CRYSIS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Optimus Prime
Ha nagyon olcsó és a játékot min hard/insane fokozaton kezded. A multi nagyon halott, pár szerver aktív és a legpocsékabb mappekkel fut.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

Krisztiam
sziasztok
érdemes megvenni a crysis maximum edition-t?

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

gduck
Lelkesek a fiúk, de már 3 éve csinálják 😄

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

grebber
Jurassic Park mod

<#taps> ezek tuti nem készülnek el pedig jó lenne!

Next PC upgrade: 2022

grebber

grebber
LOL most nézem ki hogy véleményezte a kommentem erre ninc sott a komment ki lett moderálva.
Pedig csak azt irtam a képekhez hogy szépek meg minden de valaha el is készül vajon? Mert nem egy modból voltak fantasztikus képek amik azóta is készülnek.
És ez nem tetszett nekik.<#levele>

Optimus Prime
Jól nézz ki, a Source készített verzióját már próbáltam.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

grebber
StarCry mod képek

Vajon ez el is készül majd?

grebber
Hát igen rövidecske lett és valóban nem volt az a hüde nehéz játék!

Optimus Prime
Hát, kivégeztem már deltán is a játékot. Így mintha könnyebb lett volna. És kevesebb idõ is. 😞
19 órám van benne, 1x hard, 1x delta és vagy másfél óra multi. Nem valami hosszú vagy nehéz játék, ugye?

Optimus Prime
Ez csak nézõpont kérdése. 😊

DarkSector
Jó lehet dobálózni modokkal de alapon a videót néztem????

Xbox360 gyenge hardver, kellett butítani, de fények intenzívebbek ahogy néztem...próbáltak picurkát kompenzálni.
El is vettek meg adtak is.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Shep
Hangulatos és szép között azért van némi jelentésbeli különbség 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
De csak addig amíg a pc-sre nem dobsz rá egy modot. Akkor aztán körbe alázza a boxost Cry3 ide, vagy oda.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Optimus Prime
Nekem jobban bejön a PC-s, a színek teltebbek és jobb a világos hatás, mint a kék monoton. A napfelkelte viszont ragyogóbb és szebb, mint PC-n. Na de a két játék más engine-t is használ.

DarkSector
X-en a napsütés a Cry Engine 3-nak hála intenzívebben fest.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

sziasztok!

csak annyit kérdeznék hogy van a játékban UFO MOAR ? (a kieg. az UFO fegyóhoz) mint a crysis wars-ban ?
Optimus Prime
Az elsõ képen szép a konténer teszallációja (vagy bump mapping?), a másodikon kicsit talán túl van erõltetve ez a fénytörés effekt - mindenhol ez jön elõ a játékban - a negyedik képen szép a zavaros pocsolya.
Sajnos én ennyit látok. A játékba nincs egy profin fényképezett beállítás vagy egy hangulatos zug. Az egészrõl ordít a techdemó és hogy "nézd mennyire profi!". A COJ2 legalább hangulatos és "él", ha rondább is. Nekem épp ezért az RFG, az ME vagy a BS is hangulatosabb<²u>, mint a Crysis. Jó ez is, de ez csak a látványról meg durva és pergõs akcióról szól. Habár az utolsó pálya hadihajóján el voltam. Ott jó volt a berendezés (díszlet).

DarkSector
Hát jah de megoszlanak a vélemények nagyon...eladásokban is látszik.
Akkor még a multi csak egy körítés volt, mostaniba meg a single volt csak egy levezetõ.

Shep
Az 1 szerintem van legalább olyan jó mind, történetben, mind pedig játszhatóságban, mint a 2

DarkSector
Crysis1 a csúcstechdemo verhetetlen, a 2.részben már használható játék lett story-val és multival...ami megintcsak döbbenetes látvány, a textúrák 1-tõl 1-ig szépek, effect-ek is.

Konzolokon is az über minõség a konzolokon lévõ többi fps-hez képest.

Crysis az minden platformon külön külön is a minõséget jelenti...kész ennyi. 😊

Shep
COJ 2? Te, ugyanarról a játékról beszélünk? Ráadásul a COJ2-ben hol van dzsungel? Még ha a Sniper Ghost Warriort mondtad volna akkor azt mondom, ok neked az tetszik de pont a COJ2, ami ugyan nem csúnya de a Crysistól messze áll.

Ha ettõl neked szebb a COJ2 akkor csak gratulálni tudok.

grebber
Ezek szépek? Na ne ba***uk fel egymást idegileg!

DarkSector
COJ mint Call of Juarez 2?
Azért nem mondanám ezt...😄

Crysis kökemény techdemo...nem veri ezt semmi, még az új BF is elbújhat mögötte.

Optimus Prime
Vicces, mert a COJ2 max grafikán simán megy és simán veri a Crysis-t
Azért van pár szép rész:
1,2,
3,

Shep
Hát ha nincs maxon akkor mégis mit vársz?

Optimus Prime
OK, megoldottam. Ismert bug.

Nem rossz játék egyébként. Jobban tetszett, mint mikor a demót próbáltam. A sztori se rossz, de grafika... Igaz nincs maxon, azt nem bírja a gépem, de a legtöbb beállítás high és mediumon, de így se olyan kiemelkedõ. A fényképezés se olyan jó, mint más játéknál, a hangulat sincs meg úgy, mint más pl. Chrome Engine-s dzsungel játékoknál. De a játékmenet nem rossz, valamiért oda szegez a képernyõ elég. Pergõs, akciódús, néhol érdekes. A Nano-Suit se rossz, jól ki lehet használni. Ámde az AI bugos, mert többször fordult elõ velem, hogy bámulnak és várnak az ellenkezõ irányba, mikor betörtem egy-egy épületbe és nem nagyon érzékeltek akkor se. Nem használtam cloakot, az más és hardon mentem.
Az idegenes jó ötlet, habár nem túl eredeti. A hegy belseje hajaz a Prey-re, a lények A Mátrix-ra, az egész technológia a TRON fényvilágára. A gömb a Lost In Space-re, maga a játék stílusa és feelingje meg a Halo-ra.
Ezek ellenére jó játék, kellemes csalódás volt és aránylag hosszú is cirka 10 óra játékidõt ad. Viszont a befejezés gyenge és sok kérdésemre nem kaptam választ a játék végén se.

Optimus Prime
Nem tudom befejezni a játékot! HELP!

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A végsõ boss, a nagy idegen hajó. Kilõttem rajta, amit kell. De azt átkozott TEK gun nem lockol. A célkereszt is ugrál zöld és piros színek között állandóan.
Ez most bug, hardverhiba - sokat olvastam Logitech okozta gondról - vagy csak szimplán ilyen pocsék a játék? Elsõ nekifutásra a fegyvert se vettem magamhoz.

grebber
Youtuberól minden kiderül!

Optimus Prime
Steamen daily deal-ben 5 euró a Maximum Edition! Csak megvettem, pedig... Remélem nem csalódok. Elég sci-fis a játék? Van benne pár idegen is? 😊

DarkSector
Ide akartam, érdekességképpen:

Konzolos Crysis a CryEngine 3-at használja.

DarkSector
ÚÚÚristen fullhd digizés meg ilyesmi már GTX580-nál cseng a fülem, de lehet 2 darab lesz belõle, és egy i7-es proci. 6-8GB ram

Elore bocsi,hogy ide irok, de ti biztosan tudtok segíteni!
Megvettem,mert kíváncsi voltam a Crysis 1-et, de a Vasam nem birja, elindul a demo es a jatek, de 10masodperc es megfagy.Valszeg VGA, de a gep se friss.Mibe fajna, és milyen konfig lenne,ha ezt a játékot szeretnem futtatni, nem fullba.
Valamint.
Ha FULL HD digizést is szeretnék, vágni,szerkeszteni,akkor milyen konfig kéne és az mibe fájna.
Jó lenne ha 1 gép tudná, de félek,hogy 200 ból nem úszom meg,pedig 150 ig gondolkodnék,max.
Ha gáz,hogy ide írtam,kérek másik linket vagy személyes segítséget,priviben!
Köszönöm
gduck
Hát pedig csak a legelsõre kell kattintani 😄

KATT IDE!

enyit tudok en is de nem TLALOM
gduck
KATT IDE! <#nyes>

kernek valakit hogy ha felbirna tolteni a lost paraides nevu mentes
egy szer el juttotam ednig,sajnos a virusok megtamatank a szamitogepemet es nincs kedvem ujbol elorol kezdeni,mert alig mentem a core-t
DarkSector
Kevés de elfut rajta, persze elég minimálon...magas grafika erõltetése okozhat bugokat.

tototto
szerintem a 8600 kevés a crysisnek

Semmi sincs húzva minden gyári beállítású.Amúgy azért írtam hogy crysis 1 mert láttam h szó van a második részérõl is.Esetleg ha valami ötlet van még várom a választ.

Köszönöm elõre is.
DarkSector
Hát bazdmeg

grebber

DarkSector
Nincs húzva a proci vagy vga?
Amúgy sejthettük volna hogy a Crysis 1-rõl van szó ha a Crysis1 topikban kérdezed. 😊

JA elnézést a lényeg lemaradt a Crysis 1 rõl van szó.
Üdv mindenkinek.A problémám az hogy kifagy a játék bizonyos idõ után meg eltûnnek a terep tárgyak stb.
A játék eredeti, win 7 64 bit allat megy a kombatibilitást állitotam igy se megy.Konfig Core i 5 2400 4Gb ram Vga geforce 8600 GT silent.Mindenbõl a legfrisseb van.

A választ köszönöm elõre is.
Seth
csak utánad 😄

PSN ID.: Beegabor

Én aztmondom, hogy dögöljön meg a Crytek és az EA!!!! <#violent>

shaddam
Úristen szebb!<#banplz> A "sztorihoz" nem nyúltak mi?

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

DarkSector
Igen megvárom élõben énis.
Remélem lesz, 😊