31662
CRYSIS
  • fehérsólyom
    ott is ugyanaz a probléma
  • Krisztiam #31421
    patch nélkül próbáld meg..
  • Krisztiam #31420
    sziasztok
    tesco-ban láttam crysis-t 990 Ft-ért annyiért megérte volna megvenni nem? :)
  • fehérsólyom
    már vagy 3x újra lett telepítve+ már felraktam az 1.2-es patchet is
    most csak annyi a fejlődés, hogy csak egy fekete képernyő jön be és nem indul :/
  • Optimus Prime
    Próbáld meg újratelepíteni vagy a telepítő CD-n keres game dll fájlokat és másold a játék könyvtárába.
  • fehérsólyom
    sziasztok,
    nekem egy olyan problémám lenne, hogy amikor meg próbálom elindítani akkor azt írja ki, hogy failed to load the Game DLL!
    64 bites verziót próbálom elindítani
    a proci P6100
    Ati HD5470 512mb
    4gb ddr3
    az 1.1-es patch-et felraktam és még mindig semmi
    5let?

köszi
  • Optimus Prime
    Valami elbasztak az árazással, mert a sárga cím 3990 volt, de volt már 3590-3490 vagy 2990 is, persze akcióban már 1990 is. De valamiért visszatolták az árát.
    Én Steam ~1500 Ft-ért vettem az ME-t.
  • samsung123
    sooory benéztem azt hittem asimára gondolsz, de a ME is 3999 szokott lenni. nem 4,5k
  • samsung123
    ááá az nagyon sok ahhoz képest hogy 2k volt 2 évig mindehol. Vagy akcióba a maxiumum edition is 2k! vagy akció nélkül 4k.
  • Krisztiam #31413
    4490 ft cd galaxis-ban.. annyi sok érte?
  • Optimus Prime
    Ha nagyon olcsó és a játékot min hard/insane fokozaton kezded. A multi nagyon halott, pár szerver aktív és a legpocsékabb mappekkel fut.
  • Krisztiam #31411
    sziasztok
    érdemes megvenni a crysis maximum edition-t?
  • gduck
    Lelkesek a fiúk, de már 3 éve csinálják :D
  • grebber
    Jurassic Park mod

ezek tuti nem készülnek el pedig jó lenne!
  • grebber
    Tiberian Genesis mod
  • grebber
    LOL most nézem ki hogy véleményezte a kommentem erre ninc sott a komment ki lett moderálva.
    Pedig csak azt irtam a képekhez hogy szépek meg minden de valaha el is készül vajon? Mert nem egy modból voltak fantasztikus képek amik azóta is készülnek.
    És ez nem tetszett nekik.
  • Optimus Prime
    Jól nézz ki, a Source készített verzióját már próbáltam.
  • grebber
    StarCry mod képek

Vajon ez el is készül majd?
  • grebber
    Hát igen rövidecske lett és valóban nem volt az a hüde nehéz játék!
  • Optimus Prime
    Hát, kivégeztem már deltán is a játékot. Így mintha könnyebb lett volna. És kevesebb idő is. :(
    19 órám van benne, 1x hard, 1x delta és vagy másfél óra multi. Nem valami hosszú vagy nehéz játék, ugye?
  • Optimus Prime
    Ez csak nézőpont kérdése. :)
  • DarkSector
    Jó lehet dobálózni modokkal de alapon a videót néztem????

Xbox360 gyenge hardver, kellett butítani, de fények intenzívebbek ahogy néztem...próbáltak picurkát kompenzálni.
    El is vettek meg adtak is.
  • Shep
    Hangulatos és szép között azért van némi jelentésbeli különbség :)
  • Shep
    De csak addig amíg a pc-sre nem dobsz rá egy modot. Akkor aztán körbe alázza a boxost Cry3 ide, vagy oda.
  • Optimus Prime
    Nekem jobban bejön a PC-s, a színek teltebbek és jobb a világos hatás, mint a kék monoton. A napfelkelte viszont ragyogóbb és szebb, mint PC-n. Na de a két játék más engine-t is használ.
  • DarkSector
    X-en a napsütés a Cry Engine 3-nak hála intenzívebben fest.
  • grebber
    PC VS xbox 360 grafikai összehasonltás egymás melletti videóban!
  • Geri98
    sziasztok!

csak annyit kérdeznék hogy van a játékban UFO MOAR ? (a kieg. az UFO fegyóhoz) mint a crysis wars-ban ?
  • Optimus Prime
    Az első képen szép a konténer teszallációja (vagy bump mapping?), a másodikon kicsit talán túl van erőltetve ez a fénytörés effekt - mindenhol ez jön elő a játékban - a negyedik képen szép a zavaros pocsolya.
    Sajnos én ennyit látok. A játékba nincs egy profin fényképezett beállítás vagy egy hangulatos zug. Az egészről ordít a techdemó és hogy "nézd mennyire profi!". A COJ2 legalább hangulatos és "él", ha rondább is. Nekem épp ezért az RFG, az ME vagy a BS is [u]hangulatosabb[²u], mint a Crysis. Jó ez is, de ez csak a látványról meg durva és pergős akcióról szól. Habár az utolsó pálya hadihajóján el voltam. Ott jó volt a berendezés (díszlet).
  • DarkSector
    Hát jah de megoszlanak a vélemények nagyon...eladásokban is látszik.
    Akkor még a multi csak egy körítés volt, mostaniba meg a single volt csak egy levezető.
  • Shep
    Az 1 szerintem van legalább olyan jó mind, történetben, mind pedig játszhatóságban, mint a 2
  • DarkSector
    Crysis1 a csúcstechdemo verhetetlen, a 2.részben már használható játék lett story-val és multival...ami megintcsak döbbenetes látvány, a textúrák 1-től 1-ig szépek, effect-ek is.

Konzolokon is az über minőség a konzolokon lévő többi fps-hez képest.

Crysis az minden platformon külön külön is a minőséget jelenti...kész ennyi. :)
  • Shep
    COJ 2? Te, ugyanarról a játékról beszélünk? Ráadásul a COJ2-ben hol van dzsungel? Még ha a Sniper Ghost Warriort mondtad volna akkor azt mondom, ok neked az tetszik de pont a COJ2, ami ugyan nem csúnya de a Crysistól messze áll.

Ha ettől neked szebb a COJ2 akkor csak gratulálni tudok.

• grebber
    Ezek szépek? Na ne ba***uk fel egymást idegileg!
  • DarkSector
    COJ mint Call of Juarez 2?
    Azért nem mondanám ezt...:D

Crysis kökemény techdemo...nem veri ezt semmi, még az új BF is elbújhat mögötte.
  • Optimus Prime
    Vicces, mert a COJ2 max grafikán simán megy és simán veri a Crysis-t
    Azért van pár szép rész:
    1,2,
    3,
  • Shep
    Hát ha nincs maxon akkor mégis mit vársz?
  • Optimus Prime
    OK, megoldottam. Ismert bug.

Nem rossz játék egyébként. Jobban tetszett, mint mikor a demót próbáltam. A sztori se rossz, de grafika... Igaz nincs maxon, azt nem bírja a gépem, de a legtöbb beállítás high és mediumon, de így se olyan kiemelkedő. A fényképezés se olyan jó, mint más játéknál, a hangulat sincs meg úgy, mint más pl. Chrome Engine-s dzsungel játékoknál. De a játékmenet nem rossz, valamiért oda szegez a képernyő elég. Pergős, akciódús, néhol érdekes. A Nano-Suit se rossz, jól ki lehet használni. Ámde az AI bugos, mert többször fordult elő velem, hogy bámulnak és várnak az ellenkező irányba, mikor betörtem egy-egy épületbe és nem nagyon érzékeltek akkor se. Nem használtam cloakot, az más és hardon mentem.
    Az idegenes jó ötlet, habár nem túl eredeti. A hegy belseje hajaz a Prey-re, a lények A Mátrix-ra, az egész technológia a TRON fényvilágára. A gömb a Lost In Space-re, maga a játék stílusa és feelingje meg a Halo-ra.
    Ezek ellenére jó játék, kellemes csalódás volt és aránylag hosszú is cirka 10 óra játékidőt ad. Viszont a befejezés gyenge és sok kérdésemre nem kaptam választ a játék végén se.
  • Optimus Prime
    Nem tudom befejezni a játékot! HELP!

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A végső boss, a nagy idegen hajó. Kilőttem rajta, amit kell. De azt átkozott TEK gun nem lockol. A célkereszt is ugrál zöld és piros színek között állandóan.
    Ez most bug, hardverhiba - sokat olvastam Logitech okozta gondról - vagy csak szimplán ilyen pocsék a játék? Első nekifutásra a fegyvert se vettem magamhoz.
  • grebber
    Youtuberól minden kiderül!