Termeszetesen joval eredeti ar alatt adja el.
Privatot irjon ram ha erdekel valakit.

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

AMD Athlon 4200+ és RAdeon 4850-es vodeó kari mennyire jó összeállítás Crysishoz? a proci nagyon gyenge a játékhoz a vga-hoz képest tudom hogy nagyon gyenge a procim de nincs pénz ujra most még

Shep
Haverommal beszéltem ma és azt mondta valamelyik PC-s játékmagazinban azt írták a Warhead full magyar szinkronnal jön. Igaz ez, vagy õ értett félre valamit, esetleg az újság hibázott?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

bertino
mintha Psycho hangja Jason Statham lenne...
most így feltûnt bank job nézése közben a hasonlóság.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

gurubefree
Hello

En ilyen beallitasokkal jatszottam. kep

&#12478;&#12523;&#12479;&#12540;&#12531;

gduck
Ez egyszerû: a beállításoknál minden egyforma, kivéve a shader és a shadow, ami -1.

Érthetõbben:
- VERY HIGH minden, kivéve a SHADER+SHADOW HIGH
- HIGH-ra minden, kivéve a SHADER+SHADOW MEDIUM
- MEDIUM minden, kivéve a SHADER+SHADOW LOW

Ígény szerint tálalva és VGA ropogósra sütve! Ínyenceknek CVAR változókkal fûszerezve <#idiota>

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

berczely
Tedd közepesre!<#idiota>

VRSDM
most komolyan ti vagytok hülyék? vagy én nem tudok fogalmazni?

mondom minél szebb de minél jobban fusson pengeél. :C erre " tedd low-ra . aztán tedd full-ra "

u dont have to listen anybody else but me

grebber
Wikipedián UE3-at irnak.

Next PC upgrade: 2022

gduck
Nekem van még egy régi vasam, ami a readme fájl szerint a "required system" alján helyezkedik el (P4 3,06Ghz+6800GT) Lehet megnézem rajta 😉

xotyi
A tiberim nem ezt az engine-t fogja használni? vagy Ut3 lesz azis?

Trance&Friends nothing more..

DarkSector
A minnél szebb mérce ha fullra állítod...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

VRSDM
és hol marad a minél szebb mérce?

DarkSector
Minnél alacsonyabb grafika, tegyél mindent minimumra...640x480-ba

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

VRSDM
na akkor ki találja meg a tökéletességet? a minél alacsonyabb grafika / minél szebb mérce közt :]
régi vasakat elõ 😄

gduck
Nekem Vista alatt szokott ilyet csinálni. A progi nem teljes képernyõben (olyan 99%-át foglalja el a képernyõnek) indul, és feket a kép. A megoldás: ALT+ENTER billentyûvel teljes képernyõre váltani és a program azonnal tovább megy.

Ezenkívül lehet még driver probléma is.

arty
"az hogy high-on kell alá a vas nem vitás, és tényleg nagyon állatúl nét ki, de gyanítom hogy azért megy low-on is lassan mert valami susmus volt ott az nvidiával, annyi minden mocskos dolgot hallok róla mostanában..És ez az ami nagyon nagy szemétség ."

képekkel igazoltam, hogy nem megy lassan low-on egy õs-középkategoriás kártyán SEM

te mégis mi a francrol beszélsz ??? 😮 vagy voodoo2-n kellene jol mennie 50fps-el ?

Forza.

Tudom csak vicceltem 😄

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

chilios
Hi

Mért van az hogy elinditom a crysis-t,fekete képernyõ és nemcsinál semmit?volt valakinek ilyen poblémája?(vista64)
gduck
Ritkán megy, általában hétvégén, mint pl. ebben a pillanatban is 😉

grebber
Nem sokan licenszelték a Cryengine 2-öt!

Ezek vannak és készülnek majd a jõvõben:

Crysis - Crytek
Crysis Warhead, the expansion to Crysis, will use an upgraded version of the engine.
Game based on new intellectual property- Crytek, in development (TBA).
New, possibly non-fps game- Crytek, in development (TBA).
Entropia Universe - signed a license agreement on July 25, 2007. Expected to be ready late-2008
Merchants of Brooklyn - Paleo Entertainment, in development (TBA). (Ez ha jól tudom rajzolt szintû lesz nemértem minek cryengine 2 hozzá)
The Day by Reloaded Studios (This massively-multiplayer online game)
Blue Mars - Avatar Reality, inc., in development (TBA).
Forged by Chaos - Panzar Studio, in development (TBA).
Vigilance (Military Training Game) - The Harrington Group, Inc. (Not for public release).
New, MMORPG - XMLGames, in development (TBA).

Szal single palyerbe nem igazán lesz ilyesmi 😞

Next PC upgrade: 2022

KILLER2
Nekem tetszik a Crysis. Nem egy csodajáték, de nem rossz. Mod is készül hozzá egy rakat, néhány valaha el is készül, aztán azzal is el lehet majd lenni és a multi se rossz. Én meg a vh-s játékokat nem szeretem. Sosem vonzott a téma és igencsak sok is van már belõle.

lac coo
Mindegy..
Azért remélem még látom ezt a motort valami jó játék alatt is 😊))) Lassan már mindekinek van olyan gépe ami high.on elviszi . Mondjuk valami jó második vh-s ...
Csak ne ugyanazt a bádogkunyhót kelljen bámulni hosszú napokon át ...😊)))

KILLER2
Az természetes, hogy volt valami susmus. Viszont azt is elcseszték, mert az Nvidia kártyákon sem teljesít lényegesen jobban, mint az ATIkon.

lac coo
Fizika csak akkor van ha valami történik ( le is esi kaz fps még a legszuperebb gépeken is ), fények meg a modellek stb az meg low-on egyenesen nulla ....

az hogy high-on kell alá a vas nem vitás, és tényleg nagyon állatúl nét ki, de gyanítom hogy azért megy low-on is lassan mert valami susmus volt ott az nvidiával, annyi minden mocskos dolgot hallok róla mostanában..És ez az ami nagyon nagy szemétség .

KILLER2
Tudom, hogy te nagyon Crysis ellenes vagy és én sem akarom túlzottan védeni, de a Crysis LOWon lehet, hogy ronda, mint egy 3 éves játék, de nem csak a grafikája miatt kell alá a vas. Szóval azért van ott sok minden fizika, fények, modellek, stb.

lac coo
Ja megint az okosságotok : Crysis low-on vs akármi low-on .... LOL 😄DD

lac coo
Mirõl beszélsz ? 😊)))
No de nem kezdem megint 😊)) Minden low-on randa mintha 5-7 évvel ezelõtti játék volna ....