CRYSIS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
u dont have to listen anybody else but me
képi világ részemrõl rendben a mai kategben lobudget gépem, (a64 3800+x2 2gigaddr2 3650 256ddr3)al erõs médium néhány új efffektel belecuccolva. szóval én meg voltam vele elégedve, betöltés után volt néhány reccenés még de ennyi. ai nem vészes, de nem is korszakalkotó .
ami zavar az a sebzésrendszer, meg hogy szinte végig láthatatlan tudtam lenni cloak módban, cloakon - odaosonok 2centis heccsát, elfutok, ruha feltölt, és újra. vége fele meg mikor nanoruhás ellenek jöttek, na az totál röhej már. 6rakéta a fejébe 2centirõl én god módban, és nem hal meg ... :C akkor lett elegem és kóddal vittem onnantól.
sokakkal ellentétben nekem pont hogy az idegen megjövetelkor lett olyan hogy mennem kell és mennem kell tovább a játékban, amibõl sajnálatomra elég kevés volt.
és elengedhetetlen egy táras fejlövések is kicsit szomorú.
De most ahogy mondod...ha túraszimulátornak veszem, akkor rohadt jó a cucc ! <#fejvakaras>#fejvakaras>
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Töltsük le az internetet!
Kicsit én is így vagyok vele. A grafot most leszarom, mert abból már elegem van, hogy mennyire optimizált vagy hogy fut, lényeg, hogy megy és nem is ronda. Sok benne a jó ötlet, pl a nanoruha, a fegyverek moddolása, a jármûvek is rendben vannak, csak az ellenségek lettek unalmasak, az AI kicsit el van cseszve, nagyon rövid, az uccsó pálya nagyon bugos,az alienes részt elcseszték, sok az egyforma helyszín és nem nagyon van benne akció, sokkal inkább az, hogy, megyek, megyek, jött egy pár ember, azokat lelövöm, megyek, megyek, megyek, falu, szétrobbantom, megyek tovább, még mindig megyek, szóval sok a túrázás (amivel nem lenne baj, csak ez nem egy túraszimulátor) és mindig ugyanazok a szituációk. Gyakorlatilag a játékban 3 helyzettel találkozhatunk:
1. Falu, benne ellenségek, pusztítsuk el
2. Valami út, ahol megyünk, megyünk és közben jönnek katonák, akiket le kell lõni
3. Megyünk a nyílt terepen és jönnek az alienek, ahol mészlõsz stratégiát kell alkalmazni, mert más nem nagyon van. Pedig annyi jót lehetett volna tényleg ebben a játékban, mert sokat tud a motor, csak kicsit el van még cseszve szegény. Még így, hogy a fizika közel sem reális (ez engem eléggé zavar), azért van nem is gyenge, törnek a falak, rakat árnyék, meg effekt van, kidõlnek a fák, fúj az szél, meg minden szar, de nem használták ki. Az is mennyit dobott volna a játékon, hogy ha szépek a helyszínek, olyan szempontból, hogy gyakrabban használják ki a motor képességeit és csinálnak valami látványt. Mert kb az egyetlen ilyen látványos hely, az az, amikor a játék elején felkel a nap. Az szép. De lehetett volna még annyi robbanás, ahol szétrepülnek a dolgok, meg minden. Lehetett volna több beszélgetõs bejátszás, esetleg olyanok is, ahol lövöldöznek, mert nagyon szépek a mozgások is, és fõleg az arcok, de semmi.
Next PC upgrade: 2022
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
És Lac coo hiába szidja megint a krájziszt, nekem tetszik. Kinek mi jön be, nekem tetszik. De csak az öltet, a kampányt elcseszték sajna a rövidségével és egyszerû sablontörténetével.
No meg "aszték"....
FSB: 533 |FSB/RAM arány: 1:1| C2D 8400 @ 4.0 Ghz| Gigabyte EP45DS3P| Sapphire HD4870->4890 | 4Gb OCZ Reaper 1150| Chieftec 750Watt + Acer Aspire 6930G-644G32N notebook
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Ez alól kivétel a Crysis, ami akár 10 fps-nél is élvezhetõen fut ! <#idiota>#idiota><#fogmosas>#fogmosas><#whatever>#whatever>
Csak a crysis hülye, mert rámentem arra, h optimális beállítások használata, erre kidobja, h ferakott mindent very high-ra, de az nálam élvezhetetlen, szaggat. Még a magas úgy ahogy élvezhetõ, na de a very high...
Nothing is True, Everything is Permitted
UI: amúgy meg LOL <#wink>#wink>
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
azzal simán meglehetne így csinálni, ha nem is így real time, de mondjuk fényképsorozatok alapján ...
Az már más kérdés hogy mennyi idõ 😊))) Egy másodperc mondjuk 20 fázis, egy játékhoz kell összvissz jó fél óra karakterenként ...😛
valve dolgozik egyedül ilyeneken? félhivatalos infók szerint most egy teljes izomzat alapú mozgásrendszert akarnak készíteni, nem scriptelt mozgásokkal, hanem AI alapon az izmokat mozgatva.
remélem érthetõ voltam. 😛