CRYSIS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Peetboy
A Fizikát még jó,hogy ki tudja számolni a konzol. Ha az én gépem a Crysist minden Lowon a fizikát maxon viszi, akkor egy konzol is biztos tudja majd.

AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM

VRSDM
interpolálnak majd 😄😄 pixel dubling 😄

u dont have to listen anybody else but me

Narxis
Ehh, hagyjuk.<#szomoru1>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Pretorian
Az adekvát válasz erre az, h azért adják még mindig 12k-ért, mert relatíve kevés fogyott belõle eddig, de még mindig viszik annyian, h ne kelljen árat csökkenteni. 😊

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

Pretorian
Nem nagyon. Én megnéztem több HD videó rivjút, pl. az IGN-ét, és ott sem teljesen fullon tolták.

Pretorian
A babona az nem erre vonatkozott, hanem az nVidiára, mint VGA-gyártóra, és a múltbeli rossz tapasztalataimra.
Nemtom ma hogy van, de régebben volt nem kis teljesítménybeli különbség az Intel-AMD, Ati-nVidia rendszererek különféle kombinációinál, és ebbõl azt hozták ki, hogy az Intel az nVidiát szereti, az AMD pedig az Ati-t. Ezt ma már még könnyebb elképzelni, fõleg amióta az AMD megvette az Ati-t 😊

Pretorian
Persze, de nem mindegy, milyen minõségben 😊

Gunner
picit helyzeti elõnyben vannak konzolosok, ps3-mon biztos nagyon szép lesz a crysis 720-ban, 1080ban lehet lesz stutter 😛
x360 már érdekesebb, gondolom ott az lesz mint gta 4, ha nincs vinyód akkor "szemünk láttára rajzolja ki a textúrákat"
na, a helyzeti elõny meg: pontosan tudják mire írják a config fájlt... olyan lvl 4 CCC lesz xD

[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |

bertino
de, menni fog konzolon very highban.

640*360 felbontáson, amit a doboz majd jóóóóóóóóóól felskáááláz (ez a szó gecc... 😄) és akkor a konzolosok majd azt mondják bleeeeee nekünk 1280*720ban fut! 😄D

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Dante73
Erre befizetek...
De ha mégis, akkor köze nem lesz a Very High beállításokhoz, az tuti. Részecskeszámolás, meg egyebek... Oké a Fizika még TALÁN, de a többi... Én nagyon szkeptikus vagyok ezzel kapcsolatban....
Egy olyan játék, amit a mai legerõsebb gépek sem tudnak full HD.ban, teljes grafikával kitolni, majd egy több éves hardver fogja? Célhardware ide, vagy oda....

http://www.freetvmaci.info/

Gunner
Azért mennek át konzolra mert nincs valami nagy bevételük a pc-s fejlesztésbõl... talán nem 12k-ért kéne adni... 7-8k 😛
Bár az x360-s 16k-ért nemtom miért vennék jobban <#wow3><#levele>

Peetboy
Akkor sokan megfogják venni konzolra szerintem. Akinek nincs pénze PC-t fejleszteni, de van konzolja, az ne habozzon. X360-ra biztos szépen fog kinézni.

grebber
Nemsokára jön a konzolos Crysis?

Aki múltkor örült a hírnek, hogy a Crysis konzolokra portolása lehetséges lehet, elkezdheti gyûjteni a zsebpénzét egy esetleges konzolos megjelenésre.

Most a Playstation Universe kollégái szeretnének minket meggyõzni, hogy készül a konzolos változat - ezt állítólag egy a Crytekhez közeli forrás erõsítette meg. Ha minden igaz, lesz Crysis X360-ra és PS3-ra, sõt a Crysis: Warhead is áttér a konzolokra. Az Xbox 360-as verzió az év végén, legkésõbb 2009 elején jelenik meg, míg a PlayStation 3-verzió technikai okok miatt késik egy-két hetet.

info: Gamekapocs

Next PC upgrade: 2022

Prince of Máté
Tényleg nem lehet találni olyan gameplay videót, ahol maxon nyomják legalább 1650-ben? De nem ilyen agyontömörített fost 😄

Peetboy
Én sem tudom ez, hogy van. Mert havernál 19' TFT-n játszott 640x480-an és úgy nézett ki, mintha 1440x900-on játszott volna. Nem tudom hogy lehetett ez.

berczely
Hát sztem pont fordítva van 😊
Nekem 19' TFT-m van(widescreen) és a natív(1440x900) felbontásnál kisebben nem tudok játszani mer homályos a kép és nyújtott is!
Szal nálam esélytelen hogy kisebb felbontásban játszak mer akk csúnya és én nem tom élvezni!

Peetboy
Én 800x600-ban nem játszok, mert úgy ronda a CRT monitoromon. Érdekes a TFT monitorokon kisebb felbontásban is jobban néz ki, mint az enyémen. Én 1024x768 alatt nem szoktam játszani a 17'es CRT-men.

bertino
esetleg újabb verzióval próbáld.

Crysis-hoz melyik fraps jó mert nálam a 2.8.2 nem nagyon akar menni vele, esetleg újabb verzióval próbáljam ???

Narxis
Ja papíron egy cég, ne legyünk már hülyék, hogy ATi kártyához nem lehet Inteles procit tenni. Vagy nem javasolt, ez egy baromság, tesom gépébe egy ATi kártya van Inteles procival, nekem AMD proci van ATi kártyával.

bertino
😄D

Tényleg marára urban legend amikor tulajdonképppen egy cég a kettõ...

Narxis
Az 3x vagy 4x szériák talán, de ez tényleg csak urban legend.

berczely
Én csak az AMD + ATi bigyórol hallottam hogy állítólag szeretik egymást a hardverek de ez is inkább csak babona féleség....

arty
miért kellene intelhez nvidia? <#wilting> babonát hagyjuk 😉

Forza.

Narxis
Az tud játszani mind a két 30 rongy feletti kártyával. 😊

Pretorian
Igaz, de aki 30 rongy fölötti kártyában gondolkodik, az szerintem elsõsorban játszani szeretne.

Pretorian
A 3 gigás procit és az 1 giga ramot kifelejtettem. 😊

Pretorian
Ez sem egészen helytálló...ott van pl. az Oblivion, amihez alap X800 vagy 6800 volt az ajánlott, aki akkoriban ilyen konfigon játszott vele, az tudja, hogy ez még a mediumhoz sem volt elég...de ez csk egy példa sok közül.

Narxis
Vannak, de nem akkorák mint amekkora hangsúlyt kapnak némely topikban vagy tesztben.

Pretorian
Ebben van nvalami, én most 3200+ -os A64-el tolom, 256 megás X800GTO-val. A Mediumhoz talán egy 6800GT is elég lenne már, de a proci az nagyon gyenguska. Azért mondom ezt, mert medium-low beállításokkal 1024x768-ban kb. ugyanúgy szaggat, mint csont low beállításokkal. A 2500-as egymagos a 6600-al kb. 15-20 fps-t jelent 800x600-ban, low beállításokkal.

bertino
hát most jelen állás szerint inkább mondjuk ugy, hogy mégiscsak vannak különbségek...

Peetboy
Hát nem éppen, mert általában a javasolt követelmény az éppen legdrágább videókártya és proci. Egyébként a Crysis nem proci függõ inkább a VGA a fontosabb neki.
Az más kérdés, hogy már 10-ért lehet kapni 2 magos procit, de nem mindenkinek van pénze új gépre.
Meg én Lowon is végig vinném, de nem lehet mert szaggat mint állat, fõleg a harcos jeleneteknél.

Narxis
Véleményem szerint nincs akkor különbség nVidia és ATi kártyák között ha a képeket, videokat nézed, persze ha különbözõ benchmark progik számítanak akkor már mindegy..

Pretorian
Igen, azon is gondolkodtam, h Core 2 Duo lesz, és tudom, h csak pár ezer forint a különbség, csak hát én "babonás vagyok", és nem szeretnék nVidia kártyát venni az Intel procihoz (pedig nem árt, mint ahogy AMD-hez Radeont ugye). Lehet, hogy csak én vagyok így ezzel, de az nVidia kártyákkal eddig mindig csak szívtam. Arról nem is beszélve, hogy a PH-s tesztek alapján a Radeonok inkább azokban a játékokban jobbak, amelyekkel én játszom, vagy játszanék. A HD 48**-es szériával mostmár a Crysis is ezt a tábort erõsíti. Az is lehet, h kivárok inkább, hátva elõáll a farbával az AMD is jövõ év elejére, és kihoznak valami faszájos középkategóriás négymagost, ami odavág az E8***-as Inteleknek. Még meglátjuk. 😊

Bokafix2
Gf 6600-zal már lehet vele játszani tényleg. De ez a "játszás" nem a klasszikus értelemben vett játék, amikor normálisan játszol szép grafika mellett, hanem ez egy olyan fél percenkénti káromkodással tarkított küszködés. Max. ha leveszel mindent a minimumra, akkor elérsz néhány megveszekedett fps-sel többet. A 2500-as 1 magos processzorról meg ne is beszéljünk, mert a Crysis az ilyen processzort úgy hugyozza ki, mint Béla bácsi a fél órával ezelõtt megivott langyos söröcskét.
Aki egy kicsit is okos, az meg se nézi egy játék minimum követelményeit, csak a javasoltat.

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

arty
... bár AMD párti vagyok, de egy intel E8xxx-el játékos szempontbol jobban járnál ...

Forza.

arty
nem ezt a látványt igérték a 7xxx kártyákra, ne csusztass! ha meg futna a 7xxx-en, ronda lenne, az lenne a bajod...

Peetboy: amikor azt igérték, milyen látványt igértek mellé? a rohattak, szebb lett mint igérték!! 😞

Forza.

Peetboy
Ráadásul elõször azt mondták a Geforce 6600 kártyával már lehet játszani. A procinak meg 2500-as 1 magost mondtak a minimumnak.

berczely
<#eljen>ezen már faszentosul fog futni!

Gunner
Nem olyan sokára, mert mint tudjuk a kártyák duplázása, vagy háromszorozása nem egyenértékü a teljesítmény növekedéssel...

Pretorian
Bászki...nemtok betelni ezzel a látvánnyal. Én a mai napig nem láttam még full beállításokkal a játékot, 1-2 HD videó kivételével, de az azért mégsen ugyanaz. A teljessel nem is játszottam még, csak a demót toltam, medium-low (inkább low) beállításokkal. Jövõ év elején tervezek összerakni egy ilyen konfigot:

Asus Radeon EAH4850 512MB
AMD Phenom Quad 9550
Asus M3A alaplap
4x1GB 1066MHz DDR-II RAM

Ezen már csak elszaladgál majd High-on.
Egyébként a játékmenet iszonyatosan bejön, tetszik ez a fûben csúszok-mászok, nanoruhában ugrabugrálok dolog.

grebber
Hehe és ez alá odarakja még az AF-et is azt megnéztem volna.
Na szóval az lett volna az igazán max .De hát mikor lesz ilyen szinten 1db VGA?

Next PC upgrade: 2022

DarkSector
Iszonyatkirály tölthetõ már?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
AA az keményebb af lószart nem számít.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Hátt eleget.

lac coo
Ezen sírni kell vagy nevetni ? 😊))
Messze jutottunk a bemutató 7XXX kártyáktól 😊)))

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Prince of Máté
Körülbelül hány fpst vesz le a natural mod? és az csak a színeket igazítja valósághûbbé?

bertino
csinálhatna egy felvételt a paradise lost utáni pályákon is az alienek társaságában...