CRYSIS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
Nemtom ma hogy van, de régebben volt nem kis teljesítménybeli különbség az Intel-AMD, Ati-nVidia rendszererek különféle kombinációinál, és ebbõl azt hozták ki, hogy az Intel az nVidiát szereti, az AMD pedig az Ati-t. Ezt ma már még könnyebb elképzelni, fõleg amióta az AMD megvette az Ati-t 😊
x360 már érdekesebb, gondolom ott az lesz mint gta 4, ha nincs vinyód akkor "szemünk láttára rajzolja ki a textúrákat"
na, a helyzeti elõny meg: pontosan tudják mire írják a config fájlt... olyan lvl 4 CCC lesz xD
[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |
640*360 felbontáson, amit a doboz majd jóóóóóóóóóól felskáááláz (ez a szó gecc... 😄) és akkor a konzolosok majd azt mondják bleeeeee nekünk 1280*720ban fut! 😄D
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
De ha mégis, akkor köze nem lesz a Very High beállításokhoz, az tuti. Részecskeszámolás, meg egyebek... Oké a Fizika még TALÁN, de a többi... Én nagyon szkeptikus vagyok ezzel kapcsolatban....
Egy olyan játék, amit a mai legerõsebb gépek sem tudnak full HD.ban, teljes grafikával kitolni, majd egy több éves hardver fogja? Célhardware ide, vagy oda....
http://www.freetvmaci.info/
Bár az x360-s 16k-ért nemtom miért vennék jobban <#wow3>#wow3><#levele>#levele>
Aki múltkor örült a hírnek, hogy a Crysis konzolokra portolása lehetséges lehet, elkezdheti gyûjteni a zsebpénzét egy esetleges konzolos megjelenésre.
Most a Playstation Universe kollégái szeretnének minket meggyõzni, hogy készül a konzolos változat - ezt állítólag egy a Crytekhez közeli forrás erõsítette meg. Ha minden igaz, lesz Crysis X360-ra és PS3-ra, sõt a Crysis: Warhead is áttér a konzolokra. Az Xbox 360-as verzió az év végén, legkésõbb 2009 elején jelenik meg, míg a PlayStation 3-verzió technikai okok miatt késik egy-két hetet.
info: Gamekapocs
Next PC upgrade: 2022
Nekem 19' TFT-m van(widescreen) és a natív(1440x900) felbontásnál kisebben nem tudok játszani mer homályos a kép és nyújtott is!
Szal nálam esélytelen hogy kisebb felbontásban játszak mer akk csúnya és én nem tom élvezni!
Az más kérdés, hogy már 10-ért lehet kapni 2 magos procit, de nem mindenkinek van pénze új gépre.
Meg én Lowon is végig vinném, de nem lehet mert szaggat mint állat, fõleg a harcos jeleneteknél.
Aki egy kicsit is okos, az meg se nézi egy játék minimum követelményeit, csak a javasoltat.
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
Peetboy: amikor azt igérték, milyen látványt igértek mellé? a rohattak, szebb lett mint igérték!! 😞
Forza.
Asus Radeon EAH4850 512MB
AMD Phenom Quad 9550
Asus M3A alaplap
4x1GB 1066MHz DDR-II RAM
Ezen már csak elszaladgál majd High-on.
Egyébként a játékmenet iszonyatosan bejön, tetszik ez a fûben csúszok-mászok, nanoruhában ugrabugrálok dolog.
Na szóval az lett volna az igazán max .De hát mikor lesz ilyen szinten 1db VGA?
Next PC upgrade: 2022
wapolok
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Messze jutottunk a bemutató 7XXX kártyáktól 😊)))
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!