CRYSIS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Töltsük le az internetet!
1440x900 ULTRA GRAFF minden csutkára húzva
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
4850 erõsebb vga, de ha felrakod az AA-t, esetleg nagyobb felbontást, akkor megint csak vga limites leszel annyira, h a gyengépp proci nem nagyon tud beleszolni (tovább lassitani) 😊 pár efpéest lehet nyerni jo procival, de játszhatová inkább vga cserével lehet tenni a krizist
Forza.
Bár én a HD4850-el alig játszottam a crysis-el a pálya elején szoktam szórakozni amíkor kivilágosodik...késõbb eshet az fps nemtudom...
itt egy kép:
Az télleg sok, akkor nem is akadozik egyeltalán nem?
Énnekem 1680-as monitorom van, nekem akkor mennyit futna.?
Innen vettem 1024-et, ott azért az átlag 40 az elég élvezhetõ. De nekem már GX2-es szint kéne, ami most 60e.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
1024-ben aránylag jól?
Én 1440x900ban all high 0xAA és 35+fps el megy simán megy 40fölé is az fps (dx9-es mód vista alatt)
XP-n még a 4xAA-t is elég jól bírja!
Forza.
wapolok
wapolok
itt nem ugy nz ki, hogy vesz az ember egy VGA-t, aztán azzal garantáltan jobban fog futni.
sokat számít a gép többi alkatrésze is.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
wapolok
Ha elfogyik a muníciótok mindig vigyetek magatokkal tyúkot. <#hehe>#hehe>
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
Igaz 64 bites Vista volt a gépemen, de kompatibilitási gondok miatt visszatettem a 32 bitest.
"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]
Nem a windows nem kezeli, hanem a 32bit-es oprendszer. Láma fiúka.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
van benne egy olyan korlátozás hogy egy program max 2 gb-t használ de ezt fel lehet oldani...
csak a Professional verzióban mûködik létezik egy ún. /3GB kapcsoló, mellyel megmondhatjuk a rendszernek, hogy az alkalmazásoknak akár 3GB memóriát is engedélyezzen.
A következõképpen szúrjuk be a kapcsolót a Boot.ini file-ba (példa):
timeout=30
default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(2)\WINNT
multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(2)\WINNT=''Windows XP Professional'' /3GB
meg amúgy is a 2 gb csak 1 adott programra van attol még 4 gb-t használ (ebbe a videókari ramja meg az összes memória benne van) Tehát xp-be 3gb ramot érdemes tenni.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
no de hogy lehet elbaszkodni autókat? 😄
Intel Core 2 Duo E8200 (2.66, 1333FSB) 2x1G Kingmax, 250G samsung SATA2, Philips 190WV Wide.