CRYSIS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kifli
am sandbox powa azzal szerintem be lehet rakni finoman
DarkSector
A sok hibától eltekintünk akkor korszakalkotó

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

kifli
ez egy kemény játék.... 😄😄😄😄😄
dronkZero
Fél órája szenvedek, de nem tudok rájönni, hogy hogy a tökömbe' tudnék lerakni a kunyhó sarkaiba robbanós hordókat úgy, hogy a mûvelet közben ne szakadjon rám az egész... Lehet ilyet? Úgy finoman elejteni ami a kezünkben van, nem pedig odabaszni keményen?

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Gunner
elég szájbarágós a telepítés-használat, de hát van aki nem érti mint látod xD
épp most csaptam föl én is lvl5-ösként, de azért ez megállította a rendszert rendesen 😄 most jön lvl 4 😊

[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |

bertino
nincs benne readme ?

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Sziasztok,

Letöltöttem a PC Guru ról ezt a bizonyos TripleVpack C 1.31 et ...

Hogyan és hova kell telepíteni?
Valóban lesz fps növekedés?? Végigjátszotta már ezzel vki a játékot?

Köszönöm a segítséget

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

arty
3 db GTX280 😄

és még AA sincs ... vicces ez egyáltalán ? 😞

Forza.

DarkSector
yepp FAQ

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

bertino
yepp.

Bokafix2
directX 10-et fel lehet oldani XP-nis? Mert nekem csak max. a high beállításokat lehet elérni.

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

bordy
szerintem jobban, és ebben legalább fûnek lehet nevezni a füvet is.

DarkSector
Mint Crysis

KILLER2
Kíváncsi vagyok hogy ez hogy fog menni PCn.

Töltsük le az internetet!

Ability
Mellesleg választ is kapott a #28126 kommentben.
Ability
Ez nem errõl szól. Ez arról szól, hogy az SG-n tiltott ilyenrõl beszélni. De ez a kisebbik szelet, bár nekem ezt is be kell tartani, mint házigazdának. Szerinted akik ide járnak, azoknak mennyire tetszik, hogy folyton olyan kérdésekkel lepik a topikot, amit már ezerszer kitárgyaltak, és ráadásul csak azért van problémája, mert nem képes megvenni eredetiben a játékot. Ha már egyszer ellopja, akkor találja meg a módját annak, hogy azzal hogyan kell játszani. Tudod, én sem vagyok egy szent, aki mindent megvesz eredetiben, de többnyire ami tetszik azt igen. Viszont aki benne van a warezban, az legyen már annyira körültekintõ, hogy a release mellé csatolt információkat megnézi, vagy ha már ez sem megy, akkor legalább ott tegye fel a kérdését, ahonnan beszerezte.
bordy
az ám. ubisoft saját fejlesztésû motorja.

berczely
sztem se cryengine

bertino
tudtommal dunia engine, nem ?

Már bocs hogy beleszólok , de igazán rendes dolog igy elküldeni az embert a ...... aki mondjuk nem ért hozzá , attól hogy neked gond nélkül fut és keménynek érzed magad nem kell , old meg ahogy tudod , segitsünk már egymáson ..... ha meg egyszer neked kell segitség fel lennél háborodva hogy nem segit senki .....
No comment : HUNGARY ! powa
DarkSector
Te jószagú pokol!
Ez Cry engine????

Ability
Nem warez fórum, viszlát, old me ahogy tudod.
gduck
Azért már van hardver, amin majdnem fullon (nincs AA és AF) lehet játszani Crysis HD <#idiota>

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

KILLER2
Hardware fórumban keress olyat,h ogy SEGÍTSÉG

jedimarsi
oks lécce adj egy linket mert nagyon találom!

Halla Madrid!!!! Jövőre Bl-t is megnyerhetjük!!! Eddig Metzelder és Pepe jó igazolás de még hol van a vége!? Saviola,Drenthe,Robben Fabregas,és talán Kaká,ha sikerül nagyon jó csapatunk lesz!!!

Ability
Ha látszólag a gépeddel van baj, és nem csak a Crysis produkálja a hibát, akkor miért ide írsz? Menj a hardver részlegbe, ott nagyobb eséllyel mondják meg mi a baj.
jedimarsi
Hello! Olyan kérdésemn lenne , hogy miért van az h elindítom a játékot kék képenyõ fogad valamiket kiír de gyorsan elkapja a képernyõt és újraindul a gép ez a problémám van a fifa 08-nál is, régebbi gépemen nem votl baj semelyikkel!

Gépem:
Inter Dual Core 2.2 proci
Nvidia Geaforce 8600 GT 512 mb videó kártya
2 GB DRR3 1000 Mhz ram

nem értem mi lehet a probléma talán vírus vagy mi? tanácstalan vagyok! elõre is köszi a segítséget!

Halla Madrid!!!! Jövőre Bl-t is megnyerhetjük!!! Eddig Metzelder és Pepe jó igazolás de még hol van a vége!? Saviola,Drenthe,Robben Fabregas,és talán Kaká,ha sikerül nagyon jó csapatunk lesz!!!

Mert a 64bit-es crack kell 64bit-es oprendszerhez... mármint a játékhoz.

ja , amúgy vistám van tehát dx 10 , 64 bit , stb
Szevasztok , lenne egy problémám , Felraktam a game t és nem indul el 64 bit fekete kép és semmi ....
ha a simával inditom hibajelentést kapok .

a gépem : Intel core 2 duo 2.66 e 8200
4 GB DDR 2 800 RAM
MSI NX 8800 gt 512
bordy
eh, 3 hónapja kb már elmondta ezt itthon a gdf-en. akkor is ki írhatták volna. most hogy ez miért újdonság hírként...
meg kb mindehol ugyan azt az anyagot nyomja le prezentációba.

KILLER2
Soha nem lesz olyan gép, amin viszi majd a CryEngine 3at 😊
De reméljük, hogy addigra nem csak a látvánnyal, hanem az optimizációval is fognak törõdni, így hátha mégis lesz gép, ami elviszi és olcsóbb, mint egy luxusautó.

lac coo
Soha nem lesz olyan ....

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

HöfEE
Szerintem nem kell öt év 😊

lac coo
Cevat Yerli a Crytek ura GCDC fejlesztõi konferencián értekezett a Cryengine jövõjérõl. Becslései szerint az új motor 2012 tájékán fog majd megjelenni. Természetesen ennek megfelelõen akár ötször szebb és jobb lesz, mint a jelenlegi Cryengine 2. Gondolom a poligonszámra és egyéb mérhetõ teljesítményekre utalt a számszerûsítésnél. Cevat Yerli szerint ebben az idõben fog érkezni az új konzolgeneráció is (PlayStation 4, "Xbox 720"). Tim Sweeney is körülbelül ekkora idõzíti a Unreal 4-et, úgyhogy szép kis endzsinhárborúnak nézhetünk majd elébe.

A munkát már elkezdték az új motoron és fõleg 2009-ben fognak komolyan nekifeküdni és nem valószínû, hogy 2012-es debütálásig nagyon mutogatni fogják. Cevat is megjegyezte, hogy öt éven belül a realtime grafika utól fogja érni a Pixar renderfilmek minõségét.

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

pf koszi akkor vissaztolrok korabbi mentest
bertino
yepp.

hmm de hol??? még elõbb a hajóban ?
CroftManor
Fel kell(ett volna) venni a TAC fegyvert, amivel be kell mérni azt az ûrhajót.

Nothing is True, Everything is Permitted

hali
most játszom crysis-el, valaki tudna segíteni? fent vagyok az anyahajón, kinyírtam a pókszerû gépet, majd feljött oldalt egy bazi nagy ûrhajó vmi pajzzsal. a térkép mutatja hogy vegyek fel vmi gránátvetõt, odamegyek de marhára nincs ott semmi, csak gauss lõszer meg dobozok. le kéne mennem alsóbb szintre vagy mi?
kosz
Narxis
Akkor jó 3-4 évig, hogyha késõbb megelégszik az újabb játékoknál a medium-high beállításokkal. De általában akik ennyit költenek gépre azoknak mindig a high-ultra high beállítások kellenek... 😊 Mondjuk ha csak Crysis-hez kell a gép akkor persze örök élet, de van ilyen ember? 😊

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Azt mondom, hogy aki olyan gépet vesz, hogy Crysis menjen HIGHon 30-40 FPSel (vagy very highban) annak sztem 3-4 évig gépet se kell váltania. Crysis motorja eleve el van kúrva, marketingfogás volt. PC is lehetne olyan mint a konzol, szép grafika de azonos konfig, de a hardvergyártók miatt ez elõ se fordulhat😊

NEm ronda öö mozgás közben jól néz ki hidd el így jó hogy nem olyan nagy szám nem sokat add vissza a kép egyes helyeken de játék közben lenyûgözõ fõleg Dx10 el 9 el se rossz de azért lehet láni a különbséget.
Ezek a képek MAgas Graffon készültek mivel Dx10 patch nem volt XP hez így csak Dx9 el ment :
Játék elején:
http://kepfeltolto.hu/i/?201742&t=img

Naplemente beszûrõdõ fények:
http://kepfeltolto.hu/i/?201745&t=img

Gránát dobás után robbanás a lökéshullám elég jó:
]http://kepfeltolto.hu/i/?201746&t=img

AZ elsõ fagyás után:
[url="http://kepfeltolto.hu/i/?201747&t=img"]http://kepfeltolto.hu/i/?201747&t=img[/url

Amikor a Plastic szakít:
http://kepfeltolto.hu/i/?201750&t=img

A következõ képek Ultra graf Dx10 el:
Fõellenfél:
http://kepfeltolto.hu/i/?201810&t=img

Becsapódott az anyahajóba és ezután örvény keletkezett:
http://kepfeltolto.hu/i/?201811&t=img
Peetboy
Az alsó kép, nagyon éles, világító, úgy ronda már. Fölösleges akkora vílágítás. De a sötétben játszodó részeknél, sokkal joban elmegy max grafon a játék.

AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM

KILLER2
Kicsit félreértettél. Én nem azt mondtam, hogy szar benne a homály, mert kell is az oda, csak azt, hogy ilyen homályosított képnél mindegy, hogy milyen ultraizé a graf, mert úgyis csak a fényeffektek látszanak és az, hogy mi mennyire részletes vagy éles, az egyáltalán nem.

Peetboy
Jöhetnek még képek Ultra High beállításon. Várjuk õket !

AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM

Részben igazad van részben nem... persze vannak benne gyenge texturák..
A homályosítás meg szerintem egy eléggé jó ötlet meg a robbanások voltál már gyakorlaton amikor robbangatnak meg lövöldöznek melletted? ha nem akkor szerintem inkább ne is kritizáld ezt a részét a játéknak megrt nincsen viszony ítási alapod.... szerintem eléggé élethû persze van egy két gyenge dolog benne de úgy összeségében én 4-re osztályoznám ha nagyon szõrös szívû szeretnék lenni...
KILLER2
Jól néznek ki a képek, de egyik sem nagy szám.
Az elsõ kép: Persze, hogy jól néz ki, mivel ott vannak rajta a kellemesnek mondható fények és mivel homályos az egész, ezért semmi nem látszik a textúrákból, hogy milyenek lennének. De azért az egyik hegyes lowpoly kõ befigyel.
A középsõ kép: A tenger és az ég szép, a napsugarakkal együtt. A fák távol vannak, azért nincs bennük semmi extra, az a kis sziget nekem kicsit csúnyának tûnik, a homok is és ahol a fû elkezdõdik, de ez a pálya hibája. A kövek mint mindig, most sem szépek és belóg a képbe az a láda vagy mi az, aminek ott vannak a nem túl szép kötései vagy mifenéi. Ez a tárgy távolról abszolút rendben van, de közelrõl egy screenshotra nem túl mutatós. A kövekhez még annyit, hogy túl kockásak is és a textúra sem elég éles rajta, amellett, hogy ahogy rá van téve, az sem túl szép. A föld textúra nem éles és a fegyvert is túl sötétnek találom.
A harmadik kép: Ugyanaz, mint az elsõ. Erõs fények, amúgy meg homályos és a fények miatt meg amúgy sem látszanak a textúrák, így persze, hogy mutatós.

Prince of Máté
Azt a többire értettem 😊 Pl a második képen a tengeren kívül minden csúnya :C