CRYSIS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hát igen, én ott csak egyszer voltam, többé biztosan nem is leszek...
nekem is az rémlik, hogy kinyirtam mindenkit meg a 2 kinyílandó rész között bóklásztam egy ideig, aztán jött a megváltás és kimentem az egészbõl.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Ott amik kinyílnak azok ha jól emlékszem maguktól nyílnak ki egy idõ.Vagy ha kinyirtál minden lényt a térségben. Ha jól emlékszem.
Next PC upgrade: 2022
nem egy logikai képességeket megdöntõ játék... 😊
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Minek kellett Core2 architektúra?
A baj a programozók oldalén van. Tojnak az optimalizálásra és a skálázhatóságra. Majd a harwer erõbõl megoldja... hát nem oldja meg. És ez nem az API fejlesztõjének a hibája.
És még mindig utálom az M$-t...<#vigyor5>#vigyor5>
Részemrõl ez a téma lezárva, mert erõsen offtopic.
Vagy esetleg a Crytek-EA-NVidia piszkos módszereirõl beszélsz ?
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Nothing is True, Everything is Permitted
szted miért lett egyáltalán DX10 verzio, a crytek erõltette vajon??? 😮 (hiszen MINDEN effekt ott a DX9 kódban is)
Forza.
Ha a programot jól írnák meg, és nem a kiadás dátuma lenne az elsõdleges szempont, akkor gyorsabb is lenne. De ez már egy másik tészta...
nem, olyan emberek ülnek ott, akiknek az a munkája, hogy minél több pénzre lehuzzanak 😊 ezt pedig ugy képzelik el, h behazudnak olyan dolgokat, amitõl megveszed a termékeiket... (pl vista + dx10 8x gyorsabb...)
Forza.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
az h nem jon be amit terveznek megint mas kerdes, az is csak egy uzlet amit csinalnak, az meg mindig rizikos.
u dont have to listen anybody else but me
Addig, míg ez nem változik, maximum kisebb gyorsulás, kicsivel szebb környezet érhetõ el, de "igazi" dx10 effektet nem fogunk látni. És rossz hírem van. Következõ oprendszer még erõteljesebben épit a drm-re, sõt. Az már el sem fog indulni, ha ki lesznek klapcsolva a hardveres elemek. (állítólag) Úgyhogy hosszú idõre a Vista az utolsó használható opendszer...
http://www.freetvmaci.info/
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
"Games would need to be developed for both APIs, one version for Direct3D 9 and below if targeting Windows versions prior to Windows Vista and another version using Direct3D 10 if targeting only Windows Vista"
Azaz Vista alatt DirectX 10 API-t használ.
Az, hogy nincs optimalizálva teljesen egyértelmû. Hogy lehetne gyorsabbra ismegírni, az is biztos.
Én csak annyit írtam, hogy igenis DirecX 10-et használ. Egy szóval sem dícsértem... <#nevetes1>#nevetes1>
De nincs ! Látom egy év múltán is nehéz felfdolgozni ....😊)))
De kár, hogy ezeket kurvára de nem látja az ember. 😄 Semmilyen gyorsulást vagy úgymond fejlõdést nem érzékel az ember DX10 alatt, hiába van über brutál gépe.
Ennyire értetlenek vagytok????????Most komolyan!
Magyarázod itt a DX10-et...A rákot érdekel! kössz meg minden hogy elmondtad de nekem csak sz*ros very high cfg kell keresem össze vissza de egy normálisat nem találok...
És ez a DX10 is egy kib*szott nagy hülyeség mer nagyon lassú a Crysis Very High beállításokon még a High is lassú Vista64bit dx10 alatt!Elindítom dx9ben high és láss csodát minimum fps a 28fps simán 35-40el megy szal ennyit a dx10-rõl!
VH configot akarom kipróbálni hátha gyorsabb mint az igazi very high amit a játékban kapcsolsz be dx10alatt!!
Xp alatt a konfig fájlok buherálásával csak néhány plusz beállítás érhetõ el, amiket alapból nem enged.
De pl. csak Dx10 alatt futhat D3D 10 utasítás (új memória kezelés, idõzítés parancsok stb.).
Ezen felül az új Windows Display Driver-nek köszönhetõen ugyanazok az utasítások akár 8x gyorsabban hajtódhatnak végre Dx10 alatt, mint a 9.0c alatt. Aztán ott az új Shader nyelv is.
Meg még egy csomó más... szal' a lényeg:
a konfig fájl buherálás nem egyenlõ DX10
Very High config kell nekem amit betok tenni a fájlok közé ennyi!
Xp alatt is sokan ezt használják...az a pár efekt van benne ami Vista alatt a DX10 lenne!
u dont have to listen anybody else but me
az 1:1 dx10 kinézetet ad xp/dx9 alatt
Forza.
több dzsungelt, jármüvezést, kicsit jobb sztorit vártam 😊 az FC river pályáját 10x végignyomtam, itt viszont csak az elsõ pálya fogott meg igazán ...
Forza.
Ugye emlékeztek a felsõ képen lévõ képre, amit még jóval megjelenés elõtt tettek ki?
Az alatta lévõt én csináltam az alsó kettõ pedig a ház kívülrõl és belülrõl, amibe be van dobva a szerencsétlen katona.
A lényeg az, hogy azért olyan szép az a törés, mert van egy elõre ehhez lemodellezett ház, amibe nekik csak be kellett dobniuk a katonát és amikor tetszett a kép, akkor csinálni egy screenshotot.
Töltsük le az internetet!
Grafika: 9
Hangok: 9
Hangulat: 10
Játszhatóság: 9
Küldetések: 7 (a barlangos rész lerontotta nagyon, pedig kezdetben élvezetes volt)
Ezért 4-es.
Next PC upgrade: 2022