CRYSIS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bokafix2
Egyébként a viccet félretéve, engem érdekel az ajánlat.

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

Bokafix2
Miért nem mindgyárt Lexmark nyomtatót? <#mf2>

Bokafix2
Adok érte 4 giga ramot. <#smile>

Gunner
ha lenne olyan érdekes a multija mint anno rtcw, q3, cs akkor megvenném, de így.. <#hehe>

[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |

arty
korrekt 😊

Forza.

Üdv!

Van egy eladó Crysis: Special Editionom. Kifogástalan állapotban, mindene megvan, párszor használt.
E-mailben jöhet minden ajánlat:
[email protected]
Doom 4
majd a warheadot fogom csak

"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."

Doom 4
Akkor megyek és nem veszem meg!

Gideon Wieth
bocs 7000

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

Gideon Wieth
ehhez csak annyit mondanék h crysis media markt 8000

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

arty
akkor kb. sehogy 😊

killer2: valoban távolról indultunk, érintve a magyar szoftverpiaci helyzetet, a lényeg h eljutottunk a konkluzioig, h többek között a krizist sem éri meg itthon megvenni (drágán). már, ha valaki elfogadja ezt konkluzionak 😉

Forza.

KILLER2
Most nem azért, de itt mintha nem az lenne a fú téma, hogy hol olcsó a Crysis, hanem hogy konzolra hol olcsók a játékok, meg hogy ki honnan rendel. De nem szóltam.

Töltsük le az internetet!

bertino
utánvételesen.
maximum.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Doom 4
és ha nincs bankkártyám hogy rendelek neten ?

arty
ahogy már irtam, kicsik nem foglalkoznak pc játékkal, mivel nincs rá kereslet (warez)

ha tényleg meg akarod venni: game.co.uk

Forza.

Gunner
na akkor mondj már nekem kiskert ahol olcsón betudom szerezni új crysis, thx elõre is

arty
mert a dezinformácio viszont zavar.

killer2: offtopik??? nem érdemi info, h megtudtad, h hol olcso a krizis? neked nem, mert már megvan, de ha vki megvenné manapság ... neki jól jöhet 😉

Forza.

KILLER2
Gratulálok a témához, ez aztán nagyon értelmes és még témába is vág!

Töltsük le az internetet!

Bokafix2
Ha mindenki magánügye mire adja ki feleslegesen a pénzt, akkor miért nyomatod ezt a témát már órák óta? Ez azért már erõsen off.

arty
az EU megjelenésen ott az összes nyelv, ezt kapta minden ország ... még kérdés?

Dante73: mindenki magánügye, h mire ad ki feleslegesen X+5000 forintot, ha X-ért is megveheti, legláisan. Senki nem köteles gondolkozni, lehet ész nélkül fogyasztani is, végülis a reklám erre nevel. Én kimaradok és nem gazdagitom a hiénákat, ha nem muszáj (nem az!). Ettõl még szoktam cdgalaxisban IS vásárolni, ha 'megéri'.

Egyébként ha mindenképpen itthon akarsz vásárolni, akkor is sikerülhet 4-5 ezret sporolni egy konzolos játékon, pécésen kevesebbet, hiszen az eleve olcsobb is és kereslet sincs rá, tehát nincsenek kis boltok akik esetleg nekiállnának kisebb haszonnal dolgozni ...

Egyébként meg azért nem foglalkozik senki a kinti behozatallal, mert
1.legális
2.akkora itthon a játékwarez aránya, h forgalmat nem lehet mérni szvsz 😊 egyszerüen nem téma ... nem hír, h páran ugyan vesznek játékot, de nem itthon.

Még1x : elfogadás = birkaság

Forza.

Dante73
Magyarországon vagyunk, a magyar bolti árakat vesszük figyelembe. Egyszerûen azért, mert (nagyon nagy valószínûséggel) az emberek döntõ többsége itthon vásárol.
Az, hogy van pár százaléknyi konzolos, aki sajnálja a pénzt, és annyira "sóher" hogy külföldrõl rendel, egy dolog. Itthon nem véletlenül annyi az ennyi, mint amennyi. (Ezt most demegaszontam) Ezt az emberek többsége elfogadja, így mint átlagot, ezt vesszük figyelembe. Nehogy már a kisebbség után számoljunk átlagot!
(Ha ez akkora jelenség volna, mint itt egyesek állítják, már rég olcsóbban adnák itthon is a cuccost, és a tv-ben is ez folyna, mint (nagyon idézõjelben!!!) az új warezt emlegetnék, ami a hazai forgalmazóknak, kiadóknak MEKKORA kárt okoz....)

http://www.freetvmaci.info/

Gunner
ha magyar akkor nyertél, ha nem akkor sztem add fel <#hehe>

arty
mirõl beszélsz? én szoktam kintrõl vásárolni játékokat, erre alapozom, h nem 16 ezer egy játék
ha Te is vásárolnál néha, akkor biztos utánanéznél mi hol mennyibe kerül és nem itthoni árakkal foglalkoznál ... pláne nem a legdrágább bolttal 😉

pl:
crysis: cdgalaxis: 12k
crysis: game.co.uk: 7,5k

értve?

Forza.

Gunner
Nekem van mire alapoznom állításom, ezzel szemben neked semmi felmutatnivalód sincs, csak okoskodsz itt
Az meg h magánszemélytõl olcsóbban is belehet szerezni új/használt játékokat megint más kérdés
<#szomoru2>

Gideon Wieth
A problémám még mindig nem oldódott meg :=(

arty
Muszáj nekem a legdrágább helyen vásárolni?
Tisztában vagyok mindennel a linkjeid elolvasása nélkül. Rólad sajnos ez nem mondható el...

Synchronous: babonából hw-t vásárló = boszorkányégetõ.
Köszi, nekem van eszem, használom is és nem gyártok buta elméleteket az intel és amd alkatrészek misztkus teljesitményarányairól 😉

Forza.

Synchronous
Sztem te még ma is boszorkányt égetsz.

"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]

Bokafix2
<#wow3>

bertino
<#wilting>

Gunner
link 1

link 2

mielött okoskodnál, tanulj meg olvasni is <#lama><#hehe>

arty
remélem nem a crysisrõl beszélsz 😉

Forza.

arty
Gunner: konzolon sem 16ezer egy játék, hagyd már a hülyeségeidet ... pláne nem esetleg 1-2 honappal a megjelenés után. És persze a PC-s krizis sem 12 ezer manapság ...

"picit helyzeti elõnyben vannak konzolosok, ps3-mon biztos nagyon szép lesz a crysis 720-ban, 1080ban lehet lesz stutter 😛
x360 már érdekesebb, gondolom ott az lesz mint gta 4, ha nincs vinyód akkor "szemünk láttára rajzolja ki a textúrákat"
na, a helyzeti elõny meg: pontosan tudják mire írják a config fájlt... olyan lvl 4 CCC lesz xD"

tudatlanságod határtalan... játékra az x360 hardvere erõsebb, minden multiplatform játék szebb, mint ps3-on. de simán lehet h mindkét gépen 720p alatti felbontásban fog futni ... 1080ban a régi, rondább játékok sem mennek. ps3-on az MGS4 pl. 1024x768as.

az, h a warezosok szutyok irt lemezeit nem olvasta rendesen a meghajto és ezért a szemed elõtt rajzolodott ki, nem az átlag játékos gondja. a warez sokszor konzolon is kompromisszum.

Dante73: "De ha mégis, akkor köze nem lesz a Very High beállításokhoz, az tuti. Részecskeszámolás, meg egyebek... Oké a Fizika még TALÁN, de a többi... Én nagyon szkeptikus vagyok ezzel kapcsolatban...." Józan ésszel belátható, hogy még a highoz képest is lesz visszaesés grafikában, hiszen azért nem mai gépek a 360 és a ps3. Csak ott nem lesz mézesmadzag very high és nem frusztrálja majd a játékost, h akár 'ilyen is lehetne' ... konzolon csak játszol 😊 kinéz ahogy kinéz.

Bertino: "640*360 felbontáson, amit a doboz majd jóóóóóóóóóól felskáááláz (ez a szó gecc... 😄) és akkor a konzolosok majd azt mondják bleeeeee nekünk 1280*720ban fut! 😄D" Csusztassá csak, látom h megint nagyon frusztrált vagy 😊 Ereszd ki a gõzt... irj 120 pixel x 200 pixelt!

Pretorian: az értelmesebb emberek tesztoldalakon tájékozodnak, nem babonábol vásárolnak. a hülyék meg régen boszorkányt égettek, ma pedig szart vásárolnak szimplán 😉

Forza.

Peetboy
Így van, szerintem is Lowra kéne optimalizálini. Mediumra kéne felfejleszteni a grafot Lowon.

AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM

Synchronous
Ha agyonra optimalizálnák neked a játékot, ki venné meg a legcombosabb videokártyákat? <#nevetes1>

"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]

lac coo
Szerintem meg full grafon nincs mit optimalizálni, az alatt van azért cucc , nem kicsi , annak ilyen gép kell nincs mese....

Inkáb a low grafon kéne kicsit változtatni mert olyan ronda ... De ezt már tudjátok 😄DD

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

bertino
nem nehéz pedig elhinni, hogy a hardvergyártók gyakorlatilag megveszik a szoftvergyártókat...

Szasza20
Hát ezt sose értettem hogy ahhol egy játékot terveznek ott nem tudnak optimalizálni vagy mi?

i7-3770+Hyper TX3 EVO / Asrock B75 Pro3 / Sapphire 280X Vapor-X Tri-X / 16GB DDR3 1600mhz cl9 / Samsung 850 Evo 250Gb SSD / LG 42LB650V Cinema3D | Logitech Z-5500

Gideon Wieth
7600 GS-m van nem fogom rosszabbra cserléni. Amíg nem raktam be 1024 ramot és szedtem le a razor verziót 1.1es patchel nem volt baj. De eddig is ez volt csak 512mb rammal hibátlanul csak sok töltéssel.---nehogymár gyorsabb gépen szarabb legyen mert körberöhögöm a készítõket...

Gunner
Nemsokára itt a warez verzió, mert arany a cucc, remélem valaki kilopja xD

Nekem is pontosan ez volt amig x800xl videókártyám volt. Lecseréltem egy (nem nevetni) 8400-esre, és megjavult. 😊 A hang, a sebesség nem. 😊

Gideon Wieth
Sziasztok!

Miért van az hogy a hangok stb le vannak maradva a játékhoz képest??? PL rögtön a legelsõ küldetésnél amikor van a mellékküldi hogy a laptopról töltsem le a dolgokat. Már rég megyek a hajó felé amikor elkezdi nyomni azt a szöveget amit akkor kellett volna amikor a kocsiba vagyok. Meg belebeszélnek egymás mondataiba stb...

Gépem Amd 3100 + nvidia geforce 7600 GS 1,5 giga ram.. Tipp valakinek ? Medium beállítások vannak 800*600 mellett.... Köszönöm a választ.

grebber
Én hiszek benne hisz eltelt majdnem 1 év volt idejük bõven optimalizálni.

Next PC upgrade: 2022

The Norberto
Kétlem az is egy ijen agyontápolt szar lessz😊 nem fog mneni senkinek se jól csak a NASA és a Nagyobbb ijen szuperszámítógépeken😄😄
The Protector
Ti mennyire hisztek abban h a warhead joban fog futni mint az alap?

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

bertino
majd a warhead-el, ha normálisan fog futni...

Sziasztok! Azt szeretném megkérdezni, hogy valaki játszik-e ezzel a játékkal itt multiban? Melyik szereveren szokott játszani? Jó lenne egyet játszogatni <#kacsint><#vigyor>
snowkid16
nekem ment 6600-s nvidián AMD 2800 Sempronos procival, de szagatott 😄, Most meg van egy új gépem, azzal el vagyok.Majd ha tudok dolgozni , és is fogok venni olyan gépet ami annak a hapsniak van a videón, csak még jobbat, ugye , mert a technika fejlõdik 😄 xD

elitehun
nagyon tuti! jó lenne ott multizni <#worship><#wow2><#taps>
elitehun
Szerintem el lehetne tüntetni a szavazást és visszarakni a régi dolgokat
grebber
Crysis: Niveus Ezt ez faszi csinálta elégg jó lett szerintem.Ez tölthetõ valahonnan vagy még nincs kész tud róla valaki valamit?

Next PC upgrade: 2022