31662
CRYSIS
-
fehérsólyom #31422 ott is ugyanaz a probléma -
patch nélkül próbáld meg.. -
sziasztok
tesco-ban láttam crysis-t 990 Ft-ért annyiért megérte volna megvenni nem? :) -
fehérsólyom #31419 már vagy 3x újra lett telepítve+ már felraktam az 1.2-es patchet is
most csak annyi a fejlődés, hogy csak egy fekete képernyő jön be és nem indul :/ -
Próbáld meg újratelepíteni vagy a telepítő CD-n keres game dll fájlokat és másold a játék könyvtárába. -
fehérsólyom #31417 sziasztok,
nekem egy olyan problémám lenne, hogy amikor meg próbálom elindítani akkor azt írja ki, hogy failed to load the Game DLL!
64 bites verziót próbálom elindítani
a proci P6100
Ati HD5470 512mb
4gb ddr3
az 1.1-es patch-et felraktam és még mindig semmi
5let?
köszi -
Valami elbasztak az árazással, mert a sárga cím 3990 volt, de volt már 3590-3490 vagy 2990 is, persze akcióban már 1990 is. De valamiért visszatolták az árát.
Én Steam ~1500 Ft-ért vettem az ME-t. -
sooory benéztem azt hittem asimára gondolsz, de a ME is 3999 szokott lenni. nem 4,5k -
ááá az nagyon sok ahhoz képest hogy 2k volt 2 évig mindehol. Vagy akcióba a maxiumum edition is 2k! vagy akció nélkül 4k. -
4490 ft cd galaxis-ban.. annyi sok érte? -
Ha nagyon olcsó és a játékot min hard/insane fokozaton kezded. A multi nagyon halott, pár szerver aktív és a legpocsékabb mappekkel fut. -
sziasztok
érdemes megvenni a crysis maximum edition-t? -
Lelkesek a fiúk, de már 3 éve csinálják :D -
Jurassic Park mod
ezek tuti nem készülnek el pedig jó lenne!
-
Tiberian Genesis mod -
LOL most nézem ki hogy véleményezte a kommentem erre ninc sott a komment ki lett moderálva.
Pedig csak azt irtam a képekhez hogy szépek meg minden de valaha el is készül vajon? Mert nem egy modból voltak fantasztikus képek amik azóta is készülnek.
És ez nem tetszett nekik.
-
Jól nézz ki, a Source készített verzióját már próbáltam. -
StarCry mod képek
Vajon ez el is készül majd?
-
Hát igen rövidecske lett és valóban nem volt az a hüde nehéz játék! -
Hát, kivégeztem már deltán is a játékot. Így mintha könnyebb lett volna. És kevesebb idő is. :(
19 órám van benne, 1x hard, 1x delta és vagy másfél óra multi. Nem valami hosszú vagy nehéz játék, ugye? -
Ez csak nézőpont kérdése. :) -
Jó lehet dobálózni modokkal de alapon a videót néztem????
Xbox360 gyenge hardver, kellett butítani, de fények intenzívebbek ahogy néztem...próbáltak picurkát kompenzálni.
El is vettek meg adtak is. -
Hangulatos és szép között azért van némi jelentésbeli különbség :) -
De csak addig amíg a pc-sre nem dobsz rá egy modot. Akkor aztán körbe alázza a boxost Cry3 ide, vagy oda. -
Nekem jobban bejön a PC-s, a színek teltebbek és jobb a világos hatás, mint a kék monoton. A napfelkelte viszont ragyogóbb és szebb, mint PC-n. Na de a két játék más engine-t is használ. -
X-en a napsütés a Cry Engine 3-nak hála intenzívebben fest. -
PC VS xbox 360 grafikai összehasonltás egymás melletti videóban! -
Geri98 #31395 sziasztok!
csak annyit kérdeznék hogy van a játékban UFO MOAR ? (a kieg. az UFO fegyóhoz) mint a crysis wars-ban ? -
Az első képen szép a konténer teszallációja (vagy bump mapping?), a másodikon kicsit talán túl van erőltetve ez a fénytörés effekt - mindenhol ez jön elő a játékban - a negyedik képen szép a zavaros pocsolya.
Sajnos én ennyit látok. A játékba nincs egy profin fényképezett beállítás vagy egy hangulatos zug. Az egészről ordít a techdemó és hogy "nézd mennyire profi!". A COJ2 legalább hangulatos és "él", ha rondább is. Nekem épp ezért az RFG, az ME vagy a BS is [u]hangulatosabb[²u], mint a Crysis. Jó ez is, de ez csak a látványról meg durva és pergős akcióról szól. Habár az utolsó pálya hadihajóján el voltam. Ott jó volt a berendezés (díszlet). -
Hát jah de megoszlanak a vélemények nagyon...eladásokban is látszik.
Akkor még a multi csak egy körítés volt, mostaniba meg a single volt csak egy levezető. -
Az 1 szerintem van legalább olyan jó mind, történetben, mind pedig játszhatóságban, mint a 2 -
Crysis1 a csúcstechdemo verhetetlen, a 2.részben már használható játék lett story-val és multival...ami megintcsak döbbenetes látvány, a textúrák 1-től 1-ig szépek, effect-ek is.
Konzolokon is az über minőség a konzolokon lévő többi fps-hez képest.
Crysis az minden platformon külön külön is a minőséget jelenti...kész ennyi. :) -
COJ 2? Te, ugyanarról a játékról beszélünk? Ráadásul a COJ2-ben hol van dzsungel? Még ha a Sniper Ghost Warriort mondtad volna akkor azt mondom, ok neked az tetszik de pont a COJ2, ami ugyan nem csúnya de a Crysistól messze áll.
Ha ettől neked szebb a COJ2 akkor csak gratulálni tudok.
-
Ezek szépek? Na ne ba***uk fel egymást idegileg! -
COJ mint Call of Juarez 2?
Azért nem mondanám ezt...:D
Crysis kökemény techdemo...nem veri ezt semmi, még az új BF is elbújhat mögötte. -
Vicces, mert a COJ2 max grafikán simán megy és simán veri a Crysis-t
Azért van pár szép rész:
1,2,
3, -
Hát ha nincs maxon akkor mégis mit vársz? -
OK, megoldottam. Ismert bug.
Nem rossz játék egyébként. Jobban tetszett, mint mikor a demót próbáltam. A sztori se rossz, de grafika... Igaz nincs maxon, azt nem bírja a gépem, de a legtöbb beállítás high és mediumon, de így se olyan kiemelkedő. A fényképezés se olyan jó, mint más játéknál, a hangulat sincs meg úgy, mint más pl. Chrome Engine-s dzsungel játékoknál. De a játékmenet nem rossz, valamiért oda szegez a képernyő elég. Pergős, akciódús, néhol érdekes. A Nano-Suit se rossz, jól ki lehet használni. Ámde az AI bugos, mert többször fordult elő velem, hogy bámulnak és várnak az ellenkező irányba, mikor betörtem egy-egy épületbe és nem nagyon érzékeltek akkor se. Nem használtam cloakot, az más és hardon mentem.
Az idegenes jó ötlet, habár nem túl eredeti. A hegy belseje hajaz a Prey-re, a lények A Mátrix-ra, az egész technológia a TRON fényvilágára. A gömb a Lost In Space-re, maga a játék stílusa és feelingje meg a Halo-ra.
Ezek ellenére jó játék, kellemes csalódás volt és aránylag hosszú is cirka 10 óra játékidőt ad. Viszont a befejezés gyenge és sok kérdésemre nem kaptam választ a játék végén se. -
Nem tudom befejezni a játékot! HELP!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A végső boss, a nagy idegen hajó. Kilőttem rajta, amit kell. De azt átkozott TEK gun nem lockol. A célkereszt is ugrál zöld és piros színek között állandóan.
Ez most bug, hardverhiba - sokat olvastam Logitech okozta gondról - vagy csak szimplán ilyen pocsék a játék? Első nekifutásra a fegyvert se vettem magamhoz. -
Youtuberól minden kiderül!