CRYSIS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Prince of Máté
Én 4 pontot adtam neki, mert azért látszik, hogy dolgoztak rajta. A hang szerintem profi munka, legjobbak közé sorolom. Grafika is fasza, lehet, hogy kell hozzá gép, de nem CoD4 méretû mapok vannak... Irányítás tökéletes, nem volt vele bajom. Szavatossága meg nem a legjobb, de ha végigvitted utána még el lehet vele lenni a nagy szigeten 😛 én pl azt szoktam csinálni, hogy 2 csónakot egymás mellé rakok, és rádobálom az olajoshordókat... Baszott nagyot robban 😄 A multiplayer pedig jó móka, hála a nanoruhának és a fegyvereknek. Én a bétát se untam meg 😄

VRSDM
nem emlékszem már milyen néven vannak de a legnehezebb elõttin kezdtem el. gondolván keményvagyok 😛

u dont have to listen anybody else but me

Ability
Sebzésrendszer tényleg érdekes, de engem nem zavart különösebben. Viszont amikor másodjára játszottam ki legnehezebb módban, akkor eskü még könnyebb is volt a játék szinte, mert 1-2 golyótól meghalt. Normál módban tényleg kellett a fejlövéshez is több sorozat.
VRSDM
én hármast adtam, nem fogott meg nem ragadott el, de végigjátszani azért végigjátszottam.
képi világ részemrõl rendben a mai kategben lobudget gépem, (a64 3800+x2 2gigaddr2 3650 256ddr3)al erõs médium néhány új efffektel belecuccolva. szóval én meg voltam vele elégedve, betöltés után volt néhány reccenés még de ennyi. ai nem vészes, de nem is korszakalkotó .
ami zavar az a sebzésrendszer, meg hogy szinte végig láthatatlan tudtam lenni cloak módban, cloakon - odaosonok 2centis heccsát, elfutok, ruha feltölt, és újra. vége fele meg mikor nanoruhás ellenek jöttek, na az totál röhej már. 6rakéta a fejébe 2centirõl én god módban, és nem hal meg ... :C akkor lett elegem és kóddal vittem onnantól.

bordy
én 4-est nyomtam neki, mert írták a játék nagy része ugyan az. mész, falú, romból, dzsungel, írt.
sokakkal ellentétben nekem pont hogy az idegen megjövetelkor lett olyan hogy mennem kell és mennem kell tovább a játékban, amibõl sajnálatomra elég kevés volt.
és elengedhetetlen egy táras fejlövések is kicsit szomorú.

Ability
+ azért tetszett, hogy sok jármûvet lehetett vezetni. Volt tankos misszió, volt ilyen repülõs cucc is. Azért akármit is mondtok, lehet nem volt forradalmi, de beleraktak sokmindent, ami a legtöbb játékból hiányzik.
Ability
Na, és akkor tárgyaljuk is ki. Én 5 pontot adtam neki, mert szerintem profi munka. A gépigényt abszolút kizárom, nem szempont. Tudtam vele élvezhetõen játszani úgy, hogy szinte a maxot hoztam ki belõle. A látvány ugye nyilván szép, ez nem kérdés. A hangok, zenék szerintem mesteriek. A történet kaka, de igazából egy játék történetébe sem tudom beleélni magam. Nem rosszabb, mint a többi számomra. A játék szerintem nem volt lapos, legalábbis engem lekötött. A helyszínek szerintem azért amennyire lehetett változatosak voltak. Nanoruci tetszett. Nem tudom, az egész felvezetés, minden szerintem jól meg volt csinálva. Lehet nektek unalmas, de én meg látom mögötte a tervezést. Nekem még a Core pálya is tetszett, abszolút nem volt hosszú, nem volt labiritnus jellege, és érdekes volt. Ez a pálya után meg szinte mozifilmbe illõ jelenetek voltak, felpörögtek az események, jöttek új dolgok.
bordy
valóban. kinti géprõl jó.

VRSDM
részemrõl is rendben :]

Ability
A hiba az Ön készülékében van. Mindenkinek jó, nálam is jó, más helyen is használják ezt a motort.
bordy
Hibás azonosító, nem létezik ilyen szavazás!

Ability
Na, akkor mérjük fel a Crysisról kialakult véleményeket. Szavazás indul! 😄
Prince of Máté
Már nem tört<#shakehead>

valaki meg tudja adni a bithumen szervernek az IP-jét?
grebber
Ez nem így van.

Next PC upgrade: 2022

KILLER2
Igaz.

Töltsük le az internetet!

lac coo
Mondhuk ezt inkább én mondhatnám 😊))
De most ahogy mondod...ha túraszimulátornak veszem, akkor rohadt jó a cucc ! <#fejvakaras>

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

lac coo
Na jó ,ahogy olvasom a forumokat te gyakorlatilag minden megjelenõ játékot gondolkodás nélkül végigtolsz ! 😄

KILLER2
Nem mondod, hogy egyetértesz velem? Hát ilyen nincs, ezt nem hiszem el. Még sosem volt ilyen <#idiota>

lac coo
<#eljen>

KILLER2
xD
Kicsit én is így vagyok vele. A grafot most leszarom, mert abból már elegem van, hogy mennyire optimizált vagy hogy fut, lényeg, hogy megy és nem is ronda. Sok benne a jó ötlet, pl a nanoruha, a fegyverek moddolása, a jármûvek is rendben vannak, csak az ellenségek lettek unalmasak, az AI kicsit el van cseszve, nagyon rövid, az uccsó pálya nagyon bugos,az alienes részt elcseszték, sok az egyforma helyszín és nem nagyon van benne akció, sokkal inkább az, hogy, megyek, megyek, jött egy pár ember, azokat lelövöm, megyek, megyek, megyek, falu, szétrobbantom, megyek tovább, még mindig megyek, szóval sok a túrázás (amivel nem lenne baj, csak ez nem egy túraszimulátor) és mindig ugyanazok a szituációk. Gyakorlatilag a játékban 3 helyzettel találkozhatunk:
1. Falu, benne ellenségek, pusztítsuk el
2. Valami út, ahol megyünk, megyünk és közben jönnek katonák, akiket le kell lõni
3. Megyünk a nyílt terepen és jönnek az alienek, ahol mészlõsz stratégiát kell alkalmazni, mert más nem nagyon van. Pedig annyi jót lehetett volna tényleg ebben a játékban, mert sokat tud a motor, csak kicsit el van még cseszve szegény. Még így, hogy a fizika közel sem reális (ez engem eléggé zavar), azért van nem is gyenge, törnek a falak, rakat árnyék, meg effekt van, kidõlnek a fák, fúj az szél, meg minden szar, de nem használták ki. Az is mennyit dobott volna a játékon, hogy ha szépek a helyszínek, olyan szempontból, hogy gyakrabban használják ki a motor képességeit és csinálnak valami látványt. Mert kb az egyetlen ilyen látványos hely, az az, amikor a játék elején felkel a nap. Az szép. De lehetett volna még annyi robbanás, ahol szétrepülnek a dolgok, meg minden. Lehetett volna több beszélgetõs bejátszás, esetleg olyanok is, ahol lövöldöznek, mert nagyon szépek a mozgások is, és fõleg az arcok, de semmi.

grebber
Nekemsincs vele semmi bajom hiszen akkor nem tolnám most 5-ödszörrre végig meg vettem volna meg eredetibe.

The Protector
XD

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

lac coo
Az ötlet nekem is tetszik, csak a játék nem 😊

KILLER2
Természetesen ez így van, de hátha egyszer... xD
És Lac coo hiába szidja megint a krájziszt, nekem tetszik. Kinek mi jön be, nekem tetszik. De csak az öltet, a kampányt elcseszték sajna a rövidségével és egyszerû sablontörténetével.

lac coo
Kizárt... Ez a kacat soha nem a nagybetûs játékról szólt. Ha meg arról szól ...felejthetõ kategória . 😉

lac coo
Hát lõd le te õket ! 😊

No meg "aszték"....

berczely
Figyuzzatok már én nemtok továbbmenni az után hogy az asztékot elégetik a fán és jön 2 kóreai mert mindíg lelõnek<#szomoru1>Ez még az eleje amikor sötét van!

Narxis
<#wow1>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

VRSDM
aki mostantól írni meg bármit ami nem szotftver azt meglepem egy pórnómmal!

berczely
<#nyes>

grebber
Ezt csakis maguknak köszönhetik hogy csak ezekrõl van szó.

KILLER2
Vajon eljön majd egyszer az idõ, amikor beszélni fognak fórumokon a Crysisról, de nem az optimizáltságát fogják szidni vagy azt írogatni, hogy kinek hogyan megy és kérdezgetik, hogy egy adott gépen hogy futna?

Quki
mit akartok mán , nekem élvezetes a játék még veríí hííg 1280x1024 es felbontásban 4szeres élsimítással is <#idiota><#idiota>

FSB: 533 |FSB/RAM arány: 1:1| C2D 8400 @ 4.0 Ghz| Gigabyte EP45DS3P| Sapphire HD4870->4890 | 4Gb OCZ Reaper 1150| Chieftec 750Watt + Acer Aspire 6930G-644G32N notebook

bertino
<#zavart2>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

VRSDM

gduck
A Crysis nanoruci nélkül olyan lenne, mint ez a topic laccoo nélkül <#idiota>

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Narxis
lol 😄

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

lac coo
A legtöbb játék 40 fps körül élvezhetõ!
Ez alól kivétel a Crysis, ami akár 10 fps-nél is élvezhetõen fut ! <#idiota><#fogmosas><#whatever>

CroftManor
Nekem 88gtm van és a 177.79es drivert használom Vista alatt, pl Assassins Creedbe érzek gyorsulást.
Csak a crysis hülye, mert rámentem arra, h optimális beállítások használata, erre kidobja, h ferakott mindent very high-ra, de az nálam élvezhetetlen, szaggat. Még a magas úgy ahogy élvezhetõ, na de a very high...

Nothing is True, Everything is Permitted

KILLER2
Felejtõs, látom, hogy van frissebb driver. Ez 175.19nél volt.

KILLER2
Van, aki Vistán játszik a legújabb nvidia driverrel, esetleg 8800 GTS 64mb-el? Csak mert nekem most az van fent és ugyanaz van, amit már régebben is tapasztaltam ezzel a driverrel, hogy Crysis közben gyakran elmegy a kép és kapok egy olyan üzenetet, hogy a valami hiba volt a képernyõillesztõvel.

KILLER2
Pöttyigazítós nincs is. Ami nagy kár, mert igencsak megkönnyítené a dolgokat ilyen téren.

lac coo
Én emlékszem egy videóra , ahol a szokásos referencia pontokkal dolgoztak az arcon, háttérben ment egy videó , és csak egymáshoz igazíytptta a pöttyöket... De nem emlékszem,. hogy ez benne lett volna az editorban ...

KILLER2
Olyan van hozzá asszem, amiben csak csúszkahúzogatással lehet mozgatni az arcokat. De az is több a semminél. Csak azt nem tudom, hogy hogyan lehet használni, mert pl láttam mostanában néhány SP modot, ahol felvett beszédet egész jól elmondott egy ember a Crysisban.

gduck
Mész+lõsz típusú játékban, ahol nem a párbeszéd dominál EZ FELESLEGES! Ha kalandjáték lenne, akkor OK! Na de ilyen a Crysisben? Minek???

UI: amúgy meg LOL <#wink>

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

berczely
Ez nagyon dúrva!

lac coo
Crysis editorhoz eredetileg járt volna egy olyan animáló rész amivel az arcokat lehetett volna mozgatni, csak valamiért kivették, szerintem, sok fejlesztõ rögtön felhasználta volna saját animációkhoz..
azzal simán meglehetne így csinálni, ha nem is így real time, de mondjuk fényképsorozatok alapján ...
Az már más kérdés hogy mennyi idõ 😊))) Egy másodperc mondjuk 20 fázis, egy játékhoz kell összvissz jó fél óra karakterenként ...😛

VRSDM
erre gondoltam mint BIA-s egyszerûen nem értem. ami egyszer bevált (hl2ben izom alapú arcmozgatás) azt miért nem lehet máshol is használni.

valve dolgozik egyedül ilyeneken? félhivatalos infók szerint most egy teljes izomzat alapú mozgásrendszert akarnak készíteni, nem scriptelt mozgásokkal, hanem AI alapon az izmokat mozgatva.

remélem érthetõ voltam. 😛

banplz
húú durva 😮