CRYSIS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
cvarokkal külön állítható de a kettõ együtt nem megy, vagy a levelek szélét simítja el. vagy az egész képet...
ezért mondtam hogy tedd rá a játékban a levelekre a simítást, aztán catalystból meg 4x-es a teljes képre. és tökéletes képet kapsz...
"r_UseEdgeAA = 0/0/1/1/1
Növények éleinek simítása. Vagy FSAA, vagy ez, a kettõ nem megy együtt. Vagy a levelek széle lesz sima, vagy minden más.

u dont have to listen anybody else but me
Növények éleinek simítása. Vagy FSAA, vagy ez, a kettõ nem megy együtt. Vagy a levelek széle lesz sima, vagy minden más.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Next PC upgrade: 2022
Akkor erdõben atomlassú lesz tuti de majd jó lesz tudni 2 év múlva leendõ vgahoz.
Next PC upgrade: 2022
Két Ai val szemben állva meg 8 fps 😊))) Vagy akár két mappal feljebb ...
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
tedd rá a belsõ levélsimítást, és kívülrõl AA-z
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
de már megint hardwerezünk itt...😞
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
-> Prince 23: a haverom, akitõl kérdeztem, kissé elmosolyodott, amikor válaszolt. Gondolom, õ is tudta, hogy hülyeséget kérdeztem.
Mindenesetre thx az információkat! 😊
Viszont nem ismerem a játékot, de a képek lapján nagyon tetszik. Szerintetek megérte megvenni?
Nekem a következõ kérdésem lenne: megrendeltem a játékot a CD Galaxistól, viszont nem tudom, mire számíthatok ezen a gépen: processzor: Intel Quad 2,4GHz 4GB RAM, nVidia GeForce 9800GTX 512MB?