CRYSIS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szóval, egyik este nem jönne valaki multizni? Keresünk egy szervert, azt irtjuk egymást egy kicsit.
Töltsük le az internetet!
Egy gyors kérdés.
Mivel tudok fps-t kiíratni a játék alatt?Lehetõségem van 2db 4850-s vga-t kipróbálni Ati Crosfirebe de sajna a Fraps ha megy akkor hibát ír a crosfire.
THX
(egyébként olvasva a sok marhaságot, sztem is kár h elindult az sm2 kártyákon...)
Forza.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Utolsó hozzászólás a témában : milyen határt ??? Az X800- ammal vígan játszottam tucatnyi olyan játékot ami látványban reggelire eszik krájszisz low-ot 😊)))
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Forza.
Mikor még kipróbáltam egy tuningolt X800 XT- m volt, ami már nyílván elavult, de a full low Crysis mellé bártan beraknám a Full High Far Cry-t , szemmellátható a különbség , fps-ben is ...
wapolok
Az nekik mindegy volt, hogy Lowon nagyon rondán néz ki.
AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM
Ezt a crysis benchmarkot hogy lehet elindítani?
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
elakattam ott amikor helivel kell menni, és ellenörzöponthoz érkezem, vmi füst tekereg az ég fele, és mondják hogy mennyek az anyahajohoz, de amint elindulok, a füst vagy mi lehuz a földre és meghalok...
sokszor probáltam hogy kikerülöm, de mindig meghalok, nagyon zavaro, kérlek segitsen vki, köszi
Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol
Forza.
Termeszetesen joval eredeti ar alatt adja el.
Privatot irjon ram ha erdekel valakit.
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
most így feltûnt bank job nézése közben a hasonlóság.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
ゾルターン
Érthetõbben:
- VERY HIGH minden, kivéve a SHADER+SHADOW HIGH
- HIGH-ra minden, kivéve a SHADER+SHADOW MEDIUM
- MEDIUM minden, kivéve a SHADER+SHADOW LOW
Ígény szerint tálalva és VGA ropogósra sütve! Ínyenceknek CVAR változókkal fûszerezve <#idiota>#idiota>
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
mondom minél szebb de minél jobban fusson pengeél. :C erre " tedd low-ra . aztán tedd full-ra "
u dont have to listen anybody else but me
Trance&Friends nothing more..
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
régi vasakat elõ 😄
u dont have to listen anybody else but me
Ezenkívül lehet még driver probléma is.
képekkel igazoltam, hogy nem megy lassan low-on egy õs-középkategoriás kártyán SEM
te mégis mi a francrol beszélsz ??? 😮 vagy voodoo2-n kellene jol mennie 50fps-el ?
Forza.
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
Mért van az hogy elinditom a crysis-t,fekete képernyõ és nemcsinál semmit?volt valakinek ilyen poblémája?(vista64)
Ezek vannak és készülnek majd a jõvõben:
Crysis - Crytek
Crysis Warhead, the expansion to Crysis, will use an upgraded version of the engine.
Game based on new intellectual property- Crytek, in development (TBA).
New, possibly non-fps game- Crytek, in development (TBA).
Entropia Universe - signed a license agreement on July 25, 2007. Expected to be ready late-2008
Merchants of Brooklyn - Paleo Entertainment, in development (TBA). (Ez ha jól tudom rajzolt szintû lesz nemértem minek cryengine 2 hozzá)
The Day by Reloaded Studios (This massively-multiplayer online game)
Blue Mars - Avatar Reality, inc., in development (TBA).
Forged by Chaos - Panzar Studio, in development (TBA).
Vigilance (Military Training Game) - The Harrington Group, Inc. (Not for public release).
New, MMORPG - XMLGames, in development (TBA).
Szal single palyerbe nem igazán lesz ilyesmi 😞
Next PC upgrade: 2022
Azért remélem még látom ezt a motort valami jó játék alatt is 😊))) Lassan már mindekinek van olyan gépe ami high.on elviszi . Mondjuk valami jó második vh-s ...
Csak ne ugyanazt a bádogkunyhót kelljen bámulni hosszú napokon át ...😊)))
az hogy high-on kell alá a vas nem vitás, és tényleg nagyon állatúl nét ki, de gyanítom hogy azért megy low-on is lassan mert valami susmus volt ott az nvidiával, annyi minden mocskos dolgot hallok róla mostanában..És ez az ami nagyon nagy szemétség .